121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fantastiskt!

    Bra av Linas!

    Varsågod

      Känns det bättre nu? Hon har för fan barn!! Tänk på dom! Usch för människor som dig. Sover du seriöst gott om natten? Vem fan lever gott på andras olycka om man är NORMAL i huvudet? Det räcker nu. Vidriga människa. Med tanke på ditt namn är du antagligen 30+ kanske tom 40, fyfan hoppas du kliver på lego och ställer alarmklockan fel så skall jag sitta här o skratta åt dig. Fy vad jag avskyr människor som du. Och NEJ jag försvarar inte det Catrin gjort men hallå ngn jävla måtta!!

        Take a chill pill dudette….

          Anonym: I have. Literally. men kan ta hur många som helst, att förstöra för andra människor äcklar mig hur många piller jag än tar

            Bedrägerier förstör ju också en del för andra……….

        Ida, jag är 57 år, sover väldigt gott på nätterna, har en son som jag ensam har ansvaret för och försörjer, har en hund och en katt också om du är intresserad av att veta?, har aldrig begått något kriminellt, gått över gatan några gånger fast det varit röd gubbe har jag gjort, men jag lever som jag lär och efter mottot, som jag beter mig mot andra vill jag att andra beter sig mot mig, har du problem med hederliga, ärliga människor?

          Ursäkta frågan men hur gammal är din son egentligen? Känns väl som han borde bidra lite till sin egen försörjning….?

            Oj, vilken kommentar. Vad vet du om hennes sons förutsättningar?

            Därav frågan!

            Jag är sjukpensionär, har 129.000/ året innan skatt, jhan är 21 år och har autism och adhd+dcd, får aktivitetsersättning som han betalar hemma med och på daglig verksamheten får han 4.90/ timmen, alltså ca. 300/ månaden som han får behålla själv, jag menade att pappan aldrig har hjälpt till ekonomiskt, fick naturligtvis underhållningstöd av försäkringskassan tills han var klar med förlängt gymnasium. Har ryggskador och fibro så nåt extrarbete för mig kan inte komma ifråga, men jag har hedern i behåll, vi bor i en etta och rättar mun efter matsäcken, vi begår inte brott för vår egen vinning skull. Nåt mer du undrar över?

            Det förklarar ett och annat. Psykisk funktionsnedsättning brukar gå i arv. Med varierande spektra bara. Inte konstigt att du finner lycka i andras elände när du själv lever ett så kasst liv. Elak? Jag? Ja. Så in i bombens. Du om någon borde känna empati för barn som far illa men ditt behov av att få finnas i rampljuset går över allt annat. Jag inget övers med CH men jag förstår inte vad hennes barn har gjort dig? Är det så enkelt att de är friska och ditt är det inte?

            Lisa: det verkar inte som att du blev kramad som liten, så här får du en kram!

            Lisa, jag förstår att du inte är så kunnig på olika diagnoser, och då blir det pinsamt, autism och adhd tillhör inte psykiska funktionshinder, utan neuropsykiatriska funktionshinder, läs på lite om det, kan vara intressant för dig, eftersom jag har genomgått en adhdutredning, har adhd, vet jag att jag inte har nåt annat funktionshinder eftersom dom utreder brett? Har du vågat utreda dig?

            Tack för svar – sån förstår jag din situation (jag var genuint nyfiken)! All heder åt dig även om jag själv inte kan se varför man vill stjälpa Catrin så har du förstås i sakfrågan helt rätt i det du gjorde!

            LISA: Du behöver nog läsa på dels om NP-problematik och dels kanske även slå upp orden:
            Respekt
            Ödmjukhet
            Förståelse
            Empati

        Jag vet inte om jag tycker att du verkar vara en så jätehärlig människa själv ida…

        Vet du vem som ”lever gott på andras olycka”? Catrin!

          57 år? Då är det ännu mer sorgligt. Gått i pension för mkt o göra? Gå ta hand ordinarie son o katt o hund då istället för o lägga dig i andras problem och förstöra för dem? Säg mig, har du rätt att göra fel för att hon gjort fel???

            Är det fel att tala om för en arbetsgivare att en person har ett kriminellt förflutet hen ej har gjort upp med? Jesus, mycket ska man höra…

            Ida du är ju inte klok. Tänk dig in i situationen att någon blåst dig på pengar och åkt fast, varit omskriven i media och sen stått och smilat i en reklam. Hade du tyckt det var rätt person att välja?
            Carina gjorde helt rätt, det är på tiden att företag granskar sina samarbetspartners och att folk överlag börjar tänka på vad de gör och säger offentligt.

