Länge leve Flashback!

Anna ”Stolledano” Book:

Tydligen så flög jag businessclass hem från Reykjavik så jag hade både wifi och så mycket rödvin jag ville dricka och det gjorde jag. Med besked. Och läste tråden om Anna Book på Flashback.
Alltså! Vilken guldgruva! Jag har hoppat lite fram och tillbaka men de inlägg som länkar till hennes blogg är fantastiska.
Varför slutade hon blogga? Boken!!!! Bring back the blogg.

Men..jag har några saker vi måste diskutera kring och det första är följande:
Stoll-Anna har gjort julpynt med sin mammas ansikte på – som hon hängt i granen.
Är det inte bara SÅ bisarrt? Nästan lika bisarrt som när hon bakade in sin mammas ansikte i en deg när hon var med i ”Hela Kändis-Sverige bakar”..
Så. Himla. Märkligt.

20140105-161928
Tror ni de sjunger ”Mamsen satt i granen, skulle skala kottar….?”

Nästa sak vi bara måste ta upp är ju behållarna. Jag trodde bara hon hade ”kniv” och ”gaffel” i sitt kök men ack nej!
Jag hittar även ”spoons”, ”tea” och en helt fantastisk uppsamlingsbehållare för ALLA bestick som det helt enkelt står ”bestick” på..
Ah, det är ju så bra! Ingen kommer gå vilse eller behöva äta med händerna hemma hos Boken – she has got it aaaaall figured out!

20140105-162713  20140105-162856

20140105-162734

Åh, Stolle-Anna vad du förgyller min vardag! 

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Annas mamma är väl död? Och då har hon väl gjort en ängel av sin mammas foto och placerat i granens topp. Konstigt? Nej. Fint? Ja. 🙂

      Fint? Ja tanken är gullig.
      Konstigt? Oh JA!

    Gör Gabbjossan smygreklam för hennes ögonbryns tatuering?!

      antagligen, tvivlar på att hon betalar för att få sina bryn lite mörkar. Är ju typ ingen skillnad på före och efter.. samt att hon skriver ”Amanda tar just nu 3500:- och då ingår ett återbesök.” istället för ”jag betalade”..

        3 500 kr för att färga ögonbryn!! ? 😉

    Spendera fredags kvällen med och läsa tråden på fb haha, herregud vilken underhållning!

      Ja men eller hur ??

    Vad är det för konstigt med att ha såna burkar. Måste du klaga och håna precis allt alla gör? Och hon kanske vill hylla sin mamma. Tycker att den här bloggen har blivit väldigt dryg. Vissa inlägg är väldigt bra men sen kommer inlägg som mest känns som att dom går ut på att håna och gnälla på obetydliga småsaker.

      Precis, det är inget konstigt med såna burkar eller väggtexter för den delen. Tycker andra det är fint så låt dem tycka det. Sluta tryck ner andra för att de inte gillar samma saker som du själv.

        Skrattar ihjäl mig! ”det är inget konstigt med såna burkar eller väggtexter” Eh, jo! Otroligt fult!

          Så det är konstigt för att du tycker att det är fult? Snacka om trångsynt.

            Ja och alla 100+ personer som gillat kommentaren ???

          Haha passa dig aå inte vita-hems-häxan kommer och tar dig 😉

          Ja men alla har väl olika smak och tur är väl det för vad tråkigt skulle det vara annars. Man behöver inte håna andra människor för det.

      De där burkarna med text på är verkligen alla White trash utan smaks signum. Samma med de som har texter på väggarna. ”carpe diem” eller ”lycka”

        Idag: uppklistrade väggord

        Förr: broderade väggbonader

        Same-same, but different. :’)

      Tror helt enkelt att folk som tycker CamCam är dryg och elak läser inläggen på det sättet. Jag tyckte inte inlägget var drygt eller elakt utan läste det med glimten i ögat och lite ironi.

