Hur ska man tolka det här?

Carola Wetterholm:

fullsizeoutput_3610

Alltså allvarligt!?

Jag storknar på riktigt när jag läser sånt här, för det handlar alltså om att Etage är en NATTKLUBB här i Uppsala. Om nån tar mig på rumpan på en nattklubb så anser jag inte att det är ett ofredande. Om en kollega gör det på jobbet, då kan man tolka det så. Om en gäst gör det på en servitris – ja. Om en vårdtagare gör det på en vårdare – absolut.

Men inte på en jäkla nattklubb.//Carola

Det är svårt att tolka det här på något annat sätt än att den här nio-barnsmamman tycker att det är helt okej att okända män tar på hennes kropp så länge det är på krogen.

Hur fan kan man trivialisera sexuellt ofredande på det här sättet? Har hon blivit uppfostrad på det här viset och ännu värre.. Är det så här hon uppfostrar sina egna barn?

Lär hon döttrarna att man ska tolerera att främmande män tar sig friheter på ens kropp och sönerna att det är helt okej att ta på främmande kvinnor utan deras tillåtelse?

Det är ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG OKEJ!!!! Aldrig någonsin!

Tack för tips, Jenny!

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja, superbra arr vi har en människa, med en stor blogg som når massor med människor, som normaliserar sexuella ofredanden!
  Läste några kommentarer hos henne och någon hade frågat om det var okej när tjejer blev tafsade på festivaler i somras, men det var inte okej för det var en annan sak? Det är ju exakt samma sak då killarna säkert var fulla då med (norm på festivaler ju). Den kvinnan känns osäker och verkar vara en sån som gillar att bli bekräftad, oavsett om det är en kränkande handling eller inte. Skulle aldrig ta ”en klapp på röven” som en komplimang, det är ju en kriminell handling. Sen sa hon ju i och för sig att man skulle knäa mannen som gjorde det. Misshandla någon, superbra attityd där! Mindre brott är tydligen okej att begå, så var går gränsen, tro?

  Svara

  Hon är tyvärr inte den enda som tycker så, jag blev själv tafsad på rumpan av en skitunge och vakten stod precis bredvid mig så jag sa till honom. Men han menade på att han inte kunde göra något då jag inte hade bevis.. jag frågade om det hade gällt detsamma om det var en örfil och han visste inte vad han skulle svara. Numera tar jag till våld och jag bryr mig faktiskt inte om det är rätt eller fel eftersom dom killarna inte bryr sig om lagen heller.

  Svara

   Kommer säkert få massa hat pga detta. Men jag håller med dig fullt ut. Tar någon på mig (tafsar på rumpan, tar på en när man går förbi) då slår jag till honom. Simple as that. Gav en kille näsblod efter han tog mig under kjolen bakifrån.

   Pepparspray är tamejfan också det bästa jag köpt. Vet inte om det är lagligt i sverige? Men lätt att göra egen 🙂

   Svara

    Finns laglig variant att köpa…

    https://www.bodyguard.nu

    Svara

     Åh, bra att veta när man far hem 😀

     Svara

    Ja, visst är det tragiskt att tjejer som ger igen får mer hat än killarna? Jag har också pepparspray och bryr mig inte om det är olagligt.

    Svara

    Håller helt med! Kan tala om att många av mina utekvällar har slutat med polis och upptåg eftersom killar har taffsat på mig och jag slagit till dom. Jag bryr mig inte. Jag tänker inte låta dom gå ostraffade.

    Svara

    Helt med dig! Finns många lagliga sprayer tex på Teknikmagasinet och dyl, dessutom finns det helt sjuka lagliga saker som funkar finfint/värre än riktig pepparspray eller tårgas.

    Svara

   Min kompis blev trakasserad i flera timmar när hon var ute igår av en snubbe och när han tog henne på röven så svarade hon tillbaka med en örfil. Polisen ville göra en anmälan MOT henne. Blir så trött.

   Svara

    Det är verkligen olika regler när det kommer till tjejer och killar. Fy fan!

    Svara

  Jag blir alltid lika förvånad och fascinerad över människor som åberopar sig tolkningsföreträde när de inte har det.

  Skitsamma vad denna Carola hade gjort om det var hon som blev tafsad på, nu hände det andra och de anmälde det. Så var det med det och håll käften tack!

  Svara

  Lär hon sina söner att det är okej att tafsa utan personen i frågas tillåtelse så länge det är alkohol inblandat?

