Det händer på Instagram…

Bella verkar ha fått kläm på sin ADHD-medicin. Jag är genuint nyfiken på hur familjen och hennes närmaste upplever det? Tror ni de känner av en förändring eller är det bara Bellas inombords som gör?

Zara Larsson visar nippisen och förstår inte hur det kan vara en sån big deal! Och nej, jag håller med.. De ser i princip likadana ut så varför kollar man inte på sina egna? =)

Läckis och Sköldis verkar vara så jäkla härliga mot varandra. Någon mer som förresten brukar gnaga lite så där kärleksfullt på sin partner? Jag gör det ofta.. =)

Fotbollsfrue Caroline ska tydligen lansera eget löshår. Först skor och nu hår! Det går bra nu! Jag ska nog köpa lite extensions och sätta i armhålorna för att befästa min roll som feminist. (Om du inte fattar – läs här)

Erkännande? Jag förväntade mig värsta scoopet och måste säga att jag är inte besviken… =(

3 år sedan? Hade jag inte känt till alla Sindys utseendeförändringar hade jag trott att det var någon annan som satt där brevis Knivis…

Jag trodde till en början att Daniel Redgert och William Spetz fått ett kärleksbarn ihop men det visade sig i stället vara vinnaren av Australiens X-factor.

Fy fan! Det börjar med att pojkarna slåss i sandlådan. Sen knuffar, pikar, skällsord och kontroll.. 
Sen bara fortsätter det..
Det är fan ALDRIG gulligt! Usch..

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Zara Larsson är den mest fantastiska kvinnan jag vet. Älskar henne.

    Kan inte annat än hålla med om att William INTE är charmig eller pojkvänsdrömmen.

      Joooooo ? Wilhelm hehe…

    Vad är det som Sindy ändrat mer än läpparna? Blev ju sjukt nyfiken nu ?

      Håret ett antal gånger. Stilen ett antal gånger. Personligheten ett antal gånger. Sminket ett antal gånger. Och ja så läpparna som tar över halva ansiktet gör ju sitt…
      Dämpade det din nyfikenhet? ?

    Jag skulle ALDRIG chansat på att det var Sindy. Herregud vad 3 år, ätstörningar, tatueringar och injektioner kan förstöra mycket!

      Hur tror du att Sindy kommer känna när hon läser din fina kommentar?
      För hon är ju definitivt här inne och läser eftersom hon även kommenterar emellanåt.

      Jag är sjuk idag. Spenderat hela jävla dagen mer eller mindre i sängen och ägnat mycket tid åt att läsa runt här. Det skulle fan vara ett heltidsjobb att sopa rent bland kommentarerna.

      Kan vi inte, åtminstone, sluta kommentera negativt om hur andra ser ut?
      Kom igen nu för fan… 🙁

        Du får en tumme av mig i sort sett varje gång du skiver något ”S”. <3

          Skönt att du står bakom att man ska försöka va snäll ist för dum 🙂
          Det finns ju dock flera S här, Haha.
          Varav iaf en inte alltid skriver så fantastiskt bra saker. Men men ?

          Tweekar till det lite bara för det..

            Fast det märks ju när det är denna ”S” och när det inte är. Håller med föregående.

      Hur folk ser ut säger inte alltid något om hur de mår. Sindy har ju ett förflutet bland mycket droger och alkohol så ur den synpunkten är hon mycket mer hälsosam/mår bättre idag enligt egen utsago. Höj det istället för att trycka ner hur HON väljer att tatuera sig t.ex. Ätstörningar har hon haft problem med sedan länge och jag tror inte att hon kommer må bättre av att du kommenterar elakt.

    Jävlar vad du kulsprutar ur dig inlägg idag, Cam! Loving it.

    Jag tycker att det är helt ok att visa bröstvårtorna men förstår inte riktigt varför många feminister ska låtsas som att bröstvårtor och bröst inte är sexualiserade i samhället vi lever i. Förstår att man kan vara emot att sexualiseringen men att låtsas att den inte finns tycker jag är konstigt. Det är bara en bröstvårta, svar Nej, om du lever år 2017 så är bröstvårtan och kvinnobröst mer är bara en kroppsdel.

