Eftersom hon bad så snällt..

Ankpung:

.duckballs..så tog jag ner inlägget om Ankpung. =)
Varför, ja det får ni fråga henne om helt enkelt.

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men nej haha hade velat läst kommentarerna!! Lämnade ju själv en bra kommentar men hann aldrig se om jag fick svar.. Attans…
  //hon med sovande jour på LSS verksamhet

    Jaa tänk vad mycket gratis publicitet denna donna får nu då! 😀

     Ok Anknäbbar finns det gott om nuförtiden men vems är pungen som de jobbat på?

   http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/01/vad-ar-det-som-saknas-mig

   Var så god, cachad version. Ni vet vad dom säger: once on the internet, always on the internet…

  Troligtvis för att hennes arbetsgivare namngavs i kommentarsfältet. Skitbra, tycker jag. Hade hon arbetat hos mig eller en närstående och jag fått reda på att hon tog nakenbilder på jobbet hade jag sparkat bakut. Fyfan.

  Men dåligt , tycker jag. Hon får väl stå för det hon gör. Dessutom känns det konstigt att My, Catrin mfl kan det skrivas vad som helst om, men ankan kan be snällt och då tas det bort. Inkonsekvent och märkligt!

   Skillnaden kanske är att ingen av de ovanstående någonsin ”bett snällt” ?
   Men vad vet jag!

    Exakt min tanke också. Skillnaden kanske också är att Ankpung faktiskt lärde sig en läxa och tillslut förstod vad hennes beteende på nätet kan leda till. Om så är fallet så är det väl inte mer än rätt att CamCam tar bort inlägget så att det inte äventyrar Ankpungs anställning.

    Att CamCam belyser och skriver om hur personer agerar i sociala medier är i detta fall ett bra exempel på när det (förhoppningsvis) leder till en förbättring. Det är inte mobbning att belysa att bloggare inte följer Marknadsföringslagen eller på annat sätt beter sig omoraliskt i sina kanaler. Precis lika lite mobbning som det skulle vara ifall någon skulle belysa eller göra en anmälan mot någon som agerar omoraliskt IRL.

     Men det är helt ok att My får SIN anställning Ifrågasatt? Alltså, jag gillar den här bloggen, men inte att bloggarna blir helt olika bemötta.

      I My’s fall så handlade det inte om att hon gjort något fel/omoraliskt under arbetstid. Jag tycker inte ens att det går att jämföra med Ankpung.

      CamCam skrev och undrade här på bloggen om det verkligen stämde att My var en licensierad PT, som hon och SATS benämnde henne som, redan ett par dagar efter avlagt slutprov. Om My och Sats var överens om detta upplägg så skulle det såklart även tålas att någon ställde den frågan. Mao ingen skada skedd om alla kort redan ligger på bordet.

      Det Ankpung gjort är tydligen inte förenligt med vad hennes arbetsgivare anser passande och därför riskerar hon sin anställning om det sprids och kommer fram. Hoppas hon lärde sig en läxa. Alla har rätt till en andra chans.

    My har bett snällt flera gånger om att bli lämnad ifred.

     Men har hon lärt sig något? Lever hon som hon lär? Är hennes reklaminlägg korrekta nuförtiden?

     Det här är mitt jobb – att skriva om och bevaka sociala medier. Tror ni andra medier skulle sluta bevaka offentlig personer bara för att de gråter ut i nån blogg och vill hävda sin rätt att inte bli ”kränkt”?

      Varför då ta bort Ankpungens inlägg? Du ville ju inte bli som svenskabloggare?

      Varför skriver du aldrig på samma sätt om bianca ingrosso eller hennes mamma (som är VÄRRE än anna book med sin mat). Eller magda o hanna graaf ? Amanda shulman eller ja listan kan göras lång.

       Jag kan inte ha koll på alla.. tipsa mig! Jag älskar era tips!

  Och nu har hon gjort sin Instagram privat…
  Märkligt att hon inte tänkt på bilder osv förens nu??
  Dessutom finns ju alla bilder screenshottade förmodligen.

