En snabb uppdatering kring Täljecattens upptåg..

Catrin Hedlund:

catrin
Tack Unicorn Meat för bilden!

Tydligen ska åklagaren ha haft ett förhör med Catten af Tälje för två dagar sedan som hon inte nämnt med en stavelse eftersom hon hävdar att hon lämnat kriminaliten bakom sig.
Vilket den uppenbarligen inte är…
Catten själv publicerade följande bild på Instagram.
Vågar vi gissa på att förhöret blev inställt? Därav denna glädje?
Eller lyckades hon få det framflytta precis som den förra rättegåmgen då hon sjukanmälde sig men samtidigt spelade in reklamfilm i Stockholm?

cat

 

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är polisen som håller förhör.. inte åklagaren..

  Och nej, jag har inte varit på något förhör..

  Svara

   När ska du ha det då?

   Svara

    Ingen aning

    Svara

     Vad vet du?

     Svara

     Menar du (Catrin) att du inte kallats till något förhör än?

     Svara

     Men Catrin,
     menar du på fullaste allvar att du slutat öppna de tjusiga bruna och vita kuverten du numera får hem oftare än vad normala människor får hem i reklamblad?
     Och du har verkligen ingen aning om måt längre?
     På allvar??

     Svara

     Men Catrin,
     menar du på fullaste allvar att du slutat öppna de tjusiga bruna och vita kuverten du numera får hem oftare än vad normala människor får hem i reklamblad?
     Och du har verkligen ingen aning om nåt längre?
     Eller hävdar du att allt är påhitt å du såklart e oskyldig igen?
     På allvar??

     Svara

     Äsch hon gör sig dum och lustig bara. Klart hon vet. Det måste hon ju. Visst? Annars finns det fan inget hopp om mänskligheten…

     Svara

     Catrin,jag trodde inte att det skulle ske…. Men jag blir lite orolig nu faktiskt…
     Har du drabbats av minnesförlust? Inte bara medveten förträngning när det gäller att göra rätt för dig?
     Men kasta inte in handuken ännu i din tvättmaskin du inte har…. Du kan ju råka spilla en svett och ångestdroppe på ditt golv, så att du maniskt måste städa golvet igen några timmar….
     Hjälp finns att få, du verkar ju ha kontakter inom sjukvården, kan ringa barnläkare när du vill och får hem samma ambulansförare till grabben för alla dennes åkommer, en kändis, med ö framför är du nog redan på sjukvårdsinrättningarna i Stockholms läns omnejd….
     Du får nog förtur att kolla upp så det inte är nåt allvarligt, kanske bara en liten kortslutning? Eller att ditt interna minneskort behöver byggas på? Ditt interna minne rensas för att ge plats för viktigare information som behöver kunna lagras, komma ihåg att äldsta telningen har sin ” skola” att sköta, så han lär sig att läsa och skriva innan riktiga skolan börjar, så att han inte kommer att känna sig utanför, söka jobb, ditt s.k pluggande verkar ju inte så tidsödande om jag uttrycker det så, så att du kan göra rätt för dig och betala dina offer och klippa navelsträngen från din hushållerska och bankomat, din kära mor, så hon kan få unna sig själv nåt och leva ett normalt liv med sin sambo och inte behöver sova med akutväskan redo för att rycka ut och handla åt dig, laga mat åt dig, leka taxichaufför åt dina barn, ge dig pengar etc. Äntligen få njuta av livet så att säga….och också komma ihåg när du varit på förhör eller blivit kallad till förhör….
     Men atten Catten, fan jag glömde…du har ju fullt upp att skriva om din (o) intressanta träning, din shoppinghysteri, din maniska städning och dina ” hemliga” möten med din älskare, som inte förefaller vara intresserad av att träffa dom du skriver att du älskar mest i hela världen, dina arvtagare, eller det blir kanske lånetagare….

     Svara

      Väldigt rörig kommentar.

