Vem var det som inte hade kallats till förhör?

Catrin Hedlund:

catt catt2

Catten af Tälje har hela tiden hårdnackat nekat till att hon blivit kallad till förhör eller haft den miiiiinsta aning om att hon var misstänk i fler bedrägerier än det enda som åklagaren la ner i höstas.
Nu kan jag meddela er att Catten blev kallad till förhör den 25/1 precis som jag tidigare skrivit om och att hon även är kallad till förhör den 31/1 för att delges misstanke om nya brott samt förhöras om de brott hon TIDIGARE(!) delgivits.

Bilderna här under är ett utdrag ut polisens egna register men för att skydda mina källor så maskerar jag dem. Frågor om dess äkthet kan ställas till min chefredaktör som givetvis tagit del av dem.

Jag vet även vad förhören kommer handla om i punktform – är det någon som skulle vara intressant att ta del av?

177 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jaaaa!!! Vi vill veta!

    Ni är helt jäkla galna här inne! Hur kan NG så bakom det som sker här och ta ansvar för det? Detta är fan förtal, trakasserier och häxjakt.
    Nu har det gått mer än för långt och ett ställe för alla sjuka nättroll att gotta sig i andras olycka och misstag.
    Nu kontaktar man åklagare, polisen, företag, reklamombudsmannen, bloggares arbetsgivare m.m. Detta är verkligen ett sjukt beteende.
    Och ni som sitter här och gnuggar händerna i detta är lika sjuka som Nöjesguiden som godkänner att allt detta får skrivas.

    JA Catrin gjorde fel, men för fan det finns gränser!

    Det är underligt att inte någon av de utsatta anmält er alla för längesedan.
    Ni är fegisar och låga människor som njuter av att göra att andra mår dåligt. Är det friskt? Mobbare och Bullys kallar jag er.

    Och CamCam, är du stolt över dina siffror när det inte handlar om hur bra du skriver utan hur du gör skit för alla och går på deras privatliv och inte enbart deras bloggliv? Är du stolt?

    Nä fy fan denna sida får mig att må illa nu och lämnar dig och alla nättroll här i ert sjuka fantasiland att alla bloggare är fuskare och banditer.

    CamCam glöm inte att du själv är bloggare och kommer ofta att möta de du skriver så jävla mycket skit om. Eller det vågar du inte!

    Och ni som drabbas av detta sjuka beteende, POLISANMÄL!

    Vill att fler ska se denna kommentar så ja jag har postat den två gånger. Ta bort den på förra inlägget om det stör

      Hej då 🙂

      Du tycker det är förtal och trakasserier att anmäla felaktig reklam och ta del av, samt diskutera, offentliga uppgifter?

      Skriver du så till annan media också? Eftersom den här bloggen omfattas av ett medialt utgivningsbevis så är det som skrivs här i varken förtal, häxjakt eller trakasserier utan det rapporterar precis på samma sätt som Aftonbladet, Expressen eller vilken annan typ av nyhetsmedia som helst. Gillar du det inte – läs inte utan lägg den tiden på att skriva liknande mail till hela Sveriges mediakår istället. Eller sparka dig trött i sängen…. eftersom du inte vet vad du tala om så är det ungefär lika produktivt skulle jag tro.

        Du kan inte mena allvar att du jämför den här skitbloggen med Aftonbladet/Expressen’s nyhetsflöde. Här bedrivs trakasserier och häxjakt i högsta grad. T.ex Anna Book, av vilken grundanledning jagas hon?

          Vi jobbar under likadana utgivningsbevis – det var min poäng som du verkar ha missat. =)

          Ja för alla vet att aftonbladet är en av vår tids största tidsskrifter med stark underton av vetenskapligt korrekta artiklar.
          Hahahahahahahahah.

        CamCam: Det är rätt stor skillnad på sytet i det du skriver och det tidningarna skriver. De rapporterar rent objektivt och ger alltid objekt som de skriver om möjlighet få komma till tals och ge sin version.

        Mycket mer klockrent än att vilja misskreditera någon än det du skriver om Catrin blir det inte. Det spelar ingen roll om du anser att du gör det i gott uppsåt.

        I all välmening.

          Det finns inga objektiva medier, samtliga drivs av något slags vinstintresse. Alla har heller inte möjlighet att komma till tals till medier. Det ska vara så i en rättvis och demokratisk värld, men detta är givetvis inte sanningen. De flesta dag- och kvällstidningar har uttalade eller underliggande politiska åsikter, det kallar åtminstone inte jag objektivitet. Enligt statistisk så röstar folk inom public service framförallt vänster, är det objektiva källor? Eftersom nyheter, liksom denna blogg och alla andra medier, produceras av människor kommer man aldrig någonsin nå full objektivitet. Människors åsikter kommer alltid påverka, i olika grader.