  Alltså VEM är denna ”Ankpung” ens? Varför envisas om att skriva om någon helt ointressant och ”okänd”? 🙁

   Nu kanske jag kommer med en omvälvande nyhet för dig, men alla människor tycker och tänker inte samma som du. Vi finner olika saker intressanta helt enkelt. Eller anser du att CamCam ska bedriva den här bloggen enbart efter din smak?

  Hon borde tänkt till innan hon publicerade skiten.
  Hade mina personliga assister gjort detta på sin arbetsplats som även är mitt HEM – då hade jag känt mig enormt kränkt.
  Inte okej! ?

  Ååh. Här jobbar man och missar spännande grejer :((((((. Vad hände?

   Camcam lade upp bilder från ”Ankpung”s snap där hon låg halvnaken i sängen när hon jobbade. Många kommenterade att det är respektlöst då hon jobbar som personlig assistent. Dels för att hon fläkte ut sig under arbetstid, dels för att hon låg väldigt lättklädd och inte var ”lätt till hands” om personen hon vakar över behöver hjälp. Sen för att hon kanske låg i någons hus där hon assisterade, inte särskilt kul att få sitt privata rum på hennes snap.
   Många såg rött helt enkelt i kommentarerna och undrade vilket företag hon jobbade för och funderade på att berätta detta till hennes chef.
   Då kom det en anonym kommentar som hotade Camcam med polisanmälan för inlägget var en ”förolämpning mot ankpung”.
   Så det hela slutade med att camcam tog bort det. Antar att ankpung själv har kontaktat henne och sagt samma sak i princip.

    Hon bad faktiskt artigt och använde till slut ordet ”snälla” till och med.. =)

    Har dock för mig att hennes brukare sagt att det är okej att hon snappar på arbetstid så länge hon inte snappar brukaren själv. Sen lär man väl ändå tänka på vad man snappar kan man tycka

     Japp men tänk på att det är våra skattepengar som ankpung har i lön när hon ligger där och de som anlitar henne alltså vad fan vem är hon där för??

  Ibland gör vi alla saker som inte är så genomtänkta. och kan få oanade följder. Bra där C.
  Men helt borta är inte inlägget, för klickar man Ankpung i ”kategorier” så finns det kvar där.

   Åh! Jag hann läsa tack vare din kommentar 😀

  Av ren nyfikenhet googlade jag nicolina thun = ankpung och jag smällde fan av. Vilka otroligt korkade saker hon gör och ändå skyddas Hon? Det där med den skyddade identiteten var ju konstigaste nånsin ( minns när hon spammare det ÖVERALLT!) Vilket hån för alla som på riktigt tvingas gå undrar jorden och vara rädda hela tiden. Alltså, hon är ju sjuk nånstans, inte ens Catrin känns som om hon har lika stora problem med sig själv …

  Vilken pinsam individ. Har hon ingen tanke på konsekvenser alls, för sig själv och sina barn. Varför kan folk inte bara vara normala.. =/

   Tycker likadant. Noll konsekvenstänk har den människan. Det är inte direkt första gången hon har lagt ut nakenbilder så jag förstår inte varför hon verkligen inte vill att just dessa ska publiceras. Kan det vara pga att de togs på jobbet? Vem vet! Tycker bara det är konstigt att hon inte har bett om att få resterande olämpliga bilder på henne raderade. 🙂 Hoppas iaf Novasis får reda på det och kan titta närmare på saken.

  Hur kommer det sig att Egoina ALLTID kommer undan med sin dåliga uppdatering, ett inlägg i måndags och sedan dess ekar det tomt. Tur att hon inte är Dessie…

   Egoina har ju ett heltidsjobb förutom bloggen. Jag tycker inte man ska gnälla på Dessie över dåliga uppdateringar för det är ju trots allt hennes val och liv, men det går heller inte att jämföra hennes blogginsats med någon som har ett jobb som Egoina.

    Så om jag själv väljer att ha 2 jobb (som Regina) och sedan ’missköter’ det ena så kan jag alltså skylla på att jag har ett till jobb? Najs!

     Det är inte upp till mig att bestämma det, om man själv är sin egen chef, så varsågod gör som du känner för. Jag är uppenbarligen inte personen som bryr mig om sånt när det gäller bloggare.

