Bemötandet av Anna Book och Arga Snickaren..

Anna ”Stolledano” Book:

Alla de här kommentarerna håller just nu på att raderas från Anna Books Instagram. 

Skärmavbild 2017-01-25 kl. 20.46.29 Skärmavbild 2017-01-25 kl. 20.46.39 Skärmavbild 2017-01-25 kl. 20.46.49 Skärmavbild 2017-01-25 kl. 20.46.58 Skärmavbild 2017-01-25 kl. 20.47.06 Skärmavbild 2017-01-25 kl. 20.47.31

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    What they said ?…

    Attans, hon har gjort sin Instagram privat. Jag som brukade snoka runt där utan att följa ?

      Haha skulle precis skriva samma sak ???

      Noooooooooooooo!!!!

    Är det bara jag som tycker att Anna books beteende påminner om Gunilla Persson i svenska Hollywood fruar?

    Båda klagar lika mycket och båda tror att dom är världskändisar…

      Håller med dig. Deras mammor har nog dyrkat dem på liknande sätt när de var unga också.

      JA! Båda är helt desillusionerade från verkligheten vi alla andra lever i.

    Uhm inte det klokaste jag läst om man säger så…

    Upptäckte precis att hon blockat mig! ..Har aldrig kommenterat öht på hennes insta… ???

      Samma hände mig, tur att jag har två användare heeehh

      Upptäckte samma sak fast på Tyras insta, jag har heller aldrig någonsin kommenterat eller ens gillat någon bild, har följt henne tidigare men slutade när hon mest la upp en massa häst-saker. Så skulle jag in och ”snoka”lite då när jag läste här att hon blivit singel, men jag var visst blockad…

        Dom kan väl inte se om man snokar om dom har öppen profil? Eller har jag missat något? Hur ser det ut när man är blockad??

          Det står ”personen har inte publicerat någonting än”, fast en ser att det finns bilder. Privat står bara ”kontot är privat”.

        Tror tyra och dessie är inne på bloggbevaknings instagram ibland för jag är blockad från båda utan att ha skrivit något till dom.

      Meh, så irriterande när folk bara lägger upp en länk och inget mer, kan ju vara vad som helst …

    Men ingen förtjänar så mycket hat. Tycka vad man vill om Boken men usch jag får en klump i magen av att läsa dessa kommentarer.

      Jag får faktiskt också lite ont i magen. Hon får orättvist mycket skit tycker jag. Har aldrig varit ett stort fan av Anna, men jag måste faktiskt säga att jag delvis förstår hennes missnöje av renoveringen.

      Jag kollade både på hennes Periscope från nu ikväll samt kvällens Arga snickaren och hon visade några av felen i sin sändning på Periscope. De felen som hon visare togs inte upp på tvn. Bla så funkar inte hennes vitvaror (spis, fläkt, kyl/frys) som de ska. Spisen tar enormt lång tid att laga mat på, vilket hon har påpekat flera gånger i hennes Periscope-sändningar. Inte heller fläkten funkar. Hela hennes köksö är trasig med svinfula och riktigt stora sprickor på och runt omkring, ända upp mot taket på väggen. Plus att den invändigt har rasat ihop.

      Att hon klagar över en vit soffa som måste tvättas och att disken inte är torr när maskinen har diskat färdigt är självklart riktigt fjantiga saker att klaga över. Men i sammanhanget, sammanslaget alla fel som uppstått, så förstår jag faktiskt henne. Jag hade fan inte heller varit nöjd om det sett ut så där bara 1-1 1/5 år senare. Gratis eller inte.

        Såg också hennes Periscope och programmet. Jag hade absolut inte varit nöjd med själva renoveringen efter det hon visade. Det ger jag henne. Men att klaga på möbler? Som hon har kvar ändå 1 år senare? Om dom nu är så hemska byter man väl ändå ut det. Och vad gäller vitvaror, om dom inte funkar som dom ska finns det något som heter garanti. Det kan man ju inte klandra Arga snickaren för. Ändå har hon kvar alla dessa 1 år senare. Så synd kan det inte ha varit om henne med andra ord…

          Men ellerhur, fungerar inte vitvarorna som de ska måste hon ju kontakta leverantören!

