Tack!

tack

Jag vill verkligen ta mig tiden att tacka alla er som lämnat feedback på det här inlägget!
Tack för att ni tagit er tid att skriva hur och vad ni känner – det uppskattas SÅ mycket!
Givetvis kommer jag aldrig kunna göra precis alla nöjda och glada men det är så värdefullt att få in så himla mycket information om vad ni som läsare tycker och jag ska göra mitt bästa för att ta till mig så mycket som det bara går!

Så tack för att just DU läser den här bloggen och vill att den ska bli ännu bättre!

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är vi som ska tacka ?

    Är det inte lite kul det här samarbetet Nellie har (hade?) med italienaren, kommer inte ihåg namnet och orkar inte gå in och titta. Hon fick två hästar som hon skulle förmedla. Den ena köpte hon själv (halva, vilket betyder att säljaren bara fick halva beloppet och även kanske kostnader för den nu?) Den andra fick de inte såld och har nu blivit flyttat till ett annat stall och förmodligen en ny ryttare. Ingen vidare vinstaffär direkt.

      Ännu roligare att hon fått en kommentar om varför de ej längre är vänner på ig och fb med Malin Trollnäs som de praktiskt taget bodde med och gjorde allt tillsammans med under nästan ett år. Även en fråga igår om samma om varför hon inte har några vänner längre än två veckor och varför de ej längre ens är vänner med Trollnäs

    Idag fick hon en kommentar om varför hon ska satsa på att hoppa 145 detta året när hon knappt har några nollrundor i 140 cm. Då totaldissade hon frågeställaren och ifrågasatte om det ens var hennes riktiga namn ?

      Flera kommentarer om det nu då de tycker frågan hon fick var bra och vänligt ställd men fick ett otrevligt svar som vanligt

        Nellie är ren ut sagt skitotrevlig. Så sjukt dryg ton i henens svar på många kommentarer :/

          Jag såg det nu när jag tittade ? Varför är hon sådan?
          Jag har hört många säga att hon är riktigt otrevlig både irl och på ig men inte sett det själv förrän nu

            Vet faktiskt inte :/ Någon här som träffat på dem & har erfarenhet?

            Som svar till Roza, ja två gånger. Sjukt dryga och hånfulla så jag kan förstå att de inga vänner kan behålla. Men det är min personliga åsikt och betyder faktiskt inte alls att det är så.

    Tack själv för att du har bloggen (: även om det jag skrev inte ändras så kommer jag lyssna ändå.

      Läsa*

    Tack för världens bästa blogg!!

    Det är vi som ska tacka för att du inte viker för de dom vill du ska ändra dig

      Naaaw vill du sitta mobba bloggerskorna ifred. Känner du att du är en lite finare människa än dom då? ???

        Är det den känslan man är ute efter när man är nedlåtande i ett kommentarsfält också, eller?

    Det enda problemet jag har med denna blogg är att det kommer upp så många inlägg per dag att jag inte hinner läsa alla samt kommentarerna. Lyxproblem, eller??

      Det är ju det bästa med den här bloggen! Ingen levererar lika mycket (eller lika bra) som CC!

    Tack själv! Tycker du ska fortsätta i samma stil, inte lätt att tillgodose alla de krav och önskningar folk skrev haha läste en del, det var mycket. Märkligt att så många skriver att de gillade dig bättre i början och inte hur du skrivit på senare tid men ändå har väl dina läsare ökat och ökat 😉

      Det samlas också många för att titta på tågolyckor . ?

        Ja förvisso..och på myggans alla draman och påhitt 😉 och bokens alla tokigheter 🙂 Njaa tror inte de flesta som stör sig läst från början, tror de flesta som klagar o gapar mobbing är bloggare (o särskilt en) och deras vänner o fans.. Vill påpeka att jag gillar inte mobbing och jag anser absolut att en del är hån MEN vissa ifrågasättanden tkr jag är bra och det är inte mobbing, och mycket är humoristiskt här men en del är lite elakt. Mycket dubbelmoral också bland läsare, och många som är väldigt lättkränkta nuförtiden 😉

          Jag är en kritiker som har hängt med från.. ja, nästan start åtminstone! 🙂
          Är inte någon bloggares vän eller ett fan. Bara en helt vanlig människa.