      Svara

      Anonym, syftar du på min kommentar så får du nog skriva vad du ansåg var för rörigt för dig,
      Det var inte min avsikt att folk måste ägna sig åt att tänka….

      Svara

   Nej, du har varit på delgivning!

   Svara

    Va?

    Svara

   Har for.me kickat dig?

   Svara

   Du tror inte att åklagaren har koll på när och var du har kallats till förhör av polisen? I skolan lärde de flesta av oss att åklagare och polis samarbetar, t.ex. samlar polisen in material och åklagaren tittar på detta för att väcka åtal. Och polisen kanske är intresserade av att informera åklagare om hur det går. Eller är det för långsökt?

   Svara

    Polisen är ju inte bara intresserad, de har en skyldighet att informera åklagarmyndigheten. För övrigt har försvarsadvokater också tillgång till förundersökningsmaterial. Nu är det väl så att förhör kan ha skjutits upp på grund av att förundersökningen är så omfattande att de inte hunnit med, alternativt att Catrins försvarare inte kunnat närvara etc. Mailet som presenteras ovan är väl så om jag förstår rätt att tingsrätten har efterfrågat när åtal kommer väckas och då är åklagaren skyldig att svara.

    Svara

     Jag driver med missecatten, självfallet vet jag allt du skrev. Försöker hålla mig på hennes nivå.

     Svara

   Träffade du polis eller åklagare på något sätt den 25 januari? Vet att du kan hänga upp dig på ord ibland och du kanske menar att du inte varit på just ”förhör” men att du varit inne och haft ett ”möte” eller ”samtal” med dem…

   Svara

   Kom ut ur din verklighetsfrånvända bubbla, Catrin. Du framstår liksom som… läskig.

   Svara

   Tänkte jag fortsätter med några andra sanningar här:

   – Bandet one direction splittrades för att alla killarna var avundsjuka på harry styles hårsvall
   – Lady D rakar armhålorna
   – Jessica Almenäs ska döpa sitt nya barn till Andrea
   – Tjocka hetsätarkattens pappa är egentligen edward blom

   Svara

   If you’re wondering why
   ”When all I wanted from life was to be famous
   I have tried for so long, it’s all gone wrong”
   I’ll tell you why
   I’ll tell you why
   I’ll tell you why
   I’ll tell you why
   But you wouldn’t believe me

   You just haven’t earned it yet, baby

   Svara

  ??

  Svara

  Camcam….varför påpekar du aldrig Ilmruds brist på reklammärkning? Nog för att hon försöker skriva så det inte framstår som reklam ibland men det är ändå så genomskinlig.

  Svara

   Gud, jag kan inte följa varenda blogg som det är nu. Efter 12:e mars – kanske men tipsa mig när ni ser något som inte är som det ska! Ni är en så stor del av den här bloggen!

   Svara

    Hela Madeleine Ilmrud är inte som hon ska. Hade gärna sett hårdbevakning av henne.

    Svara

    Fast tips om just mi har du ju fått bl.a. Av mig…
    Nu passar jag på att tipsa om senaste blogginläggen hon skrivit, tror du att hon skriver så mycket positivt om herrgården utan att få nåt för det?

    Svara

  Var precis inne på Gynnings instagram, hon gör reklam för sitt vin utan någon markering alls..
  Bara att hon är stolt över att det finns i över 300 butiker. Med hashtag succes??

  Svara

  Snälla Catrin skämtar du med mig…Senaste uppdatering på Fb. Vem är det du försöker lura mer än dig själv? 2ggr kvar hos övervakaren, sen är jag fri! ??

  Svara

  Catrin, hur kommer det sig att du inte är med på topplistan på for.me längre? Har du färre unika besökare än den som ligger längst ner på listan (som har 240 besökare)?

  Svara

   Det kan väl inte stämma, Catrin har ju 100 000 läsare i veckan???

   Svara

  Dagens Dessie: Inget. Ingen uppdatering från Dessie i dag heller. Sista uppdateringen var i onsdags.