          Inlägget är godkänt av min chefredaktör och ansvarige utgivare så det förutsätter jag att de gör.

        tänk om öppnade en blogg vars enda syfte var betala av sina brottsoffet; all spons till offer, allt det lilla extra varje månad gick till offren, fan camcam du kanske borde starta en sådan insamling den kan fortlöpa i flera år, vilken hjälte du skulle bli =)

      Instämmer helt med Polisen! Bloggbevakning borde byta namn till bloggtrakasserier för det är precis vad det är. Camcam har helt tappat fotfästet och hänger på alla ”fans” härinne för dom gillar att läsa elakheter. Jag läste intervjun med Camcam när hon skulle starta den här bloggen, då lät den vettig och då var den vettig. Men nu går hon över lik för att få bra siffror. Grattis Camcam till att du har blivit en sämre människa och mamma till alla nättroll! Många av dina läsare tycker precis samma som mig, dom orkar bara inte ge sig in i den här diskussionen för dina nättroll till läsare är fan inte kloka.
      Jag hoppas att alla som blir utsatta polisanmäler. Jag hjälper gärna till med sånt om man behöver hjälp med det för att hänga ut någon i syfte att skandalisera är faktiskt ett brott mot personuppgiftslagen. Kanske Catrin kan tjäna en hacka på? ? http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/publicering-pa-internet/

        Ja, smygreklam är super lagligt…

        Lite roligt att ni ”poliserna” tycks inte störas ett dugg av det att nån riktig polis har läck ut denna info.

          Det är väl allmänna uppgifter som lämnas ut till vem som helst på begäran?

            Nej, utdrag från polisens register innehållande uppgifter som de CamCam publicerat i detta inlägg (och som hon hintar att hon har ytterligare information om) är inte av offentliga handlingar. Varför tror du CamCam själv har skrivit att hon maskar skärmdumparna för att skydda polisen som lämnat uppgifterna?

        Vill bara lämna det här som jag tagit från den länk du bidragit med: I vissa situationer kan kränkande uppgifter publiceras med stöd av undantaget för journalistiska ändamål. Det här gäller inte bara etablerade medier utan även privatpersoner som vill informera, utöva kritik och väcka debatt i samhällsfrågor av betydelse för allmänheten.

        Att publicera inf

        Vill bara lämna det här som jag tagit från den länk du bidragit med: I vissa situationer kan kränkande uppgifter publiceras med stöd av undantaget för journalistiska ändamål. Det här gäller inte bara etablerade medier utan även privatpersoner som vill informera, utöva kritik och väcka debatt i samhällsfrågor av betydelse för allmänheten.

        Att publicera information om Catrins brottsliga verksamhet och efterspel är definitivt av betydelse för allmänheten eftersom henne brottsliga beteende uppenbarligen inte tog slut när hon dömdes första gången.

      Om man ångrar sina brott, sonar dem o visar bättring förtjänar man en andra chans. Fortsätter man och begår brott, lurar omgivningen gång på gång så förtjänar man det inte. Sluta tyck synd om folk som inte tar ansvar för sitt agerande och motivera det med #näthat trakasserier etc etc etc… du sabbar och urvattnar hela debatten med dina sämre reflektioner i ett fall som verkligen behöver granskas.

      Hej Catrin!

      Sovit gott?

        Haha, jag fattar inte hur den kvinnan (läs: Catrin) kan sova överhuvudtaget 😉
        Men hon har väl så bra kontakt med läkare o doktorer som skriver ut vilken psykofarmaka som helst…

        BTW: Förresten Catrin, du har väl inte tid att hänga härinne, nu har du ju gymmat, hem o plugga till provet, hämta ungarna (låt inte mamsomaten behöva ta det ansvaret) Sen leker ni lite i lekparken o när ni kommer hem så kan du betala räkningarna (om du har några dvs) Sen kan ni rota fram något gott i Linas Matkasse (du vet den där häftiga sponsringen som du är väl förtjänt 😉 ) Smaklig Spis framåt kvällen, sen kan ni titta på Pippi tills barnen somnar o du kan vara nöjd o belåten med denna dagen…
        Morgondagen är ett oskrivet kort, men kolla i din brevhög…Kanske ligger en inkallelse till polisen 😉

      @ Polisen

      Intressant…

      Vad tycker du om att Catrin så sent som för någon dag, eller två förnekade att hon blivit kallad till förhör/delgivning den 25:te?

      Jag tycker att det är svårt att veta hur jag själv ska ställa mig till Catrins utsatthet här, Flashback eller på andra ställen på nätet.

      När hon går in i varje situation med nya lögner hela tiden så förstår jag att folk blir upprörda.

      Catrin är inget offer i detta. Hon kan avsluta alla sina konton på sociala medier och låta saker ”sjunka till ro”. Ta sitt ansvar så vuxet hon kan i situationen hon själv skapat. Då kommer ingen åt henne.

      Men fortsätter hon med ljugande, skylla på andra, eller begå brottslighet eller hitta på mer och mer så finns det ju anledning till skriverierna.