      Nu tror jag att du missuppfattat lite. Att våra bröst är sexualiserade ÄR ju det stora problemet. Att vi inte får amma fritt, välja om vi ska ha på oss bh eller ej, eller sola topless på stranden.

      Vi är högst medvetna om att sexualiseringen finns där. Och vi kämpar varje dag för att våra bröst ska få bli våra. Det är ju trots allt bara bröst.

      Fanimej, må 2017 bli året då fler kvinnor ammar fritt! Mer kvinnor vågar bada topless! Och mer kvinnor som säger fuck off till catcallande män när man går utan bh en sommardag för att man faktiskt inte behöver/får ont/skiter i bh.

        Men varför skrivs inte det då? Istället för det som Zara skriver där hon inte ens nämner att sexualiseringen är problemet.

          För att alla förutom du förstår det.

            Försvinner ett problem genom att inte nämna det. Jag förstår sexualiseringen av brösten annars hade jag ju inte skrivit det i första kommentaren.

            Hahaha!!!!! Dagens garv <3

          Det gör hon, med andra ord.

          Läs hennes caption igen så förstår du nog 🙂

            Är det du gör nu feminism? Är du en bra feminist när du skriver den här kommentaren? Kvinnor som gillar att förminska andra kvinnor är vanligt inom feminismen helst ska det göras i grupp.

            Min smiley var menad att du skulle förstå att jag var vänlig i tonen. Att jag inte ville att du skulle känna dig dum. Utan att om du läste Zaras text igen, med andra ögon, så skulle nu nog förstå vad hon menade. Jag menade inte att få dig att känna dig förminskad. Det gynnar varken mig eller dig i denna diskussionen 🙂

            Nu kan ju du som anonym iofs inte förvänta dig att någon annan ska förstå att du är kvinna.

      Huh?! Feminister är fullt medvetna om att (kvinno)bröst/vårtor är sexualiserade och jobbar för att avsexualisera och avdramatisera…????

        Om sexualiseringen är problemet ska man prata och debattera sexualiseringen, det gör inte Zara hon skriver att man ska titta åt ett annat håll, som hon inte förstå att bröstvårtor på kvinnor är sexualiserade.

          Men sluta spela dum.

            Är det du gör nu feminism.

            Helena, det går att få fram sin poäng utan att förlöjliga någon annan. Ett litet tips bara.

            Tydligen inte men tack ändå!

      Förstår inte riktigt vad du menar med att feminister låtsas som att bröst inte är sexualiserade? Anledningen till att Free the nipple finns är ju för att avsexualisera kvinnobröst. Enda sättet att göra det är att normalisera kvinnliga bröstvårtor –> visa dom även fast de i nuläget är sexualiserade.
      Dessutom handlar det om kvinnans rätt att äga sin egen kropp. Kvinnokroppar ska inte bara finnas i sammanhang där de behagar män, de ska få finnas hela tiden. Kvinnlig nakenhet ses som vulgär i alla sammanhang förutom när den är till för män, eftersom kvinnors sexualitet är något farligt.
      Det är anledningen till att återa rätten över sin egen kropp

    Oj vilket fint badrum Läckis och Sköldis har!

    Förstår precis Cissi Wallins inlägg om William. Han är djupt störd och en riktig jävla skitstövel och alla tjejer bara swooonar över honom och alla killar vill typ vara honom nu. Han utpressar Noora till att dejta honom genom att hota med att krossa hennes kompis hjärta, han slår en vinflaska i huvudet på en snubbe och hamnar konstant i bråk. Och så är han ledare för ett gäng ”charmiga” killar som kallar sig ”The Penetrators” och knullar runt som en riktig fuckboy men är i serien värsta drömkillen. What the fuck liksom?!

      Håller med. Och icke att förglömma, blir arg på Noora när hon tror att hon har blivit drogad och våldtagen… Jag hade en klump i magen hela den säsongen, det han sysslar med är trakasserier och stalkning. Hade en kille betett sig så mot mig hade jag flyttat och bytt nummer, typ. Bedrövligt faktiskt att en ungdomsserie framställer sånt beteende som romantiskt.

        Verkligen! Blir så ledsen när jag ser unga tjejer glorifiera honom så hårt. Önskade verkligen att säsongen hade slutat med att Noora insåg att hon förtjänade bättre :/ Skönt att han är borta ur serien nu i alla fall.