     Fast en blogg är inte ett jobb med fast lön. Där får du din lön utefter prestation, presterar du dåligt får du dåligt betalt. Färre klick, färre samarbeten m.m.

     Regina ser BB som sitt riktiga jobb (då det ger henne en fast månadsinkomst) och bloggen som en hobby vid sidan av. En hobby är en hobby

     Dessie däremot hävdar ju att bloggen på riktigt är hennes riktiga, enda jobb så inte konstigt att folk klagar när hon missköter sig på sitt arbete.

      En säljare med provisionsbaserad lön? Inte heller ett riktigt jobb? Och om det ”riktiga” jobbets lön mer är en parantes jämfört med ”honbyns” lön då?

      Hennes blogg är inte en hobby. Iallafall inte enligt lag då hobbyverksamhet definieras av en inkomst under 16tkr per år. Regina tjänar mer än så på sin blogg, alltså är det ett jobb och ingen hobby ?

   Men egoina är ju en av camcams lilla älsklingar 😉 efter att camcam outade egoinas pojkvän (och sedan bad om ursäkt) så har camcam enbart haft goda ting att säga om Regina.

   För att hon jobbar heltid och skriver bra inlägg när hon väl bloggar. Dessie gör inget av det där!

    Bra inlägg? Okej det kanske bara är jag som inte uppskattar att 6 av 8 av dom senaste inläggen handlar om mat ? Jag vet, borde sluta läsa bloggen då bla bla osv.

   Dålig uppdatering är ju inget brott direkt. Det jag kan störa mig på är när bloggare lovar en nystart/tätare uppdatering/något jätteroligt som sedan aldrig kommer (Dessie…), men det har jag inte sett att Egoina har gjort, så varför skulle hon ställas till svars?

   Några gånger har jag sett att några tysta dagar har följts av ett/flera sponsrade inlägg, vilket känns lite tråkigt, men jag förstår samtidigt att det blir så när livet kommer emellan och det finns avtal att följa.

   Egoina har nämnt flera gånger under både hösten och vintern att hon inte mår superbra, så hon prioriterar väl sin psykiska hälsa framför bloggen? Precis som alla tycker att typ denna ”ankpung” och Catrin Hedlund borde göra.

    Hahaha, ”denna ankpung”. Skattade högt åt tonen och ordet!

  Ursäkta, men är man så pass dum att man tar nakenbilder på sig själv på jobbet och lägger upp för allmän beskådan får man väl skylla sig själv?

  http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/01/vad-ar-det-som-saknas-mig
  Här kan ni läsa inlägget innan smasket försvinner!

   Och nu försvann det, sorry guys!

  VARFÖR kallas hon ANKPUNG????? Please, någon, berätta!

   Hon valde namnet själv och det har hängt med sen Lunarstorm typ.

  Så camcam; hur många ggr måste My säga/skriva ”snälla” för att du ska ta bort inlägg du skrivit om henne?
  Eller Tyra?
  I call bullshit ?

   I det här fallet handlade det inte om vad JAG skrivit om henne utan vad en av mina läsare gjort bakom kulisserna. Helt olika saker som ni inte vet någonting om tyvärr. Så det gäller att inte blanda ihop äpplen och päron.. =)

    Fast du fick infon till dig, läste, skrev ett inlägg och valde att publicera det, kanske på plats med källgranskning?

     Absolut inte.. jag skrev om Nicolinas snapchat med referenser till mitt egna pryda jag. Så du är tyvärr helt ute och cyklar.

     Fast nu får du backa ett par meter och göra om och göra rätt.

      Men tanke på att du inte har en aning om vad som hänt så borde du nog ta ditt eget råd att backa ett par meter. Nu har ju även Nicolins tagit bort sin snap om den polisanmälan hon påstår sig ha gjort idag. Hur tolkar du det? Alla andra snaps finns ju kvar. Vill du veta mer så får du fråga Nikolina. Jag tänker inte berätta vad vi skrivit om idag så du kan lika gärna lägga ner nu.

      CamCam, jag svarade inte dig. Glömde fylla i mitt nick… Som sagt, skrev till Anonym och inte till dig.