      Hon har en feedbackstråd typ två inlägg ner, vore jättebra om du/ni alla använde den istället så hamnar feedbacken rätt och kommentarsfältena är fria från feedback en liten tid i alla fall. Tack! 🙂

      För övrigt gillar jag saker med ord på i lagom mängd. Har faktiskt en väggtext men den har inte kommit upp på min vägg ännu. 🙂

      Fult? Smaken är som baken. Däremot är det rätt ohygieniskt att ha allt stå framme jämt, särskilt bestick. Alla som städat ett kök vet att det gärna blir en fett-dammig beläggning på precis allt – äckligt!

        Jag tror inte hon har dem framme hela tiden. Ser ut som en buffé-dukning och det har man ju inte varje dag så jag tror hon ställt fram grejerna så alla kan ta mat, bestick, tallrikar osv. Inte helt ovanligt för ett sånt tillfälle. Kladdigt damm känner jag däremot igen från saker som står framme i mitt kök, särskilt nära spisen. Usch…

    Nu kommer det verkligen skvaller här:
    Jag jobbade på ett Ica Maxi där Anna handlar. Hon har blivit spärrad från självscanningen eftersom det aldrig stämde vid kontroller. Det som hon ”glömt” scanna var ofta fläskfilé och andra dyrare varor, aldrig ett mjölkpaket. Hon fortsatte självscanna med hennes mans icakort men även det blev spärrat för självscanning under tiden jag jobbade där. Av samma anledning.

      Det måste ju va pinsamt när man är en superstar!!

      Borde man inte bli polisanmäld om man försöker snatta?

        Det räknas bara som stöld eller snatteri om man tar med sig varan förbi kassalinjen med intentionen att inte betala. Detta gör att vissa självscanningskunder ibland råkar ”glömma” att scanna oxfilé tex, för att eventuellt komma undan med det.
        //Jobbade också på Ica ett tag

      Förstår att du vill ”hjälpa till” med skvaller och att det känns kul att ha något smaskigt att erbjuda med det där var inte okej. Du var som Anställd butikens ansikte utåt och fick reda på information som du inte skulle fått annars och även om du inte jobbar där länge så är det fel att offentlig göra de uppgifterna.

        Jag känner ingen lojalitet för den arbetsplatsen alls så jag bryr mig faktiskt inte om att jag var ”butikens ansikte utåt”. Ica kanske bör behandla sina anställda bättre om de förväntar sig sådan lojalitet av en sommarjobbare efter att man har slutat.

          Köpte hon pulversås?

        Men vänta…den informationen hade jag som vanlig kund med kunnat fått reda på om jag stått bakom valfri person i en kö…alt stått och betalat vid självscanningen…. lr stått i en manuell kassa som var placerade mittemot självscanningen..under tiden jag packat mina varor…osv osv…

        Lr viskar samtliga personer när dom kommer till en avstämning…. nej.
        Så det är ju inte bara personal som jobbar på affärer som ser lr hör saker.

      De t är inte för inte hon åkt dit för snatteri. 😉

      När du skrev på ditt anställningsavtal fick du även skriva på sekretessavtal innehållande tystnadsplikt. Som gäller även efter att att du eller någon annan avslutade din anställning.

      Omg! Tack för att du delar med dif. Fy så pinsamt. Skulle nog inte kunna sluta stirra om jag hade sätt det där ske framför mina ögon ?

    Anna är kleptoman, hon snodde smycken av D Lopez . Tvärnekade när Denis konfronterade henne. Sen hade Stollan mage att använda dom när hon blev fotad av en skvallertidning. Hoppsan!
    Ps. Skäms inte ett dugg över att jag outar Stollan.

    Hahaha

    Men vad har Anna gjort med oxfilén som hon har lagt upp på IG? Svarta kolklumpar? Mitt kockhjärta inte bara blöder, det sprack! ?Inte ens den ”krämiga pepparsåsen” kommer kunna rädda den anrättningen. ????????

      Filter kan göra att maten får fel färg så behöver inte vara bränt för att köttet ser svart ut.

        Borde inte resten av maten också se konstig ut om det var filtret som gjorde det?

    Det märkligaste av allt är väl att sätta bestiken åt fel håll. Veem vill ta i ”ätdelen” med händerna…

      Men de är ju upp o ner-vända. Vad är märkligt?