          Du skriver något intressant:
          ”jag anser absolut att en del är hån MEN vissa ifrågasättanden tkr jag är bra och det är inte mobbing”

          Många verkar inte helt på det gröna med vad definitionen av mobbning faktiskt är.
          Så, mobbning är följande:

          ”Mobbning är när någon blir illa behandlad av andra, flera gånger. Det kan vara elaka kommentarer, hot eller andra kränkningar.”

          ”Det är mobbning när någon flera gånger blir retad, hotad, förlöjligad, slagen eller kränkt.”

          ”Mobbning kan vara elaka ord, viskningar, blickar och skratt. ..Det är mobbning att sprida rykten om någon. Mobbning kan också vara elaka kommentarer på nätet. ”

          ”Det är mobbning att vara taskig för att någon klär sig eller ser ut på ett visst sätt,”

          ”På samma sätt är det med elaka skämt. Den som mobbar kan ibland skylla ifrån sig och säga att det bara var ett skämt. Men om någon mår dåligt av det, är det mobbning.”

          (saxat från umo)

          I stort sett allt som umo definierar som mobbning förekommer på den här bloggen. I inläggen och definitivt bland kommentarerna. Skillnaden är att det här är internet och inte verkliga livet och därför blir det på något sätt okej.

          ”En enstaka taskig grej brukar inte kallas mobbning. Det är när det händer flera gånger och den som behandlas illa mår dåligt, som det räknas som mobbning.”
          De som det allra helst hackas på är Tyra och Dessie. Även My är väl lite av ett ”hatobjekt”. Alla tre har sagt ifrån att de inte tycker om all skit som skrivs här och bett om att få se ett slut på det. Troligtvis inte bara för att de inte hade något bättre för sig just då, utan förmodligen för att de tar åt sig och mår dåligt precis som vilken normal människa som helst skulle göra i samma sits.

          Jaaa, nu blev det ett sånt där lång och ”tråkigt neggo” inlägg igen. Men det här är fan viktigt.

      Själv kommer jag tillbaka varje dag för att jag hoppas & tror att inläggen går tillbaka till det dem var. 🙂 Och jag vet ju inte om dem har det om jag inte kollar, right?

        Vilket konstigt tankesätt.
        Går du också på cirkus i hopp om att djuren kommer att bli behandlade bättre någon dag?

        Varför stödja en verksamhet man inte gillar?

          ?? Jag skrev ju just det?

    Trodde podden skulle komma idag? Hoppas den kommer snart 🙂

    Som fellow Friends-besatt önskad jag flera referenser till serien!

    Helt otroligt hur många vuxna människor det verkar vara här inne som stödjer vuxenmobbning och att folk konstant hånas. Alltid lätt att skylla på att hon skriver med glimten i ögat men mycket av det som skrivits på sistonde är allmänt hån av människor och ingen objektivitet alls. Man kan skriva om folk och kritisera utan att mobba och håna men tydligen så är inte det nog för vissa människor vilket är väldigt tråkigt.

      Jag tror det kanske kan vara så att många kanske inte vet vad mobbning är… kanske?

      Fick precis ett svar på en kommentar där personen hävdar att vad mobbning är, är något man kan ha olika uppfattning om.

      Men snarare är ju definitionen av mobbning spikad. Och det finns tre kriterier som måste uppfyllas. Något elakt måste sägas/göras upprepade gånger och få den drabbade att må dåligt. Då är det mobbning. Man kan inte ha en annan uppfattning eller tycka att mobbning är något annat än det, för då har man helt enkelt fel.

    Tack själv Cams. Jag tycker redan att jag märker av en förändring i inläggen. Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.