       Aha! vilken tur – jag tyckte det lät knasigt! =)

    Hm, nu finns det kanske sånt vi inte vet om, men enligt My så hörde folk av sig till hennes chefer efter att ha läst det du skrivit, dvs dina läsare agerade. Fattar inte vad skillnaden är mot ankpungen där läsare agerar efter att du skrivit om henne. Det låter mer som äpplen och äpplen tycker jag …

     Fast den här läsaren hade agerat oavsett om hen sett Nikolinas egna snap eller mitt inlägg – så det hade ingenting med vad jag skrev eller hur jag vinklade det (som du verkar vilja få det till) utan det handlade enbart om vad Nikolina lagt upp – inte något jag skrivit om så nej.. skillnad. Som sagt… vill du veta vad som hänt så får du fråga henne. Jag tänker inte diskutera det mer av respekt för henne.

  Att få upp en bild på en pung direkt på morgonen….. ew. Haha. Tack för den!

  En pung är då sannerligen ingen vacker skapelse, på tal om något annat. Men allt här i världen fyller väl sin funktion ;p

   Eller hur!! Varje gång jag ser sambons så vill jag fnissa lite. ?

    Hahaha, själv tycker jag att iaf min karls pung är förjädra fin, älskar att glo på den ?

  Dagens Dessie: inget än i alla fall. Men hon har ju bloggat tre dagar i rad så hon behöver nog en paus nu…. det är ju rätt tufft att uppdatera med ett inlägg om dagen tre dagar i rad, herregud!

   Tack för att du finns! Älskar de här uppdateringarna, haha.

   Jag tycker att du gör ett fantastiskt jobb, men skulle inte du kunna rapportera vad som händer i kommentarsfältet också? Kommentarsfältet är enligt min mening det enda levande på den bloggen – personangrepp får du dock gärna utelämna, för trollen behöver ingen bensin på sin brasa.

    Bra idé, ska göra det framöver

     Glatt! Tack!

  Jag mår extremt illa utav bilden på pungen. Är jag den enda? Kan man dölja inlägg på bloggen?

   Nu skämtar du va? En pung är kanske inte då vacker rent utseendemässigt men det ör ju inte allt för sällan många av oss har dessa i ansiktet

    Gud vad skönt att slippa ha pungar i ansiktet

  Alltså Camilla, den som kommenterar som ”the real hmm” förstör den här bloggen + kommentarsfältet. Skriver kommentarer långa som C-uppsatser och är allmänt creepy. Kan du inte typ… blocka den?

   Kan inte du typ… låta bli att läsa? Eller typ… resa tillbaka i tiden till 30-talet då fler tänkte som du.

   Vad är det för fel med the real hmms kommentarer?

   Jag gillar the real hmms kommentarer. De är genomtänkta, inte alls för långa och har faktiskt en poäng.

   Sen kommer någon med den intelligenta kommentaren; ”Ööh…. Stick! Du skriver för långa inlägg! Jag kan inte bearbeta all text!”

   Korta, meninglösa kommentarer kanske är idealet.

   Jag tycker hen skriver bra kommentarer, men din är creepy.

   ❤?

    The real hmm I LOVE YOU <3 #backatherealhmm (Obs är inte ironisk utan ditt engagemang gör mina dagar, jag är sanslöst svag för folk som kör sin grej)

     Tack! Det värmer. ?❤

   Har ingen åsikt om The real Hmm:s kommentarer men är det månne samma person som Moa…the real, real Moa? Tycker bägges kommentarer sticker ut.

    Nej guuu nej! De är verkligen inte samma person! Lååångt ifrån!

     Haha, ojdå, då har jag missat något! Blandade väl bara ihop namnen. 🙂 Verkar ju inte alls vara samma person! Förlåt!

    Ha ha, då skulle jag suttit och debbaterat mot mig själv flera gånger. ?

    Har dessutom för mig att thr Moa inte har mycket till övers för Elaine, så då hade jag dessutom haft szicofrena åsikter.

    Puss på dig The real real Moa ?
    *vinkar*

     PS Men jag rycker det verakar som att hon hade varit en rolig och bra vän den där Moa The real real Moa. 🙂

      *tycker det verkar…

      *Rodnar*

      Kärlek tillbaka!

