Anna Book på Breaking News med Filip & Fredrik.

Anna ”Stolledano” Book:

Breaking_News_crop_r3pqhc

Vissa av er trodde att Boken var packad under inspelningen, andra kunde helt enkelt inte släppa faktumet att hon påstår att många vill ha med henne i ”Så mycket bättre”..
Är det nu det händer? Kommer Boken släppa Melodifestivalen och istället sikta in sig på att gråta sig hela vägen in i det produktionen istället?
Säga vad man vill men det är aldrig tråkigt med en stollig Anna i rutan. Ni ser klippet HÄR!

Och ikväll! Arga Snickaren – vad hände sen!!! 
I can’t WAIT!

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Anna Book kommer in vid 26 minuer, för er som inte vill se hela avsnittet!

      tack 🙂

    Har hon ens tillräckligt med material för att vara med i Så Mycket Bättre?

      Nej, men hon har storhetsvansinne istället verkar det som. Går inte det lika bra??

        My bad, trodde inte hon hade så många låtar som hon tydligen har (har aldrig hört talas om dem). Så nog har hon låtmaterial men jag tror att hon har skapat för mycket drama för att ”få” vara med.

          Vad är värst? Att bara ha EN hit eller att som Anna skryta över att hon spelat in över 80 låtar och inte en jävel känner till en enda förutom ABC?

            Hon var ju även med i Solstollarna när hon var 14 år och sjöng ABC tror jag ??

    Jo, hon var packad, svårt att fokusera blicken o slapp i ansiktmuskulaturen

    Till hennes försvar tror jag att hon menade att många har frågat om hon ska va med i så mycket bättre, inte att produktionen frågat!! Hon sa ju att hon gärna hade varit med då och att hon var dum om hon sa nej typ… men de som frågat är troligtvis inte seriösa och det är ju det som är sorgligt i situationen ?

    På tal om inget, hade varit en twist om
    Camilla var sponsrad av Santa Maria och gjorde smygreklam om det i form att skriva om Chili explosion

      Ha ha, fick läsa om din kommentar ett par gånger innan jag fattade, men ja DET hade onekligen varit kul. 😀

      Så CamCam, hur ligger det till? Är du smygsponstad av Santa Maria? ????

        *smygsponsrad ☝️

      Haha, plot twist! -insert dramatic music-

      Den slank ner i min kundkorg i veckan för jag var så nyfiken på vad grejen med denna omtalade mirakelkrydda var. Så på mig funkade reklamen definitivt, haha. Jäkligt gott var det också!

    Men neeeeeej.
    Jag vill inte under några omständigheter ha med henne där. Fyfan.

    Enda anledningen till att hon vill va med i Så mycket bättre är ju för att en del av låtarna hamnar på topplistorna i några veckor. Hon tror väl hon kan göra en comeback genom det programmet. Nej tack. Vem fan skulle vilja kolla/lyssna ens?

    Det här känns ju bara sorgligt. Det är uppenbart att de driver med henne och hon förstår inte det. För första gången tycker jag synd om henne.

      Jag tror faktiskt inte F&F driver med henne, det känns genuint att de ville göra en fin grej för Anna som resten av kanalen driver med. Vad vinner F&F att driva med någon som redan ligger ner? Nej, de är bra på att ta ner folk från höga hästar men vinner inget på att driva med en som redan har på sig offerkoftan. De gör hellre motsatsen då. Grymt besviken på att det inte kom några glädjetårar under Lindas uppträdande, ATB som är så nära till tårar hade ju ett tillfälle av guld att visa en fin sida av sig själv.

        Hade inte väntad mig glädjetårar. Antog att hon känna se sig hotad. Jag fick lite vatten på kranen om mina ”fördomar” om henne…En röd tråd man kan se genom alla hennes tv-gästningar är att allt ska handla om henne.

          …ofta när andra gäster får frågor

    Anna såg väldigt ansträngt glad ut när den andra tjejen sjöng ABC. Undrar vad som gick genom hennes huvud när hon hörde en version av ABC som var femtioelva gånger bättre än någon Anna själv skulle kunna framföra.

    Asså Fredrik ??

    Alltså ni förstår inte hur plågsamt det är att sitta på jobbet nu och inte kunna titta på detta! PLUS att jag ska på AW med jobbet ikväll och får därför vänta ännu längre på att få titta på både F&F och Arga snickaren :((

    ~Dagens största ilandsproblem ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.