        Ida, du är en anledning till varför folk som Carina måste mejla företag. För du har bevisat att du känner sympati för Catrin. Och Catrin är en fara för samhället. För hon lurar människor. Precis så som hon har lurat dig..

        Jepp hon har barn. Precis som många av de hon svindlat pengar ifrån. Hon har barn som hon aktivt ljugit om vem som är pappan för att vinna stilpoäng. Hon har försökt försvåra umgänge, förstört för sina barn. Tycker du att hon sätter barnen först? Tror du att barnen har det bättre om CH fortsätter swindla och lever på andras pengar?

        Catrin borde ta och skaffa sig ett vanligt jobb som alla andra, istället för att leta spons överallt. Finns det någon anledning till att hon inte jobbar förresten? Eller lever hon på bloggen? *lol*

        Tror du Catrin brydde sig ett dugg om dom barn som hon lurade på pengar? Det är ironiskt att allt du är emot är precis det Catrin gjort.

        Ida, vad exakt är det som är så fruktansvärt med det Carina gjorde?

        Carina hörde av sig till ett företag och gav dem lite information om en person företaget precis valt att förknippa sitt varumärke med. Att företaget, baserat på den informationen, därefter valde att avsluta samarbetet med Catrin är ju helt och hållet företagets beslut.

        Om du hade haft ett företag (det kanske du till och med har) och ni råkat anlita en person ni vid närmare granskning inte ville förknippas med, hade du då inte uppskattat om någon tagit sig tiden att höra av sig och ge dig informationen om personen i fråga?

        Varför ser du bara till Catrins bästa i det här, till hennes intresse av att få gratis matkassar?

        Och varför tar du ut din frustration på Carina? Hur kan du tycka att hennes meddelande till Linas Matkasse är SÅ fruktansvärt? Eller att Carinas meddelande ens är problemet här?

        Om Catrin inte hade varit en aktiv bedragerska hade Linas Matkasse inte sagt upp samarbetet med henne. Om Linas Matkasse inte hade haft några problem med att förknippas med aktiva bedragerskor hade de inte heller sagt upp samarbetet. Om Catrin varit ärlig mot dem från start hade det sannolikt aldrig blivit något samarbete. Är det inte helt uppenbart att det är Catrin som är anledningen till att samarbetet blev uppsagt? Och om du tycker att det var fel att säga upp samarbetet trots allt Catrin gjort/gör; att det är Linas Matkasse du ska vara arg på?

        Det är väl Catrin som skall tänka på sina barn? Det är inte så att hon inte kan mata sina barn för att få inte får gratis matkassar eller hur?

        Nu får ni sluta, nu räcker det. Det ni håller på med är inte längre i paritet till det Catrin gjort. Om det någonsin varit det. Hon har begått bedrägerier mot ca 20 personer i två olika omgångar. De flesta blev inte av med särskilt stora summor. Men när man läsare era kommentarer, ser den häxjakt som begås, detta absurda stalkande och att förstöra, för en ensamstående mamma till två små barn, till den grad att man inte ens unnar henne matkassar då är ni än värre än Catrin.
        CamCam ditt beteende är faktiskt värre än Catrins. Och nej, vi som har någorlunda nyktra ögon ang dessa bedrägerier vs hetsjakten som pågår, anser inte att Catrins brott är ok eller att hon ska komma undan, inte heller förminskar vi det hon gjort.
        Om ni stör er så fruktansvärt mycket på vad hon gör eller skriver i sin blogg, sluta följ henne så slipper ni bli så illa berörda att ni beter er så fruktansvärt som ni gör!

          Hennes offer är långt mer en 20 personer… 90% av anmälningarna har lagts ner och inte gått vidare till åtal fast det funnits tydliga bevis. Tyvärr är det så vårt rättssystem ser ut idag. Det innebär att den summan Catrin fick i skadestånd är bara en bråkdel av vad hon lurat av olika personer och ändå tycker hon att det är ok att bara låtsas som att det regnar.

      Dags att skaffa dig en riktig hobby Carina.

    Bra!
    Och dessutom fick hon ju en matkasse och då finns väl en 400-500 kr att bet brottsoffren?
    Tror inte det……

      Nej, enligt hennes svar på sin egen blogg har hon ändå inte ekonomin till det….??

    Fan vad sjukt ändå att sponsra en kriminellt aktiv person.

      Att råka* sponsra

      Antagligen visste de väl inte om det? Hon luras ju fortfarande….

    Knivis har fyllt läpparna ? väntar SPÄNT på en bild ?

      Inte jätteförvånad med tanke på hur han stått och putat med munnen innan.