        Jag tycker serien å ena sidan är bra som inte problematiserar eller på något sätt försöker förklara/ursäkta/analysera karaktärernas beteende, saker bara händer och som tittare är man flugan på väggen. Men just när det gäller Williams beteende tycker jag det vore bra om skaparna bakom serien lät någon karaktär berätta för Noora hur stört hans beteende egentligen är så att tittarna också får en chans att reflektera över det. Hon gör ju det själv lite i början av första säsongen men sen blir hon förälskad och allt kritiskt tänkande försvinner och ingen tar upp den tråden. Hade jag en tonårsdotter är det just den aspekten av serien jag hade velat diskutera för att se till att hon ser varningssignalerna i hans beteende.

        Har du ens tittat på säsongen? Han är ju arg för att det ända han fått veta är att hon legat med hans bror. Det tar ju en himla massa avsnitt innan han får veta vad som hände och då hatar han ju sin bror. Alla som ska moralpredika kan ju iallafall titta ordentligt på serien först!

          Men fan, jag hade ju inte sett det!

          Faaast. Han får höra av sin bror att de legat. Frågar Noora, som säger, ”Jag vet inte, jag kan förklara allt”. Ger henne inte en chans att förklara utan stormar iväg och vägrar prata med henne eller höra hennes version. Jag har tittat ordentligt och står fast vid min åsikt: hans beteende är sjukt och obehagligt. Och eftersom du kände dig tvungen att slänga dig med uttrycket ”moralpredikan” ska väl inte jag vara sämre: tycker inte du behöver ta i så du kissar ner dig att försvara en obehaglig karaktär i en serie, fangirl. Ha de!

      Tycker det är väldigt likt både Twilight och 50 shades of grey som också romantiserar stalker-män.

      Roligt är att karaktären Vilde i serien skam gör likadant mot William som William gör mot Noora. Och Vilde framställs som lite lätt galen. Så som kvinnor alltid framställs när de är besatta av en man. Då finns det aldrig något charmigt eller attraktivt över beteendet.

        Och jag tycker Vilde är den charmigaste, sötaste i hela serien… :/ Det ligger i betraktarens ögon.

          Jag gillar också Vilde. Men hon framställdes som ”besatt” av William på ett inte särskilt gulligt sätt..

    http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article24226157.ab

    Fnissar lite för mig själv för att jag ser framför mig hur Booken tömmer pulversåspulver i kuvert och skickar till SVT som hämnd för Mellon.

      ?????

    Caroline är inte Fotballsfrue längre.. 🙂

      Är hon Inte? Vad har jag missat?

      Jo? Hon har väl bara bytt bort det namnet på bloggen?

    Läckbergskan och Sköldis…

    Jag har så mycket jag vill skriva om dessa två! Men nöjer mig med ett par saker.

    1. Finns det något vi INTE vet om deras förhållande?
    2. Vilken tur att C träffade en man som tycker EXAKT som henne när det gäller barnuppfostran. Så skönt att slippa bråka om det.
    3. Undrar hur deras dagar ser ut när allt ska dokumenteras och läggas ut på instagram? Hur går snacket?

    ”Älskling titta hit, jag ska ta en bild på när du äter”

    ”Älskling, vänta!! Vi måste borsta tänderna samtidigt så det blir en romantisk bild till insta!”

    ”Älskling jag ska skriva ett cheesy inlägg om dig och hur mycket jag saknar dig när du åker bort i 2 timmar. Så jag måste ta en bild på dig nu som jag kan använda till den uppdateringen.”

      HAHA!
      Snälla skriv mer om Läckis och sköldis anonym, fick dagens garv nu.
      Tål dem inte längre och blir sur eftersom ingen annan än jag verkar störa sig på dem…

        I näst senaste avsnittet (132) av podden Lilla drevet pratar Liv Strömquist bland annat om alla hashtags Läckberg använder för att beskriva Simon och det är hysteriskt kul! Lyssna från minut 50.

    Men GUD så söt Sindy var för 3 år sedan. Nu ser hon ut som en uteliggare/knarkare.
    Hur kunde det gå så fel? ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.