Boken goes bananas!

Anna ”Stolledano” Book:

bananas

Det är tydligen ett känsligt ämne det där med mat…
Dock är det ju Anna själv som hela  tiden påpekar att hon äter för lite och då går upp i vikt på grund av sin sjukdom. Så den här försvarssvadan känns så där lagom motsägelsefull…

b3

aaa

b2

Livet måste vara SÅ jobbigt om man hela tiden utgår ifrån att alla är ute efter en.
Utmattande rent av..
Och min teori är att om man lever så tillräckligt länge så blir det till slut så eftersom man hugger på allt och alla som yttrar sig.
Som en fradgande pitbull går hon fram bland kommentarerna.

Jag läste inte in någon som helst kritik i det som den här Monica frågar Anna om – gör ni? 
Det är ju inte som att hon en närmar sig Annas vikt utan skriver enbart om sin egna egen.
Men med den stora ”Tolledanska” offerkoftan på så blir det så här..

Tack för tips, GoCamCamGo!

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du store tid! Hon hugger direkt! På en vanlig fråga, som inte ens var retsam! Undrar hur man mår om man går i taket över … ingenting?!

    Är det verkligen möjligt att gå upp i vikt av att äta för lite?

      Ok läste igen, det står visst äter för sällan, inte för lite.

      J man går upp i vikt om man äter för lite under en längre tid.

        Blir man inte anorektiker då? Har hört att det är en myt att kroppen ställer in sig på svält och man därför går upp?

    Jag undrar om hon hugger som en kobra på allt ”i verkligheten” också? Eller är det bara bakom skärmen hon tuffar till sig? Finns det ingen här som känner henne och kan tala om hur hon är?

    Trots sin ooeration har hon ju uppenbarligen inga problem att lägga på sig vikt. Vet fler som lyckas med att gå upp i vikt ganska ordentligt trots dessa op

      Det är väldigt vanligt att de går upp alla kilon (minst!) i vikt igen efter några år. Ofta har de då även dragit på sig ett gäng näringsbristsjukdomar eller -åkommor som följd. Jag har träffat hur många som helst i mitt jobb. Otroligt tragiskt.

      Jo, GBP är en enda stor bluff och det är sjukt att man utsätter kroppen för en så riskfylld operation. För att inte tala om att man skär bort en bit av ett friskt organ…

      Känner flera stycken som gjort operationen. De har alla gått upp mycket i vikt och räknas åter som gravt överviktiga. En av dem har även utvecklat ett alkoholberoende.

      Jag kan bara svara för mig själv.
      Jag gjorde operationen för 9 år sedan och har gått ner ca 60 kg.
      Jag är nu ”normalviktig” så att bara för att en del inte är villiga att använda operationen till att ändra sin livsstil betyder inte att den är värdelös i sig. För mig var det chansen till ett nytt, friskare liv.
      Och nej, jag har inte gjort några ”tilläggsoperationer” utan lever med min något för stora hudkostym. Men den fysiska hälsan är det inte längre några problem med.

        Men jag hoppas på att du kan få en tilläggs op då även om vi skiter i det estetiska inte kan vara helt enkelt och problemfritt med din extrahud. ?

          Det är faktiskt OK ändå – min sambo älskar mig som jag är.
          Jag har inga problem med svamp och liknande som man annars kan få i vecken. Gäddhängen bryr jag mig inte om till skillnad från ”Stollen”.
          Och jag har fått acceptera att de trosor som gäller är mammavarianten – inga string här inte. ?

        Grattis till att operationen har fungerat för dig MmeMim! ? Det finns absolut personer med din erfarenhet. Tyvärr är det dock lika många, om inte fler, som det inte fungerar alls för i längden. Något som sjukvården gärna blundar för och ”glömmer” att berätta för potentiella gbp-kandidater.

          Jag hade tur. Jag blev utlokaliserad till en privatklinik tack vare vårdgarantin.
          Där fick vi först riktig skräckinformation om vad som kunde gå snett och att en operation skulle ses som ett första steg på vägen till en ny livsstil. Vi fick alltså veta vad som verkligen krävdes för att det skulle bli en nystart men också allt annat för att resultatet skulle bli bestående.
          Men sedan fanns de där med kost- och motionsråd under flera år efter själva operationen. Det är just den biten som brister för många tror jag.
          Och jag vill poängtera att det är varken en ”quick fix” eller en skönhetsoperation. Däremot blir det en god cirkel om man utnyttjar att ju mer man går ner desto lättare är det att röra på sig.

    LOL verkar som Anna tror att kommentarsfrågan menar på att Anna skulle äta hela fatet muffins själv.