    Säga vad man vill om Catrin, jag har allvarligt talat inte stenkoll på henne, men jag tycker det är under all kritik att inte ett stort företag som Linas gör lite bättre research.
    Räcker det att man kontaktar dem och säger att man driver en stor blogg så blir man samarbetspartners. Känns inte direkt seriöst.

      Jag tänkte precis samma sak! Låter ju helt bisarrt att vem som helst kan kontakta dem med nåt hitte-på och då få en massa gratisgrejer. Himla oseriöst! 🙁

      Det är inte Linas som tabbat sig, det är deras PR byrå men eftersom Linas egen kundservice är proffs så pudlar de direkt men deras PR byrå lär nog få höra en del i morgon…

      Samtidigt inser man helt plötsligt hur Mogi lyckas med att leva det liv hon gör…

    Det vore ju bra om det efterfrågas någons sorts verifikation/bevisning av företag innan samarbeten avbryts. I detta fallet är det ju visserligen inte svårt för dem att själva se genom snabb googling. Men i andra fall.

    Tänker på när Tyra skrev till Finest och fick dem att stänga ner Camcams blogg. Då blev det ju fel. Eller var det Catrin också som fick Camcam utsparkad? Är detta en personlig vendetta?

      Det var Tyra och Dessie som fick Finest att stänga av CamCams blogg. Men med tanke på att CamCam numera kan börja jobba heltid med bloggen medan Tyra inte bloggat sedan i augusti och Dessie fått sparken från UI så verkar karma bita de två där bak….

    Hej Catrin!

    En sak du borde börja tänka på är att din äldste son och hans kompisar snart kommer att börja utforska internet. Är det här vad du vill att de skall mötas av när de googlar ditt namn? Är det inte dags att tänka om nu? Bryta med det gamla och skapa någonting nytt. Jag skulle vara dödsless i dina kläder.

    Jag måste säga att jag tycker att den här hetsjakten på Catrin känns onödigt grym. Självklart har hon gjort hemska saker, men vi lever i ett rättssamhälle. Utredning pågår sedan länge. Det är så uppenbart att den här angivarmentaliteten som vissa härinne uppvisar inte primärt har att göra med att man själv vill vara en god människa, utan om att man vill trycka ner andra. Catrin är då ett lämpligt offer eftersom man tycker sig ha ett gott försvar (”hon är ju Kriminell!”).

      Så det är okej att lura människor, bli dömd, fortsätta begå brott ? Du tycker inte synd om brottsoffren då ? Vart är deras skadestånd ? Ljuga om pappa till barnet, ljuga om våldtäkt för att försöka få ut skadestånd?

        Jag skriver inte att det är okej och det begriper du med. Jag menar bara att det huvudsakligen är rättsväsendets sak att hantera Catrins fall, vilket de också gör, och att den här förment rättskaffens inkvisitionen är jävligt obehaglig.

          Varför tror du det bla finns en massa tv-program om brott där tittarna uppmanas att ringa in på tipstelefon? Tycker du att det är fel att allmänheten hjälper rättsväsendet med att bla tipsa om kriminella? Kan det vara så att polisen och svenska rättsväsendet faktiskt inte har kapacitet för att klara av allt själv utan allmänhetens hjälp?

            Självklart är rättsväsendet beroende av allmänhetens hjälpvilja, men ringer man polisen med ett tips som kan underlätta en utredning görs det diskret, utan att tusentals människor som inte har med saken att göra behöver få reda på det. Det är en rätt avgörande skillnad på det och på vad folk härinne gör mot Catrin.

      Sluta försvara henne, hon är inte värd din omtanke. Jag hade absolut förstått om Catrin visat ånger men newsflash DET HAR HON INTE GJORT. Tvärtom, hon har dessutom begått nya brott och bryr sig inte ett dyft om att många av hennes offer antagligen inte kommer få tillbaks sina pengar.

      Önskar verkligen att folk kunde sluta dalta med brottslingar och inse att inte allt kan lösas med snälla ord och att sitta i en ring med kaffe och bullar. Vissa människor är inte intresserade av att bättra sig (*host* Catrin *host*) och inget annat än att ta till med hårdhandskarna hjälper mot sådant avskum.

      Ja jag är såhär hård för jag har en vän (fd alltså) i min närhet som gjort liknande saker, om än i betydligt mindre skala. Jag har ingenting över för sådana människor. Vissa bryr sig helt enkelt inte om sina medmänniskor, de känner ingen empati eller så tar girigheten över.

    I dagens tider med så mycket prat och kampanjer mot näthat och mobbing känns det trist att det frodas så här på en blogg på en portal. Trodde vi var förbi det 🙁 roligt skvaller kan vara kul men personangrepp och sedan det hat man ser i kommentarerna blir sorgligt. Obehagligt 🙁

    Har ingen sympati för vad catrin gjort, men detta är faktiskt inte mycket bättre. Carina och Camcam, ni borde fundera över hur ni agerar, för jag tycker faktiskt synd om Catrin. Det har gått över gränsen när det ska mailat till bloggportaler och samarbetspartners.

