Vilka finns kvar?

Catrin Hedlund:

Skärmavbild 2017-01-29 kl. 13.15.23 Skärmavbild 2017-01-29 kl. 13.15.34

Catten af Tälje ska alltså fortsätta blogga men inte just nu eftersom hon har bloggtorka och inte på sin egen domän så vilka portaler finns kvar?
Bloggtorka förresten? Brände hon ut sig på sin värdelösa julkalender måntro?

Bloggportaler hon fått sparken från:
– Finest
– Vimedbarn
– Tourn
– Nouw
– For.me
– Devote

Portaler/partners som finns kvar:
– Spotlife
– Myshowroom
– Viföräldrar
– Blogg.se
– Tailsweep
– Cube
– Improveme.se
– Bloggplatsen
– Smack Mag
– Devote

Herregud, Catten! Du kan ju hålla på att starta bloggar året ut om du orkar.
Var så god för listan och mitt hetaste tips skulle vara Improveme. My two cents. =)

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon blev kickad från devote också var där hon hade bloggen senast innan for.me 🙂

    Jag är lite nyfiken på vad du anser om ”Jocke och Jonna”. De är ju inte bloggare vad jag vet, men social medier-människor av något slag. Vore intressant med någon slags input. Personligen tycker jag att allting är så dramatiskt och skumt kring detta par. Hon skyller på en ”sjukdom”, där hon får utbrott och blir våldsam mot Jocke, vilket alla tycks stötta henne i. Det är alltså en självdiagnotiserad ”sjukdom” som hon dessutom inte vill utreda för hon har ”hört att man kan bli personlighetsförändrad om man får medicin”. Herregud det är vuxna människor, sök hjälp och sluta skyll ifrån dig! Det finns väl terapi och allt möjligt. Sen har hon ju nu den nya grejen också med sköldkörteln. Snälla, hon får det att låta som hon är döende mer eller mindre. Det är extremt vanligt att ha obalans i den, flertalet jag känner har det. Cellförändringar ska man givetvis ta på allvar, men de behöver ju inte måla ut det hela som om de fått en garanterad livmoderhalscancer. Jag är också lite smårädd över mina, har stark grad och det kollas och ska opereras framöver. Men seriöst, förlåt men det är rätt vanligt det med. Kolla upp det istället för att sitta och skylla på sjukvården och bli dramatiska.

    Kanske låter hårt, men ärligt talat, de beter sig som om de vore kung och drottning och ska behandlas bättre än andra. Sen gömmer de sig bakom någon konstig fasad, för att sedan ba ”asså vi måste verkligen berätta allt för våra fääääänz, för annars kommer ni undra ju och vi vill visa att vi är människor precis som ni” man ba JAHA ÄR NI? Lägg ner, kom ner på jorden.

    Sorry för utspelet. Tänker skylla på hormoner. Är gravid. Alltså mentalt handikappad just nu och tänker ha det som bortförklaring för precis ALLT 😉

      Alltså… Jag har också fått utbrott och varit våldsam mot min pojkvän, men jag tog tag i skiten och började med terapi och går nu på mediciner som hjälper OTROLIGT mycket. Bästa beslutet jag tagit i mitt liv, även om det varit(och är) jobbigt så älskar jag ju min pojkvän och mitt beteende var inte rättvist mot honom. Kanske hon borde göra samma sak om hon nu verkligen älskar Jocke.

      Flumattack:

      Jag tror det bara finns ett svar på Jocke och Jonna. Jocke byggde upp sin (skrala) fanbase från kungarna av tylösand. Trots uthängningar av tjejer, dagens runk och allt annat grovt han har pysslat med så lyckades han hålla kvar en liten del av sin fanbase. Sen träffade han Jonna. Som också var trasig. Hon var väl glamourmodell och hade anmält honom. Men till slut blev de ett par, och de förändrades säkert till det bättre.
      Idag har de många vuxna följare. Folk som precis som jag, vuxit upp med disneyfilmer som skönheten och odjuret. Snövit. Askungen. Drömmen om två osannolika öden som bildar något fantastiskt. Och då kom den yngre generationen in och formade ordet ”goalzz”.
      Och där är de idag. Med en halv miljon följare. Som bara älskar att se dem tillsammans, samtidigt som de inte kan leva utan den där disney-dramatiken.