      Men varför kontaktar hon inte de företag som gjort vitvarorna istället för att vända sig till tidningarna och till kanal 5? Det gör ju så hon automatiskt framstår som otacksam och bortskämd.

    Men vänta lite…? Om hon har får byta it köksbordet flera gånger, varför har hon då inte passat på att byta till ett större???

    Så besviken på att Anders inte kommenterade något!

      Anders bad Anna Book dra åt helvete för hon ringde honom konstant så han fick byta nummer så jag tror inte han vill hahahaha

        Hade inte förvånat mig men det hade ju fortfarande blivit rolig tv!

      Han vill inte ha något med henne att göra igen. Vem skulle vilja det liksom

    Snälla kan nån säga vart man kan se programmet???

      dplay.se

      Du kan se det här! http://www.dplay.se/kanal5/ Jag vet inte om det kostar pengar men allt för Anna Book! ?

        Tack, men finns det någon annan sida som funkar utomlands???

          Kolla på Dreamfilm
          http://dreamfilmhd.sh/
          Avsnittet kommer säkert upo imorgon. Eller använd Tunnelbear
          http://click.tunnelbear.com/SHAI
          och välj Sverige.

          Vill du se svenska program utomlands så borde du ladda ner ett program som heter ”hola”. Googla: hola free VPN. Ladda ner och välj vilket land du vill ”fejk” surfa ifrån.

          Programmet gör att hemsidan du vill se videos ifrån tror att du befinner dig i Sverige, när du praktiskt taget inte gör det. Vilket då ger dig möjlighet för att se på program som är låsts till ett land 🙂 jag bor själv utomlands och använder mig av det ibland, fungerar fint!

            Jag vill inte vara en party pooper men jag vill bara höja ett varningens finger för Hola. Jag använde det också för några år sedan för att komma åt amerikanska netflix. Sen började jag se en del på reddit som varnade för att det var en stor säkerhetsrisk att använda tjänsten och jag insåg att det inte var en risk jag var bekväm att utsätta mig för.

            Kort och gott: ”Använder du Hola ska du vara medveten om att din uppkoppling och dator alltså kan användas av andra användare men också säljas vidare till personer och företag som inte har rent mjöl i påsen. Och som sajten Ghacks påpekar, det är din ip-adress som lämnar spår efter sig och som ansvariga eller myndigheter ser i loggarna.”

            http://adios-hola.org/
            http://www.dailydot.com/debug/hola-vpn-security/?tw=dd
            http://www.idg.se/2.1085/1.628873/populara-vpn-tjansten-hola-saljer-ut-din-uppkoppling-for-ddos-attacker

    Var inte det gamla och nya köksbordet lika stora?

    Och här är hon igen och pratar lite mer om det: http://www.expressen.se/noje/anna-book-jag-har-ingen-offerkofta/

      ”Det är inte mänskligt”, haha. Stackarn. Vilka hemskheter hon går igenom.

    Hon må uppfattas som bortskämd och otacksam men någon gräns finns det väl? Lite vuxenmobbning-vibbar här.

      Känner mig som zingostar1986 ?

      Fast om man ser hur hon har ”vuxenmobbat” personer känns det som hon får betalt med samma mynt. Hon har dessutom hängt ut personer helt skoningslöst på sina plattformar (med massor av följare) när de själva inte har något forum att svara i.

        Man ser väldigt ofta det som ett argument här inne, det är det inte.

    Har hon vänner med tanke på sin sociala kompetens, det måste bli slitsamt i längden med hennes härskarteknik i form av offerkofta-delux..? Var inte hon BBF med Denice Lopez en gång i tiden..? (Och nej, jag tycker inte synd om henne. Hon måste få ett wake-up call, verkligheten ropar HO-HOo-HOoo..!)