    Tycker det här inlägget träffade mer ”rätt” än vad det har gjort på ett tag! Känns som du får fram en trevligare ton vilket gör att det inte känns som hån mot Anna. För jag tycker att man måste få kommentera någon som gör så otroligt mycket utspel i både gammal och sociala medier. Och lite kul är det att hon mfl har gått så ALL IN med textade burkar ?

    Jag är kanske en stolle jag med, men julgranspyntet tyckte jag var fint. Hade absolut kunnat gjort något liknande och hängt upp min mormor i granen haha.

    Lägger folk verkligen upp all mat i nytt porslin? Dvs rödbetssallad i ett cocktailglas???? Hon verkar alltid lägga maten i en serveringgskål etc, jag tänker bara ”faaan vad disk” Haha 🙁

      Instagram grej skulle jag gissa på. Matstyling har blivit viktigare sen instagram och matfotografering för blogg blev stort. Men personligen tycker jag man gått för lång när den färdigköpta rödbetssalladen hamnar i ett cocktailglas.

        Inte endast pga Instagram etc. Min mamma har aldrig accepterat plastbyttor eller kastruller som alternativ att servera maten i. Min svägerska är likadan. Jag och min bror brukar retas med dem och fråga om det är OK att bara ställa fram burken, vilket alltid resulterar i att man blir ifråntagen burken och en snabb rockad till finare uppläggning sker. ☺

      Men det ser ju sjukt tråkigt ut att ta rödbetssallad ur plastbyttan den kommer i? Jag ser sällan förpackningar som en sorts ”skål”, möjligen av glasburkar kan komma fram men ska jag ha folk över och servera tex aioli så åker den upp i en skål. ABBA sill likaså. Jag kan möjligen pilla cornichons och soltorkade tomater ur glasburk utan att bry mig om jag är själv men en plastbytta vill jag inte ha på bordet. Den maten tar jag vid diskbänken i så fall och låter byttan stå kvar där.

        Jag är precis samma. Man äter ju med ögonen också. Att lägga upp maten snyggt hör till att göra en av dagens viktigaste stunder trivsam.

        Men,….så har jag också diskmaskin. 😉 😀

        Vi har aldrig lagt upp sill i olika skålar, inte heller rödbetssallad och dylikt. Jag hade inte rynkat på pannan om jag var på middag med nån som inte gjorde det, heller. Vi brukar ställa det på en skärbräda eller en bricka istället och skicka runt.

          Åh om du hade bjudit mig på middag Emilia så hade jag inte funderat två gånger över hur du presenterade maten. Jag är ju din gäst och då tacksam för allt du bjuder på. 🙂

            Sen är vi ju alla olika. För mig, och vad det verka som också för Anna 😉 , så är mat viktigt. Men om det inte är det för dig eller är det på ett annat vis så gör ju det ditt sätt inte sämre.

            Och det var nog det S och jag ville säga dig. Att Annas sätt inte är sämre eller konstigare än ditt sätt. 🙂

    Kallas hon för Bölande tunnan??

    Jag använder alltid pulversås om jag inte har någon bjudning. Sjukt bra ? va fan är det för fel med det? Blir helt chockad hur folk kan störa sig på vad folk äter och hur de lägger upp maten. Alltså seriöst, hör ni inte hur ni själva låter? Jag skrattar så jag kiknar åt så patetiska människor. Slutar aldrig förvånas

      Du missade precis hela poängen där, Ida..

        Men snälla nån Ida, det är inte det det handlar om! Det handlar om att hon hittar på att det är hon själv som gör såsen från grunden när hon själv råkat lägga ut filmer på sig själv när hon häller i färdig pulversås i kastrullen

      Man får använda så mycket pulversås man vill. Men att mygla med påsen och låtsas som att man lagar den från grunden är bara patetiskt….

    Haha! Omg trodde du visste att det fanns en Fbtråd om henne. Ja det är en riktig GULDGRUVA! Så många timmars läsning och skratt den tillbringat ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.