      På vilket sätt är det synd om Catrin i den här situationen? Det är knappast en rättighet att få bli sponsrad av ett företag. Linas matkasse (eller deras PR-byrå) bestämde sig för att sponsra Catrin utan att veta så mycket om henne. När de fick veta lite mer om henne ville de inte sponsra längre. Deras beslut, varken Camillas eller Carinas, och antagligen ett klokt sådant. Det kan inte vara synd om Catrin för att företag inte vill betala henne för att göra reklam för dem. Det är som sagt ingen rättighet att få betalt för att marknadsföra olika företag.

      Tänk vad fint det hade varit om du och alla andra som tar Catrin i försvar hade tänkt på hennes +20 brottsoffer istället. Som hon bedragit. Som hon fortfarande inte känner någon ånger över.

      ifall Catrin bloggar på en stor portal och visar upp samarbeten med välkända företag då kommer det se förtroendeingivande ut när folk googlar henne, och då kommer hon utnyttja det för att lura andra. Det är det som har hänt vid hennes tidigare bedrägerier. Att hindra Catrins samarbeten är detsamma som att försvåra för henne att bedra fler.

    Linasmatkasses egna konto har bett om ursäkt på Catrin_hedlund_bedragerskans inlägg på instagram

    Catrin BRYR SIG inte om sina offer, om åtal, om domar, eller om nånting som har med hennes brott att göra. Det berör henne inte öht. Däremot bryr hon sig jävligt mycket om yta, och att folk ska tro att hon är framgångsrik och omtyckt.
    Tills hon börjar ta ansvar för sina brott är det väl jävligt skönt att veta att det åtminstone svider för henne under tiden, och att hon har mindre chans att lura andra.

    Äsch här är det bara trista grejer som avhandlas. Tråkigt slut på veckan.

    Vill ni höra lite skvaller? Trevligt och vänligt sådant? OBS rena spekulationer från mig dock. 😉

    Jag TROR Foki är gravid. 😀

    Det var länge sedan hon lade ut en bild i bloggen där hon hade en blid rakt framifrån där man kan se hennes mage.

    Såååå, det här har jag gått och sugit på ett tag nu. Vad tror ni? 🙂

      Åh det var härligt skvaller 🙂 hon är så himla gullig, så det vore så kul att följa henne och Bill som föräldrar.

        Eller hur!? 🙂

        Håller helt med dig så det kan ju vara så att detta enbart är önsketänkande från mig 😀

      Fast hon har ju lagt upp bikinibilder på sig själv för bara några dagar sen…

      Som ofrivilligt barnlös kan jag säga att det inte är något ”trevligt och vänligt” när folk spekulerar om ens eventuella graviditet. Det kan svida jättehårt när folk, även om de gör det utan onda avsikter, kommer med dylika frågor … Nu har jag ingen aning om huruvida Foki är gravid, eller om hon har några problem med fertilitet, men jag reagerade på ordvalet .

      Har fått frågan flera gånger, även av folk jag knappt känner , om jag väntar barn, och det skär i mig varje gång … Så det är inte så harmlöst alltid att diskutera någons möjliga grav.

        Jag är helt enig och jag tycker det är ett förbaskat ofog att fråga en ny bekantskap på en middag eller dylikt ifall de har barn eller vill ha, tex.

        Så gör man inte, men…Foki har själv haft ämnet uppe i sin blogg om hur hon ser på barn och ifall hon skulle blogga om det, för inte så länge sedan så med henne kände jag mig rätt säker på att skiva över mina funderingar utan att hon skulle ta ila upp. 🙂

          Och här….

          http://www.fokis.se/2013/02/19/our-future-child/

          + det finns mer. 🙂

        Men sluuuuta nu…. så jävla tröttsamt argument till att inte prata om någons ev graviditet.

          Ursäkta?

      Om Foki är gravid på bilderna i detta fem dagar gamla blogginlägg, då måste jag fan ha en flodhäst i min mage.

      http://www.fokis.se/2017/01/24/idag-ska-jag-gora-det-basta-av-dagen/

        Dessutom ser man väl knappast en graviditet bäst framifrån??

          Nej om den bilden är ny så är hon inte gravid, men jag funderade på om den inte är en gamla blid som hon lagt in. 😉

          Hon ser väldigt annorlunda ut på den jämfört med andra bilder som garanterat är nya.