      Eller hur tänker du?

      Moa

      Var finns gränsen för när Catrin har gått för långt då? Hon om någon gottar sig i andras olycka, det är liksom inte olagligt att skriva om en brottslings brott. Haha, vad skulle tidningarna skriva om annars? Hur duktiga alla är och hur ”misstag” ska förlåtas? Gå och lägg dig och för över 4000 kr till mig så jag kan åka på semester om du nu tycker så synd om Catrin, du kanske ska känna hur det känns att vara den som betalar för kalaset.

      Vem du än gör du min dag! Det är du och tv-Jesus! Tillsammans med Kurt-Maria ?

      Dagens Dessie gör också lin dag, fast på ett helt annat sätt! ❤

      Någon som inte kom in på snuthögskolan mån tro?!

      Vem är det som läcker förundersökning? Nåväl det kommer fram när man säger till om kontroll hos myndigheten. Där får man fram inloggad personal o tidpunkt. Sen så blir det FU och sparken eller rejält löneavdrag.
      Fy f-n va med skit det är i denna s.k blogg. Inte renhårigt på nått sätt. Bara gräva fram så mycket skit som möjligt och det får människan lön för…men: Comes around goes around!!

        Du menar ”what goes around comes around”?

      Hejdå Catrin!

      Precis så jävla förbannad blev jag när Catrin H lurade min vännina på biljetter som hon arbetat extra för att kunna betala när hon dessutom.är handikappad och lågavlönad och sjuk så svider det extra mycket att läsa om.hur CH lever livets glada dagar.
      Jo vi vänner hjälpte henne med pengar men det hör inte hit.
      Att uppföra sig som.CH gjort och tror att man kan få respekt är gränsen till otroligt

      skrämmande många som st´år bakom Catrin, har ni läst FU? häktningspromemorian ?

      hon är inget offer, vi hjälper henne verkligen inte genom att tycka synd om henne.

    Catrin din patetiska skit, tror du verkligen att folk forfarande går på din skit? Att du är oskyldig och inte varit på förhör? Och som du själv skriver: att du minsann inte har en aning om att du är misstänkt, att du inte e kallad på nya förhör!!

    Camilla jag har intr varit på något förhör, men du kans blir kallad snart. Anmälningar har nu gjorts emot dig samt Nöjesguiden

      Ledsamt att du inte förstår din egen del i detta Catrin..

      Hur går det med verklighetsuppfattningen?

      Du har nu rätten på din sid Catrin, cam gjorde precis bort sig.

      Vette fan om jag tycker denna jävlahäxjakt är bättre än Catriins bedrägerier. . Granska er själv för helevete..

        Nej. Catrin har inte rätten på sin sida. Det är inte olagligt någonstans det bloggbevakning publicerat kring Catrin. Detta är lika lagligt som ”hetsjakten” Aftonbladet hade kring män som är pedofiler (EJ DÖMDA). Hoppas ni kan förstå det. Så behöver ni inte vara arga här på bloggen. Om bloggen gör er arga borde ni söka er till andra platser.

        Kan du snälla presentera för mig vilket eller vilka brott Camcam och hennes chef brutit mot?
        Istället för att bara kräka ur dig skit så vill jag veta exakt vilka lagar hon överträtt och hur.

      Alltså seriöst Catrin – från en mamma till en annan – vad håller du på med? Varför tar du INGET ANSVAR? Detta börjar bli extremt ledsamt, förstår att du inte tycker om denna häxjakt mot dig men sluta skyll på andra och ta tag i dig själv. Skaffa ett ordentligt jobb som betalar samma summa varje månad så du kan betala tillbaka till dina offer, så du fortfarande har pengar kvar varje månad att tom betala tillbaka lite till din mamma och ha roligt med dina söner. Tänk vad din blogg faktiskt skulle få ett upplyft om du skrev om hur du ångrar dig och vad du gör för att betala tillbaka. Karma is a effing bitch och det är inte CamCams fel att du skrivs om i mindre smickrande inlägg.

      @ Catrin

      Varför var du inte på förhöret den 25:te?

      Kommer du gå dit i morgon?

      Moa

      Har du anmält Flashback, Expressen, Aftonbladet och övrig media också?

      Sen om du inte går till förhören du blir kallad till år väl upp till dig? Bara för att du blir kallad är det ju inte säkert att du går. Vad har du anmält henne och Nöjesguiden för? Att de är elaka mot dig?

      Hahah Catrin, du polisanmäler alltså Camilla?
      Ironinnivån på den alltså…

      Men Catrin, varför ljög du och sa att du inte ens blivit kallad till ett förhör?

      @ Catrin

      Ett dygnsfärskt exempel.

      Du har gått ut på insta med att du samarbetar med Linas MK. Det inlägget är skrivet för 14 h sedan. Du har haft din insta privat under natten.

