Stolt!

My Martens:

my

Det är ju nästan så man blir lite stolt i bloggmamma-hjärtat när man ser en så här fin och korrekt reklammarkering inne hos Myggan.
Hon har alltså gått från att hävda att hon inte behöver markera reklaminlägg eftersom hon driver bloggen som ett aktiebolag och att bli fälld av Reklamombudsmannen till nu detta – en helt perfekt reklammarkering.

Jag kan inte låta bli att känna att vi haft både ett och två fingrar med i spelet..

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det var på tiden. Hon gapade ju om mobbing och stalking när folk anmärkte och nu inte ett ord om att dom som hade synpunkter hade rätt.

    Åh, äntligen!

    Sanna Brading har fått sin son 😀

    Fast det räcker ju inte med att det står längst ner. Det ska stå i rubriken också, så det här var inte helt korrekt

      Fast nu står det inte längst ner utan första raden i inlägget, vilket är korrekt.

    Kan inte du granska Ellinor Löfgren (pdotter)? Hon umgicks (umgås?) väldigt mycket med vår kära Hannalicious.

    Elli, liksom Hanna, kommer undan med omärkt reklam och skryt typ hela tiden.

    Förstår att alla 21åringar inte är likadana, utan har olika intressen, lever olika liv, inte samma åsikter och så vidare men här känns det som att Elli försöker anamma denna mer ”vuxna och överklass”livsstilen som hennes sambo samt hans vänner verkar leva.

    Hon ÄR ju vuxen, men känns som att hon tries way to hard med att visa upp en bild som hon så gärna vill passa in i men det klaffar riktigt inte?

    En fråga till alla er här; Kan man bli överklass? Låt oss säga att man föds in i en knegarfamilj och växer upp i arbetarklassen. Kan man som äldre genom sitt yrke, och genom pojkvän/vänner klättra upp i societetsstegen och på så sätt bli överklass och föra sig i dessa rum? Att bli en person med elegans och klass?

    Förstår ni vad jag menar? Ellinor känns lite som exemplet här. Och typ Hannalicious. Fast hannalicious är väll uppvuxen i meddelklass?

    Ursäkta min långa och kanske halvt flummiga kommentar, men jag har kristallsjukan och har alltså inget bättre för mig denna kväll.

      Jag har gjort en ”klassresa”. Uppvuxen i en fattig familj – ja, fattig med en mamma som jobbade halvtid med ett lågavlönat arbete och sjukskriven halvtid, och en arbetslös pappa med alkoholmissbruk. Idag räknas jag nog till övre medelklass; välbetalt arbete, universitetsexamen, två bilar, stor villa, årsinkomst över medel, pengar på sparkontot.. Så visst, klassresa är möjlig. Sviterna att ha vuxit upp som fattig kommer alltid finnas kvar, men jag har kämpat mig uppåt på egen hand, det var inte lätt men det var det värt! Jag behöver inte oroa mig över om jag kan ge min son middagsmat, telefonen behöver aldrig bli avstängd pga obetald telefonräkning, om mina gummistövlar går sönder kan jag köpa nya, bilen kan servas regelbundet…

        Klass definieras inte enbart med ekonomiskt kapital och utbildning utan även kulturellt och socialt kapital spelar roll. Jag skulle inte definiera dig som övre medelklass baserat på det som du skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.