Det händer på Instagram…

Man klär ut sig alldeles för sällan!!

Bebisar, bebisar, bebisar!

Matcha! Alla tjatar om matcha… är det verkligen nått att ha?

 

Kakan är redo för Fashion Week.

Katrin gör smygreklam som vanligt..

Stackars Leonore har blivit jättesjuk i Thailand och tvingats besöka sjukhus.. =(

Alla uppskattar väl en nakenchock så ja, det var väl en himla tur. =)

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tycker matcha te är dövidrigt! Haha! Smakar typ som att en dricker broccoli (har inget emot broccoli, det är bara weird att dricka det)

    den dagen då cissi wallin skriver på sin blogg ett försvarstal till sitt barn, varför vi inte ville ha dig…

      Tycker det är sjukt starkt att våga vara öppen med att man först funderade på att avsluta graviditeten. Jag tror vi är flera föräldrar i detta land som inte planerade barn men blev gravida ändå och var ambivalenta till att fullfölja geaviditeterna. Det innebär ju inte att man älskar sitt barn mindre. Jag tror att de flesta av oss anser att vi gjorde rätt i att gullfölja våra graviditeter även om vi i början tvivlade på om vi ville bli föräldrar.

        Det viktigaste är ju att man älskar sitt barn när det väl fötts; inte hur man kände de första 15 veckorna.

        Jag har varit i den sitsen och blev oplanerat gravid med min pojkvän efter endast en månad tillsammans. Men ALDRIG skulle jag skriva sådär om min dotter, som nu hunnit bli fyra år. Och framför allt inte på sociala media, för vem som helst att läsa. Jag tycker att det är bra att hon är öppen med att de tänkte abortera fostret, men när det fostret är fött så tycker jag att det är osmakligt att prata om att ”abortera denna”…

          Jag håller med My, från barnets perspektiv är det hemskt att prata om abort som ett alternativ man kunde ha gjort efter att barnet fötts. Vet inte hur Cissi har växt upp men det finns barn som fått höra från föräldrarna att de borde gjort abort istället och de barnen borde inte bli påminda om det.

          Det är lite som att skriva; ”vilken tur att inte mamma och pappa dödade dig trots allt”.

          Weird.

          Nu är väl det här mer en del av den pågående abortdiskussionen, som Cissi också berört en hel del, snarare än hennes egen egentliga situation.

        Min syster fick veta från farmor att mamma och pappa funderade på abort och även att alla tyckte att det skulle ha varit en bra idé. Hon blev väldigt ledsen även trots att mamma och pappa såklart älskade henne när hon väl kom. Jag själv fick veta att mamma inte var glad över mig i magen till en början och det kändes väl sådär. Man kan prata om aborträtten och ambivalenta föräldrar utan att peka ut barn som faktiskt har fått komma till livet. Alla vill känna sig önskade och efterlängtade. Jag skulle aldrig någonsin vilja att mina barn ska tro att dom någonsin har varit något annat än älskade och efterlängtade.

    Matcha är vidrigt. Mer ord behövs inte.

      Håller med.
      De där instagramkontona med temat ”hälsosamt” har även fått mig att testa lucuma. Alla borde listas i kategorin: råttgift.

    Jag gillar matcha. Det kan krävas lite tillvänjning eftersom att det inte smakar som sånt som vanligtvis finns i den svenska/vädtvärldens smakpalett. Lite hö/spenat/sjögräs typ. Jag beukar ha i hälften vatten och hälften vegodryck och sen vispa upp ett härligt skum.

    Kan vi diskutera namnet Blakkie?

      Hon har väl inte döpt ungen till det PÅ RIKTIGT? Wow. Barn blir inte mer speciella för att de får konstiga namn.

      Kommer hon verkligen döpa ungen till Blakkie-Bee på riktigt?
      Ett krav för att ett namn ska bli godkänt är att det inte är stötande eller kan leda till obehag för den som ska bära det, namnet ”Blakkie” känns väldigt tveksamt tycker jag.
      Dessutom låter det som något man döper en häst till.

        I USA brukade slavägarna kalla sina slavar för blackie som ett nedsättande ord mot svarta slavar, så tycker verkligen inte hon borde namnge en pojke som har en svart pappa för det namnet. Ber om ursäkt om det är någon svart person som tar illa vid sig av kommentaren. Vet att jag inte har tolkningsföreträde.

        Första barnet heter Kane-Lee så inte omöjligt att de även ger andra barnet ett annorlunda namn.

      Det är Sanna Bråding vi talar om så jag undrar varför folk ens är förvånade?

    Hellre dett än Lucifer// svart kvinna

      INGET fel på Lucifer. Det är jättefint och namn ur bibeln brukar uppskattas mer än hittepå namn.

        Är inte alla namn påhittade?