      Du hävdar att du ff har ett samarbete med Linas MK. Igår bevisade CamCam, med hjälp av andra att det samarbetet var avslutat av LMK. Du hävdar ff att du har ett samarbete?

      Förstår du inte att du själv bevisar vilken lögnare du är? FATTAR du inte hur fel det är? Eller hur provocerande det är att du fullkomligt skiter i andra. LMK vill inte ha med dig att göra. Inte ens det kan du respektera.

      Varför Catrin?

      Catrin. Du vet inte ens vad du håller på med.
      Inget som lagts ut här är ett lagbrott så försök du, igen, att anmäla andra för att utmåla dig själv till ett offer.

      Du är inget offer i detta. Du är en lögnare och det ser vi ju nu. Jag har sett dokumenten utan maskning, du blev kallad, dök du inte upp på vare sig förhöret eller delgivningen?
      Datumen har ju passerat så skulle en kallelse komma i efterhand menar du? Eller kallelserna kom bort på posten? Det verkar ju drabba dig onaturligt ofta.

      Sluta försöka skrämmas med anmälningar, det är inte så det funkar. Sluta ta upp tid från svenska rättsväsendet med ditt trams!! Det räcker nu!

      Du inser att du hotar camcam nu va Catrin?
      Eller du är kanske inte så insatt i vad som är rätt och fel här i världen?

      Du fortsätter i samma spår Catrin. Hotar med anmälningar, precis som du gjorde med alla dina offer.. så fort de förstod att de blev lurade så skulle du anmäla dem för förtal. Hur har det gått? Du måste nog byta taktik eftersom de flesta vet vad du är kapabel till. Jag önskar att du förstod vad du har åsamkat och slutade upp med dina bedrägerier. Men du har inte det, och du fortsätter lura och hota människor. Att du inte skäms? Och sen ska du skriva här och hota med anmälan, det e fan tragiskt. Jag tänker att allt det här kanske för med sig en bra sak och det är att du får uppleva samma frustration som dina offer. Du har inte blivit lurad iofs men det är säkert frustrerande att inte kunna fortsätta luras.

      Nej det har du inte, eftersom du inte gick dit!
      Därför du fått ett nytt datum 31e

      Du menar JO-anmälan som du påstår i din live att du har gjort?
      Kanske ska kolla upp vilka man kan JO-anmäla…

    Skriver man A får man skriva B…O även C, D, E och F om det skulle behövas 😉

    Shoot CamCam!!!

    När kommer förnekelsen från Catten???
    Typ så här kan hon skriva på sin toppblogg:
    Det florerar massa rykten om att jag har varit o ska vara på nya förhör. Källan är ingen mindre än CamCam / Bloggbevakning! Asså e trovärdigheten 0 (noll). Jag vet i a f att jag absolut inte varken har varit på förhör o mig veterligen så ska jag inte in på nytt förhör i morgon…Aaaah BS! Har mina haters inget annat o göra än att försöka smutsa ner mig, jag som har blivit så ordentlig med att studera, gymma, umgås med mina barn de luxe samt har träffat världens mysigaste man som jag bara e sååå in love in <3

    Till slut; Fattar Ni inte att ni förstör för mina brottsoffer, mig själv o mina potentiella arbetsgivare/samarbetspartners 😉

    / C*trin

      Har man sagt A får man säga B så får man C vad D E ?

    De som inte vill läsa om detta får väl bläddra förbi eller sluta trycka sig in på denna blogg ✋?

      Problemet är att varenda handlar om henne

    Kan det vara så att hon faktiskt är helt frånkopplad från verkligheten? Alltså jag menar allvar, finns det inte sådana sjukdomar som gör att man liksom ”väljer sin verklighet” och inte kan ta till sig något annat?

        Jag hoppas verkligen att Catrin döms till rättspsykiatrisk vård. Där hon kan få just: vård. För det är vad hon behöver. För att hon ska kunna återgå till ett liv utan brott och faktiskt kunna vara en mamma åt sina barn i framtiden.

        Risken är väl dock att hon säkert kommer lyckas dupera de som ansvarar för hennes rättspsykiatriska undersökning..

    Ja berätta mer om brotten CamCam, är det helt nya händelser som just kommit till åklagarens kännedom?
    Lyssna inte på Catrins hot om polisanmälningar. Det är tomma hot hon ofta använder sig av för att tysta ner andra när det börjar bli obekvämt. Hon hotade även sina brottsoffer med polisanmälan…vilket är helt sinnessjukt.

      Är inte dessa uppgifter om kommande förhör och vad de ska fråga om i förhöret, sekretessbelagd information? Förundersökningssekretess?

      Jag tror inte att förundersökningsledaren hos polisen vill att Catrin i förväg ska veta vad förhöret gäller, vilka ärenden, och kunna förbereda svar i detalj.