      Jag får en mental bild av hur hon tar hela fatet och smyger in i någon av sina hoarderfyllda garderober och bara MUMSAR ?

    Snacka om att gå i försvarsställning direkt! Om någon hade gjort den kommentaren till henne IRL (jag tror inte kommentarsskrivaren menade illa på något sätt, utan mer som en glad komplimang) hade hon då svarat på samma sätt? Är hon så här IRL också?

    Fruktansvärt djävla otrevlig kommentar på en enkel fråga. Fy fan så lågt rent ut sagt. Tycker synd om denna kvinna som helt oförargligt skrev som alla vi andra skulle kunnat skriva.
    Nä Annapanna, skämmes ta mig fan. Att tv-bolag fortfarande vill göra produktioner med henne är ju en gåta värre än Gunilla P i hollywoodfruar…

      Undrar om Anna och Gunilla mest sannolikt skulle bli bästa vänner eller värsta fiender om man tussade (Tusse! ??) ihop dem? Lika barn leka bäst eller?

        ???vill man verkligen veta? Bundisar gissar jag på trots allt.

    Men herrejävlar! Hon är inte klok…. är det idag Arga snickaren är förresten?? Eller imorgon?

      Imorgon?????? Det får inte missas!

    Detta är ju helt sinnessjukt?! Och säger samma sak, gång på gång på gång? Herregud

    Åh så jag stör mig på att hon skriver ”vart goda”
    Det heter blev goda!
    Varför envisas så många med att skriva vart? ?

      En supergammal variant som lever kvar på vissa ställen, i vissa dialekter 🙂 här kan du läsa mer: http://blog.svd.se/sprak/2011/09/12/ordet-vart-–-en-levande-fornlamning/

      I Sörmland säger vi att någonting vart, blev är för jobbigt – dock skriver de flesta blev när de nått gymnasiet. Vi säger även blöör, tiin, karta upp i trät, Torshla, va äre osv. Älskar sörmländska!

    Du har normalt ett väldigt bra språk. Men, och det är ingen kritik, bara en hjälp, använd inte ”egna” i singular. Sin egen heter det. Normalt singular egen och plural egna, dock finns specialfall med egna i singular men dom är få.

    I sommar OS var det en kvinnlig kommentator som använde sina egna i tid och otid.

      Då kanske du borde lära dig att inte särskrivs 🙂

        Slant faktiskt med fingret! Menade förstås särskriva.

      Sen bör professorn även veta att en skriver inte ”dom”, det är de eller dem beroende på vad en skriver om 😉

        Dock ät ju ”dom” ett vedertaget sätt att skriva när det kommrr till informell svenska.

          Haha så kul att alla tabbar sig lite

            Framförallt tur för mig, annars hade de med OCD för språkfel bland kommentarerna hängt mig varje dag. ???

    Det är faktiskt lite smärtsamt att utläsa vilken avgrundsdjup osäkerhet som frodas bakom alla hennes arga svar på kommentarer, alla konflikter med tv-produktioner och personer, alla anklaganden, alla bortförklaringar…. men också alla försök att må bättre genom att redovisa för allmänheten hur ödmjuk hon är, hur duktig hon är på matlagning, hur givmild hon är, hur lite hon äter, hur perfekt hennes familj är. Problemet är väl att i slutändan är självkänslan nere på noll oavsett vilken av dessa metoder hon använder.

      Spot on! ??

    Hur snarstucken och feltolkande kan en människa bli? Enligt henne är ju tydligen hela världen emot henne. Suck!

    Så irriterande med någon som använder alla dessa ?????? Why? Ett frågetecken räcker, ev. tillsammans med ett ! För att verkligen betona frågan.

    För övrigt så undrar jag hur hon ses i branschen? Och om det stämmer att hon tjänar så lite som nån la upp. Om man läser dotterns ask så menar hon att hennes mamma tjänar bra. Nyfiken eftersom människan verkar ha så mycket tid till allt annat än att jobba. Dotterns ask ger en bild av att hon är väldans lik sin mamma i sättet …

      Fast i detta sammanhanget funkar ??????? För varje gång Anna uppdaterar sin instagram känner jag mest ”????????????” Finns liksom inga ord

      Kan du länka dotterns ask är du snäll?

    Fråga till er:

    Jag undrar, uppriktigt, hur jag kan förbättra min skriftliga svenska? Jag älskar språk och imponeras samt fascineras av de som har ett felfritt skrivspråk. Tyvärr är jag inte en av dem. Kan ni tipsa om någonting? Finns det några guides i skrivandet som jag under inga omständigheter får missa? Böcker? Kurser?

    Förut var jag otroligt bra på att formulera mig skriftligt, sen skedde det oförutsägbara att jag började arbeta utomlands och tappade därmed den förmågan HELT.