  NYHET! Dagens Blondinbella: På allmän (nåja, två personer) begäran kommer här en Dagens Blondinbella. Kan ju vara bra att ha så att jag inte helt tappar greppet i väntan på att Dessie ska uppdatera. Säga vad man vill om Bella men hon uppdaterar i alla fall varje dag!

  Tre inlägg idag: Första inlägget handlar om att hon var ute på en tjejmiddag och tillhörande diskussion om det är ”ok” att mammor längtar bort från barnen i några timmar. Diskussionen i kommentarsfältet är, precis som Bella vill, helt vild.

  Andra inlägget är reklam för nya boken, gamla boken Babyboost samt Storytel. Inte en enda reklammärkning i sikte…

  Tredje inlägget handlar om fredagsmys och Bella avslutar taktiskt med att fråga om tips på bra Netflixserie. 120 kommentarer and counting…

  Svara

   Tack för att du gör det här!

   Svara

   Tackar!!!
   Du skriver med inlevelse om man kan säga så. 🙂

   Svara

    Tja, skriva är min grej så att säga 🙂

    Svara

   Jaaaa, jag bojkottar Blondinbella men vill fortfarande veta allt!

   Svara

   En sak jag funderat på angående detta med Dagens Dessie bara. Jag tycker på ett sätt att det blir lite dubbelmoral, ni som uppskattar dagens dessie vill, om jag förstått det rätt, inte vara inne på hennes blogg för att ge henne läsarna/pengarna men samtidigt är ni tillräckligt intresserade för att läsa dagens Dessie för att få se om och vad hon skriver varje dag. Jag bara undrar då hur ni tänker och varför ni inte inte kan tänka er att ge henne det läsarantalet när ni uppenbarligen ändå är intresserade av om och vad hon skriver? PS. Bara för att vara tydlig, jag är alltså helt ärligt nyfiken på hur ni tänker och menar det inte som kritik till dagens Dessie-inläggen och läsarna av dem.

   Svara

    Eftersom Dessie uppdaterar sin blogg typ var tredje dag så vill vi slippa klicka in oss (och ge henne klick) för att mötas av en ouppdaterad blogg jämt och ständigt. Därför uppskattar vi att ’Dagens Dessie’ gör detta klick en gång om dagen för att sondera terrängen och vi slipper bidra till onödiga klick. Om jag får reda på att hon har uppdaterat brukar jag ibland klicka in mig på hennes blogg för att bla läsa kommentarerna.

    Svara

     Och jag är grovt beroende av bloggar och vill inte läsa dessies alls för den är så tråkig, men jag kan på allvar inte sluta läsa även om jag bara blir sur när jag klickar in mig där. Jag känner att DagensDessie hjälper mig ur detta haha.

     Svara

   Så bra med dagens Dessie och Blondinbella! ☆Tummen upp

   Svara

  Hej alla sötisar!! Ville bara säga att jag älskar alla roliga som kommenterar, är lite full men vad gör det om tusen år?

  Svara

   Jag med (lite full), sitter och bpm:ar låtar till till spinning/skivstångspass men fan i mig allt ligger i 130 bpm…

   Svara

    Ursäkta fråga, men har du ingen mixapp (sjappat) där du kan själv ändra bpm som du vill + så exat är det inte att du ligger helt rätt under passet = skaffa app och gör din egen mix. Rätt app gör dessutom halva jobbet åt dig genom att mixa ihop två låtar så att deras bpm går ihop sömlöst.

    Lycka till!

    Svara

     *djapp

     Svara

     Jag använder MixMeister för att mixa passet och där kan jag också ändra bpm. Men det finns en gräns för hur mycket man kan ändra bpm utan att förändra låtens karaktär och hur den låter. +/- 10 brukar fungera, sen låter det bara konstigt.
     Att låta programmet mixa ihop låtarna blir sällan bra så det gör jag manuellt i MixMeister för att få det att låta snyggt.

     Svara

      Vad bra och precis.