        Det har du kanske rätt i… Jag kan ju vänta med dem till efter hon varit på förhör.. =)

          Jag skulle verkligen råda dig att inte publicera några sådana listor alls! Du har inte den insyn som krävs för att kunna avgöra vilken sekretessbelagd information som kan läckas utan att det skadar utredningen.

            Tack för tips! Din expertis uppskattas SÅ mycket!

            Hej. I Sverige har vi något som heter meddelarfrihet, det är kalas och innebär att offentligt anställda (t.ex. poliser) har rätt att berätta något som på pappret är hemligt om syftet är att det ska publiceras. Läs på lite här: https://www.sjf.se/yrkesfragor/yttrandefrihet/meddelarfrihet

        Det vet hennes advokat redan om och har informerat Catrin om, om hon svarat denne vill säga…

    Catten! Bundsförvanter kan du skaffa dig på din egen blogg – den som är så stor! =) Lika bra att moderera dig kanske?

      Du sitter int säkert i båten lilla du..

      Varför gör du som u gör? Att man ens har dig kvar måste bero på att du ligger med chefen..
      Hur kan de Annars stå bakom detta?

      Skaffa dig ett liv med katterna och ev egna barn,(eller har du svårt att få barn?) så blir du nog lyckligare.

      Ge dig nu.
      Jag kommer inte kommentera här inne mer, men du komme bli kallad till förhör en vacker dag.. lycka till med din vuxenmobbning, t.o.m mina brottsoffer har tröttnat på dig och anmälningarna strömmar in.

        Japp! Jag är relativt utmattad efter att ha behövt ligga med hela den manliga delen redaktionen och en viss del av den kvinnliga men vad gör man inte för att få behålla sin blogg? Men du säger inget till min sambo va?

        Catrin ditt patrask!!
        Elaka kommentarer till Camilla är något du inte borde kläcka ur dig!!
        Speciellt inte med ditt bagage…!
        Tack vare just bloggbevakning, FB och andra sidor så har du Catrin inte kunnat lura mer oskyldiga!!
        Inte i samma utsträckning iallafall….!

        I Sverige har vi offentlighetsprincipen och den kan vara en pain in the ass – men den finns och är fri för dig att använda också! Förtal är att ljuga – att visa myndighetsdokument är inte att ljuga! Kanske lite jobbigt för dig bara!

        Jag har också info som du säkert inte vill att jag delar!

          Josefin: Det där är en vanlig missuppfattning. Att så länge det man skriver är sant så är det inte förtal.

          Det stämmer INTE. Det är SYFTET med vad man skriver som avgör ifall det är förtal. Sanning eller inte.

          Iom mängden info som CamCam skriver om både den ena och den andre är på bloggen och syftet med det framförallt i Catrins fall år på en väldigt tunn lina. Nu har det vista sig att så länge man har utgivingsbevis så kan man ängna sig åt vad som är allmänt kant som rent förtal. Det var nyligen ett rättsfall som avgjordes där justitieministern själv var inblanda, men det gick inte att fälla pga tillstånd medutgivningsbevis är så starkt.

          Det kommer bli ändring på det snart pga det fallet.

          Var CamCam och nöjesguiden ligger ila till är bland kommentarerna. De är skyldiga för precis alla som de låter stå kvar och kan inte hänvisa till ursprungsförfattaren av dem.

          Men när det kommer till alla inlägg om Anna bok så misstänker jag att t o m Aftonbladet hade blivit fällt. Men….de hade inte skrivit ens hälften av det från början.

            Publicerar om…

            Josefin: Det där är en vanlig missuppfattning. Att så länge det man skriver är sant så är det inte förtal.

            Det stämmer INTE. Det är SYFTET med vad man skriver som avgör ifall det är förtal.

            Iom mängden info som CamCam skriver om både den ena och den andre här på bloggen och syftet med det framförallt i Catrins fall så går de på en väldigt tunn lina. Nu har det vista sig att så länge man har utgivingsbevis så kan man ängna sig åt vad som är allmänt känt som rent förtal. Det var nyligen ett rättsfall som avgjordes där justitieministern själv var inblanda, men det gick inte att fälla pga tillstånd med utgivningsbevis är så starkt skyddat.

            Det kommer bli ändring på det snart pga det fallet.

            Var CamCam och nöjesguiden ligger illa till är bland kommentarerna. De är skyldiga för precis alla som de låter stå kvar och kan inte hänvisa till ursprungsförfattaren av dem.

            Men när det kommer till alla inlägg om Anna bok så misstänker jag att t o m Aftonbladet hade blivit fällt. Men….de hade inte skrivit ens hälften av det från början.

        Catrin. Alla vill/kan inte skaffa barn och det är en privatsak som inte hänger ihop med den här bloggen, dess innehåll eller dina brott som CamCam rapporterar om. På tal om barn så är det väl rätt klokt att hålla dem utanför bloggvärlden överhuvudtaget?

        Så himla vidrigt att gå på någons förmåga/vilja att få egna barn. Så gör man inte. Oavsett om personen i fråga har gått ut med att de själva inte vill.