      Förresten, heter det mitt skriftliga svenska eller min skriftliga svenska? Jag är otroligt språkförvirrad!

      Ps. SpråkförvirraD eller språkförvirraT? Hur vet jag om det är D eller T?

      Läs! Läs facklitteratur, läs skönlitteratur, läs klassiker, läs allting du kan komma över! En ”lär dig skriva bok” kommer inte att leda till ett bättre skriftspråk efter en viss punkt, utan det är läsandet som utvecklar en människas språk.

      Under min första universitetskurs fick jag tipset om boken svenska skrivregler. Använder den fortfarande vid behov, så det är mitt tips. Massa nyttigt där!

    Jag tolkar första kommentaren som skämtsamt, som att man själv kan skoja om att man bara tittar på en chokladbit så lägger man på sig flera kilon. Ingen antydan på att Anna skulle faktiskt äta upp allt själv. Så jävla paranoid människa och riktigt jävla otrevlig dessutom.
    Rätt skrämmande hur en människa som ska verka så ödmjuk utåt, gråta för det ena och det andra samt ha ett förhållningssätt som att hon är så godhjärtad, ha en sådan attityd mot folk.
    Jag hoppas för hennes egen skull att hon har någon kontakt inom psykiatrin som kan fånga upp henne då hon uppenbarligen brakar ihop inombords. Min teori är att hon är riktigt besviken av att hennes magoperation inte gav den effekt hon ville ha. Att hon fortfarande är fet och frossar i sig mat/godis/vin. Att hon inte fått den där smala smärta kroppen som hon önskat i alla dessa år. Och inte efter en omfattande operation så lyckas hon få till det..

      Tolkar det exakt likadant!

    Jag undrar VERKLIGEN hur det ser ut när Boken och hennes man/barn bråkar? Ser framför mig hur hon blir helt galen om någon skulle ens nämna att maten inte var supergod, det är ett under hur deras relation inte har brustit men med tanke på att hennes barn (speciellt sonen ) inte verkar må bra överhuvudtaget så stämmer nog min tes

      Vad indikerar att hennes son inte mår bra?

        Eftersom han varje gång varit med i hennes periscope skrikit på henne, varit extremt otrevlig och sett väldigt obekväm ut. Tror inte att någon som mår bra skriker ”gå ut då är du efterbliven eller” till sin mamma.

    Men herre gud! Hon hade väl bara kunnat svara ”haha, jag äter ju inte allt själv 😉 ”? Som du skriver, måste vara så förbannat jobbigt att ständigt utgå från att alla är ute efter en!

    Åh, önskar så att jag hade fått ett Bookensvar när jag påpekade att ~ är ett matematiskt tecken och inte samma sak som tankstreck… Blev tyvärr bara blockad 🙁

      och jag blev blockad för att jag frågade hur hon ställer sig till kritiken som stjärnhoppningen fick pga behandlingen av hästarna…. herregud…..

    Om man nu ska tolka den första kommentaren väldigt fritt (som ju Anna gör, fast på ett helt annat sätt) så kan man lika gärna tolka den som: ”(Du som är så smal/fin etc), hur klarar du att äta allt detta goda… (till skillnad från mig som) går upp i vikt bara av att titta på sånt här!”

    Alltså, hur gammal är Felicia??? Låter på Anna som att Felicia har utfört årets prestation genom att baka en kaka heeeeelt själv ”med grunden för allt” vad hon nu menar med det. Menar hon att Felicia har bakat en kaka helt själv FRÅN grunden? Isåfall: Hahahahaha vem gör inte det??? Vem gör en kaka från typ kakmix???

      Hon har förmodligen malt sitt eget mjöl och odlat egna sockerbetor…
      (Jag, förresten. Jag använder kakmix ibland, himla smidigt faktiskt!)

    Vem skriver till ”tack för kaffet” ? haha xD

    Tips: kolla på monicabrandin på IG, hon har reagerat på StolleBoks kommentar?

    Alltså, vilken sjuk människa. Aldrig riktigt brytt mig om det hon lägger upp på instagram men hon har verkligen gått för långt. Jag har själv PCOS och blir trött på folk som skyller allt på PCOS. Ja, du har mycket enklare att gå upp i vikt när du har PCOS men Anna, att käka så mycket kolhydrater som du gör, gör inte att du inte går upp i vikt snabbare, samma sak med sötsaker. Sötsaker och kolhydrater ska man ifall man är diagnostiserad med PCOS undvika. Jag tror inte ett skit på att hon bara har ”provsmakat” på muffinsarna, varför skulle hon ens göra dem ifall hon inte ens åt dem? Skitsnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.