Jockiboi-gate lever vidare..

Jockiboi & Jonna:

När jag skriver såna här ”fortsättningsinlägg” på en situation – vill ni då att jag länkar till de gamla inläggen eller skriver en liten sammanfattning då? Eller är ni helt up to speed och vet vad det handlar om?

Jag gör det här men ni kan väl säga hur ni vill ha det?

Sammanfattning:

Jocke och Jonna la ut den HÄR videon där de meddelar att de fått nog av Jockes bror ”C” på grund av droger, mobbing mm varpå han svarade med en ”snyggast.se-bild” på sin mage – passande nog – där han berättar att han ska släppa en bomb om Jockiboi mm för att visa att han minsann inte är så oskyldig som han vill ge sken av.

Nu kommer den här bilden på Snapchat där han lagt upp en hel drös med konversationer han haft med Jocke som inte direkt ska vara till hans fördel.
Vem kommer gå vinnande ur den här striden tror ni?

IMG_6237

Tack för tips, Emilia!

Tillägg: Här är ”C”s senaste inlägg på Snapchat. 

Ni ville veta hans Instagramstatistik så här har ni den. Jag antar att vissa avföljde när Jocke bad om det och sen började följa honom igen… Annars har han fått ett helt gäng nya fäääänz!

instag

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vart kan man läsa skärmdumpen? Eller är det bara för mig den inte går att läsa?

      går inte för mig heller, för suddigt

      Jag kan inte läsa heller..

      Jag tror att Crille suddat den medvetet eftersom han ska ”släppa” de här konversationerna under dagen..

        Jaha – jag trodde den blev suddig när du lagt upp den….då får spänningen vara olidlig hela dagen då :-))

        MVH
        Inget-att-göra-borde-plugga

      Jag har läst konversationen och kan sammanfatta. Konversationen handlar bland annat om att Vlad och Grannen Alex tagit droger vilket Alex även erkände på instagram. Tydligen ska ha Saga Scott, Ben, Vlad och Andreas tagit droger då Jocke och Jonna gifte sig.
      Alex berättar att han tog kokain och rökte när han festade i Örebro och han ska ha blivit påtvingad av Chrille. Jocke sa även att han röker gräs men att han sköter det snyggt och att han inte ”springer ute som en rockstar och snortat på”.
      Jocke är även arg på Alex som lägger upp på snapchat då han är hög och Jocke säger att gång på gång typ ”allt jag har gjort för dig och du lägger upp en sådan här bild på snapchat” och ba ”en jävla downs kan se att du är hög”, dvs säger att en person med downs syndrom kan se att Alex är hög på bilden.
      Typ hela konversationen har med droger att göra, kokain och gräs, vad jag kan förstå. En del av konversationen berättar även Jocke till Chrille att deras kanal är borta och att han har gett 100,000 kr till deras bror Jacke för den.
      I överlag tycker jag inte konversationerna är SÅ illa som jag trodde att den skulle vara, i alla fall så som Chrille påstod. Sammanfattningsvis är det bara Jocke som beter sig lite som Alex farsa och försöker att läxa upp honom för att han bryr sig och inte vill att Alex ska råka illa ut genom att bli polisanmäld för t.ex. Snapchat bilden där han var hög av fans/följare.
      Vad jag kan läsa förekommer det inte heller några hot.

        Och på slutet står väll att alex sålt sina gamla mediciner till chrille.

    Kanske kan tipsa GabbiJoss om att det här är spännande p riktigt….inte typ som att ngn ska börja skolan igen *emoji-som-gäspar*

    Det här är ju iofs en sån grej som är helt sjukt lätt att fejka. Finns flera DIY-sidor där man kan skriva i konversationerna själv så jag skulle ta det med en nypa salt..

    Superbra med sammanfattning så som du gjorde här!

    Han verkar störd.
    Obehagskänslor på hög nivå. Jag vet nästan ingenting om honom eller deras familj, ändå känns hans ord som lögner. Riktigt kuslig människa.

      Han och Myggan kanske ska ta och lägga sina offerkoftor omlott varandra… ?

    Camcam, kan du inte lägga upp brorsans följarstatus den senaste veckan? Vore intressant att se om detta drama bidragit till fler eller färre följare…

    Är inte så insatt i allt som har hänt, men Jocke kör med rätt så otrevliga härskartekniker i sina snapchats. Sen flackar han med blicken och gör lite andra saker som gör att man kan misstänka att han ljuger/kryddar på det han säger. C gör det ju inte mycket bättre heller dock genom att posta snyggast.se-bilder och kontra med att alla ska minsann få veta saker om deras största idol.. Suck.

    Deras andra brorsa verkar ju kunna ta saker privat istället, kan dem inte bara lära av honom?

    Hallå är det bara jag som reagerar på att Jocke och Jonna har tagit bort videon?? Det kan ju antingen betyda att Chrille faktiskt sitter på riktiga grejer om Jocke eller att de påstådda dödshoten är sanna och verkligen har krupit dem under skinnet?

      Det verkar väl dock som att de ångrar nu att det lade upp videon, eftersom det nu blev så stort. Och de ville få slut på smutskastningen

      Det känns ju dock som det är lite sent på tänkt eftersom många redan sett den och andra redan har skrivit vloggat on vad där stod….

    yt-videon är borttagen…

    JAG ÄR SÅ TRÖTT på vuxna människor som beter sig som fjortisar!!!! Sluta!!!!! Ni skämmer ut hela jävla människosläktet!!!!!!! Gaaaaaah

    Kolla jockes snap ”jockiboitv” så förklarar han varför han tog bort videon på yt!!