      Jag tror ofantligt mycket på deras kanal är skådespeleri. Och om du är duktig på att se lögner, så kan man se Jocke dra väldigt, väldigt många lögner i sina videos kring hela dramat med bröderna berg.
      Anledningen att de gång på gång lägger ut varenda personliga besvär, är för att de är inte så personliga. Det är inte så jobbigt. Om du har kastat kläderna för vem som helst att se, då kommer du inte tycka det är jobbigt med en kamera upp i livmodern samtidigt som du ler och promotar nästa avsnitt av din tv-serie. Som du har fått – för att du visar upp varenda detalj av ditt liv. Både det påhittade och det riktiga.

    Vid det här laget borde Catrin ha förstått att det här inte leder någon vart. Lösningen på hennes problem finns på Arbetsförmedlingen. Men det är hon ju för fin för …

    Jag har själv varit ensamstående med två barn. Då gick jag upp halv sex på vardagarna, gick med ungarna till dagis och jobbade till halv fem. Hem och lagade mat, nattade, tvättade. Betalade mina räkningar och gjorde rätt för mig.

      Hahaha…Jag skulle kunna skänka halva min månadslön för att se Catten i blåstället en timme eller två på Scania 😉

      Nej, vi kommer aldrig att se henne utföra ett hederligt arbete, i a f så länge Mamsomaten lever o hon har drivet att fortsätta bedra…Asså, det är hur tråkigt som helst att se henne bara glida mer o mer utanför samhället…

    Off topic.
    Såg Isabelle Strömbergs senaste vlogg.
    En sminkvideo där hon använder produkter i ett samarbete.
    Hon brukar göra väldigt bra videos men den här kändes liksom dåligt förberedd och oengagerad.
    Och för att liksom förpassa mig själv till stenåldern så tyckte jag nog också att det var lite väl mycket svordomar.
    Hon passade väldigt bra i produkterna så företaget hamnar i bra dager där.
    Men Camcam, vart går gränsen för hur professionell man kan förväntas vara i ett samarbete? Dåligt språk samt verka helt ostrukturerad och halverst oengagerad?

    Nä nu måste jag gå och äta något innan jag gnäller sönder mig själv totalt.
    Skön söndag på er alla!

    Tack Camilla! ?

      Jag var alltså ironisk..

        Jag med.

    Nja, Tourn har hon väl inte bloggat för. Däremot har hon bloggar och fått sparken från Devote.

      Jorå.. hon anslöt sig till deras nätverk för att använda deras nätverk och länkar..

        Ok, då har det gått mig totalt förbi. Devote kan du lägga till på listan där hon fått sparken iaf.

        Du har själv skrivit om hennes flytt till Devote här:
        http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/11/vad-tycker-devote-om-det-har

          Ja, visst ja.. får uppdatera.. =)

    Ur barnperspektivet sett så är det bäst att Catrin får vara ifed och tjäna pengar till mat och kläder för sina barn. Lägg av med denna häxjakt nu allihopa. Inte hade ni gjort så mot en Carl.

      Tjäna pengar? Hihihi, det begreppet känner nog inte Catrin till…hon parasiterar ju på sin morsa för att hon är för slö för att söka jobb och arbeta som en vanlig människa… Och eftersom hon inte vill vara ifred så är hon nog överlycklig över att hon fortsätter att få uppmärksamhet, även om det blir som ökänd istället för känd?

        Du är fan sjuk i huvudet. 1600- talet ropar på dig.

          Hen dom sa det, hen var det…lisa/ catrin, dålig dag?

            Sluta kalla alla som inte håller med för nämnd bloggare, det är fruktansvärt tröttsamt. LISA är absolut inte Catrin. Denne Lisa brukar kommentera här hos Bloggbevakning och har ofta ett väldigt osmakligt sätt att skriva på.

            Ja, M, inte vet jag, men lisa skrev på ett sånt sätt som liknar Catrins sätt att skriva

          Vet du vad Lisa, med ditt aggressiva sätt att ”argumentera” kommer du ingenstans. Lär dig att argumentera sakligt så kanske du lyckas få någon att lyssna på dig.

            Var i ligger det aggressiva? Och det osmakliga?

            @LISA
            Att kalla någon för sjuk i huvudet är inte ett vokabulär som brukar anses vara vänliga ord, därav uppfattas det som osmakligt och aggressivt hos de flesta. Det kan väl ändå inte komma som en nyhet för dig?

            ”Denne Lisa brukar kommentera här hos Bloggbevakning och har ofta ett väldigt osmakligt sätt att skriva på. ”
            Kom igen ,var ĩ ligger det osmakliga som hänvisar till?

