Björnen har landat.. 

My Martens:


Saxat från Myggans blogg. 

Åh, vad glad jag är att det finns Wifi på flygplatsen i Reykjavik – tänk om jag missat den stora händelsen? Årets nedkomst liksom..

Jag förväntar mig nyfikna reportrar som vill att Myggan ska måtta med händerna och visa just hur stort nytillskottet är och berätta hur allting har gått bra. 

Att bygga en björn av denna magnitud – det måste väl ändå vara ett av livets vackrare mirakel ändå? Tänk att den mänskliga kroppen kan skapa något så vackert… 

Grattis Myggan! Grattis! 

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bono är pånyttfödd!

    Härligt
    My har bajsat!!!

    Undrar hur många blogginlägg hon har ägnar åt förstoppning varvat med omarkerade reklam och snyftande om det där andra. Vad kommer härnäst tro?

    Björnen? Örnen?!

    Alltså va fan.. jag bajsade inte på två veckor efter förlossningen och de kan gå lätt en vecka mellan gånrgerna annars också – ingen big deal? Varför gör hon grej av sitt bajs?

      Kan rekommendera dig att försöka lägga en kabel åtminstone varannan dag, det är inte hälsosamt en gång / vecka 😀 ät lite linfrön å sånt som får igång den bättre!

    Haha, efter att hon lyckats bajsa så är hon REDO för 2017!!

    Du glömde nämna att vikten på underverket måste rapporteras också!

    Hallfall?!

    hahaha, älskar hennes eufori efter att ha fått klämma ut en redig bajskorv. Nästan frälst. ”redo för 2017”. Det är så humor så jag skäms nästan lite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.