      Nej, det tror jag inte. Hon la upp bilder 24 jan och man ser hennes mage tydligt och den är platt som en pannkaka.

      Sluta spekulera i om människor är gravida innan dom ev själva gått ut med det.

      Folk som sprider gravid-rykten gör mig så illamående. Det är bland det mest personliga ett par har tillsammans. Skaffa eller inte skaffa, kunna skaffa eller inte… Vad fan har någon med det att göra? Vi kan glädjas åt Foki och hennes kille när/om de går ut med det, men innan dess är det ingen annans angelägenhet.

        Du nu är det så att Foki själv tagit upp ämnet med sina läsare flera gånger och nu senast bara för ca en månad sedan bad sina läsare om hjälp hur man skulle tänka i olika fall när man fått barn.

        Det är alltså inte jag som tog upp tanken först utan hon själv. Flera gånger dessutom. 😉

          Men det är ju två helt olika saker du snackar om! Du spekulerar om någon väldigt personligt, det är inte samma sak som att besvara frågar eller ge råd om framtida barn.

    Det börjar gå över styr med hur ni behandlar Catrin. Om hon ångrar sig eller inte kan väl inte ni veta? Jag försvarar inte hennes brott och jag tycker väldigt synd om hennes offer men snälla någon hur beter ni själva er? Detta börjar fan likna Flashback!

      Hade hon haft vett nog att ångra sig eller ens skämmas för det hon har gjort så kanske man kunnat gå vidare från det. Men nu har hon inte visat någon som helst ånger, utan fortsatt sin brottsliga karriär…

    När jag började läsa bloggbevakning tyckte jag allt skit som hände mot katrin var rätt mot henne. Ju mer jag läser Camillas ”attacker” mot Catrin destu mer illa till mods blir man.. Jo, ansvarslöst av företag som sponsrar henne/bloggportaler osv att inte kolla upp vilka de gör samarbete med MEN de är ju va fan ändå företagens egna klåperier. På den fronten tycker jag att de är onödit att kasta skit på Catrin, låt henne försöka få sponsring om hon vill. Är företagen så oseriösa att dom int kollar upp vem dom sponsrar så får de väl skylla sig själva. Behöver ju inte trycka upp de i näsan på dem, låt de ta sitt eget ansvar..

      Om CH försöker blåsa någon kommer dom förmodligen kolla upp henne. Ser dom då att hon fått sponsring av företag som Linas Matkasse kommer offren tro att det här är en person som aldrig kommer blåsa någon. Det är det som hänt förut.

    Alltså… Det Catrin ägnat/ängar sig åt är bedrövligt men det här med Linas matkasse var bara pinsamt. Inte för Catrins del men för matkassen. Tror de har full koll på vem Catrin är och jag tror att de hoppades på reklam utan att folk ska reagera. Menar absolut inget ont om dig Catrin, om du läser detta. Jag står inte bakom det du gjort eller gör men detta är enbart ägnat åt Linas matkasse.

      Om du läser kommentarerna ovan och till första inlägget så ser du att det inte är Linas Matkasse som sköter sådant här utan en PR byrå. Tror du Lina själv sitter och väljer ut bloggar som hon ska sponsra?

        bortse från att jag skrev matkassen. PR-byrå eller ej så kan man fan inte missa det där

    Catrin och Anne Hedlund har tur att dom inte levde för 100 år sedan. Då hade dom varit brända på bål. Men å andra sidan sluppit nätet…..

      Man brände inte folk på bål för 100 år sedan, i alla fall inte i Sverige.

      Heheeh nee, det var ganska mkt längre tillbaka man brände folk på bål. Eller Ginger-kvinnor för att vara lite mer precis 😉

      Rolig kommentar om Anne Hedlund, dessutom ansvarig för flera förskolor och Cayrin Hedlund!
      Visste ni att Catrin extra jobbat på förskola, mamma Anne fixade trots att Catrin inte ens har gymnasiekompetens!
      Detta samma tid som hon pararellt blåste även barn på pengar.
      Skrämmande!!!
      Catrin har per idag inte betalt tillbaka en krona till någon och hon om någon förtjänar inte något spons från någon.
      Bra Camcam!
      De jag tycker synd om är alla brottsoffren, ty de e många, den fd killen som hon lurade så gravt att han har skulder upp över öronen -LÄS FUP om Catrin finns på google eller flashback, och jag tycker även synd om hennes barn som åker på semestrar, äter ute med andras pengar som deras morsa stulit!