      Du fick förslag på låtar med bpm på 130 och du ville ha på 120. Om du sedan dessutom under passet håller en låt på ett bpm på 122 så spelar det inte så stor roll. Kan tvärtom vara lite av en kick.

      Bara en tanke i all välmening. 🙂

      Svara

  Men det förstår ni väl att Catrin inte kunde vara på nåt förhör den 25:e, då var hon ju tvungen att besöka tandläkaren akut pga en tand…
  Lite förståelse får ni väl ha, tandvärk är hemska saker och inget att leka med (ironi)… 😉

  Svara

  En bra dag för C är när ingen har anmält henne.

  Svara

  Ni tycker inte det är rättsväsendets sak att döma Catrin? En del utav er verkar vara väldigt långsinta……

  Svara

   ??????

   Svara

   Jag tycker absolut att det är rättsväsendets sak att döma Catrin i straffrättslig bemärkelse. Tycker att det är upp till var och en att döma hur mycket de vill i alla andra bemärkelser.

   Svara

   Jävligt lätt att säga som icke drabbad, eller hur? Människor som dig gör mig så trött. Idiot.

   Svara

    Folk som använder ”din mamma” gör mig trött.

    Svara

     God natt, Ida!

     Svara

    Människor som blir lurade 2017 gör mig trött… Naiva much? Idioter är ni….

    Svara

     HAHAHAHA faktiskt tänkt samma sak… vem överför pengar innan man sett biljetterna eller objektet?? oldest trick in the book

     Svara

      Har ni läst Fup:en?

      Svara

      Jag har nog tänkt undermedvetet att det är barn Catten lurar. De har ju inte samma konsekvenstänk.

      Svara

      Så hennes exexexexexpojkväns dotter som var minderårig
      skulle ha misstrott henne som hon litade på då?
      Och hennes släktingar och vänner som hon lurade då?
      som litade på henne? Har dom också varit dumma i huvudet tycker du?
      För övrigt litade ju dom som inte kände henne, på henne för att hon gav ut sitt rätta namn och skrev att dom kunde lita på henne för att hon var ” toppbloggerska” och hon fotade ju sitt pass, eller om det var legget och biljetterna och länkade fotona vidare till dom så att dom skulle lita på henne…. Hon körde ju med att det var bråttom att sätta in pengarna då flera stod i kö för biljetter och dom som betalade hade förtur, naivt eller inte, vill man vara elak och fördömande så kan man ju som du kosta på sig att raljera över att dom blivit lurade, och då öka på Catrins narcissistiska tänkande, då hon själv lever i en fantasivärld och tror att hon är jättesmart och värd att få blodspengar.

      Svara

     Ja, Carina det tycker jag att dom är och var. Att det är ”bråttom och fler står på tur” är bland de äldsta tricken. Går man på det så är man ganska dum i huvudet. Man betalar inte förrän man fått varorna. Punkt.
     Tycker dessutom väldigt synd om hennes barn att ha en sjuk(?!) brottsling till mamma.

     Svara

      Det kan ju folk få tycka då, det i cykelmannens fall, något av hennes ex…. Snodde hon ju hans bankortsnummer som hon tog ur hans väska och använde det till att lura av honom pengar, det var väl kanske otroligt naivt av honom att ha kortet i en stängd väska, inne i en garderob, under massa annat i väskan, när han bodde där, han borde kanske ha förstått att hon skulle sno hans pengar…. Och ett annat ex som hon bodde med i Turkiet, hade ju en minderårig dotter som hon skulle fixa billiga flygbiljetter, tror jag det var, åt…. Det var väl dumt av henne att hon litade på sin bonusmamma…. En tonåring borde ju ha fattat att hennes bonusmamma skulle lura henne….
      Sen har det ju varit några ex till som hon lurat av pdngar, ingen biljettförsäljning alltså…. Dumt av dom att tro på dn dom är ihop med… Hennes kusins dotter var väl, enligt dig också bra spånig då som litade på en närstående…och alla vänner som litat på henne och blivit lurad, när hon sa sig ha fått cancer t.ex och behövde låna pengar hem för vård, det borde man ju förstå att ens vänner inte är att lita på… I vilket fall som helst så har ju inte dom gjort fel, dom har varit snälla, men Catrin har ju varit annat än snäll…. En riktig Catta enligt min uppfattning, och hennes klor är nog så hårda och vassa att dom blir svåra att fila ned så att hon passar in i ett civiliserat samhälle.