      Alltid lika givande att debattera med dig, oavsett om vi är med eller emot.

      Bra start på dagen:

      – Fina ord.
      – 1:a semesterdagen.
      – Planerade bokinköp för resa.
      – Kan mycket väl hända att jag kvistar förbi NK en sväng.

      Det här kan man ju vänja sig vid, eller vad säger du/ni?

      Pok

      Moa

     Kan inte hålla med mer. Fin start på dagen. Värmer oerhört.

     Hoppas du får en fortsatt fin semester. 🙂 ❤

   Man kan ju inte blocka någon för att den har andra åsikter och gillar att skriva längre kommentarer. Om det var kränkande kommentarer hade det varit en annan sak.

  Vem är hon ens? Skrollar alltid förbi inläggen om henne.. jezzz….bort bara me na.

  Är det sånna förebilder vi ska ha för våra barn? Kroppen är ens egna palats och man bestämmer om den. Men att lägga upp det hon lägger upp i och även gör det på arbetstid. Jag vet inte med er men såna människor tycker jag synd om. Vare sig det är hon eller någon annan. Allt har konsekvenser och en 15 årig som kan se detta tror inte jag tänker längre än ”åh uppmärksamhet, populär”.

  Fråga nr 1: Om man har sovande natt på jobbet(för annars verkar det konstigt att personalen har eget sovrum. Är det förbjudet att sova naken då?

  Fråga nr 2: Är det dina värderingar som gäller för alla människor i Sverige? Har inte människor rätt att vara nakna/säga saker/ha åsikter(så länge det inte bryter mot lagar), fast man är ”offentlig”? Är man en ”sämre” förälder för att man är exempelvis nudist(vilket jag inte påstår att Nicholina är)?

  Att sitta som en moralkärring och klanka ner på andra som har andra avvikande åsikter el beteende än vad du själv har är bara ett tecken på att din eget liv är så tråkigt att du måste ägna så mycket energi åt andras liv.

  Skaffa ett riktigt jobb och låt människor vara sig själva!!!

   Ja det är inte okej att sova naken på jobbet även om det är i ett separat rum.
   Sovande jour är som det står JOUR och som brukare få en naken personal springande till sig när man mår dåligt kanske inte är så trevligt? Direkt olämpligt skulle jag vilja påstå.
   Det finns tydliga regler om val av arbetskläder inom de flera assistansbolag och det handlar inte om ”prydhet”.

   Tack för mig!

   Det finns inget som heter sovande jour inom assistansen längre, assistenten ska befinna sig på plats, vaken, redo att rycka in om så behövs, i ett annat rum då väntetid (som det kallas) används när brukaren sover.

  När man väljer att ha en blogg som denna så undrar jag: Hur är man funtad egentligen??? Noll empati, noll respekt och noll medmänsklighet är ytterst osmakliga egenskaper.

  Att gång på gång ge sig på ett mindre antal kända personer och enbart vara ute för att förlöjliga, håna och trycka till dem ordentligt är knappast ett normalt, sunt och vuxet beteende. Snarare sjukt och väldigt oattraktivt.

  Du kommer en dag att få betala dyrt för dina elakheter och förhoppningsvis skämmas riktigt ordentligt . För vi får alla ta konsekvenserna av det vi gör, även du. Vilket du inte verkar intelligent nog att förstå i och med all den skit som skrivs här.

  Äcklig bevakning av de som du så utstuderat riktat in dig på. Att tjäna pengar på att bete sig som du gör är fanimig pinsamt ?

   Hur är du funtad egentligen? Att vara en sådan som du, som kväver det fria ordet, är ta mig tusan vedervärdig. Vem är du som bestämmer vad som ska skrivas och tyckas? Pinsam är du.

    Kväver det fria ordet? Är du serös? Din kommentar är rena skämtet, du verkar ha tagit åt dig av det jag skrev. Vore intressant att höra varför eftersom det inte var riktat till dig. ?

   Är du Camillas son??

    Inte son, ska stå en som vet mer än du har en aning om. Vi är många som har en släng av dyslexi. Plus att mobilen skriver lite som den vill ibland.