      Det där med Denise Lopez är ju ett kapitel för sig. Hon och ett gäng andra vänner sa upp bekantskapen med Anna. Enligt rykten ska Anna råkat ”låna” med sig lite grejer när hon varit på besök. I samma vända började Denise också få väldigt konstiga hotbrev med emojis och ett sätt att skriva som nog känns igen…

      http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article17895648.ab

        Ha ha ha på riktigt? Vad tragiskt..
        Vi får se när hon dyker upp på Outsiders på ~~Kanal 5~~

    Haha, folk är rejält upprörda på fb också, och dit når inte Annas censur https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1293785700682142&id=100695179991206

    Om alla de här tv-snickarna och produktionsteamen bakom alltihop skulle ta och beställa entreprenadbesiktningar i samband med ombyggnaderna skulle det i de allra flesta fall inte behöva bli sånt här. Det finns flera duktiga besiktningsmän specialiserade på just entreprenader runt om i landet och även om det visserligen kostar en del så är det i slutänden väl investerade pengar. Kanske allra viktigast när det är människor som liksom tappat taget eller har begränsade kunskaper. En entreprenadbesiktning är opartisk och bedömer arbetet – inte firman bakom.
    Nu har jag ej sett programmet men ser att folk klagar på att hon tycker kakel blev fel – just när det kommer till kakel och klinkerarbeten finns faktiskt ett estetiskt krav på den som utför jobbet utöver att det ska vara fackmannamässigt.
    Boverkets Byggregler, Säker Vatten, Byggkeramikrådet finns alla online och regelverken finns att ladda ned som pdf:er. Communityt byggahus.se innehåller också massa med information och tips.
    (nu råkar jag t.ex. veta om att Martin Timell totalförstörde ett hus han skulle rädda i ett av sina fuskbyggarprogram så det är inte ofelbara de här tvsnickarna). Mvh 10 år i fastighetsbranschen

      Angående kaklet i köket så satt det där från början. Anna tycker att det är fult och är besviken att de inte bytte ut det pga den orsaken.

        Och en entreprenadbesiktningsman hade säkert kunnat avgöra om ett byte var på sin plats eller inte. Livslängden på kakel i våta miljöer är begränsad.

        Nåja, jag bara tycker det verkar vara så mycket drama kring nåt som kanske gått att lösa på ett enklare sätt. Hade det funnits en besiktningsrapport hade det ju bara varit att hänvisa till den och så hade de fått agera utifrån det.

          Och va fan skulle en besiktning gjort åt att vitvarorna inte funkade eller att Anna inte gillar sitt kakel? Man har ju knappast kommit och renoverat för att Anna har fuktskador…

          Pröva med att kolla programmet innan du uttalar dig om massa oväsentligheter.

            Du kära lilla supersura surpuppa innan du svär och har dig så kanske du skulle ta och läsa på lite? En besiktning hade t.ex. medfört att kakeldeblacet kunde undvikits helt. Och att vitvaror inte funkar är ett klart installationsfel och har det funnits en totalentreprenad så är det faktiskt upp till Arga Snickaren eller det företag han representerar att fixa det. Allt beror förstås på det avtal som ingåtts.Nu kom jag med matnyttiga tips men allt du ville var att häva ur dig skit. Och att häva ur sig skit är rätt vanligt bland sura husägare för all del som hos en hel del entreprenörer – och jo jag har mött en hel drös av er irl…

            Nu klagade hon på kaklet i köket vilket inte är ett våtutrymme. Uppenbarligen är ju kontraktet inte skrivet som en totalentreprenad för då hade denna ”konflikt” aldrig uppstått. Hade varit betydligt enklare om Anna hade läst sitt kontrakt, förslagsvis innan hon skrev på det istället för att göra bort sig i tv. Har en känsla av att hade man använt sig av en besiktningsman hade väl denne varit inkompetent enligt Anna om denne inte hade hållet med henne.

            Vad det gäller Timell har han gjort väldigt många icke godkända tilltag genom åren. Han skulle inte ens få byta en glödlampa i mitt hus.

            Anonym med besiktning: härskartekniker gillar vi inte här, eller någonstans överhuvudet, kom ihåg det!

            Susawoo: Nej det gör vi inte men då får man också vara rättvis med att avgöra vem som började.

            Den andra anonym uppmanade på ett överlägset sätt att se porgammet först innan bestkningsmanen uttalade sig. Hen hade inte skrivit på något vis för att förtjäna den härskartekniken, dvs förminska personens insatthet. Dessutom som gjorde hen det med en svordom.

            Jag tycker nog faktiskt anonym 2 fick svar som hen ropade. 😉

            Citat:
            ”Pröva med att kolla programmet innan du uttalar dig om massa oväsentligheter.”

