Dessies ”modelljobb”..

Dessie:

lifestyle

Det här är alltså modelljobbet som Dessie spenderat dagen på?
En plåtning med företaget ”Lifestyle world” – som har 563 följare på Instagram och som dragplåster på sin sida har en artikel om Ralph Lauren som de lånat/stulit/köpt från en journalist vid namn Damian Withworth och som är hemmahörande på The Times.
Att Dessie taggat Mercedes i sin Instagrampost beror nog på att den klistermärkta bilen är av det märket. Jag tvivlar på att de har något som helst med det här att göra..

Vad kan det bli av det här?
Belle Shoes-succé?

Tack för tips!

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja hon gör ju något i allafall! Kanske hon kan få lite jobb som modell, hon är ju ung.
    Men funderar på vad vissa heltidsbloggare ska ta sig till när inte bloggen fungerar som heltidslön längre.
    House of Philia är ju gammal och urtråkig men för henne spelar det ingen roll, hon har rik man.
    Undrar mer hur Engla tänker sig sin framtid, kommer det fungera att vara 45-50 och blogga om löshår och adlnks? Bilder på naglar, kaffekoppar och märkesväskor i 10 år till kanske. Blir det en blogg om Botox och fillers till slut?
    Gabjoss är ju också ung och förhoppningsvis så tar hon sig vidare från tuttar och fruktfat. För att inte tala om alla de här klonerna som jag inte ens kan namnen på, hoppas de är företagsamma och tar på sig ett par byxor…

      HoP har ju en extravagant livsstil med hus på Gotland, i Frankrike etc, och det känns som om det är nåt hon fått med sen barndomen, föräldrarna verkar ha det mkt bra ställt. Ffa har hon en köpstark följarskara så jag tror knappast att hon behöver oroa sig för att stå på bar backe.

      Engla jobbade väl på Sandvik innan, och verkade trivas bra. Hon kan säkert gå tillbaka dit.

        Varför skulle Engla säkert kunna gå tillbaka dit? Hon skulle väl få söka ett arbete som alla andra. Finns väl ingen tom tjänst som bara står till hennes förfogande? Kanske missuppfattar dig men det lät lite konstigt att hon bara skulle kunna gå tillbaka dit.

          Jag kanske uttryckte mig luddigt, självklart förstår jag att det inte står en tjänst och väntar på henne. Men hon var ju cnc- operatör om jag inte minns fel, och har säkert goda referenser därifrån, och var det inte så att hennes man jobbar där med? Då har hon säkert en god chans att få in en fot där igen om hon skulle vilja.

          Hon är ju inte en av dem som gått direkt från skolan och till bloggliv utan hon hade ju jobbat i en del år innan hon började försörja sig på bloggen. Därför känns det som om hon nog kommer att klara sig bra den dag bloggen inte är hennes grej längre.

      Ung och ung, tjejen är 23 år i år, utan vare sig gymnasieutbildning eller ett fast jobb. Hon är inte 16 år långre där det är okej för henne att komma undan saker med ursäkten ”hon är ju ung”

        Nu hittar du på lite… Eller presenterar du alternativ fakta? 😉 Har för mig att hon har visat bilder från studenten, och då har man väl ändå en gymnasieutbildning.

          Nej nevermind… Du pratar kanske inte om Gabjoss utan dessie hehe, oops! My bad 🙂

    Good for her säger jag! Varför dissa allt hon gör…?

      För att Dessie jämt skryter om hur bra hon tjänar och hur bra hon allmänt är. Så det är väldigt kul när man egentligen får se att det faktiskt inte är fallet.

        K, hur kan det vara ”kul” att se någon inte vara så viktigt framgångsrik? Sluta följa jantelagen så mår du säkert också bättre.

          Fanny jag tror du har missat konceptet med den här bloggen… Den handlar om att titta bortom fasaden på sociala medier och bloggar.

            Bevaka ja, inte håna.

      Om hon nu VILL ha en karriär. Så är det bättre att förstå fakta. Sig själv kanske hon kan bedra en stund. Det leder inte någonstans. Sök något hållbart-rikta energin i den riktningen. Var ödmjuk o kavla upp ärmarna. Få var nog divor från början. På ett sätt är det HON som förminskar sig mest av alla på detta sättet. Ett så fattigt företag leder inte henne vidare någonstans-inte ens en bra referens, så att…

    Var det detta som skulle hamna i tunnelbanan som hon skrev?