        Catrin lilla gumman… Du måste ta upp det här med din psykolog, att du bara tänker på sex ochaatt folk ligger med varandra hela tiden, dom flesta människor arbetar en del av dagen, då arbetar man, idkar inte sex, om man inte är inom porrindustrin förstås…. När du ” jobbade” på tatueringstudion, låg du med dina kolleger och din chef då?

        Men fy vilken kommentar du lämnar. Det är inte okej att skriva på det sättet om någons barnlöshet, vare sig den är frivillig eller ofrivillig, eller att skriva att personen ligger med chefen för att få behålla sitt jobb. Totalt oprofessionellt av dig.

        Även att använda härskartekniker som ”lilla du” och hota med att C ”inte sitter säkert” är förkastligt rent retorikmässigt.

        Om du bil bli tagen på allvar och framstå som en vuxen och mogen individ som tar ansvar och utvecklas i livet borde du nog tänka mer på vad du skriver och hur du uttrycker dig. Det är säkert skrämmande, läskigt och jobbigt att dras med det faktum att du kan bli omnämnd här varje dag och få massor av negativa kommentarer, men det blir inte bättre av att du reagerar som du gör.

        @ Catrin

        Du behöver ett hjälpjag. Någon som programmerar om dig och dina idiotier.

        Det här är ju det sista beviset som behövs för att få bekräftat att du inte är vid dina sinnens fulla bruk.

        Till varje pris ska du hävda din rätt att känna dig kränkt och förolämpad.

        För varje fel du gör sjunker du längre ner i dyn.

        Du fullföljer en personlighetsstör mönster:
        – Ljuga
        – Stjäla
        – Bedra
        – Skapa intriger
        – Hota
        – Polisanmäla andra för ingenting
        – Förneka allt om du så blir tagen på bar gärning
        – Om inget annat hjälper: Personliga påhopp.
        – Alltid dra in ”Alla tycker som jag”. ”Alla tycker du är dum… Blajblaj”

        Det är faktiskt hemskt hur du beter dig. Hemskt mot okända människor, men än mer hemskt mot dina barn, din mamma och övriga familj.

        Moa

        Och där kan DU bli anmäld för förtal!

          Hahaha menar du allvar med ditt liv nu fan polisen hade ju inte haft tid med riktiga brott om hela sverige ska sitta anmäla varandra för förtal. Då måste man riktigt dum att anmäla sånt o ta tid av polisens tid för att riktigare brott ska lösas ge er med era anmälningar hit o dit

            Äöskde vännen, ta och slå upp några ord i en ordbok och läs sedan texten igen. Det står att Catrin KAN bli anmäld för förtal när hon hävdar att CamCam ligger med sin chef för att behålla jobbet, inte att hon SKA bli anmäld. Förstår du att det är skillnad på de två orden?

            Och, för att kanalisera ditt språk, är du seriös med ditt liv med den stavningen? Och att förtal är olagligt, och det är inte direkt ens döda farmor en anmäler förtal. Förstår du?

            Älskade*

            Tror att det är dags att aktivera autocorrect på det svenska tangentbordet, samt skriva mer svenska! ?

          Nej där var Catrin smartare än så. Hon ställde en fråga. Det kan aldrig bli förtal av det.

            Klart att en fråga kan utgöra förtal.

            ”När ska du sluta sälja heroin till barn?”
            ”Brukar din fru skrika när du slår henne?”
            ”Varför mördade du din granne?”

            Osv…

            Hamnade fel nedan ser jag….

            Eva: Det borde det kanske göra men det blir mycket svårt att bevisa uppståtet att svartmåla när man ställer en fråga.

        Det där Catrin skrev om att CamCam ligger med chefen för att få jobba på Nöjesguiden, det är faktiskt förtal på riktigt och skulle definitivt tas upp av polisen om en anmälan gjordes.

          Polisen skulle givetvis upprätta en anmälan men förtal faller som stark huvudregel under enskilt och inte allmänt åtal så det skulle inte drivas av en åklagare.

            Eva: Det borde det kanske göra men det blir mycket svårt att bevisa uppståtet att svartmåla.

        En fråga bara Catrin, innan du för alltid slutar kommentera här, kan du närmare förklara vad du menar i den här meningen:

        ”t.o.m mina brottsoffer har tröttnat på dig och anmälningarna strömmar in.”

        Var har du hämtat den infon ifrån? Har du kontakt med dina brottsoffer? Berättar dom dig att det är tröttsamt att brotten uppmärksammas så att fler inte drabbas, säger dina offer att det är jobbigt med alla som vill hjälpa myndigheterna/sponsorer/bloggportaler med info om dina förehavanden? Tycker dina offer att allt stöd och alla sympatier från okända människor i olika kommentarsfält är tröttsamma? Säger dina brottsoffer till dig att camcam borde sluta ta fram information om hur rättsprocessen fortskrider?