          Så du menar att kalla någon för ”sjuk i huvudet” inte är en smula osmakligt!?

            Hrm… Host… Andrea. Sopa framför din egen dörr först. Kom igen sedan

          När har jag skrivit att någon här i kommentarsfältet är sjuk i huvudet menar du? Dåre..

      Varför tror du att en man hade behandlats bättre i det här avseendet? Jag tänker snarare att Catrin, i egenskap av mamma som ständigt spelar ut just mamma-kortet, kommer lindrigare undan än vad en man hade gjort. Hur många hade kommit till en mans försvar med argumentet att det finns barn med i bilden och att han bör lämnas ifred så att han kan fokusera på att ta hand om dem?

        Ja och jag vet inte. Hur många pappor som är ensamstående och av dem hur många håller på med bedrägerier och hur många av dem har fastnat hos Nöjesguidens och Bloggbevakningens klor. Vet du? För då kan vi börja prata om likabehandling.

          Catrin har en blogg och är aktiv på andra sociala medier, därav bevakas hon av Bloggbevakning. Men om du vet om någon annan ensamstående bedragare, oavsett kön, så brukar CamCam tacksamt ta emot tips.

            Bevakning är inte synonymt med häxjakt.

            @LISA
            Du undrar hur många bedragande ensamstående pappor som fastnat i Bloggbevaknings klor. För du skriver att du inte tror att en Carl (sic!) skulle blivit omskriven på samma sätt.

            Mitt svar är att Bloggbevakning skriver om och bevakar (enligt dig häxjagar) personer som är aktiva på sociala medier. Vet du om någon bedragande ensamstående pappa som är aktiv i sociala medier så tipsa CamCam. Tror hon absolut skulle skriva om denne Carl isf.

        Tyvärr har ”pappa-kortet” använts till fördel för den travkusk som under arbetstid hos en av Sveriges största tränare långvarigt misshandlat och hotat en annan kvinnlig anställd. Dessutom är det välkänt att han även misshandlar hästar. I hans fall anses även hans alkoholism vara en förmildrande faktor. Kan också tilläggas att kusken fick arbeta kvar medan den ensamstående tjejen fick sluta… hon törs inte visa sig i närheten av en travbana medan kusken fortsatt får köra lopp. Så ”tyvärr” händer det att män kommer undan delvis tack vara att de är fäder och äkta män… 🙁

          Är det Tino Ärling som du syftar på? Han har kommit väldigt lätt undan, önskar att HAN fick ett ordentligt straff.

            Att jag inte skriver ut namn beror på att det då ropas om förtal etc. Men allt finns publicerat på nätet. Mycket är också offentliga handlingar som går att nå via tingsrätt. Sen tror jag att en av utredningarna fortfarande pågår. Det är inte heller så roligt att få hot i e-posten… :/

    Fast jag tycker att det känns helt fel att Camcam tar på sig rollen som bödel här och först ser till att Catrin inte får vara kvar genom att personligen kontakta bloggportal efter bloggportal och sedan skriva ett sånt här inlägg. Jag förstår helt att de som drabbats av henne inte tål människan, men att utomstående gör så här , nej osnyggt.

      Med ditt tankesätt så skulle det ju vara fel att tipsa polisen om pågående brott, om det inte är en själv som har drabbats

        Carina: Menar du att det är ett brott att blogga…?

          I Catrins fall har det varit så ja, eftersom hon har använt sig av sina bloggar då hon har begått brott, hon har intalat brottsoffren att hon är pålitlig då hon påstått sig vara ett välkänt namn inom bloggvärlden och då kan anses vara pålitlig. Hon har hänvisat biljettspekulanter till sin blogg så att dom ska se att hon är att lita på, därför är det viktigt att hon inte tillåts blogga i portaler.

    Jag anser att i detta fall så är det bra att bloggportaler får information om att Catrin anslutit sig. detta är inte för att mobba Catrin eller på något sätt vara elak, utan för att förhindra hennes chanser att fortsätta begå bedrägerier. Hon använde sin blogg för att begå brott och utan den blir det såklart betydligt svårare. Så därför anser jag att Bloggbevakning gör sin samhälleliga plikt och informerar. Sedan är det upp till dessa portaler vad de vill göra med den informationen, det bestämmer ju inte Camcam, eller hur!?