    Hon har börjat följa Elite Model Management Paris på instagram också haha, undrar om denna photoshooten får henne dit! Väntar med spänning 🙂

      Elite, Ford, Mikas etc kan jag svära på att hon aldrig signar med. De tar inte in någon som har opererat sig i ansiktet. Men hon kanske kollar för inspiration? Hon hade dock kunnat bli en people model (alla storlekar och längder) det är inte fy skam även om Vogue och Victoria’s secret såklart är créme de la créme ?

        Inte för att vara sån, men Bella Hadid, som är signad hos IMG models, har opererat näsan och är en av världens mest kända modeller.

        Så det går allt att operera sig. Sen om Dessie lyckas är ju en annan fråga.

          Inte för att vara sån men Bella Hadid är en kändis och det är helt andra regler för Cara, Gigi och Kendall Jenner än vad det är för en okänd 15-årig modelltjej som vill in i branschen. Ja jag är insatt, har varit modell när jag var yngre och det var ingen trevlig bransch.

            Va rolig du är. Dessie är varken 15 år eller okänd. Det var ju inte poängen? Sen tror jag inte heller att hon kommer att bli signad av t ex Mikas, men att Bella blev megastor efter sitt nosejob kvarstår. Och det finns gott om andra mindre kända modeller som opererat sig och fått fart på sin karriär.

            Jo, Emelie, Dessie är okänd. Mer känd än mig, men hon är inte särskilt känd.

            Bella, Gigi & Kendall blev alla endast framgångsrik modeller p.g.a av deras efternamn. Punkt.

          Jag syftade inte på Dessie även om jag ser nu i efterhand att det såg ut som det. Och det var i allra högsta grad poängen: är du ny och okänd i modellvärlden så ska du vara så smal som möjligt och det är underförstått att du ska vara naturlig och icke opererad, inget löshår. Är det high fashion du ska syssla med ska du vara en blank canvas, ett klädhängare, något en fotograf och en makeup-artist kan forma. En tjej med sillisar, uppumpade läppar och löshår är redan formad och alltså värdelös i sådana här sammanhang. Är du känd kan du göra vad du vill, är du känd, smal och vacker ja då kan du bli modell även om hela världen vet att du kapat näsan och fyllt läpparna. När modeller väl blivit kända kan de också göra som de vill. Unga som vill in måste vara orörda, formbara. Förstår du nu? Och jag pratar high fashion, Gucci, Vogue och Prada – inte instagrammodeller, glamourmodeller eller något i den kategorin som du uppenbarligen syftar på. Om du fortfarande inte förstår så tror jag inte det är nån idé för mig att försöka förklara.

            Okej, jag fattar du har erfarenhet i branchen. Men som sagt – jag tror inte heller Dessie kommer att bli signad av typ Elite. Så du behövde verkligen inte dra allt det där haha.

        Inte för att vara sån… Men använd inte ` eller ´ över bokstäver om du inte vet hur de uttalas. Vill du att det ska uttalas kreeem de la kreeeem, eller kräm de la kräm? Skit i tecknen om du inte kan skillnaden så ser det inte så fel ut!

          Ah jag hade lite bråttom och glömde att det var ett franskt ord och inte ett svenskt.. grav accent istället för akut accent. Tack för att du påminde mig, kan dö lycklig nu.

            SKÖNT! :*

          M du är fantastisk lugn och skriver på ett väldigt harmoniskt sätt trots att Emelie och glöggjögg är lite mer på lekisnivå. Jag hoppas du har en fin dag! ??

            Haha tack Lynn! Ibland är det inte så bra att skriva lugnt och sansat, det kan reta upp ännu mer ?

        Var har du fått det ifrån? Klart att dom har modeller som har opererat sig.

    Hahahahaha.

    Pernilla Wahlgren lärde sig ju ingenting alls utan öser på med nya inlägg där det fullmatas med reklam

    Ni kan ju inte må bra som skrattar åt någon som inte är så framgångsrik som ”man bör vara”. Alla vill väl framstå som bra? Alla vill väl visa sig själv och andra att man är framgångsrik? Varför får man inte ”skryta”? Är det provocerande för er?

      Skillnad på att skryta och att ljuga.

        Okej, vad ljuger hon om? Ljuger hon för att hon ska framstå som mer framgångsrik än vad hon är (enligt hennes eller samhällets ramar)? Om det är så, så har hon antagligen för höga krav på sig från själv och från andra. Om ni också hade flera tusen som dömmer er varje dag så hade ni väl också försökt att verka bättre än vad man är?

        Varför är det jobbigt för er att hon isåfall ljuger? Sluta ge henne trafik om ni inte tycker att hon är bra på sitt jobb. Att sitta bakom en skärm såhär och trycka ner någon som uppenbarligen har stor press på sig är ju helt sanslöst omoget och sorglig.

