Vad tror ni?

Hannalicious:

hanna

Jag vågar nog sätta en och annan flarra bubbligt mums på att Hanna kommer flytta över sin blogg till Nicole Falcianis nya bloggportal Smack Mag.
Någon som vågar sätta emot?

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    *HELT OT*
    Ber om ursäkt i förväg, men eftersom att jag sett att det finns flera vettiga hästmänniskor vid tidigare hästrelaterade inlägg bestämmer jag mig för att fråga här:

    Finns det någon som har erfarenhet av headshaking syndrome? Vad beror det på, och vad kan man göra för att bota det – om det överhuvudtaget går?

      Hästbloggaren (om hon fortfarande bloggar) Johanna Grant har en häst med detta syndrom och hon har skrivit mycket om det. Hon har en slags munkorg på sin häst som hjälper 🙂 Googlade en snabbis, här har hon skrivit massa tips och svar: http://johannagrant.com/2012/05/23/headsheaking-svar-pa-fragor/

      Hade aldrig hört talas om syndromet innan, men hade en gång en häst som alltid slängde med huvudet (upp och ner inte åt sidan) verkar inte vara samma sak men hade en homeopat ute som konstaterade en inflammation i nackkotan, fick akupunktur två gånger sen försvann det helt.

      Skriver på norsk, håper du forstår:) Hesten min fikk headshaking syndrome for noen år siden, og han utviklet det pga mange forskjellige ting. Han har en stor kul i pannen, og han har antageligvis slått hodet da han var yngre, så det var noe slags kraniet ben som var skjevt (vetrinæren forklarte det bedre, skjønte ikke alt). Men han hadde i hvert fall fått spenninger fra hodet til haleroten. Han har hatt mye låsninger og vi har behandlet men de kom alltid tilbake. Endte med at han fikk mange behandlinger rundt hodet, og han hadde også karius og for forpaktninger i tennene som måtte ordnes i. Når han var ferdig med alle behandlingene sendte jeg han må en rehabiliteringstall i 3mnd hvor han sto på vita floor og gikk på vannmølle. Også måtte jeg lære å ri han korrekt etter de forutsetningene han har, stretche mye, fortsette med behandlinger (går til en kiropraktor som er utdannet som veterinær i bunnen) og ikke la han fryse eller bli spent over ryggen. Og da går det helt fint 🙂 Tok vel 3 år før han ble ”friskmeldt” – nå shaker han bittelitt når han blir stressa (eks nyttårsaften) og om han har vondt noe sted. Rir heller ikke med neserem og må passe på at nakkeremmen ikke klemmer og er ubehagelig. Vetrinæren min mener at shakingen kommer av en slags hodepine – blir som små ’strøminger’ i ansiktet som resulterer i at han klør på mulen. Bare spør om du lurer på noe 🙂

    Bianca har ett samarbete med Ellos som inte markeras what so ever. Till och med länken till kappan (som kostar 4000 kronor) har url _SE_to_bianca_chance på slutet.

    Tror att det kan vara Damernas värld som Hanna ska flytta till, för det är tidningen som glaset står på, vilket syns i nedre kanten av tidningen (#detektiv). Damernas har många yngre bloggare, men vi får väl se.

      Örnögon!!! =)

        Metro mode gissar jag på, Dasha är väl typ säljare där? Tänker att det är en låg oddsare iaf.

      Fast hon sitter ju på frisörsalongen och läser deras tidningar förmodligen, så jag gissar inte på Damernas värld. 🙂

    Nu när tidingen Solo ska lägga ner kanske dom måste flytta sina bloggare?!

      Är det inte bara papperstidningsformatet som läggs ner?

        Oj, det kanske det är. Så tråkigt att det går dåligt för papperstidningarna men bra om dom fortsätter på nätet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.