        Men dom säger inget om att dom vill ha tillbaka sina pengar va? För dom vet att dom får sina pengar så fort du är fördigutbildad från komvux och har skaffat ett jobb? Dom lägger alltså energi på att polisanmäla CamCam.

        Så nu strömmar anmälningarna mot CamCam in till polisen från Catrins brottsoffer.

        Edited by CamCam!
        Andrea!!! Lämna hennes barn och deras hudfärg utanför det här annars blockar jag dig!

          Andrea, du är inte bara rasist. Du är dum i huvudet också.
          /Linda

            Hur var det rasistiskt att skriva sanningen menar du?

            Andrea – lägg ner ditt snack om hudfärg!!! (Edited by CamCam)

          CamCam, hade du inte satt Andrea på moderering? Varför slinter sådana kommentarer förbi då?

            Jag gav henne en chans att få kommentera fritt men den chansen rök nu..

          Ok, så du tycker alltså att det är okej för någon som håller på som henne att hoppa på någon som inte skaffar barn vind för våg? Bara för att det i dagens samhälle är accepterat att skaffa barn hejvilt så finns det faktiskt vi som fortfarande ser till barnens bästa först. Var glad för det ist.

            LÄMNA UNGARNA UTANFÖR DETTA!

        Catrin, att hävda att någon har sex med sin chef kan få dig fälld för ärekränkning, så var smart och lägg inte till fler punkter i FUP.
        Men det har ju CamCam redan koll på.

        ???? Du kan fan inte vara 100 på något sätt!!!!! Varför inte bara inse att DU har bara dig SJÄLV att skylla i hela den här soppan!

        Är det högre ”status” att ha egna barn?
        Haha….dör utav skratt ??

        Till Catrin: Igår skrev jag en kommentar om att det hade gått för långt och bör upphöra. Idag har jag ändrat hållning. Totalt. Du lever i förnekelse och trots att du har levt större delar av ditt med liv med att blåsa folk och rättssystemet, så har du än idag inte lärt dig vad man kan anmäla för och inte anmäla. Slösa inte på Polisens resurser genom såna anmälningar som ändå kommer att läggas ner direkt. Det borde du om någon veta. Ångrar innerligt att jag försvarade dig. Du verkar på riktigt fullkomligen väck och förnekande gällande allt vad du har utsatt andra människor för.

        Lycka till.

        Catrin, du skriver ”till och med mina brottsoffer” så då erkänner du att du har blåst folk från höger och vänster?

      Snälla kan du inte outa vilka nick hon har använt? jag vill skratta mer CamCam:D

    Offentlighetsprincipen gillar man inte om man är en bedragare Catrin. Men DEN står för något väldigt vackert. Säg TILL när du förstår!!?

    Det här kallar jag BRA bloggbevakning!!

    Cam cam, har du info varför hon inte var på förhör den 25:e? Akut tandläkarbesök?

      Hon skrev i bloggen dagen innan förhöret om alla planer hon hade den 25/1. Det var att K1skulle få skolka skridskoåkningen så att hon kunde ta med honom till badhuset istället. Sedan vidare till vårdcentralen där hon hade bokat in en tid för att kolla upp någon körtel på barnets hals, för säkerhets skull. Akuttandläkaren skedde senare på eftermiddagen och hon satt där in på sena kvällen. Har svårt att se att hon lämnat någon lucka för att gå på förhör. Det är ju även en del resetid som måste räknas in. Hon får ju inte köra bil längre.

    Håller med Polisen och också Polisen i detta!
    Tycker det är hemskt, inte bara när det gäller detta utan även andra som blir utsatta för denna blogg, tex Anna Book. Visst, hon är lite knäpp men det finns väl en gräns för hur mycket man får mobba.

    Jag brukar tänka såhär innan jag öppnar munnen och säger något dumt om någon som inte är som jag – hur skulle jag känna om den här personen någon dag skulle ta livet av sig?
    Låter bryskt kanske, men tänk om tex Anna eller Catrin skulle må så dåligt av detta så det slutar i tragedi, jag hade mått otroligt dåligt över mig själv om jag hade sagt allt sånt som Camilla samt ni andra skrivit.

      Tänk dig själv då om några av hennes brottsoffer tagit självmord för att dom blivit lurade på pengar och sedan hotades med förtal av samma person? Och sedan inte fått några pengar tillbaka medan samma person gottar sig på semester. Det är skrämmande hur ni försvarar Catrin medan ni ignorerar dom riktiga offren.

        Öh, det är hemskt oavsett vem det är? Vilket otroligt ogenomtänkt svar.
        Men jag fattar vad du menar.

        Om någon av brottsoffren skulle ta sitt liv pga henne vore det fruktansvärt, och då får Catrin leva med den fruktansvärda skulden. Det är lika illa.
        Jag menade rent allmänt att folk borde tänka sig för innan man gör helt ogenomtänkta elaka saker oavsett om det är att lura folk på pengar eller bedriva häxjakt.