            Fast det var ju uppenbarliga faktafel och tydligt att han inte sett programmet snarare än just härskartekniker. Varför pratar man annars om våtrum och kakel? Anna klagade på kaklet i köket vilket inte är ett våtrum. Kaklet i köket är ingen säkerhetsrisk som bör åtgärdas. Man har inget fuktskydd bakom det som man tillexempel har i ett badrum.

            C: Njä ni uppfattar nog hen fel (OBS hen har inte uppgett något kön 😉 )

            Hen uttalar sig lite om olika saker på en och samma gång. Hen pratar dels om det estetiska, som kan gälla Anna, och går sedan vidare med generellt vad som gäller vid våtutrymmen.

            Hen har ingen härskarteknik men verkar uppenbart störd i största allmänhet på dessa göra-om-program som sänds på tv, och kommer med en reell och praktisk lösning på tvisten som uppstod och verkar ha uppstått i andra program.

            Hen riktade sig inte till någon speciell, så det är stört omöjligt att hen använde någon härskarteknik.

            Möjligen kan någon få det till att hen besserwisserade sig, men då får man vara lättkränkt och känna sig personligt träffad, då vad jag kunde se besiktningsman inte var störd på någon här utan på tv-produktioner. 🙂

            ”Vi i Villas byggskadeexpert, Peter Bratt, vill ha samma krav 
på tätskikt i kök som i badrum. Vi bad honom förklara varför.

            Varför ska kök klassas som våtrum? 


            – Vi har ca 26 000 vattenskador i kök per år och trenden visar på en fortsatt ökning. 
I genomsnitt kostar en vattenskada i dagens kök runt 100 000 kronor och den ökade kostnaden för vattenskador i kök kostar samhället ca 50 miljoner i veckan.


            Om man ser på hur vi lever idag i ett kök, så kan vi konstatera att 30 procent av en familjs vattenförbrukning sker i köket, mot till exempel 10 procent i tvättstugan. Vattenskador i köket blir dessutom ofta omfattande då det blir allt vanligare att köket byggs i en öppen planlösning. Det innebär att ett helt våningsplan kan drabbas även vid ett mindre vattenläckage, säger Peter Bratt, Vi i Villas byggskadeexpert.”

            http://www.viivilla.se/http://www.viivilla.se/kok/klassa-koket-som-vatrum/kok/klassa-koket-som-vatrum/

    Alla kommentar på Insta är borttagna utom en.

    Men självklart har Anna inte kunnat byta bord, soffa och kakel själv… Hur skulle hon annars kunna gråta och ”tyck-synd-om-mej”:a i uppföljaren? ?

    Är hennes instagram helt borta nu???

      Himla konstigt, sökte på Annas instagram och inget kom upp så gick till hennes dotter för att gå till Annas och då stod det user not found men nu så kom jag till hennes IG utan problem..

    Varför sålde dom bara inte det bordet dom fått och köpte ett nytt som passade dom? Varför rev dom bara inte kaklet och satte nytt själv? Varför skäms inte Anna Book??????

    Instan är kvar men helt plötsligt är kontot privat

    Kommer fortfarande in på hennes insta så jag är inte blockad iaf ?

    Hejsan, skrev tidigare att dagens diskmaskiner inte torkar disken som förut. Det är inte fel på diskmaskinen utan EUs regler. Kanske inte alla är medvetande om detta…?

    Sorry, ”medvetna”…..??

    Och jag som trodde att poletten skulle trilla ner efter detta… Icke! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/pR9KE/anna-book-filmar-egen-fortsattning-pa-arga-snickaren

    Anna klagar på gräsligt kakel i köket men har kvar 90-tals bård i hallen ?

    Ja jisses.. Det är ju helt klart uppenbart att hon inte mår bra i sig själv.. Skulle inte förvåna mig om hon har en personlighetsstörning, förmodligen histrionisk, med tanke på beteende, uttryck och det ständiga behovet av att ha uppmärksamhet och vara i centrum.. Får hoppas att hon tar ett steg tillbaka snart och jobbar med sina problem och självkänsla..

