Liar liar, pants on fire..

Catrin Hedlund:


Saxat från Cattens blogg. 

Det är ju spännande att Catten af Tälje påstår att hennes bedrägerier och kriminalitet är ett avslutat kapitel samtidigt som åklagaren jobbar så svetten lackar med hennes aktuella ärenden. 

Detta mail fick jag idag av åklagaren Sara Sundström. 

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snacka om att helt ha missat hur man använder á.

      Hon behövde nog inte gå på den lektionen. Mamma tog med henne till badhuset istället.

    Någon som kan hjälpa mig med periscope? Jag har det enbart för att titta på Anna book men så hon ju raderar alla sina direkt så måste man ju se allt just då det sänds. Hur går jag avisering om att hon startar sändning och bara hon inte massa andras sändningar

      Om du har laddat ner appen så kommer en notis om att hon sänder. Om du bara tittar via datorn så får du ha tur att se en sändning när du tittar. Så har jag förstått det i varje fall.

    Finns det något den människan inte ljuger om!?! Gillar att hennes egen moster gått in på instagramsidan Catrin Hedlund bedragerskan och kommenterat (marita.ha66) undrar om hon är stolt över sin systerdotter…Iof. var hon riktigt förbannad tidigare då Catrin även lurade hennes dotter 😉

      Whaaaat? Lurar hon sitt eget kött och blod också? Har hon inga skrupler, den där?

        Nej, enligt en kommentar på en instagramsida från mostern förra året så lurade hon sin kusin på en resa till Turkiet.

          Marita är inte hennes moster, det är Catrins mammas kusin.

          Dottern blev inte blåst på redan i sig, de åkte ner tillsammans men sen dumpade Catrin dottern där nere och drog iväg med nån snubbe (med hemresebiljetterna) så dottern var ensam och smått skraj utan pengar eller biljetter i ett för henne främmande land. Anhöriga hemma fixade ihop pengar för en hotellnatt och flyg hem dagen efter.

    En kommentar på Bellas blogg hävdar att Reklamombudsmannen fällt henne för smygreklam gällande Halloweenfesten (tidning Reusume). Bella erkänner.
    Går det att luska mer i det.. 🙂

        Tack! Hittade inte artikeln själv.

      Jag förstår inte varför man inte skriver att det är ett reklaminlägg eller liknande, tydligt. Någon som kan förklara? De förlorar ju tusentals kronor om de blir fällda, så är det värt det?

        Vad jag förstår så kostar det ingenting, leder mest till dåligt rykte?

        Bellas svar var ju som vanligt komiskt i sig, hon försöker få det att låta som att hon inget förstått. Som att det är sååå svårt att göra det pyttelilla ljusgrå ordet högst upp mer SYNLIGT?

        Lade en kommentar om det, den lär hon radera. Såg sen även att det var det som RO skrev i sin dom, att det inte var tydligt nog.

          Skrev även ett svar på en kommentar om att det är fler än Bella bakom bloggen som styr den mot maximal vinst.

          Hon har inte godkänt någon av mina kommentarer men själv skrivit efter detta. Så feg.

        Företagen tycker självklart att det ser bättre ut och det enda som händer är en mindre bra publicitet.

        Har det ingenting med förmånsbeskattning att göra osv? Herregud jag får inte ens ta emot en lunch på jobbet utan att förmånsbeskattas. Inte parkera vid jobbet på vår egen mark osv.

        Hur kan alla ha kalas, åka på resor kring jorden osv. Det är väl inte bara jobb? Framförallt inte om de inte ens markerar det? Förstår ju att de inte ska behöva skatta för ett läppstift nägon skickar hem som pressprov men alla de här avtalen där de får gratis resor osv. Någon som vet hur det fungerar?

      Anmälde Bella och Style level, fick mitt uttalande från RON igår där de höll med mig och anser att Bella brutit mot någon paragraf. Bellas försvar enligt dokumentet var återigen ”men alla vet ju att jag har intresse i bolaget alltså behöver jag inte skriva att det är reklam” – lycka till med att få bort blondinstämpeln säger jag. Så glad över att ha fått ”rätt”!

        På tal om Style level och Isabella: Såg för ett tag sedan att de inte ens lyckats stava Bellas namn rätt i den där rullgardins-menyn (kom jag på det ordet själv eller heter det så?) De har tydligen inte rättat till det än, men stavningen är kanske inte så viktig för Bella och co… ?

        http://www.stylelevel.com/isabella-lovengrips-favoriter

    ”Lugna områden”.. konstant snoozefest här..

    Catrin skriver på FB att hon snart är fri(lögn)samtidigt har bästa Unicorn meat hämtat ut papper från åklagaren att det börjar dra ihop sig för nästa rättegång. Snälla se till att denna människa hamnar bakom galler pronto!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.