Alla bloggläsare måste vara stalkers..

My Martens:

my2

my

Med Myggans logik så måste alla som läser hennes blogg och kommenterar vara stalkers. 
Om man kommenterar någonting som inte stryker Myggan medhårs så är man en stalker och ändå är det Myggan som tagit reda på var vederbörande bor.

Vem är det som är en stalker egentligen?

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja det är en väldigt märklig logik hon har. Eller är hon medial och därför exakt vet vem som ligger bakom kommentarer och anmälningar?

    Såg en kommentar hon skrev för ett litet tag sedan där hon insinuerade att Mona (Universum) skulle ligga bakom ett gäng kommentarer. Detta baserat på att hon kollat upp ip som härleddes till Bromma… För det bor endast en person i hela Bromma tydligen, enligt Myggan, och den personen är såklart Mona. ?

    (Och nej, ingen (inte ens Myggan) kan kolla upp vem som äger en specifikt IP-adress, förutom Polisen. Men då krävs det att det ligger ett brott bakom som kan leda till ett visst högt straff)

    Vad driver Myggan att lägga så mycket energi på att kolla upp IP bakom varje lämnad kritisk kommentar? Har aldrig stött på en bloggare som var och varannan dag skriver haranger i kommentarsfältet om IP-adresser mm. Ok om det verkligen är rena hot eller annat lagbrottsligt, men det är isf ärenden som polisen ska utreda. Men kritiska kommentarer (vissa endast bittra, andra konstruktiva och sakliga) får väl alla bloggare mer eller mindre?!

      Och vad driver Camilla att lägga så mycket energi på My!!! BF med en annan bloggare ”kanske” ??från rad 5 igår. Ett råd från mig!! Läs Laila Bagges senaste blogginlägg?

        vad yrar du om egentligen??

          Hon/han syftar ju på att hon sett CamCam och Johanna Toftby tillsammans på ett ställe, (se tusen nålar inlägget) Det är ju känt sedan tidigare att My och Johanna inte är bästa vänner.

            CamCam har ju själv skrivit ett inlägg tidigare idag om att hon sprang på Johanna på förhandsvisningen. Varför skulle det på något sätt göra dem till bff? Och framförallt, vad har Johanna med detta inlägg att göra?

            Hur kan du så säkert påstå att det var just detta som kommentaren ovan syftade på?

            Suck, att du orkar hålla på. Skrev inget om att de var bästisar. Lite får man läsa mellan raderna själv M, allt ska inte behöva förklaras. Löjligt att du ens ställer så många frågor.

            Det förklarar ju en del.

            @Anonym

            ’Köptaföljare??? alias/J’ skriver ovan: ”BF med en annan bloggare kanske”

            Är det obekvämt med frågor eller varför är det ett problem för dig att jag ställer frågor när jag anser att det inte finns rimliga argument för vad ni skriver?

            Hon skriver att hon satt 5 rader bort. Oj, vad kan det betyda M, om man lägger ihop det med inlägget tusen nålar så kanske du förstår vad som syftas på. Nej, man behöver inte vara bästis eller BF eller BFF med någon man synts med, det var liksom inte jag som använde det uttrycket som man kan ta med en nypa salt. Allt behöver inte vara bokstavligt.

        Va? Det är svårt att förstå vad du vill ha sagt med din osammanhängande kommentar.

        Men skulle de vara BF för att de sågs på ett event och tog en selfie??? kanske var första ggn de sågs, och sååå mkt energi kanske inte Cam lägger på just My? Laila skrev om stalking och någon som skrev kommentarer hon inte gillar MEN jag tkr inte de var såå himla elaka hmm…finns värre näthat än så…dessutom ska väl bloggerskorna vara glada att folk återkommer och läser deras blogg även om de inte håller med och kan rosa och hylla allt de skriver, fånigt.

      Men det du skriver nu är ju inte sant!

      My visade de kommentarer som kom från samma IP-adress (som helt klart var taskiga!) och skrev att de kom från Bromma. Hon skrev ingenting om Mona. Det är det du som gör. Tack för tipset.

      Så otroligt dåligt av er som är på My att skriva osanningar dessutom.

      Jag känner ingen av er men man måste reagera när någon blir så utstött som hon. Visst, ni tycker att hon förtjänar det. Så säger alla mobbare. När är ni nöjda?
      Och CamCam…kan det räcka snart?

