Dagens bästa..

ittala (1)

Förra diskussionen handlade om klisterlapparna på Ittalas glas ska få sitta kvar eller pillas bort och nu är ni igång igen! I love it!
Den här gången diskuteras det huruvida man ska behålla gurkskalet på när man dippar grönsaksstavar under fredagsmyset – ni hittar inlägget HÄR.

Helt underbart!


Gurka_stav

 

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan du inte göra en omröstning där man får klicka i ja eller nej för om skalet ska vara kvar!
    Eftersom att det är en så viktig fråga!!

      Samma med klisterlapparna. Glöm för guds skull inte klisterlapparna!

      Och sen en för är det white trash eller överklass att ta bort skalet?

    Linn Olssons blogg har legat nere en vecka nu.
    Stängd för underhåll. Kul för den som ska försörja sig på bloggen

      En vecka… ett inlägg sedan nyår tror jag. Kan ju tycka art hon kunde kompensera och göra inläggen på ig istället men icke

        Och nån saknar den? Trodde ingen läste där.

          Jag tycker att det är rätt skönt att den ligger nere ?

            Varför…?

            Kattis; det blir en bra avgiftning haha ?

    Gillar de här inläggen 🙂

    Ärligt talat hade jag aldrig tänkt på klisterlapparna som sitter på littalaglasen. Min kompis har kvar lapparna på sina glas och jag har aldrig reagerat eller tyckt att det var konstigt.

    Lite synd att jag råkade ta sönder ett av hennes glas och var tvungen att köpa ett nytt (som hon för övrigt tog sönder själv efter 2v) när jag i verkliga fallet hade kunnat köpa ett ikeaglas för 15kr och satt dit en hemmagjord iitalalapp.. Morr på det!

      Och du tänkte att hon inte skulle se skillnaden ifall hon får ett Iittala eller Ikea glas tillbaka om du limmat ett klistermärke på…?

        Tror Bläckvard snarare menade ”glas som glas”..

        Ber om ursäkt att det inte framkom tydligt! Tack anonym! <3

        Har inte riktigt förstått själva statusgrejen med att köpa saker för överpris bara för att det är ett specifikt märke när man lika gärna kan köpa ungefär samma sak för mycket mindre summa. Att folk har kvar klisterlapparna på glasen är förmodligen för att man annars inte skulle inse att det är från ett specifikt märke. Men smaken är som baken, gillar man det och har råd är det ju fritt fram att köpa vad man vill!

          Vet inte om detta stämmer för Ittalas del men vi har en serie ”märkes”glas, Orrefors närmare bestämt, som omfattas av en garanti endast om klistermärket är intakt och sitter kvar. Detta för att det ska vara tydligt att de ej är maskindiskade (märket trillar ju av då) och allmänt misshandlade antar jag. Har råkat spräcka två i vanlig disk och fått nya utan problem. Så – därav klistermärkesintakt för min del.

          Hahha men då så 🙂

    Hahaha viktig debatt… Det kan inte handla om en smaksak och få vara så 😉 Är det en klassfråga också huruvida man skalar gurkan eller ej hahaha.. är man whitetrash om man låter skalet vara kvar?? 😀

    Den viktigaste frågan: skalar folk även sina tomater?

      Jajamän!!! Gör en skitgod maträtt med skalade tomater ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.