      Jag har inte snap. Vad säger han?

        ”Jockiboitv” 🙂

        Att dom tog bort videon för att Jonna mår så dåligt över det här bråket att hon inte vill leva mer (tydligen har hon något problem med sköldkörteln som gör att alla känslor blir 1000x starkare hos henne när något händer) men att han nu har inspelat hur C via deras låtsasfarsa utpressar honom (Jocke) och att han inte vet om han ska släppa det, för att han är rädd att starta igång allt igen, och han vill inte blanda in sin låtsaspappa.

        Han berättar först att Jonna inte vill leva mer på grund av bråket och ber sina följare skriva på instagram vad de tycker att han ska göra.
        Han frågar om han ska släppa videon där han pratar med sin styvpappa eller inte, vilket han gjorde.

        Lite senare gråter han över att det aldrig kommer sluta, vilket inte är så konstigt när han bara spär på det hela tiden.
        Han panikgråtskriker och berättar att de blir hotade och utpressade av hans bror och att hans vänner inte vågar vara hemma.

        Förlåt Erica nr 2, tyckte du skrev ”vad heter han på snap?” Därav mitt svar. My bad! 🙁 ??

    Men herregud dom här människorna beter sig som pinsamma fjortisar. Bara titta på sättet dom skriver på. Jag kan inte hitta en skämskudde som är stor nog. Fast vette fan vem som är mest tragisk, jag eller dom som sitter och läser sån här skit ??. Det är som en bilolycka, man borde inte titta men ändå så gör man det.

    Pinsamt att de ska fläka ut sina bråk på internet, då är det ju uppenbart att de vill ha klick och attention på köpet. Lös det i den privata sfären istället! Det här kommer ju förfölja dem för evigt. Kul om Christoffer försöker skaffa jobb eller nåt t.ex. Inte för att jag vet vad han livnär sig på. Btw kul att hans packning var en liten weekendbag och en 2x stor gain-påse

      Klick&kändisskap > familj

    Finns en video på Youtube av användaren ”Flax Nyheter” där Jocke gett honom ”videobevis” i form av att han spelat in ett samtal han haft med sin styvpappa (eller vad han är). Hur sjukt är inte det? Han spelar alltså in samtalet utan att mannen vet det!

    https://www.youtube.com/watch?v=EQFxzWwMf4Q

      Varje gång du ringer en kundtjänst eller besvarar ett säljsamtal, blir du inspelad utan att veta om det. Sjukt?

        Det här är ju en privatperson till privatperson. Styvpappan pratar med Jocke om privata grejer som Jocke sedan väljer att lägga upp – hos en annan persons kanal! Om du inte tycker att det är sjukt så är det upp till dig. Jag personligen hade inte velat att det jag säger spelas in! Det är oerhört respektlöst av honom. Endast för att få ”bevis” mot Chrille. Sjukt.

    Jag, som flitig läsare, skulle hellre föredra en länk till tidigare inlägg än en sammanfattning i början av inlägget. Tex detta inlägg är ju redan en km långt så det hade varit skönare att skippa den, ha en länk istället så den som missat första delen kan läsa ikapp ☺

      …och jag föredrar tvärtom. Alltså en kort sammanfattning med länkar ?

    Varför skriver du inte om Läckbergskan och Sköldis?
    Det finns ju hur mycket som helst att ta del av på deras gensamma blogg och deras instagram.

    I går till exempel, då ska L visa S en svartvit film. Hon filmar honom när han sitter på golvet med ost och kex och förväntansfullt ler innan filmen drar igång. Likt en liten pojke. Så gulligt!

    Efteråt skriver L att S älskade filmen och det var den bästa han sett!!!!

    Vem hade trott något annat när det handlar om sveriges yngsta farbror <3
    Jag ser framför mig hur han satt där med sin käpp (som han ofta tar med sig under kändisvimel)

    stjärnfamiljenbyläckbergsköld <3

      Var finns den bilden? Vill seeee 🙂

        Menar du filmen när han sitter på golvet? På hennes insta!

          Jag hittar inte den på hennes instagram 🙁

            Men åh, nu såg jag… De ser ut att ha det ganska mysigt 🙂

    Vuxna människor med emotionell mognad som 13 åringar. Mycket pinsamt!

    Dem lär få mycket trafik till sina instagrams och youtubekanaler iaf.

    Jag läser regelbundet denna + andra bloggar och är ”insatt”, men jag älskar dina sammanfattningar!

    Skulle för övrigt önska sammanfattningar med sådant man glömt, typ som du gjorde om Catrin fast med fler bloggare ?

    Tycker ärligt inte att du ska skriva om den här soppan och inte generera klick och trafik och uppmärksamhet. Det här är så fruktansvärt obehagligt och inget som borde vara offentligt.

    Förlåt men, mordhotad. Av deras tioåriga fans då eller?

    HAHAAH ASSÅ!!?? Det är så svårt att ta denna ”Chrille” seriöst med hans filter han använder och valen av bilder han tar?? Videos med slängkyssar och kaninöron liksom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.