      Svara

      Eftersom du inte verkade fatta första gången så ja det tycker jag. Man kollar upp den man börjar träffa.
      Du med flera andra verkar ha ett ganska onormalt intresse i det här. Kanske dags att skaffa en hobby?

      Svara

  Booken live på peri! Frågade en enkel fråga varför dom ej bytte kaklet själv! Hon blockade snabbare än vad jag hann blinka! Kan man bara skapa ny användare och följa igen?

  Svara

   YES, kollar också!

   Hon nämnde bland annat att hon tyckte att det var bedrövligt att de inte fick BETALT av Arga Snickaren för att få vara med, för det får minsann andra kändisar! Sen blev hon svinotrevlig och sa att om folk frågade mer om arga snickaren så skulle hon avsluta liven.

   Hon berättade även att hon inte har sett en endaste elak kommentar sen programmet så det är inget hon är brydd av eller har någon vetskap om.

   Oh. My. Fucking. God, denna människa…

   Svara

    Update: Hon står nu och gråter i köket medan hon lagar köttfärssås. Hon gråter för att hon under 30 års tid har blivit mobbad och folk har förstört hennes självkänsla. Men hon tar inte åt sig av vad folk skriver eller säger, hon bara ”registrerar det i hjärtat t”.

    Sen fortsatte hon gråta och smakade av köttfärsen som hon lagade, och berättade att det var så jobbigt att smaka av mat när man inte är hungrig och inte vill ha mat, och att hon inte äter ordentligt just nu.

    Svara

     Tack som fanken för att ni rapporterar om hennes galenskaper ???????

     Svara

     Ni flabbar åt en människa som gråter…. ?

     Det är inte upp till er att avgöra någons rätt över vad dem blir ledsen för. Så lägg ned. Snälla!

     Svara

      Omeh snälla ”hmm”, människan börjar ju lipa endast om man skulle råka släppa en fis i hennes omgivning!

      Svara

      Kan förövrigt se hennes instainlägg i huvudet om det ”~~~Jag har aldrig känt mig SÅ kränkt och förödmjukad! ???????~~~~~”

      Svara

      Snälla The Real Hmm, sluta shame:a alla andra hela tiden. Vi förstår att du är perfekt, hurra för dig!

      Ibland kanske du bara kan ”sit back, relax” och låta människor kommentera även om du inte håller med?

      Svara

      The real Hmm: Lär din använd de och dem. Klarar du inte det så skriv istället alltid dom.

      Svara

      Så blev hela min kommentar helt fel autocorrectad bara för det. Provar igen. The real Hmm: Lär dig använda de och dem. Klarar du inte det så skriv istället alltid dom.

      Svara

      PLEASE the real hmm, kan inte du starta en egen blogg eller nåt och bara sluta kommentera här? Så oerhört trött på att du tror att du äger hela kommentarsfälten och domderar över vad andra skriver. Lägg ner

      Svara

      Men skämtar ni? Alltså sorry men denna sektionen av kommentarer skriker mobbning mot AB och sen när någon kommer in och försöker sätta stopp ber ni denna gå någon annanstans med sina åsikter.

      Skäms på er förfan.

      Svara

      Annie: Om du trycker det är att shame:a andra för att jag ber någon snällt att sluta flabba åt någon som gråter, ja då lever du och jag inte med samma grad av empati.

      Du känner dig påhoppad för att du inte får sitta ifred och vara elak. Det är att shame:a enligt dig!?! 🙄

      Och tro mig, jag läser tyst och med stor bestörtning över många av era kommenterar om Boken. Det är mycket av det som ni skrivit som jag inte kommenterat. Här gick min gräns.