        ”Tankar kring ditt beteende? Är du köpt av Cam Cam? IP adressen visar Bromma. Hmm.. osar surt här! Är du möjligtvis en bloggkollega?”

        Nej det är inte utskrivet exakt att det är Mona hon syftar på. Jag skrev att hon insinuerade detta. (Googla insinuera om du inte vet vad det betyder)

        Vilken bloggkollega bor i Bromma och som My inte anser höra till sin krets av vänner längre?

          Du har rätt, jag har verkligen ingen aning om vad insinuera betyder.

          Hade helleringen aning om att Mona bor i Bromma.

          Hade faktiskt ingen aning om att Mona i Bromma är en bloggare.

          Tycker bara att ert beteende är intressant. Skrämmande men intressant.

          Mona är ökänd för att smyga runt och kommentera med olika nick. Hon är allt annat än trevlig, varken i de kommentarerna eller irl.

          Mona fick psykbryt när My och MG blev bff. Då spred Mona rykten om att My hade bett Mona att hålla sig ”utanför bild” när My stod på ”röda mattan”.

          Totaldesperat lögn. Mona får sällan inbjudningar. Än mindre går hon på några. Varken före eller efter My.

          Mona går bara på sån’t hon kan tjäna på.

          That’s it!

            Brukar läsa monas blogg, vad menar du med att hon brukar kommentera m olika nick? Är det något du vet eftersom hon avslöjats, eller nåt du tror (dvs skvaller)?

            Vet du vad Moa, ibland undrar jag om det är olika personer som skriver bakom ditt nick. Majoriteten av dina inlägg är riktigt kloka och jag håller till majoriteten av fallen med dig i det du skriver här bland kommentarerna. Men så kommer sådana här kommentarer och jag blir som en fågelholk och fattar ingenting. Jag blir mållös.

            Läs längre ner bland kommentarerna så ser du att det verkligen inte var Mona som låg bakom det My insinuerade. Men än så finner jag inte ord för att bemöta dig just nu.

        Jag har aldrig sett att det skrivits några osanningar om My här, däremot har jag sett att det skrivits osanningar och lögner om vissa andra bloggare och det är otroligt dåligt. Jag har reagerat på att en del som gapar mobbing och näthat i vissa inlägg sedan själva näthatar än värre i andra inlägg..hyckel och dubbelmoral så det skriker om det!

    Hej Camcam , kan du inte kolla upp vad som hänt med MG o My !!

      Det som har framkommit är att myggis skvallrat om graaf till bland annat ilmrud. Ilmrud i sin tur berättade för graaf att myggis skvallrat om henne. Tror det är mer också men inget bekräftat. Vore inte konstigt om graaf tröttnade på att myggis utnyttjade hennes gästfrihet. Herregud, inte ens när graaf krisade ordentligt efter sonens bortgång fick familjen sörja ifred. Myggis betedde sig som att hon stod Graafs son jättenära…kände lite obehag över det när det begav sig ?

    Jag är på My’s sida jag!
    Tycker att hon får ta oförskämt mycket skit.

      Nej Therese hon får inte mycket skit som vi ser i kommentarerna iaf. Hon får frågor och folk håller inte alltid med och hyllar allt hon gör och skriver. Däremot börjar hon gasta så fort hon inte stryks medhårs.

    Jag skrev en fråga till myggan,som hon givetvis inte besvarade, som svar fick jag att hon minsann kunde se på min ip-adress att jag kommer från just Bromma. Kan säga helt ärligt att jag aldrig ens har varit i Bromma och att jag både nu och när jag skrev min fråga hos Myggan befinner mig cirka 100 mil ifrån Bromma ?

      Aha då är det alltså My’s svar till din kommentar som jag syftade på här ovan. Som My misstänkte skrivits av en ”bloggkollega i Bromma”. Kul att den rätte skribenten kan komma till tals!

      Antar att du försökte lämna ett svar till detta men som inte blev godkänd hos My?

        Det stämmer att jag svarade ungefär som jag skrev här, att jag aldrig varit i närheten av Bromma. Självklart godkände hon inte mitt svar. Har sett henne kasta ur sig samma vid flera tillfällen. Vem förutom Mona bor i Brommatrakten som hon har en historik med? Har väldigt svårt att se att Mona skulle bemöda sig med att kommentera hos Myggan. Dessutom verkar ju analysen att det kommer kommentarer från Bromma inte stämma? Det är iaf jag ett levande exempel på.