    ”Hoppas du får tvätta din fotpall i all evighet”

    Hahah bästa komentaren ever!! ?

      Garvade så jag dog lite 😀

        Haha! Jag med, inte ofta jag skrattar ut högt? Lite samma humor du och jag tror jag bestämt!

    Snälla skriv om att Anna och Roberto ska göra en egen dokumentär om när de får fotpallen bytt: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/pR9KE/anna-book-filmar-egen-fortsattning-pa-arga-snickaren

    Det enda Anna borde göra för att få tillbaka någon form av stolthet, är att antingen vara tyst på sociala medier eller sluta argumentera med alla som inte skickar hjärtan.

    Men all uppmärksamhet är väl bra uppmärksamhet och kan rendera i lite inkomster. Detta behövs säkert, med tanke på att hon inte tjänade mer än 190.000:- år 2015. Detta enl. Finest.

    Jag kan förstå att Anna mår dåligt efter alla reaktioner, dock borde hon börja tänka på hur hon framställer sig själv. Jag kan förstå att de ”stora rävarna”inom musikbranschen drar sig undan. Familjen borde också försöka stoppa alla hennes ”framträdanden” på Periscope och andra medier.

    Jag känner inte Anna, men jag tror hon egentligen är en en snäll människa, som verkar desperat uppmärksamhetsökande i jakt på inkomster.

      Om detta spektakel är för att tjäna pengar har hon ju misslyckats fundamentalt.

        Säg inte det. Hon är med i alla möjliga ”lekprogram” och varje sådant deltagande renderar i lite inkomster. De som gör programmen vet förmodligen att hon, om än negativt inställda, kommer att titta.

        Ett tips till henne, om hon nu ska vara med, borde vara att hålla tyst efteråt och inte försöka bortförklara sina tillkortakommanden.

          Att folk kommer att titta

          Fast hon hade nog tjänat bättre på att bara sitta i kassan på ICA. Då hade hon dessutom haft lite självrespekt kvar också.

            Absolut!

    Den här ”Zingostar1986” verkar vara nå’n slags hets-tyckare så fort någon A/B/C/D/E/F-kändis tyckt nå’t.
    Hen hade en massa åsikter när Zyto-Katrin inte gillade min recension av hennes bok i somras också…

    Vad gäller Anna så känns det som om många i media har stoppat in henne i ett fack och att det är legitimt att gnälla på henne?
    Själv står jag nånstans mittemellan; jag ”gillar” henne inte, men många gånger tycker jag hon får skit helt oförtjänt…

    Fy fan vilket djävla gnäll!!

    Haaaatar sitt kök osv?!
    Gör man inte nätt åt det då?
    Nä ta in gratiskraft så man slipper betala.

    Och sen gnälla o gnälla o gnälla på allt!

    Blööööööööö

    Jag tror att det är så pass enkelt att Booken kände sig fruktansvärt kränkt av att Anders sa ett par sanningens ord till henne i det första programmet. Hennes föreställning var nog att han (och hela produktionen) skulle komma dit, lyssna in, stryka medhårs och visa på en enorm förståelse för hur oerhört ”tufft” hon haft det. I gengäld skulle hon slippa undan allt ansvar och få ett skinande nytt hem. Trasiga vitvaror och fel sorts möblemang är nog egentligen ganska sekundärt i hela situationen tror jag – det här är en personlig vendetta emot Arga Snickaren.

    Med andra ord: hade han kommit dit och överöst henne med bekräftelse och dyrkan hade ”problemen” med inredning och vitvaror inte ens funnits.

    Nu är jag lite sen på bollen, men jag tycker det var lite roligt att hon säger att hon varit missnöjd med köket ändå sedan de flyttade in och trots detta har hon inte själv gjort något åt saken – renoverat eller rustat upp – vilket verkar lite konstigt när hon så starkt uttrycker att köket är en sån viktig plats i hemmet för henne.
    Sen att hon vrider och vänder på sanningen så att det passar henne, typ med deras matbord som de enligt henne i första avsnittet aldrig sitter vid för det är så omysigt och hemskt att sitta där och sen plötsligt är det katastrof att de fått ett sånt litet bord så att de inte kan sitta 16-18 pers där som de så ofta gjorde förut. Alltså va?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.