     Vill du öht bli tagen på allvar så skulle jag råda dig att sluta säga ”en släng av dyslexi”. Antingen har man dyslexi eller inte, finns ingen som bara har en släng. Det är lika förminskande mot de som faktiskt har det som att säga att man har lite adhd. Nej det är diagnoser vi pratar om, inget man har ibland eller när det passar en agenda.

   Det där såg lite hotfullt ut du. Onödigt,

   Jag är enormt tacksam för att hon tog upp detta ämne.
   För mig och många andra är respekten från våra assistenter livsviktigt.

   Lugn nu tisen ?

  Jag tror att det är viktigt att inte döma för snabbt. Om man tittar lite längre tillbaka på bloggar och dylikt går det att utläsa att denna tjej verkar ha haft ett helvete. Troligen mår hon inte bra.

  Jag håller dock med om att hon BETER sig extremt omoget och olämpligt många gånger. Hon är vuxen och får stå för det hon gör som alla andra, men det känns bara onödigt och elakt att t.ex jämföra henne med Catrin som bevisligen ÄR en dålig förebild för barn då hon begår brott på brott på brott…

   Hon är en vuxen kvinna som faktiskt får ta ansvar lika mycket som alla oss andra. Det är knappast så att hon är ensam om att ha haft ett helvete och eventuellt inte mår bra.
   Det är en urusel ursäkt att ta till för att någon beter sig illa mot andra.

   Tycker verkligen att det går att jämföra dessa två eftersom båda har en förkärlek att trycka ner och mobba medmänniskor.

   Camilla MOBBAR, det är INTE ironi och roligt att såra andra om och om igen. Hon går över gränsen för vad som är ok. De som gillar henne har lika pissig människosyn och samma empatistörning. Det är inte normalt nånstans att vara så taskig mot andra.

    Jag fattar inte varför du skriver om Camilla i svaret till mig? Men det kanske är jag som är trög? I min kommentar syftar jag på Ankpung, som inlägget handlade om!

    Och ja, precis som jag skrev så får Ankpung stå för det hon gör som alla andra. Hon är absolut inte ensam om att ha haft det tufft. Att man haft ett helvete är aldrig en ursäkt, men det kan vara en förklaring till varför folk beter sig på vissa sätt. Om hon snapchatat dessa bilder under arbetstid är det verkligen inte okej, men är det verkligen så då? Är du säker på att hon fotade sig själv naken under arbetstid? Det känns ändå som att det är viktigt att gå till botten med sådana frågor innan man dömer och börjar skriva ut arbetsplatsens och chefens namn, samt att bloggens läsare ska kontakta arbetsplatsen etc, etc, etc.

    Ankpung har bevisligen haft det tufft men lyckats vända detta och har nu ett jobb. Det är onödigt att ”förstöra” för någon som vänt sitt liv till det bättre utan att ha alla fakta först. Leave it be, om det är så att alla nödvändiga fakta inte finns.

  Att sova naken är väl upp till varje person. Att ta på sig en T-shirt och ett par mjukisbrallor tar typ 5 sek, så det är knappast ett problem. Tvivlar stark på att hon springer in naken till sin brukare.

  Det så är hela kärnfrågan är ju om Camilla Gervide är en person som skall mobba/kränka/såga/förtala andra ”offentliga” personer i sociala medier. Vem ger henne rätten? Vem säger att hennes(i min mening) inskränkta åsikter ger henne rätt att hänga ut folk? Att vara så pretto och inte låta människor avvika från hennes lilla inskränkta värld…vidrig och tragiskt.

  Som sagt…skaffa ett riktigt jobb!!!

   Det här är det bästa jobb jag någonsin haft, både sett till kreativitet och ekonomisk ersättning så det kommer tyvärr inte att ske.. Snarare tvärt om.. =)

   Nej det är fortfarande inte okej även om du anser det.
   På samma sätt som du inte sätter dig naken i fikarummet på en arbetsplats så får du inte göra det här heller.
   Det spelar ingen roll om hennes brukare råkat säga att det är okej att ”filma lite” för detta påhitt är oavsett inget som assistansbolaget godkänner.