    Det är många hon kallar stalkers, märkligt beteende, lite paranoia kanske…är myggan själv en stalker månntro, genom sig själv känner man andra 😉 och hon brukar ju klaga på och anklaga andra för sånt som hon själv gör… Det är tydligt att hon brukar kommentera på olika bloggar, även denna, som bl.a. Therese och C m.fl. Är vi alla som läser bloggar stalkers? Är näthat och stalking samma sak? Mycket man undrar över.. 😉

    Jepp så e d Camilla. Har kommenterat 1 gång på hennes blogg o blev då kallad Maria o att jag förföljt henne länge, vilket inte e sant. Samt blockade mig. Hon har satt det i system att alla e stalker? Vill bara ha ja-sägare o släppte gärna igenom kommentarer om andra bloggare. Någon skrev, om hon inte trodde det var M Graaf som låg bakom? Hon borde hålla sin lilla mun stängd o inte skylla på andra.

      Hmm, din meningsuppbyggnad är dock lik Kurt-Maria…

    Människan är klart paranoid, håller med ovanstående att vem fan orkar kolla IP på kommentarer som inte är direkt hotfulla men Myggis tycker ju att allt är otäckt. Sen att hon lider av förföljelsemani är bara tragiskt.

      Allt det här är tragiskt. Så många som njuter av att klämma till henne lite extra. Gång på gång. Förlöjliga och förklena. ”Nej, det är inte mobbing”.
      Hon har brutit ihop flera gånger, när är ni nöjda?

        Jag måste ha missat att hon brutit ihop över att läsarna påtalar att hon inte märker reklam och samarbeten korrekt. Det är ju ett återkommande ämne som camcam och läsare tar upp men ingen bättring sker från Mys sida. Gällande det får hon ju faktiskt skylla sig själv när det biter henne i baken. Det vi fått läsa om till leda är konkursen och ångesten över det. Visst, väldigt tråkigt med konkurs men hon drog det i långbänk precis som förstoppningen och det ständigt återkommande snyftande om hur sviken hon blivit av maggan graaf med flera. Det går liksom inte att ta henne på allvar när ALLT är alla andras fel och hon är en ängel och oskyldig till allt ont som händer henne. Lite självinsikt och en gnutta självrannsakan skulle inte skada och hon skulle växa i mina ögon

          Eftersom du läst hennes blogg så ingående är det ju lite konstigt att du missat att hon faktiskt upprepade gånger skriver att hon gjort fel, att hon lär sig, att hon jobbar på att förändra sig som person, att hon går i terapi, att hon inte är felfri. Att hon djupt sörjer att hon förlorat människor hon älskar och sett som sin familj.

          Jag tror hon vet att hon gjort fel. Men konsekvenserna blev enorma.

          Nu vet jag ju inget om vad som hänt och jag känner ingen av er. Om jag visste vad hon gjort är det troligt att jag också skulle tycka att det var fel, att hon gjort fel. Men jag tycker att det är obehagligt med denna skadeglädje som liksom aldrig ger sig.

    Fast hade någon enbart skrivit skit till mig i 1.5 år hade jag också börjat fundera på vad det var för ett pucko, som inte har något bättre att göra med sitt liv. Hade nog kollat upp ip också, bara för att jag är förbannat nyfiken. Men sen hade det fått vara bra, hade inte orkat svara personen i fråga heller, och ge hen ännu mer luft. 😛

    Hej Cam Cam. Jag vet egentligen inte vem du är. Jag vet inte heller hur du mår. Men jag kan göra ett konstaterande att du har en ordentlig hang-up på mig. Jag uppfattar det att du på nästan ett obehagligt sätt stalkar mig! Det är min känsla och uppfattning av ditt återupprepade sätt att helt skoningslöst häng ut mig på ett osmakligt sätt.
    Att ifrågasätta mig, håna mig, och driva på en hets som leder till ren och skär mobbning är under all kritik. Jag kände inte till dig innan du började dyka upp i MITT kommentarsfält, med DINA inlägg om MIG.
    Då du inte bara hänger ut mig, utan även andra vänner och bloggkollegor så undrar jag hur du mår?