    Man skulle kunna kalla till man förde samma häxjakt på mördare, våldtäktsmän och pedofiler som det görs mot Catrin. tycker hatet och förföljningen har börjat spåra ur. varenda inlägg handlat om henne eller Boken. Ingen av dem verkar må speciellt bra och verkar behöva proffshjälp

    Det här är så jäkla överdrivet. Kvinnan får MAT, mat som antagligen går till sig själv och sina barn – Hon får inte flera miljoner i banken av att samarbeta med Lina’s matkasse. Jag är totalt emot allt vad Catrin har gjort, men att gå såhär långt för att sätta stopp för kvinnans samarbeten med ett bolag som skickar ut MAT tycker jag på riktigt är tragiskt.

      Så Catrin som älskar att lura folk på pengar ska få gratis mat, men inte de hon har snott pengar från? Logiken… ?

      Hennes barn kommer inte svälta utan en gratis matkasse. Catrin har inkomster, och får även ekonomiskt stöd av sin mamma. Gratissaker hon får är ren lyx, från företag som inte vet att hon är en aktivt kriminell människa, som kommer använda sitt samarbete med dom för att verka seriös, och kunna lura fler, både företag och privatpersoner. Det är inte synd om henne för att hon inte får sponsorer. Som någon skrev här uppe så är det ingen rättighet att bli sponsrad av företag.

    Varför i hela fridens namn tycker människor synd om Catrin för att hon blir av med sin sponsrade mat och blir avstängd av alla bloggportaler? Anledningen till att människor bryr sig är för att HON inte bryr sig. Satt hon på ett lager och sorterade matvaror skulle ingen försöka förstöra för henne. Gjorde hon rätt för sig skulle ingen bry sig. Men nu är det inte så. Använder hon sina sparade matpengar till att betala tillbaka? Knappast. Varför försvarar ni henne och gastar om mobbning?!

    Karma at its finest

    Rolig kommentar om Anne Hedlund, dessutom ansvarig för flera förskolor och Catrin Hedlund!
    Visste ni att Catrin extra jobbat på förskola, mamma Anne fixade trots att Catrin inte ens har gymnasiekompetens!
    Detta samma tid som hon pararellt blåste även barn på pengar.
    Skrämmande!!!
    Catrin har per idag inte betalt tillbaka en krona till någon och hon om någon förtjänar inte något spons från någon.
    Bra Camcam!
    De jag tycker synd om är alla brottsoffren, ty de e många, den fd killen som hon lurade så gravt att han har skulder upp över öronen -LÄS FUP om Catrin finns på google eller flashback, och jag tycker även synd om hennes barn som åker på semestrar, äter ute med andras pengar som deras morsa stulit!

    Jag kanske är ett asshole nu men på fullaste allvar, ringde det inget liten varningsklocka hos de som blivit blåsta? Hur kan man inte ha googlat på en människa man ska köpa något av men som man inte känner?

    Mitt ex lyckades bli blåst en gång och fick på det enorma skulder, hade tyvärr jättesvårt att tycka synd om honom förbatt han var så dum i huvudet rent ut sagt. När jag fick veta namnet på den som blåst honom googlade jag på en gång och det fanns ju en hel del att hitta om personens tidigare bedrägerier. Hata mig gärna men har inte människor något som helst ansvar för att använda hjärnan?

    Och INNAN någon säger något; Nej, självklart räknar jag inte in de barn hon blåst i detta utan enbart människor som ska föreställa vuxna med fungerande hjärnor

      Word!

      Folk googlade, de hittade en blogg som beskrev sig som en av Sveriges största och som såg ut att sammarbeta med stora företag. Och valde då att lita på henne.

        @Ninni
        Jag är inte den som tycker det räcker med att bara för att man hittar en blogg som personen äger och som verkar stor så är det lugnt. Lite tid får trots allt människor lägga på att ta reda på saker. Allt annat är bara ignorans och dumhet

        Och det är därför det är en ren samhällstjänst av camcam, Carina, Unicorn meat mfl att se till att Catrin inte hamnar i den positionen igen, med till synes stor blogg och sponsorer, för då kommer hon fortsätta blåsa folk. Hon visar ingen som helst ånger över det hon gjort utan fortsätter ljuga och skylla över sitt ansvar på andra. Det enda som grämer henne det minsta är att hon åkt fast, och till och med det verkar hon ju ta med en klackspark eftersom det inte fått henne att sluta, och hon verkar fortfarande tro att hon kommer gå helt fri från det hela.

          Nu skrevs jag ju inte att det är varken rätt eller fel ni gör, jag nämnde inte saken öht. Vad jag blir förvånad över är hur människor väljer stt inte ta reda på saker.

          Kommentaren om våldtäkt var just vad jag väntade på. Jag har aldrig och kommer aldrig påstå att ett våldtäktsoffer har sig själv att skylla.