  Svara

  Hoppas förresten att det är lika ok för Per-Arne 50+ att tafsa på hennes döttrar som Jacob 22.

  Svara

  Det är ALDRIG okej att ta på en främmande människa för att DU ”tycker den är så het”. Aldrig någonsin.

  Hon har tonårsdöttrar. Om de kommer hem en dag och säger att någon har tafsat på dem så säger hon vadå ”ja men killen tycker säkert bara om dig, ta det som en komplimang”. Jahaja, det är att godkänna svinigt och brottsligt beteende. Fin morsa.

  Svara

  Carola tycker inte att tjejen/tjejerna borde anmält detta då det inte är en så stor grej och typ en komplimang att bli tafsad på på krogen av en okänd människa.
  Hon menar att hon inte vill att hennes skattepengar ska gå till en rättegång om något som kunde lösas på plats genom att tjejen sa ifrån!?

  Hennes åsikter i detta gör mig fan mörkrädd på riktigt, och jag hatar när folk använder argumentet ”mina skattepengar”.

  Svara

   Jag vet att Camilla vill att vi ska vara lite snällare i kommentarsfältet men jag tänker ändå skriva. Tycker man att det är en komplimang att bli tafsad på av okända män då är man dum i huvudet!
   Undrar verkligen vad hon säger till sina döttrar om de kommer hem och säger att en gubbe på krogen tafsade?
   Fast det är väl så att de vet sin mammas ståndpunkt och åsikt om detta ämne så de kanske förstår att det är lönlöst att berätta…

   Svara

   Haha speciellt ”mina skattepengar” från en person som inte försörjer sig på att arbeta utan vara föräldraledig/plugga i 20 år.

   Svara

  Sparkade en kille i pungen efter att han drog upp min klänning. Fan så bra det kändes! Vet att våld är fel, men så är tafsandet också. Kände mig så jävla powerful efteråt.

  Svara

   ?????? om inte lagen hindrar dom så får vi lära dom att det kommer att göra ont i alla fall.

   Svara

   Så jävla bra reaktion! Bra jobbat 😀

   Svara

  Så skrämmande åsikter! Och den människan har uppfostrat ett helt gäng blivande rump-tafsande pojkar och flickor som bara ska ta emot sexuellt ofredande som en komplimang. Men så bra.

  Svara

  Korkad kärring, kort å gott!

  Svara

  Enligt henne ska man inte polisanmäla, utan man ska skrika åt killen och ge honom en örfil typ? Man ska ha ”skinn på näsan” skriver hon i kommentarsfältet. Tänk på alla tjejer som inte vågar skrika eller göra motstånd, tänk att alla kvinnor inte är supertuffa och bad ass, vad ska dom göra? Skylla sig själva? Idioti.

  Svara

   Ja och om man inte säger ifrån på plats så anser Carola att man är en offerkofta.Hon tycker även att snatta är värre än att kladda på någon.
   Inte klok någonstans

   Svara

  Det är helt oacceptabelt att ta sig friheten att röra någon annans kropp på det viset.
  Jag har både örfilat, knytnävat, skallat och hällt drinkar på män som klämt mig på bröst/rumpa/mus.
  Jag tycker det är mer kränkande för mig att någon tar sig friheten att ta på mig än ett slag tillbaka i ansiktet.

  Svara

  Tack tack tack för att du tar upp detta. Är så förbannad på hennes plumpa o idiotiska inlägg!! Fy fasen. Portalen borde kicka ut henne. Inte ok någonstans.

  Svara

  Ja Carola har väl inte betalt så värst mycket skatt i sitt liv.

  Svara

  Carola frågar i sitt inlägg om läsarna tycker att hon är ute och cyklar, vilket många tack och lov tycker. Sen, efter drygt 100 kommentarer skriver hon att hon är less på diskussionen och ett återkommande svar på de kritiska kommentarerna är att läsarna inte förstår vad hon menar….. Vi förstår, därav rekordet i kommentarer! Otroligt osmakligt inlägg på mer än ett sätt och jättebra att så många orkar argumentera emot Carola.

  Svara

  Jag fattar iaf vad Carola menar och hon har ju helt rätt – det är ju värre att bli tafsad på rumpan på sin arbetsplats än på en nattklubb! Och rättegång pga tafs i rumpan på nattklubb? – tänk på att en rättegång kostar massor av resurser, därmed inte sagt att det är okej med ofrivilligt rumptafs och ingenstans säger väl Carola att det är det eller? Jisses.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.