    Du skrev nyligen elakt om Elaine Eksvärd. Jag pratade med Elaine om detta, hur du faktisk påverkar oss med dina inlägg och kränkningar. Vi båda blir sårade och tar illa vid oss. Nu ska jag låta Elaine tala för sig själv, men denna super woman och jag är rörande överens om att det du gör är långt ifrån okay!

    Du skriva dessvärre om många andra också, som även dom reagerat Annika Englund, Alexandra ”Kissie” Nilsson, Isabella ”Blondinbella”, Daniel Paris m.f WHY?
    Det är en sak att ”rapportera” om andra kändisar och bloggare. DET kan vara roliga inlägg, där du lyfter fram positiva saker, om du nu vill rapportera gällande andra bloggare. Tex, om/när någon väntar/får barn. När någon gifter/förlovar sig. När någon släpper en bok. Ett roligt citat, en snygg outfit. Ja inte vet jag. Det är bara fantasin som sätter gränserna. MEN, om du istället skulle skriva positiva saker om alla du skriver om och sprida pepp, motivation och nätkärlek så skulle ju VI. Jag med andra bloggare både nämnda och onämnda ge dig cred, länkningar och uppskatta det du gör.

    Läsarna skulle förmodligen också uppskatta det du gör. Du som ändå besitter makten med en relativt tung trafik borde väl använda den till något bra istället för att hetsa människor till att hata, dela och rapportera. Det är ju för sjutton maktmissbruk enligt mig.
    Du sprider ut lögner. Insinuerar och går in för att jävlas och förstöra. VARFÖR? Hur kan man medvetet vara så utstuderat elak? Varför?
    När du skrev ditt inlägg ”Ljuger My om sitt nya jobb som PT” var en fråga enligt dig. Den fakta du baserade det på stämde inte. Utbildningen har förändrats sedan DU gick utbildningen på SAFE Education. Jag är utbildad PT och inte ”bara” instruktör. Konsekvenserna av detta blev följande:
    Det var min första dag på jobbet. Jag var förväntansfull, glad och samtidigt lite nervös. Jag presenterade mig för mina kollegor och gjorde ett första intryck. Första intrycket blev för hälften av mina kollegor, att repan OCH SATS huvudkotor blivit nedringda pga av DITT inlägg. Jag hade inte ens hunnit presentera mig för människorna som fick ta emot dessa samtal. SATS VD blev inkopplad, man spårade samtal och försökte styra upp det drev mot mig som DU skapade med DITT inlägg.

    Det drog med sig stora konsekvenser för både mig och SATS ledning. Min anställning hängde löst, (trodde jag) Tills SATS valde att backa mig i frågan och hitåt ett sätt att hantera denna fruktansvärda situation. Jag mådde skit! Jag gick in och grät inne på toan i personalrummet. Jag kände mig som i en riktig ”mean girls film” Jag skämdes inför mina kollegor. Som dessutom inte förstår sig på bloggbranchen. Nu fick dom lära känna både den och dess baksida.
    Du är bloggare, jag är bloggare. Båda är vi människor, med både fel och brister.
    Hur FAN kan man tillåta den mobb, och det drev som sker i ditt kommentarsfält, baserat på DINA inlägg. Mot mig och mÅNGA andra?!
    Att läsa alla hårda, elaka och kränkande ord om mig, på din sida. Det är ju inte normalt. DU är ansvarig över din sida. Ingen annan. Hat föder hat. Vi är trots allt även förebilder för många av våra läsare. Precis som barnen…. Dom gör inte som vi säger, dom gör som vi gör! Kanske någonting som du borde ha i åtanke.
    Även om du flera gånger, med en hårfin gräns klarar dig undan ifrån just förtal. Så är det ju bara näthat och kaos du skapar. Förstår du inte gatt alla vi som byggt upp våra bloggar på egen hand. VI som inte skor oss på andras bekostnad har fått nog.
    Jag ska bara tala för mig själv i detta fallet. JAG har fått nog. Hat föder hat, som vi gör gör många andra. Det är inte bara vuxna kloka människor som läser våra bloggar det är ven minderåriga och ungdomar.
    TACK och lov är min egen son bara 6 år gammal. Så han slipper iallfall att läsa allt elakt som DU skriver om mig, och framförallt allt elakt som DU låter dina läsare skriva om i ditt kommentarsfält. Du har hängt ut mig, mitt x (Ludvigs pappa) och HANS söner sedan tidigare på bloggen. En bild som dessutom var skyddad av upphovsrätten. Då fick jag BE dig som mamma och före detta styvmamma att tag bort dessa oskyldiga barn från din sajt. Du hånar min dyslexi, mitt sätt att skriva. Min rubriksättning. Du lägger dig i mina samarbeten, även här såg du till att jag blev ”anonymt” anmäld till RO. Där man använde dig som referens och källa. Du plockar mina citat och ord ur sitt sammanhang och bygger ihop en egen sanning av det.