          Dock så handlar inte detta om våldtäkter och våldtäktsoffer utan Catrin och människor som har all möjlighet i världen att få fram mer fakta om henne än att hon har en stor blogg

      Ni som undrar hur sjutton folk tänker när man överför pengar för saker man ännu inte fått i handen osv osv, har ni någon gång läst förundersökningsprotokollet från domen i maj? Om ni bara läser några sidor av den så kommen ni ha erat svar där. Den finns att hitta på Flashback. Tack för mig!

      Det finns vuxna människor som är impulstyrda och ibland gör irrationella saker som att kanske köpa biljetter till en konsert utan att kolla upp innan. Det är mänskligt att fela och göra misstag, tycker verkligen inte man ska skylla på offret. Det är ju så många gör vid våldtäksfall, säger att tjejen får skylla sig själv för hon följde med killen upp i lägenheten. nej, det är aldrig offrets fel.

    JAg kan förestå att visa börjar ta Cattens parti. Jag vill hävda att dessa människor inte är pålästa om det här fallet och har inte plöjt igenom, fupar, domar och andra väsentliga delar i detta ärende.

    Hade man tagit tid och gjort detta så förstår man vikten i CamCams arbete med detta.
    visst kan man försvara detta med att Catten bara är en bedragare, men räknar man på det så är hon skyldig brottsoffer över 200.000kr genom bedrägeri enligt första domen. Då uteslöt man en stor del av ärendena av processekonomiska skäl. Snart väntar en ny rättegång som tydligen kommer vara ännu större än den första.

    allt detta har hon lyckats förskansa sig genom att visa upp en fasad via sin blogg och företags namn som samarbete. Alltså ska en sådan här människa stoppas om det så är en bloggportal eller en matkasse från Lina.
    för att vid varje samarbete kommer Catten att utnyttja detta. Ser man att när det existerade som mest negativ publicering om Catten så lyckas hon att endå lura människor i stor grad.

    Det är ett gediget arbete att försöka stävja att andra skall bli lurade, även om man må vara dum i huvudet så finns det ingen rättighet att lura en sådan person. Dessa personer skall vi medmänniskor göra allt för att hjälpa.

      Men snälla public om du läser kommentarerna så ser du att INGEN tar Catrins parti eller försvarar det hon har gjort. Det vi är kritiska till är hur så många här inne behandlar henne och hur det gått alltför långt. Det är ingen våldtäktsman/pedofil vi pratar om utan en ensamstående mamma. Det försvarar inte hennes brott men snälla låt polisen ta hand om det, om ni knäcker Catrin totalt vem ska då ta hand om hennes söner som inte gjort någonting fel?
      Sluta nu, det räcker.

        Papporna?

          Ja vart papporna är i allt detta kan man faktiskt fråga sig. Om en ensamstående pappa höll på på samma sätt så hade man ju börjat fråga vart mammorna är.

            Ja årminstonde äldsta sonens pappa slåss för rätten till sin son i tingsrätten. Frågor på det?

    Ni är helt jäkla galna här inne! Hur kan NG så bakom det som sker här och ta ansvar för det? Detta är fan förtal, trakasserier och häxjakt.
    Nu har det gått mer än för långt och ett ställe för alla sjuka nättroll att gotta sig i andras olycka och misstag.
    Nu kontaktar man åklagare, polisen, företag, reklamombudsmannen, bloggares arbetsgivare m.m. Detta är verkligen ett sjukt beteende.
    Och ni som sitter här och gnuggar händerna i detta är lika sjuka som Nöjesguiden som godkänner att allt detta får skrivas.

    JA Catrin gjorde fel, men för fan det finns gränser!

    Det är underligt att inte någon av de utsatta anmält er alla för längesedan.
    Ni är fegisar och låga människor som njuter av att göra att andra mår dåligt. Är det friskt? Mobbare och Bullys kallar jag er.

    Och CamCam, är du stolt över dina siffror när det inte handlar om hur bra du skriver utan hur du gör skit för alla och går på deras privatliv och inte enbart deras bloggliv? Är du stolt?

    Nä fy fan denna sida får mig att må illa nu och lämnar dig och alla nättroll här i ert sjuka fantasiland att alla bloggare är fuskare och banditer.

    CamCam glöm inte att du själv är bloggare och kommer ofta att möta de du skriver så jävla mycket skit om. Eller det vågar du inte!

    Och ni som drabbas av detta sjuka beteende, POLISANMÄL!