  Så du menar att du sover bra på nätterna med ett gott samvete? Du menar att du njuter av att hänga/mobba ut människor som avviker från din bild vad som är bra och dåligt? Är dina värderingar de rätta?

  Bloggar är lite som tv-program, gillar du det inte…byt kanal… men att ge sig på andra människor…lågt

  Kanske dags att påpeka för dina sponsorer hur du agerar och strypa dina inkomster så får vi se hur kul du tycker det är…

   Jag sover jättebra om nätterna och har ständigt dialoger med både mina läsare och min uppdragsgivare för att förbättra bloggen och dess innehåll och riktningen den tar. Om du har några synpunkter på det så är du välkommen att antingen kontakta mig via email eller NG via email eller deras hemsida. Konstruktiv kritik är alltid bäst om du vill att jag ska kunna ta den åt mig. Min mailadress är kontakt@bloggbevakning.se

    Då har du varken ett gott samvete eller vett att skämmas då. Fast det har en del av oss förstått för länge sen…

    Konstruktiv kritik är knappast någon ide´ eftersom du skiter fullständigt i hur ledsna och sårade de du hänger ut, hånar och
    behandlar illa blir.

    Att vara stolt över att få sin inkomst av att skada andra är sjukt, och kreativ är det sista du är. Snarare en illvillig ond typ som njuter av att andra blir ledsna.

    Det finns en gräns som du överskridit ett stort antal gånger med riktigt elaka inlägg. Till slut kommer någon av de som det skrivs skit om ruttna och ge tillbaks med råge…

     Du har min mailadress om du ångrar dig. =) Hej så länge!

      Räcker bra med att skriva här för min del.

      Har förstått att du väljer ut en liten grupp av bloģgerskor/kändiskvinnor som du ständigt återkommer till i inlägg. Spydigheter haglar om än med låg finess förtäckta ibland.

      Det finns några som aldrig attackeras på samma sätt trots att de flitigt syns överallt och hela tiden. Men ge sig på dem vågar du ju inte eftersom det då skulle bli ett väldigt ramaskri, plus att de skulle se till att du aldrig mer skulle kunna vimla runt i desperat jakt på rampljus.

      Har man själv varit utsatt för mobbing i många år så vet man exakt var gränserna för övertramp mot någon går. Hur mycket du än låtsas att det är ironi som pågår här.

       Då får jag tacka för din input! Dyker det upp något annat så vet du hur du får tag i mig. Ha en trevlig kväll. Bästa, Camilla

     Hade hon inte brytt sig om andras känslor hade hon väl inte tagit bort inlägget. Tycker du drar förhastade slutsatser, du läser en blogg inriktad på andra. Det speglar inte hela hennes personlighet så vem är du att döma egentligen. kan inte påstå att hon dömer andra att ”det är så” utan mer har åsikter kring hur hon kan se de. Medan du dömer att hon ÄR sån för att hon bloggar så.

      Hon har tagit bort ett inlägg för att en person bad henne ”snällt”. Det finns andra som också bett om samma sak men det har ignorerats totalt. En trevlig, snäll människa har spärrar och föstår att det finns gränser för hur långt man kan gå när det gäller att bevaka andra . Tyvärr existerar inte det här, dessutom är det rätt fegt att ge sig på samma personer om och om igen. Börjar faktiskt verka smått sjukligt.

      I och med att det som skrivs här ibland är provocerande och rätt elakt, så får Camiĺa räkna med att jag som läsare har åsikter jag med.

      Hur hon är skiter jag i, men knapoast någon jag skulle vilja vara vän eller umgås med. Typen som snackar skit bakom ryggen på folk och bryr sig nada om vilka som såras eller blir ledsna. Att ta reda på vem Camilla själv är räcker med att surfa runt lite, finns saker att föra fram i ljuset om henne på samma sätt som det görs här i bloggen.

      En sjysst, snäll och ärlig bloggbevakning går det faktiskt att ha, utan att håna och göra sig lustig över andra. Det är varken kul eller fräscht med någon som medvetet gör sig lustig på andras bekostnad trots att de vet ”snällt” om att få vara över.

      Så nej, jag drar definitivt inte förhastade slutsatser.

  Ankpung? vad är detta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.