    Du hänger ut mig och hånar mig angående mitt sjukhusbesök och min förstoppning som följde av operationen. På ett väldigt osmakligt sätt så hånar du detta. Du tar upp det när jag sitter på Cancerfondens årliga gala. Jag jobbar mot cancer. Du har INGEN ANING om hur cancer har och fortfarande påverkar mitt liv. Det är OSMAKLIGT att hänga ut mig som du gör.
    Du ifrågasätter ”Är My verkligen såhär dum i huvudet på riktigt”. Vet du Cam Cam, jag är inte perfekt. Jag stavar som en kratta, jag råkade ut för både blindarmen och för njursten. Jag opererades och blev förstoppad. SHIT HAPPENS! MEN jag är aldrig medvetet elak och utstuderat går in för att förstöra andra människor liv. Jag personligen håller på att bygga upp mitt eget liv efter att total-kraschat både fysiskt och psykiskt efter min konkurs, och två dödsfall. RESPEKT Cam Cam! Vem vill du vara? Vill du vara omnämnd som bloggaren som sprider näthat som ingen tycker om. Bloggaren som trycker ner, förtalar och kränker andra människor, för att få mer statistik. Det är FAN inte okay! Jag ber dig som Mamma, som människa, som bloggare, som kvinna. BYT TAKTIK! Du sårar ju för fasiken människor på löpande band….. Gör din grej fast, HELT tvärt om. SNÄLLA rara du, lämna mig ifred nu! / My Martens

      Det kallas pingback – något DU godkänt i dina inställningar. Stäng av det så slipper de dyka upp i ditt kommentarsfält då det inte är någonting jag gör aktivt och något jag trodde de flesta bloggare kände till. Jag hjälper dig gärna om du vill. Och du har sett hur många bloggare och sociala medierprofiler jag skriver om va? Att tro att jag har en hang up på dig är löjeväckande. Jag kan tänka mig att kanske 1-1,5% av mina inlägg handlar om dig. Vem är det som har en hang up egentligen? Och efter samråd med mina läsare så försöker jag tona ner vassheten i mina inlägg men givetvis kommer jag fortsätta göra min grej. ? Och du måste sluta överanvända ord som ”stalker” och ”hang up” för de börjar bli rejält urvattnade och är respektlöst mot de som drabbats av faktiska stalker. Krya på dig!

        Bra svarat CamCam!!!

        Hon berättar hur ledsen hon blir och du fortsätter förminska henne.

          Jag har inte sagt nånting om hennes känslor utan mer presenterat fakta.

            Visst.

            Det kan också vara att förminska.

            Camcam du har en manipulativ personlighetsstörning

            Shit.. trodde inte man kunde ställa diagnoser över nätet.. nedrans pucko!
            Näthat = de du gör nu Sanna lilla

        Bra svarat Camilla. Fröken Martyr ska enbart vara tacksam över inläggen du skriver om henne. Fortsätt göra din grej ❤

        En liten fråga CamCam, eller vad du nu heter? Har du några föräldrar? Hur känner dom över att dom har totalt misslyckat med sin uppfostran av dig? Att bli en sådan ond varelse som du är. Hur mår du när du lägger dig på kvällarna? Känner du så där att YEESS, nu har jag lyckats såra några idag oxå? Vilka offer skall jag välja imorgon tro?? Har du egna barn? Om dom är läskunniga så kan du väl visa dom allt du skriver här inne och fråga om dom är stolta över sin mamma? Om det är så här du uppfostrar dina egna barn att behandla sina medmänniskor. Gör du allt detta bara för att det är ditt jobb och att du skall få en lön, eller är du så här genomruttet elak på riktigt? Det måste väl finnas betydligt bättre sätt att tjäna pengar på. Jag vet inte om du har hört det där uttrycket någongång: Man behandlar andra så som man själv vill bli behandlad. Right?? Ha en bra dag och glöm inte att skriva upp ikväll hur många du har sårat idag.