        Och nej, jag är inte dessie. Jag är bara trött på människor som trycker ner andra människor och sen blir arg på andra som trycker ner en själv.

          Haha men kamma dig! Hur trycker jag ner henne när jag skriver att det är skillnad på att ljuga och skryta? Enda anledning för henne att ta åt sig är om hon känner sig träffad?

          Aldrig gett henne trafik och kommer aldrig göra, läser inte en endaste blogg förutom denna, så där hade du fel IGEN.

          HERREGUD vad folk kan ta åt sig, bry dig om nåt vettigt istället 🙂

            Ajdå anonym, du missade att jag inte pratar om dig, jag pratar om de som klankar ner dessie och skrattar åt henne. Hoppas att du hittar kammen!

            ”Aldrig gett henne trafik och kommer aldrig göra, läser inte en endaste blogg förutom denna,”
            WOW! Källkritik är inget för dig då?

            Men Fanny anonym svarade till fakes kommentar.

            Lynn, det är jag som råkade använda titel ”fake”, det var jag som skrev den kommentaren men råkade skriva fel namn.

      ”Alla vill väl visa sig själv och andra att man är framgångsrik?”
      Öh, så Fanny du vill springa runt till varenda person och hävda dig själv och din ”framgång”? Det vill verkligen inte jag. Jag har inte det behovet av att visa upp mig och berätta för andra vad jag har gjort. Det är ju bara sorgligt!

        En måste ju inte vara stöpt i samma form som du för att vara helt perfekt i denna värld!

    Lägg av?? Gjorde hon reklam för sina egna företag ÅTTA gånger i ett och samma inlägg??????

      Ja efter att jag påpekade det för henne igår men hon raderade min kommentar…. och fullsmockade dagens inlägg med reklam för hennes butiker, brickor, och formar

        Pernilla Wahlgren?

          Ja, ett stort fuck you till de som påminde henne om att hon glömt reklammärka sina inlägg senaste tre åren ??

            Haha men Gud så omoget!!

    Dagens Dessie: Tre (!!!) inlägg sedan i går kväll. Först ett om hur mycket hon saknar sonen när han inte är där (lite trasig skiva där, hon skriver det minst en gång i veckan…) och hur hemsk mensvärk hon har och så nämner hon att hon har en plåtning hela dagen idag. Hon skrev om plåtningen även i gårdagens (söndagens) inlägg men så att ingen missar att Dessie har en plåtning hela dagen idag så berättar hon det en gång till.

    Inlägg nummer två är tre selfies, lite tips om hur mysigt det är att röka vattenpipa (eller shisha som internationella Dessie kallar det) och tredje påminnselse om att hon har modellplåtning uppbokade hela dagen idag (vet alla vad Dessie gör idag? Om ni lyckats glömma kan ni gå in på hennes Insta där hon också påminner läsarna så att ingen missar att Dessie har modellplåtning (för säkerhets skull nämner hon även plåtningen i kommentarerna).

    Inlägg nummer tre får mig att tro att hon fiskar jobb hos Katrin Z. Två paragrafer bokstavligt rövslickeri om hur fantastiskt cool och vilken härlig personlighet KZ har och hur öppen och ärlig hon är som person. Hela i lägger handlar om hur fantastisk Katrin är och det hela verkar komma ir tomma intet vilket jag tvivlar på….

    Make-up videon hon spelade in i torsdags och skulle lägga upp i helgen har fortfarande inte kommit upp.

    Läsarna är inte särskilt engagerade och få kommentarer. Några tips om mensvärk och några som ifrågasätter hennes plötsliga hyllning av Katrin som Dessie tycker ska ”googla” för hon har minsann uttryckt beundran för Katrin tidigare och gud nåde den som ifrågasätter Dessie… 😉

      Meeen, vad jag är trött på dina inlägg. Okej, jag vet att jag inte behöver läsa dem. Brukar skrolla förbi dem. Men nu var ditt inlägg längst ner och omöjligt att undvika. Vet knappt vem Dessie är men så trött på att se henne dissas gång på gång. Varför inge bara låta henne vara om hon är så tråkig och/eller tröttsam?!

        Du, öh… du kanske inte vet vem Dessie är men vi andra vet. ”Dagens Dessie” ser till att vi slipper läsa hennes blogg och generera pengar till den. Dessies blogg är för det mesta som en stackars bortglömd tamagotchi och är otrevlig mot sina läsare, ljuger, skattefifflar.. shall I go on? Dagens Dessie är objektiv enligt mig och inte elak.

