Det är alltså sååååå man gör..

Alexandra Bring:

img_3231

Bringan tog en lågpromenad med sin Loki (som jag vill sitta barnvakt åååååååt!!!) och övade på att gå fot utan koppel när de mötte andra hundar.
Och.. så avslöjar hon knepet:

Maxade fickorna med mat och gav  honom ingen frulle innan vi gick så lyssnade han ännu bättre ?

Ingen frukost alltså!?
You dog whisperer, you.. 🙂
Ge mig till efter helgen så ska jag ha lyckats lära Tjocka Hetsätarkatten att dansa både jenka och riverdance!

Vad tror ni mer jag skulle kunna lära honom på tom mage?
Kanske att ”unboxa” mammas nya handväska utan att göra klösmärken i silkespappret?
Hänga tvätt?
Steka pannkisar?

The sky is the limit!

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dagens Dessie: Ingenting. Ingen uppdatering. Så inga klick för den bloggen idag….

      Enligt insta åkte hon KANSKE till Paris. Något om det på bloggen idag?

        Jag vet inte, det är liksom ingen idé att kolla hennes blogg mer än någon gång på kvällen….

          Haha, nä det förstås.

    ”Ge mig till efter helgen så ska jag ha lyckats lära Tjocka Hetsätarkatten att dansa både jenka och riverdance!”

    ?????

    PS the mowjo is back CamCan

      *mojo

      🙂

        Tack. Har googlat stavning och fått flera förslag och inte vetat vilket som var rätt. 🙂

      *meowjo

    Men jag orkar inte att du inte får/kan/vill skriva om Nellie, hon skulle behöva en liten reality check då hon är så sjukt dryg på sin blogg atm. Hoppas också för hennes egen skull att hon ’växer upp’ snart och slutar vara så orimligt besatt av douchbags så som Chris Brown och William i Skam…

      Orkar inte läsa Nellies blogg länge, tycker hon har tappat rejält. Meningslöst innehåll i de flesta inläggen och som du säger, ”bad boys” hit och dit. Just den biten gör att jag inte uppfattar henne som mer mogen än någon annan 15-åring. Kanske hon skulle behöva uppleva den tråkiga sidan av det för att förstå hur extremt korkat det är att stödja och glorifiera den typen av människor. Att någon är otrogen mot henne (det har hon ju faktiskt, tyvärr, fått uppleva) men det är bara en piss i nilen jämfört med vad Man kan behöva uppleva. Hon kan få numret till mitt ex ?

        Anso, glad att höra att han är ditt ex iaf. Du är stark som lämnat det bakom dig. All kärlek till dig <3

          Men hur fin är inte du då! ❤

          Glömde skriva min signatur ?

          Kanske ska tillägga att jag inte önskar henne olycka på något vis, verkligen inte. Men ett wake up call hade kanske varit behövligt.

      Hon är verkligen förbannat dryg! Kanske inte så konstigt att hon inte kan behålla vänner längre än två veckor.
      Läste någon annanstans i somras att de är ovänner med alla de tidigare umgåtts med. Hur kan en familj vara så illa omtyckt? Vad är det de gör mot sina vänner som gör att de tappar dom

      Ursäkta en som inte vet, men vem är denna Nellie som det inte får skrivas om?

        Nellie Berntsson

    Hatar lösa hundar. Är själv hundägare och vill av flera anledningar inte stöta på lösa hundar. Oansvarigt och okunnigt. Hunden ska ju vara vid ägaren och inte fem meter bort så varför bara inte ha koppel? Ologiskt.

      ?

      Håller med, försvårar vår träning REJÄLT. Vi har mycket problem med hundmöten och när det finns lösa hundar belönas min hunds dåliga beteende när hundar helt sonika promenerar fram och hälsar när jag försöker lugna ner honom.