      Gud vad du är fånig My! CamCam hjälper dig hänga kvar i rampljuset så jag tror egentligen du mest är tacksam men den där offerkoftan är bra mysig va?

      Hörredu My Martyr, tror du har missförstått ordet stalking och näthat och mobbing. Det Camilla skrivit om dig är inte i närheten av det du anklagar henne för. Var tacksam istället, det genererar mer trafik till din blogg när du omnämns här.

      Inte en tillstymmelse till dyslexi i den kommentaren. Antingen har man det eller så har man det inte. Det är ingen diagnos som man har ibland som det verkar om i myggis fall.

      Detta var bland det bästa jag läst!
      All heder till dig My Martens.
      Jag lämnar denna bloggen nu. Får äcklig bitter bismak i munnen av den och jag skäms för att jag själv både kommenterat och stöttat inlägg här.
      Vilka är vi att gotta oss, döma och lägga oss i vad och hur andra lever sina liv? Bittra, elaka och avundsjuka människor gör så och så vill inte jag vara.
      Tack för mig!

      Hade jag fått ett sånt här mail där någon bad mig att låta den vara ifred eftersom den mår dåligt av det jag skriver så hade jag lyssnat på den vädjan. Det kallas empati.

      Det är ofattbart för mig att man inte kan gå in med lite mer medkänsla än ni gör när någon berättar att den tar illa vid sig. Som blottar sig själv och hur den känner på det här sättet.
      Man behöver inte hålla med, men visa människan iaf lite respekt och förklara varför isf. Att istället svara med öknamn… det är så mycket högstadie så jag smäller av.

      Fy fan vad unket, rent ut sagt.

        Kanske för att de flesta av oss genomskådat My för länge sen och vet vad hon har för agenda.

      ”Du har hängt ut mig, mitt x (Ludvigs pappa) och HANS söner sedan tidigare på bloggen. En bild som dessutom var skyddad av upphovsrätten. Då fick jag BE dig som mamma och före detta styvmamma att tag bort dessa oskyldiga barn från din sajt. Du hånar min dyslexi, mitt sätt att skriva. Min rubriksättning. Du lägger dig i mina samarbeten, även här såg du till att jag blev ”anonymt” anmäld till RO. . Där man använde dig som referens och källa”

      En bild publicerad på en lokalnyhetstidnings site, en som även du publicerat på din sida. Köpte du upphovsrätten av fotografen eller fick ni den automatiskt? Med tanke på att du använt samma bild på din blogg, men då har du klippt i den. Men du kanske äger rättigheterna?

      Och vad menar du att Camilla används som referens och källa i en anmälan till RO? Handlade anmälan om inläggen hon gjort om dina felaktigt utmärka reklamsamarbeten? Det är sådant som man anmäler till RO. Jag har sett lika många gånger som alla andra som har ett hum och reglerna att du upprepade gånger struntat i de regler som finns. Ska du undkomma sådant tycker du? Du tror att någon anmäler dig till Reklamombudsmannen bara för att jävlas? Inte för att folk tycker du ska följa lagen?

      Men my nu får du ge dig!! Har du hakat upp dig? Att vara förstoppad är inget ovanligt eller farligt.. Varför ska du ständigt dra upp det eller din ynka lilla sjukdom?? Operera gallblåsan har jag gjort, inte tusan skriver jag ut det på fb 35688 gånger! Har haft cancer och mina närmsta vet det.. det är inget man ”skryter” med på fb eller blogg! Skulle skämmas ihjäl!
      Lägg ner och blogga eller stäng av kommentarsfältet så slipper du oroa dig!

      Kasta bort offerkoftan, stå för allt skit du också har gjort och kasta inte sten i glashus. Det är inte synd om dig någonstans! Ger man sig in i leken så får man torka upp skiten sen.

      Du är bättre än de du skriver! Börja tro på dig själv!

    Mobbning är vad det är.. Att vuxna människor håller på o förminskar och förlöjligar en annan medmänniska på det här sättet är skrämmande.. All kärlek och omtanke till er My och Cam, ni är värdefulla båda två trots alla fel o misstag! Jag hoppas att ni båda ska få känna riktig kärlek och omtanke av era nära o kära!