          ””Dagens Dessie” ser till att vi slipper läsa hennes blogg”

          Finns inga andra sätt att lösa det problemet på alltså? ?

            Ok ja det såg tokigt ut haha. Skulle ha förtydligat att Dagens Dessie gör att vi slipper ge klick åt Dessie – men fortfarande läsa bloggen om något inlägg faktiskt skulle komma upp då och då!

        ”Men nu var ditt inlägg längst ner och omöjligt att undvika”

        Dummaste argumentet jag hört på länge! Är det mindre jobbigt att klicka på svara-knappen och skriva en lång kommentar än att fortsätta scrolla? Uppenbarligen är vi många som uppskattar ”Dagens Dessie”, är du inte en av dem så håll det för dig själv. Jag gillar inte alla kommentarer som lämnas i kommentarsfälten på den här bloggen, men inte fan bemödar jag mig att skriva det till alla. Mår du bättre av att slänga skit runt omkring dig eller vad är syftet med din kommentar egentligen?

          Kasta skit omkring mig? Det är exakt det jag inte mår bra av. Jag känner inte Dessie. Det är säkert inte många som gör det som skriver på den här sidan. Jag tycker det är tråkigt att se hur hon hånas varje dag. Camcam skriver inläggens glimten i ögat. Det tycker jag är roligt. Jag vet att Dagens Dessie är populärt hos andra och jag har förstått syftet, jag kan ändå tycka att det är tråkigt. Så din egen kommentar var inte att kasta skit. Okej, fint.

            Håller med dig. Har tröttnat totalt och scrollar förbi ”Dagens Dessie” – som fö verkar ha något ”ohälsosamt” emot Dessie… Men låt hen fortsätta skriva eftersom det verkar vara hens liv att lusläsa Dessies blogg och sedan skriva sarkastiska inlägg här. Men det är klart, hen gör det ju medan hon ”sitter på toa” så det är ingen egentlig tid hen lägger ner på detta…

            Det är förtal! I fredags skrev jag faktiskt inlägget medan jag väntade på bagaget på flygplatsen… 😉

      Angående saknad av sitt barn- om ni bara visste hur ont i hjärtat man kan få av att gå från att se sitt barn varje dag till varannan vecka. Många tårar går åt.

        Edit: av = efter

      Jag ber om ursäkt om min kommmetar uppfattades som elak mot dig. Det var inte meningen. Det är hela Dessiegrejen jag mår dåligt av att se. Som sagt, jag vet knappt vem hon är och vet inte vad hon gjort som fått så många att hysa en sådan agg mot henne. Men det var inte meningen att det skulle bli en kommentar riktat mot bara dig. Ha en fin dag.

    Jag tycker det här börjar bli tjatigt. Hon skriker efter hjälp men gång på gång ska hon hånas och tryckas ner. Kan vi inte låta henne vara? Kul för henne att hon fått igenom ett samarbete (på riktigt)!

    Vad fin hon ar! Jag kan absolut se Dessie fa modelljobb.
    Angaende modellyrket i allmänhet sa kan man visst bli signad om man har fixat ansiktet men dom stora agenturerna letar oftast efter unga tjejer (tonåringar).
    Hursomhelst kolla models.com for att fa en ide om vilka som far jobben idag.
    Men Camilla……var inte du ”modell” i USA? Berätta om DINA ”modelljobb”! Succé eller?
    Mera framgångsrik an Dessie?

      Hon har skrivit om sina modelljobb flera gånger i bloggen och lagt upp flera bilder. Så med lite energi och några klick kan nog även du hitta dem…

    Om jag inte minns helt bakom tassen fel så har du skrivit iaf ett par gånger om hur du själv modellat lite en gång i tiden. Vad hade du för modelljobb och vilka succerer blev det av dem?
    Antar att det var betydligt mer coola och flashiga jobb än det här, som ledde till stor succé! ☺

      Läs svaret ovan, från ”anonym”. Med några klick kan du se allt Camcam har gjort inom modellvärlden!

      Oh ja! Storslagen succé! Jag fanns på varenda tunnelbanestation i hela LA! ???

    Snart släpps bomben! Myggan och Åza´s samarbete som dom båda tjatat hål i huvudet på bloggläsare de senaste månaderna. Vad kan det vara? Egendesignat dasspapper, Nikotintuggummin med tulpaner på? Eller kanske en ekologisk kattbajslåda?

    Spänningen är ooooolllliiiiiddddlliiiig!

    Finns det verkligen inget bättre att skriva om? Blir så trött av att se sådant här i min feed. Bye Nöjesguiden osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.