      Perfekt, jag? Nej verkligen inte men jag har inga problem med att leva och låta leva någon som inte gjort något ont. Att håna någon för att hen inte är som er, ja jag orkar inte ens förklara för er vad som måste gått fel i er uppfostran.

      Och det nu är så att Anna gråter för minsta lilla, så what? Ni låter som killar som beklagar sig över tjejer som lipar för minsta lilla. Vad är problemet? Att någon har känslor? När ni nu fick läsa längre ned att hon grät över att hon blivit mobba för sin vikt i hela sitt liv, så hoppas jag att ni skäms riktigt mycket. Men jag gissar på att jag hoppas för mycket.

      Och som vanligt så tar ni en uppmaning som är vänligt skriven som en svaghet. Mitt misstag att lägga till ”snälla!”. Är man vänlig mot sådana som er så slutar ni lyssna. Vad är det för fel på er?

      PS Tack för omtanke men jag vet hur man använder de och dem. Jag varken orkar eller tycker ni är värda min energi att korr-läsa mina kommentarer.

      Svara

     Jag blir seriöst rädd av booken….

     Svara

    Men va fan? Tidigare har hon minsann raljerat över att de visst fick betalt..

    Svara

   Och hon sa nyss att hon ska starta en blogg ??????????????????‍???

   Svara

   Haha, jag såg när du skrev den kommentaren och hur jäkla snabb hon var på att blockera. Det roligaste av allt är att direkt efter det så berättade hon i detalj om varför de inte byter kaklet själva.

   Varför blockera personen som undrar och sedan ändå svara på frågan? Dagens huvudbry.

   Svara

  Nästa steg i Latrins illustra karriär – Tone Oppenstams bitch i fängelset. Någon mer än jag som kan se henne med hundkoppel? ”Mitt liv som hund” får helt plötsligt en ny innebörd.

  Voff! Voff!

  Svara

  Anna Books Periscope just nu: klockan är 22:06. Anna lagar mat till familjen (!)
  Anna skryter otroligt mycket om Antonio.
  Annas tak filmas och det är fullt med stora bruna fläckar. Märkligt, men jag tog en printscreen.
  Anna pratar en del om arga snickaren. Bland annat: de tog deras nya kakel och satte in hos någon annan istället, fast de lovat Anna att sätta in det hos henne.
  Hon hintar om att hon borde fått betalt för sitt deltagande.
  Hon säger även att hon skockade minst 100 inspirationsbilder till inredaren inför programmet, men att hon endast lyckades med spegeln. Hon kommer lägga upp dessa inspirationsbilder som bevis på sin framtida blogg (bevis?)
  Deras soffa som de tidigare hade och var nöjda med (eh, nej det var ni ju inte) ville produktionen bestämt slänga ut och göra sig av med (den gav hon väl till sin syster). Hon får frågan om de inte vars kan köpa en ny då om de nu är så missnöjda. Nej, det vill inte Anna. Av respekt till inredaren. Men vänta nu, respekt för inredaren? Har Anna gjort annat än dissat den nya inredningen!?

  Puss

  Svara

   22:18. Maten är klar, nu är nog barnen hungriga.
   Anna äger inte bostadsrätten, det är Roberto som äger den (berättar Anna).

   Svara

    Jag tittade också, men såklart missade jag vad som utlöste hennes tårar. Jag gick in här för att skriva att han ska starta en blogg och när jag kom tillbaka till lajven så grät hon. Vad sades som gjorde henne ledsen?

    Svara

     *hon ska starta en blogg

     Svara

     För att folk mobbar henne för hennes vikt.
     Hon sa nåt i stil med ”detta har pågått i 30 år och måste få ett slut, denna mobbing”.
     Hon sa typ tre gånger under liven att tunikan hon hade på sig satt så löst och hade blivit så stor så folk blev kanske nyfikna/provocerade och frågade något om vikten.