    Jag erkänner CamCam att jag ej gillar dina kränkande inlägg om andra bloggare men ogillar även Mys oändliga försök att få och hålla kvar den trafik hon har i sin blog.
    Att använda Johannas namn i rubrik gång på gång är bara ett sätt att skapa nyfikenhet och trafik. Hade hon ångrat sitt inlägg om henne med alla dess kränkande kommentarer som följd hade hon raderat det och inte länkat till det IGEN (hon vill bara att hennes läsare ska åter läsa allt)
    Det finns många anledningar till att hennes tidigare vänner har tagit avstånd (är vän med en av de) och varje av dom har sina egna anledningar trots att hon vill få alla att tro att det är ett komplott mot henne. Hon har sårat och svikit var och en av de. JT var hon aldrig vän med, men först att säga upp bekantskapen med henne var MC för att några månader sedan följas av MG (allt finns på flashback), MI och alla andra som som flera känner till. My borde be alla sina tidigare vänner om ursäkt men istället väljer hon att gång på gång låtsas som att det är hon som är offret vilket är otroligt opassande och irriterande. Nej, Camcam dina inlägg om hur dum hon är är inte mina favoriter men att hon behöver ta sitt ansvar och borde få hjälp att förstå hennes egna anledningar råder inga tvivel om.

    Bra försök My, alltid övertygar du nån, bra på att manipulera och beräknande är du, allt har ett syfte…Blev du rädd nu att Cam skulle gräva i dramat mellan dig och MG!? På vilket sätt har Cam hängt ut dig? Hon har bara skrivit sånt du själv skrivit i din blogg och visat bilder som redan finns på nätet. Du är själv bra på att insinuera och sprida lögner annars. Har svårt att tro att Sats skulle ha blivit nerringda, dessutom visste de väl själva om att de anställt någon utan pt-licens trots att det står på deras hemsida att alla deras pt oavsett nivå har pt-licens. Bloggvärlden vet de nog en del om, troligtvis därför du blev anställd utan pt-licens, för att du är bloggare, det behöver man inte vara Einstein för att förstå. Varför drar du in två dödsfall? Påverkade dessa dödsfall ditt liv nämnvärt, var detta personer du träffat på många år, bygga upp ditt liv efter två dödsfall? hmm… Osmakligt också att ljuga om vissa saker och att ständigt bära offerkoftan!

      Vilka var det som skötte den här storyn så jäkla snyggt? Men insinuerade inlägg gång på gång…MG MI MC JT…Många av oss som tycker det är förjävligt, att ni använt er blogg till det.Kallas Mobbing.Visseligen har ni varit tyst en längre tid, kalla fötter tror jag några fått (allt sparat)Men tackvare bloggbevakning kan ”hatet”forsätta..Tycker det gått för långt NU…Ingen ska behöva utsättas för det här,det sköter man utanför sin blogg. Ps/har nära vänner till MG & HG

        Ditt tangentbord har ett mellanslag!

          Medvetet val?

            Varför? 🙂 /ej sarkasm, ren nyfikenhet

        Något förvirrad här, vem är MC? De andra kan jag gissa …

          Michela Castellari tippar jag på.

      Och nu såg jag…HERREGUUD snacka om DRAMAQEEN och beräknande, hon vet hur hon ska få uppmärksamhet och fler läsare! Än en gång smutskastar hon Johanna och toftbys läsare..och sen ber om ursäkt hmm jomenvisst inte alls långsökt eeh, först smutskasta och ljuga och några meningar senare be om ursäkt…NEJ det kändes inte särskilt genuint! Och Toftbys inlägg om bilder handlade väl om privata bilder, det hon då skrev var helt rätt, och varför skulle allt handla om My som hon skriver. Nej My fake fake allt för att skydda dig själv, få smutskasta och för att få fler läsare! Tyvärr lyckas ju My lura sina läsare, hon är smart likt en psykopat, skrämmande…

      Just den här delen undrar jag över, antingen har man väl rätt kvalifikationer eller så har man det inte. Har man det så är det väl självklart cheferna får stå upp för en, har man deras inte så förstår jag inte varför man är anställd, sån brist på pt lär det väl inte vara att man behöver anställda som inte har en Utbildning?