    Jag tycker det är intressant att få uppdateringar kring Catrin eftersom, enligt mig, så är det solklart att flickan lider av någon personlighetsstörning där hon uppenbart inte har insikt över hur det påverkar henne. Jag är dock bekymrad över hur detta påverkar hennes föräldraskap och hur barnen kommer få ta eftergifterna av hennes beteende. Jag hoppas att barnen har andra vuxna i sitt liv som kan ge dem en frisk verklighetsuppfattning då det är,för mig, klart att Catrins inte överensstämmer med normen.

    Sen är det rätt lustigt att ofta de som kommenterar att ”detta är mobbning, ditt jävla cp” osv.. de tänker inte efter att de har exakt samma beteende som de anser är fel fast de riktar detta mot andra än det de berör. Är folk verkligen så korkade?

    Nu är Catrin lycklig, nu vältrar hon sig i självmedlidande på sin gamla blogg, hon skyller förstås på Cam- cam och oss andra ” elaka” människor som förstör hennes liv….
    Det är ju förskräckligt synd om henne, hon har en lägenhet som inte hon står på kontraktet för… Måste vara vårt fel… Eller? Betalade inte hon hyrorna kanske?
    Hon får inte jobba för oss…. Eller? Är det så att hon inte orkar söka några jobb?
    Vi gör så att hennes brottsoffer inte får sina pengar…. Eller?
    Väljer hon kanske att träna, äta ute, köpa leksaker och kläder åt barnen, gå på dyra lekställen med dom, äta dyr mat, äta mat ute… Etc….
    Vem är det synd om egentligen?

      B A R N E N ! ! !

        Ja, Lisa hennes barn är det synd om…dom kan inte hjälpa att dom har fått henne som mamma….dom har ju varsin pappa som tur är och äntligen har den äldstes pappa rätten på sin sida för att få ha halva vårdnaden om sin son som han har kämpat för hela tiden, så han kanske får lite sunda värderingar därifrån, men barnen ska vi inte diskutera här, vi har inte ansvar för dom, dom har sina egna föräldrar och det är Catrins ansvar att hålla sig på banan och göra rätt för sig så att hennes barn inte halkar in i samma kriminella bana som hon själv har gjort, nattsi nattsi på sig.

          Carina Åkerlund. Jag undrar också vad som driver dig. Har du ingen annan sysselsättning?
          http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/09/catrin-hedlund-haktad-igen

        Ska alla kvinnor som utsatts för misshandel, sexuella övergrepp, hot, övergrepp i rättsak m.m. låta bli att göra sina röster hörda i de fall där två stora namn inom travet samt en inom ridsporten nu är anklagade bara för att dessa män även har barn?

          Det är inte brottsoffer som driver på här.

            Du svarar inte på min fråga!

            Du anser att personer ska lämnas ifred för att de har barn även om de begått grova brott och som i Catrins fall fortsätter att begå brott. Och hur kan du tycka att det är okej?

            I de fall jag skrivit om har ju inte brottsoffren ens tordats driva på utan det är en av de stora bloggarna inom travet som väckt debatt. Nu senast tar de upp sexuella trakasserier på en internatskola. Skulle de kanske låta bli att göra det för att de själva inte är brottsoffer?!?

            Hoppla, jag måste nog skaffa barn bums så jag kan få göra hursomhelst…

            Eller så håller du dig till ämnet som är Catrin Hedlund. Och diskuterar travtränare osv i My Little Ponny eller vad tidningen eller bloggen nu kan heta!

            Ämnet som du sjläv har startat är att en kriminell person ska komma lättare undan för att denna har barn. Jag har då ställt frågor till dig om det även ska gälla för andra som också begått grova brott. Du svarar inte på frågan utan byter ämne till att det inte är brottsoffer som skriver här på bloggbevakning, då kontrade jag med att de kvinnor som utsatts för grova brott av de här männen inom hästsporten inte ens tordats anmäla. Är det inte bra att saker kommer upp till ytan? Eller sa deras brott liksom Catrin Hedlunds sopas under mattan? Du skrev att 1600-talet ropar på en annan kommentator. Hur är det med dig själv? Är din kvinnosyn inte också från det århundrandet Eller du kanske vill ha det till att kvinnorna såväl som hästarna bjudit ut sig? Ska brottsoffren och media vika undan för att de har barn? Ska de få fortsätta jobba och fortsätta begå brott bara för att deras barn ska få mat?

            Sen rör det sig inte om några My little ponys utan riktiga individer. Inom två sporter som omsätter miljarder.

            Här har du en länk, du kan få fler: http://www.trottosport.se/2017/01/27/positivt-att-fler-anmaler-sextrakasserier/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.