     Men hon var inte orolig för hon vet att hon har ”fler lovers än haters”

     Svara

      Tack!
      Det där med att kommentera hennes (eller någon annans) vikt är ju bara så jkla onödigt.

      Svara

      Usch, vad tråkigt. Missade också varför hon blev ledsen. Förstår verkligen att elaka vikt- och utseendekommentarer sårar, hon förtjänar inte sådana påhopp eller öknamn.

      Svara

     Jag uppfattade det som att hon först rörde sig själv till tårar genom att det inte var så viktigt för henne att vara fin på utsidan utan det som var viktigt var att vara fin på insidan. Eller så var det bara uppvärmningstårar, minns ej för liven va så lång.

     Svara

    De är inte Roberto som äger lägenheten, det är hans pappa.

    Kollade upp de på ratsit för några dagar sedan.

    Svara

     Kan man kolla upp på Ratsit vem som står som ägare för en specifik bostadsrätt?

     Svara

      De kanske inte va på ratsit förresten :/

      Men kollade ratsit och flertal sidor och såg då att de var hennes svärfar som äger lägenheten.

      Du kan inprincip se allt om du är medlem och betalar på ratsit.

      Svara

      enligt lantmäteriet och bostadsrättfäreningen så tillhör den lägenheten
      Vicente Toledano,

      Svara

  Hyena , du är en hyena

  Svara

   Ursäkta?

   Svara

  Parasiten Catrin utslängd från for.me och har varit på förhör i i veckan? Odds 1,15.

  Svara

  Usch vilken mobbning de är här! Måste Catrin redogöra för er varje gång hon varit i kontakt med rättsväsendet? Näääääää!
  Måste ni mobba Söta Booken? Näää!
  Fattar ärligt inte denna mobbning!

  Svara

   Catrin Hedlund har flera domar redan där hon befunnits skyldig till brott men hon vägrar göra rätt för sig och betala skadestånden till offren. De brott hon fällts för är äldre men nu är det ju så att alla hennes bedrägerier inte slutade i och med att hon blev dömd. Utan hon har hela tiden fortsatt sälja biljetter, varor, resor etc samt förskringrat en pojkväns pengar. I och med att brotten fortfarande pågår är detta inte mobbning – det är att visa vilken person detta egentligen är och därigenom förhinda att andra råkar illa ut. Mailet är för övrigt offentlig handling så vem som helst kan se det hos tingsätten.

   Svara

   Måste Catrin ha kontakt med rättväsendet?
   Uppenbarligen eftersom hon måste fortsätta att begå brott och inte vill göra rätt för sig….måste hon blogga överhuvudtaget?
   Nej, det är hennes eget val att skriva om saker som retar upp dom hon har begått brott mot, genom att t.ex skriva om helt ointressanta saker som att hon shoppar, tränar, äter lunch ute, överstimulerar sina barn och springer runt på dyra lekställen med barnen för att hon har myror i häcken och tomtar på loftet, så att hon inte orkar vara hemma och ta hand om sina barn, istället för att låta den äldste ha en fritidsaktivitet och bygga upp ett kontaktnät och slippa ha morsan i hasorna… Måste Catrin mobba folk genom att håna dom efter att ha lurat av dom pengar?
   Och måste hon skriva saker för att jävlas, hon har väl ingen rapporteringskyldighet till andra människor?

   Sen att hon tror att folk går in på hennes blogg för att dom tycker att hon och det hon skriver om är intressant, tycker jag personligen är hysteriskt kul, det är ju knappast så att hon bloggar för att hon är duktig på att skriva eller är humoristisk i sina inlägg, ibland läser jag bloggar för att den som bloggar är duktig på att uttrycka sig i skrift.

   Svara

  Roligt att hon skriver på instagram hur mycket hon saknar Kevin när han sovit hos sin pappa för första gången en natt.. samtidigt lämnar hon bort barnen var och varanann dag åt sin morsa så hon ska få festa ?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.