    Jag personligen är så trött på överanvändandet av ordet stalker. Jag har själv en stalker efter mig sen 6 år tillbaka, och jag blir så less när folk förminskar hur min vardag är.
    Nej, jag kan inte gå ut hur som helst. Jag kan inte skriva ut vad som helst på sociala medier. Jag måste ständigt kontakta sidor som Eniro etc för att dom ska plocka bort mina uppgifter. Jag har bytt namn och polisanmält ett antal gånger. Men det hjälper inte. Inte ens ett kontaktförbud har hjälpt.
    När då människor använder det i sammanhang som dessa, påverkas även jag. Det är jag som senare blir ifrågasatt, av omgivningen. Jag har aldrig bett om det här livet, den här rädslan och jag har definitivt inte bett om att bli ifrågasatt av den enkla anledningen att människor verkar ta ordet för lätt. ”Jamen vadå, det är väl inte så allvarligt? Du ser ju ut att klara dig bra.”
    Jovisst. Tack så mycket… *ironi*

      Jag har (som tur är) hafft en stalker och håller med dig att det känns sjukt förminskande mot min rädsla att kasta runt det ordet.

    My vill ha uppmärksamhet, läsare och inkomster. I annat fall hade hon helt enkelt kunnat radera kommentarer och strunta i vad andra skriver så hade allt ebbat ut men då hade hon också förlorat läsare.

    Har aldrig kommenterar och har aldrig läst Mys blogg, gjorde det nu och hon retar mig till vansinne. Med tanke på hennes kommentar tyckte jag lite synd om henne men sen som sagt gick jag in och läste. Det som är häpnadsväckande för mig är hur hon själv tydligen får skriva om andra och DESSUTOM publicerar kommentarer som är kränkande mot cam cam…eh? Var det inte hon som skulle sprida nätkärlek? Är det ok att man kommenterar nedvärderande saker om andra på hennes blogg? Hade hon inte haft offerkofta och föregått med gott exempel hade hon väl själv inte släppt igenom kommentarer som är nedvärderande för hur många gånger skrev hon hat föder hat? Gäller det bara alla andra?

      Japp! Den sekundära kränkheten vet inga gränser! =)

      Exakt så! Är det ok för My att släppa igenom elaka kommentarer om andra och tillåta sånt på sin blogg, men inte tillåtet för CamCam? Är det ok för My att insinuera saker om andra och på så sätt föda hat och skapa mobb, men inte ok för andra om de gör så mot My? Fattar.Inte.

      My, byt ut ditt mantra mot ”leva som man lär” och agera därefter, så ska du se att du börjar få lite med respekt och visad hänsyn.

    Oj! Jag är i chock! Läste precis Mys långa inlägg om dig på hennes blogg.

    Herregud… jag vet inte var jag ska börja?!

    Jag har aldrig upplevt någon som myst in sig mer i en så tjock och gosig offerkofta som fröken Martens.

    Jag tror att hon skriver HAT föder HAT minst fyra-fem gånger. Hon är mycket för att skriva med stora bokstäver. Ett exempel: ”DET tycker jag”

    Hon skriver precis som Graaf när jag tänker efter. De sätter ofta stora bokstäver på fel ord i meningar.

    Hennes slutkläm: ”jag förlåter dig Cam Cam, släpp mig nu” låter som något från en cheesy amerikansk film.

    Skrev ett kommentar hos My som hon besvarade men när jag kommenterade på hennes svar då blev den (märkligt nog =) inte godkänd så här kommer mitt svar till henne:
    ”OM du (My) hade bett om ursäkt så hade du skrivit att du hade tagit bort inlägget och inte genom att hänvisa till det och alla de elaka kommentarer (apropå hat föder hat)
    Att du (My) sedan släpper även fram i detta inlägg där du ber om ursäkt elaka och kränkande kommentarer med namn riktade mot samma person (JT) visar bara att din ursäkt är långt ifrån ärlig och genuin som du vill få dina läsare att tro.
    Tycker verkligen att du ska fundera kring din roll som nätmobbare och inte alltid skylla andra om detta.
    Ett tips från en som har tröttnat på det här spelet om att spela offer för att få läsare, själviskt tack i framtiden och saknas detta, ta hjälp av någon.

      Ah! Ett klassiskt My-drag. Inte vilja ha en nyanserad diskussion utan endast tillåta sina egna ord att komma till tals för att sedan inte släppa igenom motpartens ord. Typ som att kasta på luren i örat på den man pratar med efter att man skrikit ut det man själv vill säga. Tonårsbeteende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.