Så de här två är igång igen? 

Jockiboi & Jonna: 


Dessa två beter sig nästan värre än Kniv-Micke & Sindy när de var igång som värst med att agera it sitt drama på sociala medier. 

Ett äktenskap där den ena parten misshandlar den andra, gör slut stup i kvarten och tar in på hotell – känns det sunt? 

Jag undrar verkligen vad deras unga följare tar med sig för erfarenheter om relationer från dem? Att man kan ursäkta och normalisera vilket beteende som helst så länge man kallar det kärlek?

Det känns rent spontant som att dessa två borde givit förhållandet några år till för att hantera all denna drama innan de gifte sig för helt ärligt – hur många gånger kan man göra slut som gift utan att det betyder nånting? Innan ”göra slut” innan det tappat all mening och bara någonting man säger när man är arg för att göra den andra parten ledsen?

Och hur många gånger kan man rättfärdiga sitt dåliga beteende och tillåta det att förstöra allt som är vackert i ett förhållande innan det inte finns någonting kvar? 

Jag har en känsla av att dessa två snart vet svaret på den frågan som de håller på. 

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror bara det är PR-trick, som hälften av allt dom gör..

      Tror absolut det med! Varför annars göra så intima videos som de uppmuntra alla att titta på. Om jag blev upprörd på min sambo och lämnade hemmet och han sedan gjorde en video där han utlämnade mig totalt och berättade historien från sin sida, då kan jag säga att han hade inte varit min sambo längre. Även om vi hade youtube som arbete. Det hela känns fejk. Och om det inte är fejk så tycker jag att de ska fundera kring vad i deras liv som ingår i arbetet och ska visas i videos och vad som är privat och ska hållas utanför youtube.

    Vilket oförstående och dömande inlägg om två människor som har det tufft! Jonna förklarar ju att hon har en sjukdom där hennes sköldkörtel inte fungerar som den ska – den påverkar hela hennes kropp och psyke. Hon mår dåligt. Att hon misshandlat Joakim bör såklart uppmärlksammas, men att du ”Camcam” sitter och dömer dom och skriver att de antagligen inte borde vara gifta är så jäkla lågt och löjligt gjort av dig!

    När man är gift så är man där för varandra i nöd och lust – inte bara i de bra stunderna. Joakim är en fantastisk förebild för många som vågar prata om deras flrhållande så att människor som följer dom inte tror att de är ett perfekt par. Det ska inte vara tabu att våga prata om förhållanden. Om du Camcam kollar upp fakta innan du sitter och spekulerar så har Joakim och Jonna inte snackat skit om varandra utan de hyllar varandra för de fantastiska stöd som de är mot varandra.

    Jobba på dig själ Camcam istället för att spekulera om huruvida andra har bra förhållanden eller inte.

      Men va? Tänk dig det omvända, att Jocke var den som misshandlade jonna av whatever orsak. Skulle det ändå vara helt Ok? För han kan ju inte hjälpa att han har en sjukdom/är svartsjuk/hade bråkat med chefen den dagen. Som kvinna får man ju rådet att gå vid första slaget, men det gäller alltså bara ena hälften av befolkningen? Hör du inte hur sjukt det låter?

        Fast det är inte det som varken Camcam eller jag skriver om direkt? Jag skriver ju att man ska uppmärksamma misshandel, men att sitta och döma och spekulera om huruvida jocke och jonna bör vara gifta eller inte är helt fel. Ingen av oss vet vad jocke och jonna kämpar med och vad de jobbar på och ingen har då heller rätt i att snacka skit om dom och avgöra om deras giftermål är fel eller andra oförskämda saker.

          Om misshandel, fysisk eller psykisk förekommer i en relation så ska relationen upphöra. Basta!

            Jag håller delvis med A, men det är fortfarande inte det som jag skrev om.

        Anonym
        ?

        /inte samma Anni som ovan.

      Kunde inte sagt det bättre själv! Det handlar inte om att jag älskar Jocke och Jonna, dessie, ”boken” eller gabjoss? Vem det nu är mm, det handlar om att DU ”camcam” har blivit lite av en mobbare. Jag tyckte om din från början, ditt sätt att vara ironisk och det snäsiga sättet du skrev på men nu när jag läser din blogg är det så jävla trist att se hur du som en vuxen kvinna hackar på samma personer VAJEDAG, du låter otroligt bitter och avundsjuk och det är ingen komedi kvar.