        Samma här! Jag förstår absolut att man vill träna sin hund att vara lös och att gå fint, men majoriteten av alla lösa hundar jag stöter på i stadsmiljö har inte kommit så långt i sin träning. Det innebär då att de ofta kommer fram till mig och min hund, som går totalbananas när det kommer fram hundar (av glädje) och all vår träning blir fel. Det blir inte på mitt kommando som han får hälsa. Och sen när hundägaren är hundra meter bort och inte på något vis kan jag hjälpa till om otrevliga situationer uppstår, vilket de ju tyvärr kan göra.

          Dessutom är en av de vanligaste dödsorsaken bland hundar att de är lösa och bli överkörda av bilar el lastbilar. I mina ögon är det att spela rysk roulette. Folk skulle aldrig göra så med sitt barn men hunden verkar det tydligen ok med. Sedan förstår jag ärligt inte varför en hund ska gå fot? Visst kan man träna det som aktivering men vanliga hundar är ju varken i krig el ska gå i militärparad (därifrån kommer anledningen till att hunden ska gå fot) så varför ens fixera sig vid det. Det är väldigt viktigt för hundens psyke och stimulering att nosa, det är hundens främsta sinne så varför inte satsa på det istället. Många hundägare är skrämmande okunniga.

            Folk låter sina barn gå lösa hela tiden!!

      Folk med sina småhundar (raljerar lite nu ja) i flexi med noll koll är inte mycket bättre. Generellt har många ganska dåligt hundvett tyvärr.

    Menar du bovetepannkisar?

    Usch för hundägare som låter sina hundar gå lösa. Så jävla respektlöst.

      Usch för hundägare som bara kan kommunicera med sona hundar med hjälp av ett rep

        Snarare usch för folk som inte har koll på sina lösa hundar. Ser inga problem med en tränad hund går lös.

        För mig som hundrädd är det svårt att veta om ägaren har koll på sin lösa hund. Jag kan inte läsa av hundar, eftersom mitt panik-mode sätter in. Jag har flera gånger träffat lösa hundar i motionsspår där ägaren är så långt bakom att den inte syns. Sjukt läskigt. Det där lilla ”repet” gör stor skillnad för mig. Jag tänker även att det är lite synd om hunden om den möter mig. Den är glad och vill hälsa och jag blir skiträdd.

        (jag blev attackerad av en lös schäfer när jag var två. Den var större än mig och släpade mig nästan 100 meter. Jag jobbar på min hundrädsla, men det är svårt)

          Fy fan jäkla SKIThund :((
          /Mamma till en 2-åring

        Vi behöver ”repet” för att min unghund inte ska springa ut i gatan när han ser en hund han känner – han förstår sig inte på trafikvett. Det är för hundarnas egen säkerhet man måste koppla dem.

          Ja men det är väl självklart att man inte släpper lös varenda hund i trafiken 🙂
          Det jag reagerade på var att skriva usch för de som har sina hundar lösa. Har man sin hund lös ska man ha kontroll på den, kalla in den vid möten. Jag tar alltid min hund på andra sidan av mig så att jag hamnar emellan mötande människor och hunden.
          Jag har ofta min hund lös men blir förbannad på andra som har dem lösa och låter dem springa fram till min hund. Då går sabbat massa i min egen träning.

    Jag har min hund läs 50% av tiden, men aldrig när vi går utanför vårt bostadsområde. När vi flyttade hit fick hon va kopplad så att alla omräkning hann se att det handlar om en lydig hund, så ca 2 månader var det bara koppel. Hade aldrig haft henne lös om det inte vore för att hon var rejält tränad och lydig. En gång gick hon fram till en person utan tillåtelse och då blev det koppel och träning i tre månader innan hon var lös igen. Når vi går utan koppel är regeln att det får vara Max 5 meter emellan. Möter vi en person ska hon gå på yttersidan av mig och vid vägar måste man sitta innan man får tillåtelse att gå över. Når vi cyklar är hon lös när set inte är mycket folk ute. Känner mig nöjd med detta då hon blivit sen lydigaste hunden jag mött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.