34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ??????
    CamCam, jag har genomskådat vem du är på Flashback! ?

      Men jag har ingen profil på Flashback.. Jag har försökt flera gånger men får inte till det.. =)

        Ååkej ?

    Vet inte om du gjort något inlägg om det tidigare, men kan du kanske visa några exempel på reklam som är korrekt markerad? Känns som att det alltid kommer upp en maaaassa inlägg om dåligt markerad reklam och får ibland känslan av att det inte går att göra rätt 😛 Pluggar digital marknadsföring och vi diskuterar ofta på lektionerna om saker är markerade rätt eller ej, så skulle vara kul att få din bedömning 😛

      Kolla in trendenser eller underbara Clara, de är de enda jag vet som följer korrekta regler när det gäller reklammarkering både på instagram och blogg.

    Nellie är tydligen kompis med Fru Reinhold iaf, frugan brukar skicka styrkekramar och kommentera hennes inlägg

    Jag är nästan 100% säker att jag såg Simon Kachoa på en restaurang i går kväll där jag var och käkade.

      På tal om absolut ingenting?

        Det skrevs ett inlägg om han i går och jag orkade helt enkelt inte scrolla mig fram till det inlägget. Så nä inte apropå ingenting.

    Men var går gränsen för ”reklam”? Om jag köpt något från en sida som vanlig konsument & visar upp mitt köp tillsammans med länk där det är köpt, det kan ju knappast vara smygreklam?

      Man måste tjäna pengar eller tjänster på det hela.

        Jo men HUR vet andra att jag inte gör det då? Om jag köpt & tipsar varifrån, med länk & hashtag. Som nästan alla gör som shoppar. En ska ju inte behöva skriva ”inte reklam” i varje inlägg, haha.

    Glöm inte Johanna Toftby? visserligen raderade hon Clarkskläder igår..Men du följer ju henne så du måste ha sett ”reklamen” igår och för ca/6 dagar sen..Räcker nog inte att du till henne säger baaara Ajabaja..Mvh/Bloggpolis sen en lååång tid tillbaks?

    Om du vill se en blogg som helt ogenerat gör reklam för precis ALLT, kolla: house of philia. Där ligger tom PW i lä ( nästan)! Jag kan ju så klart inte helt redogöra för om hon tjänar på sin reklam, eller bara vill vara vänlig mot sina läsare så de också kan hänga med i hennes hetskonsumtion.

      Annawii.blogg.se har också en blogg med bara reklam. Hon har nyligen börjat markera sina inlägg men det finns många inlägg bara någon vecka tillbaka utan reklam markering förutom ett avslut med (adlink) Finns långt över 100 inlägg att anmäla.

      House of Philia Petra gör INGET för att vara snäll. Det viktiga för henne verkar vara pengar, konsumtion, mobba Mitt vita hus bloggaren och Botox…

    Nu kommer frureinhold gråta ut i sann myggan anda och säga att alla hatar henne…suck.

    Varför känner du att du bara mååste anmäla ”smygreklam” eller få andra att göra det? Avundsjuk?

      Oh ja. Avundsjuk är det! 🙂 Och vad är jag avundsjuk på? ?

        Att dom får gratis grejer?

          Och gratis grejer är meningen med livet? Hör och häpna men ”grejer” är inte det viktigaste för alla. Alla vill inte bara ha en massa grejer. Det finns människor som prioriterar annat än märkesväskor och trendiga inredningsdetaljer. Jag lovar, det är sant!!

          Är du dum eller? Inget är gratis! ”Gratis produkter” ska deklareras så nej dom är inte gratis.

            Är du dum själv eller , använd en ordentlig ton , och om CAM CAM hade svarat på mina fråga om varför ? Så hade dessa kommentarer aldrig uppstått !! Och vem fan vill inte få saker gratis! Ni som säger annat ljuger .. För då antar jag att ni alltid sagt åt era föräldrar att inte ge er presenter !!

          Med tanke på den lön jag har via den här bloggen så behöver jag inga gratisgrejer.. =)

      hahaha och vad skulle camcam vara avundsjuk på?

        Vad är det som är det roliga ? Är det roligt att läsa om hur folk markerar eller ej sina samarbeten? Hmm

          Hon skriver om det för det är otroligt många som gör FEL och Cam vill uppmärksamma det så att folk kan göra RÄTT istället. Man måste märka ut sina samarbeten, varför skulle man annars kunna anmäla det? Och varför skulle man vara bara avundsjuk på någon som bryter mot detta? Som faktiskt för fel? ?

            Eller så kan man vara shyst och skriva det direkt till dom?

      Stay in school kids…. ”gratisgrejer” är inte gratis. Gör man reklam för en vara i bloggen som man fått som ersättning för reklamen räknas det som lön eller löneförmån och man ska beskattas. Skatten är, som du borde veta, något som ser till att vår gemensamma välfärd fungerar och vi har alla ingått ett kontrakt om att solidariskt betala den skatt som regeringar beslutat om. Att inte redovisa lön och förmåner korrekt är ett brott mot skattelagstiftningen och bör anmälas.

      Sociala medier är ju i stor utsträckning deras jobb. Att de genomför sitt jobb på rätt sätt är väl inte särskilt mycket begärt?

    Katrin Z hänvisar hela tiden till sina produkter utan att skriva att det är reklam. Hon gör även regelbundet reklam för sin pt, även då omarkerat

    Nu har Fru Reinhold markerat dessa två inlägg som reklam på sin instagram men inte alla sina tidigare samarbeten. Skall bli spännande att se hur många av inläggen som är reklam framöver om hon fortsätter att markera korrekt.

    Jag fattar inte riktigt dessa inlägg, bryr mig verkligen inte i om de markerar ut reklam eller ej. Dina andra inlägg är så mycket roligare att läsa! ?

    Bra att du äntligen tar upp Reinholdan!! Maken till smygreklam har man sällan skådat!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.