        Men va? CamCam uppfattas inte alls som en mobbare. Smaken är som baken. Så tycker DU men inte vi andra

          Vilka andra? Har du någon statistik eller liknande att länka till?

        Jag uppfattar inte inläggen som mobbning!

    Deras förhållande kanske skulle vara lite stabilare om de la undan mobilerna och datorn och pratade med varandra face to face istället för att skriva om det eller spela in gråtmilda videos på youtube?!
    Bara en tanke.

    Det är tur att de där två inte fått barn ännu. (Jag vet att de har svårt att få till det och det är såklart jobbigt) men jag tycker inte att de verkar mogna för att ta hand om ett barn. De verkar knappt kapabla till att ta hand om sig själv, än mindre ett äktenskap.

      Amen.

    Det finns väll ingen skvallertidning som tar deras ”uppbrott” som något seriöst och skriver om det varje gång hoppas jag? Så om inte tidningar som brukar skriva om minsta lilla bryr sig om vad som händer i deras liv så tror jag verkligen inte det är något seriöst. Eller så vill dom inte uppmärksamma deras ”äktenskap” vilket jag tycker är jätteskönt!
    Jag har verkligen noll koll på dom överhuvudtaget men det låter inte så hälsosamt vad dom håller på med. Tycker synd om tjejen, hon klarar nog inte av pressen från att vara med en extrovert och attentionwhore som snubben är.

    ”In och titta jockes senaste video”

    Bara där känns allt som ett skämt.

      Exakt min tanke! Reagerade också på det

    Att misshandla sin partner för att man har ont och mår dåligt är ingen giltig orsak. Det finns INGEN giltig orsak att misshandla sin partner.

    Faktum är att det verkar hända om och om igen. Skillnaden är bara nu att alla vet och verkar acceptera det. Hade det varit likadant om det var omvända roller? Att Jocke misshandlade Jonna var och varannan vecka och skyllde på att han mådde dåligt? Hade det varit lika okej och en massa fåniga kommentarer om att kärleken övervinner allt?
    Alla ni som skriver överallt att ni stöttar Jonna bidrar till hennes misshandel av Jocke. Ni hjälper till att göra det okej för henne. Fy skäms på er och FY SKÄMS på dig Jonna som gör såhär mot den du säger dig älska.

    Inte så bra förebilder som lägger upp en porrfilm på Pornhub…. Känns som att Jocke verkligen ville att den skulle ”läcka” och sen vågar inte Jonna säga nej. Tragiskt förhållande 🙁

      Visste inte om att de hade video uppe där, så kollade över… Och fyfan vilken sorlig video 🙁 Jonna verkar så himla ointresserad, och det är verkligen bara ledsamt.

      VARFÖR sökte jag upp videon? Fy, så pinsamt.

        Kan ni länka dit?

    Redan när de gifte sig visste jag att de har i bakhuvudet att det kommer få en massa views när de släpper ”gå isär” videon. (Med clickbait rubrik och en bild på dem gråtandes)..

    Tyvärr är dessa två Sambons sons (från ett tidigare förhållande) största idoler. Han är 7 och hans mamma sitter och tittar tillsammans med honom.. vilket jag tycker är så jävla sjukt. Hemma hos oss får han då absolut inte kolla på dom där två. Sjukt att så många ungar har dom här 2 som sina förebilder. Det får mig att vilja spy ??

    Har någon av dem någonsin börjat avslöja varandras hemligheter och snacka skit om varandra? Hahahha du har blivit en riktigt skön tjej camcam…

    Tycker alltid att Jocke öppet försöker förminska Jonna på ett väldigt manipulativt sätt. Hon är säkert övertygad om att hon är där hon är idag tack vare Jocke och att hon inte är någonting utan honom. Jag är uppriktigt förvånad över att så få verkar se igenom honom.

    Jag känner mig väääääääldigt gammal när jag ser/läser detta…Man hör sin inre röst som säger som På spåret: -Vart är vi på väg!?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.