      Instämmer helt med Polisen! Bloggbevakning borde byta namn till bloggtrakasserier för det är precis vad det är. Camcam har helt tappat fotfästet och hänger på alla ”fans” härinne för dom gillar att läsa elakheter. Jag läste intervjun med Camcam när hon skulle starta den här bloggen, då lät den vettig och då var den vettig. Men nu går hon över lik för att få bra siffror. Grattis Camcam till att du har blivit en sämre människa och mamma till alla nättroll! Många av dina läsare tycker precis samma som mig, dom orkar bara inte ge sig in i den här diskussionen för dina nättroll till läsare är fan inte kloka.

      Jag hoppas att alla som blir utsatta polisanmäler. Jag hjälper gärna till med sånt om man behöver hjälp med det för att hänga ut någon i syfte att skandalisera är faktiskt ett brott mot personuppgiftslagen. Kanske Catrin kan tjäna en hacka på? 🙂 http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/publicering-pa-internet/

        Läs den delen som handlar om uppgivningsbevisskyddad media vilken denna blogg är och hur PUL funkar då… Tror du inte jag och framför allt min chefredaktör och ansvarige utgivare har koll på detta eftersom han godkänt texten innan publicering.

    Nu gick du för långt!!! Hoppas fan hon anmäler dig för du är sjuk i huvudet finns mycket hon hade kunnat sätta dig på…..denna blogg tänker ja ej läsa mer fy fan

      Ida du verkar väldigt arg.. vill du ha en kram? Så kanske du kan lugna ner dig och börja tänka rationellt igen ❤

    Jag står inte på något sätt bakom det catten har gjort. Tycker inte det minsta synd om henne och håller med om att hennes prioriteringar är bedrövliga. Men alltså, jag är genuint nyfiken på vad ni tror att sånt här gör för nytta? Jag förstår att man vill informera arbetsgivare/samarbetspartners om ennes kriminalitet, men vart går liksom gränsen? Hon kommer ju aldrig få ett jobb eller komma nånstans med det här hack i hälarna konstant??

      Och vems fel är det?

        Jo, jag håller med. Hon har endast sig själv att skylla, såklart. Kände mest att jag inte helt förstod syftet eller målet med allt detta. Men jag läste publics kommentar längre upp och den förklarade bra! ?

      Om du tar dig tid att faktiskt läsa igenom kommentarerna, och då speciellt den från Public så har du svaret glasklart där! Hade detta handlat om en människa som lämnat det kriminella bakom sig så hade det såklart varit en annan sak men det är nu inte fallet.

    Varför vänder ni inte denna vidriga häxjakt till något positivt! Låt henne ha sina samarbetspartner och be dom i sin tur att dra av en viss procent som hon betalar av varje månad?? Ni förstör även för offren i denna situation genom att förstöra allt för henne?? Kom igen camcam!! Något bör vi alla kunna göra så hon kan göra rätt för sig! Ju mer alla förstör desto lättare hamnar hon i skiten igen!!

      Tror du att sponsorer ger mer än gratisprylar till en myttare som Catten? ?

        Aj fan.. har ej hunnit läsa allt men min tanke var iaf god.. Att stjälpa andra ännu mer får ju bara katastrofala följder men hon fick sin chans fler än 1 gång ser jag.. stackars barn. Dom kommer inte ha/få det lätt

      Hon är redan så djupt i skiten ifen, hon fortsatte ju att begå brott efter att hon blev dömd, hon hade tur och kom lindrigt undan i straffväg, hon tog inte chansen att vända sitt liv ändå, hon gräver sig bara djupare o djupare ned i kloaken… Hon jobbade ju i somras, hon la ju ut bilder på sig själv när hon poserade på arbetsplatsen, men inte använde hon något av inkomsten till att betala tillbaka till brottsoffren, på en fråga på bloggen om hon inte kunde sätta av de pengar hon sparar denna vecka på mat, eftersom hon fick gratismat av Lina och ge till någon av brottsoffren, svarar hon bara kallt: om jag hade ekonomi…. Vilket skitsnack…. Eftersom hennes mamma, enligt hennes egen utsaga, betalar hennes hyra, hon är väl rädd att Catrin ska skita i att betala hyran som förut, och hon står ju på kontraktet och får fan för det då, och också betalar utgifterna för bilen som hon inte får köra ännu….har hon en rejäl slant att lattja med varje månad, underhållsbidrag och barnbidrag får hon ju… Telefon och el o sånt lyckas hon säkert få sin stackars mamma att betala också….

        Ok, så hon lever på andra istället för att ta hand om sig själv? Parasiter har jag jävligt svårt för 🙁

    Nä asså nu har det gått för långt! Jag ser ingenting annat än hat & agg mot denna person. Hon har gjort bedrägerier. Men vad ger er rätten till att låta det gå så långt som det har gjort?

    CamCam – hon kommer att få sitt straff för det hon har gjort. Varför denna häxjakt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.