      Lucifer kommer till att börja med inte alls från Bibeln. Det är latin och betyder ljusbringare. Det härstammar från det latinska namnet på morgonstjärnan (det vi idag ser som Venus). Det kvinnliga namnet Lucia kommer också från latinet och på vissa håll anses hon symbolisera Polstjärnan. (därav att den italienska Lucia-sången liksom i engelsk översättning handlar om havet)

      Om man tycker det är okej med ett nedsättande namn som Blackie men inte med Lucifer så tycker jag man är ute och cyklar. Sen får vi nog hoppas att föräldrarna själva är fullt kapabla till att välja namn…

        Skulle aldrig döpa mitt barn till Blakkie, Whitie eller Lucifer. Lucifer av den anledningen att fet är djävulens namn. Hua
        Mvh kristen

    Dagens Dessie: inget än. Sist hon skrev ett inlägg var alltså i onsdags.

    Dagens Blondinbella: Ett inlägg som innehållet smygreklam för fyra varumärken och en fotograf. Odd och Bella ska tydligen till Åre på bilevenemang och Bella hinner nämna både bilföretag, hotellet och fotografen samt två klädmärken och en adlink. Hotellet kanske inte är reklam men jag tvivlar på att Bella åker till Åre och betalar för hotellet… Dyker säker upp några länkar i morgon.

    Andra inlägget handlar om hur Bella aldrig har dötid utan vad hon än gör så ser hon till att utnyttja varje minut. På flyget till Östersund ska hon läsa manus och bilresan från flygplatsen ska hon svara på jobbmejl.

    Inlägget om otrohet är föresten uppe i över 300 kommentarer. Bella vet sannerligen hur man mjölkar kommentarer ur sina läsare…

      Kör gabjoss också när du ändå håller på

        +1

        Aldrig…. sorry! Har aldrig läst hennes blogg och när jag kollat in någon gång har den varit ett riktigt sömnpiller.

        Dagens Gabjoss: Jossarna ska träna och mysa. Sen har dom redan hunnit med att titta ut en ny husmodell. Fjordingen vill inge ha snedtak, antagligen för att är ju så så så lång aom frugan ofta påpekar. Denna husmodell skulle passa dom så så bra och var tydligen 200 000:- billigare.

      Herregud vad tråkig Bella måste vara att resa med om hon håller på med grejer hela tiden. Kul för Odd om hon först sitter med näsan i ett manus hela flygresan och sedan börjar svara på mail i taxin (?) till Åre…

      Tack för rapportering! ??

      Dagens Dessie, tror du att misstankarna stämmer om att det är Bellas lillasyster som skriver hennes inlägg?

      CamCam, du borde ta upp detta! Om det stämmer är det ju lurendrejeri på Foki/Ricky-nivå…

    Hahah rota-virus är vanlig hederlig magsjuka. Snacka om att mjölka sympatier Paula!

      Det är inte en vanlig magsjuka. Speciellt inte när barnet endast är 1 år gammalt och vistas i Thailand då risken för uttorkning ökar ännu mer då. Väldigt bra att Paula tagit Leonore till sjukhus så att hon får vård.

        Eh jo, det är den vanligaste formen av magsjuka för barn mellan 6 månader upp till två år. Ja, extra jobbigt när det händer i ett varmt land förstås, men det är en supervanlig sjukdom bland småbarn. Kolla tex 1177.

          Ja. Men nu var det så att hon var ordentligt uttorkad och får dropp, så vadå ”mjölka sympatier”. Uppenbarligen var det ganska allvarligt, vilket det kan bli även om det är så vanligt. Finns en orsak till att barn vaccineras mot det liksom.

        Jo det är det! Ungen har ju inte ens dropp och kan busa i ett skåp, ser inte så allvarligt ut.

          Om du kollar hennes instastory så ser man att Leo åker runt med dropp.

    Jag gillar matcha skarpt, men bara iskallt och med lite sötningsmedel i. Jättegott och fräscht.

    Waynes coffe säljer matchalatte. Testade där. Smakar som flytande sushi. Inte gott. Överpris. Bara en hajp som lär gå över med tiden.

      I Europa kanske det är en ”hype” men i Kina har man druckit macha (torkat och pulvriserat te) sedan 600-talet så det lär nog inte försvinna i brådrasket. Dessutom ska man nog inte döma ut macha om man bara druckit Waynes Coffee varianten, de kan inte ens göra riktigt kaffe och macha är mer än bara hälla vatten på pulver.

        Jäkla autocorrect…”matcha” ska det ju stå…

        Det är dessutom gott att göra som glass med smak av. 😀

    Hur anmäler man någon på Instagram för otillåten reklam? @naglarbybano lägger upp bilder på både tandblekning och nagelprodukter som hon fått (säger hon på sin snapchat)

      Blir du avis? Eller varför anmäla nån pga det? Lägger hon ständigt upp samma utan att skriva att de är reklam eller? tagga ner

    Så Sanna B har alltså bytt namn på nya gossen från Blackie till Lackie… man ser på kommentarerna på IG (om man blir osäker på att ha drömt det ganska osoffta ”Blackie”) att det först VAR med B först men det verkar droppat både i blogg och IG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.