          Det är knappast ”häxjakt” att hjälpa folk och sponsorer att veta sanningen om Catrin. Häxjakt vore det om Catrin vore oskyldig, eller som många tagit upp, om hon faktiskt aktivt försöker ändra sig och hjälpa dom hon lurat.

          Istället fortsätter hon att begå brott och hånar sina offer på bloggen. Lurar sponsorer genom att inte tala om sitt förflutna som hon är väl medveten om att ingen vill förknippas med. Skyller på ”haters” att hon inte kan betala tillbaka och visar ingen ånger för det hon gjort. Det faktum att hon manipulerat så många att tycka synd om henne är skrämmande. Det snackas om mobbning, hur dåligt Catrin kommer må av detta osv.
          Jag hoppas hennes försvarare en dag kommer inse att Catrin var fullt medveten om att dom hon lurade skulle må dåligt, men hon brydde sig inte. Hon ville ha pengar och någon annan fick lida för det.

          Det är inte häxjakt när någon aktivt fortsätter försöka lura personer och sponsorer på pengar/gratissaker. Som Matkassen. Dom ville inte ha något att göra med en person som Catrin, men hon var inte ärlig om vem hon var. Sa bara det fina så att hon skulle få gratis mat. Återigen, hon var fullt medveten om att folk inte ville associeras med henne och ändå lurade hon dom. Sedan fifflade hon med sitt Instagram för att få det att verka som om hon fortfarande blir sponsrad. Catrin förtjänar inte din eller någon annans sympati förrän hon slutar att unyttja alla hon kan!

      Som bedragerska har man haft den chansen!

    Arbetar själv som förundersökningsledare, ska vidarebeforda detta till avdelningen som har hand om Catrins ärende då vårt register inte skall användas till roande syften och att sådant material har läckt är grovt tjänstefel. Inte svårt att ta reda på vem har tipsat eftersom alla slagningar reggas.

      Nej, men lägg av nu. Du är inte någon utredare. Drop it.

      Här ska jag i 3 korta punkter bevisa varför:
      1. Du hade inte varit här om du varit en ”utredare vid NOA”
      2. Du har ett oprofessionellt språkbruk
      3. Hade det behövts gås igenom internt vilka som tipsat, så hade du aldrig skrivit ut det här.

        Inte för att vara sån, men sen när behöver man använda samma språkbruk som på jobbet när man hänger på en blogg, man tar väl seden dit man kommer eller? Och utredaren kanske bara vill visa att det är jävligt korkat att läcka sånna uppgifter till media då slagningar registeras i polisens interna system. Och varför skulle utredaren inte berätta om det här, det kanske finns fler som arbetar vid polisen här, det kanske är en fair warning. För oavsett om utredaren säger detta till sin chef eller inte så finns det nog någon annan som gör det.

      Ha ha ha ha ha
      Förundersökningsledare!!! Riktigt rolig skrämselteknik av Catrin eller hennes kompis Joa kanske???

      Nääääe… Nu blir vi jätterääääddda.. Hjälp!!

      Eller inte.

      Sluta sitt och läsa bloggar på arbetstid. Det är inte acceptabelt om du inte har specialavtal med din arbetsgivare. Det har du inte om du jobbar inom kommunal, landsting eller staten.

      Moa

      Förundersökningsledare?? Hahahaha…..

      Fast stopp här. Vad syftet är gällande dokument som är offentliga har ni på polisen inget med att göra. Ni kan inte göra sekretessprövningar på handlingar som enligt lag alla har rätt till att ta ut. Sedan om en förundersökning är sekretessbelagd så ska den inte ges ut till någon alls. Så jag vet inte riktigt vad du tänkte med detta, att du skulle kliva in och styra upp vilka som får ta del av offentliga handlingar eller ej? Skulle snarare vilja hävda att DU gör grov tjänstefel som iså fall nekar rätten att begära ut offentliga handlingar.

        Smygarberit, det CamCam har publicarat (och hintar om att hon kan publicera) i detta inlägg är inte offentliga uppgifter. Därav maskning och skyddande av polis som lämnat uppgiften till CamCam.

      Om du är förundersökningsledare vet du också att det inte är tjänstefel att prata med media. Att berätta att det ska hållas förhör är inget som ligger till men för utredningen och vad Catrin är misstänkt för är inte heller något som är åtkomstskyddat. Sluta svamla, hur sjutton tror du att mediarapportering går till? Jo, journalister har kontakter inom myndigheten som lämnar upplysningar utöver pressmeddelanden som går ut regelbundet.

    Har ni ännu inte fattat att Catrin uppenbarligen lider av någon psykisk sjukdom? Hon har antagligen inte förmågan att känna ånger och empati, jag har en far med personlighetsstörning och borderline. Han har lurat försäkringskassan o diverse myndigheter på miljonbelopp.Han säljer knark, han säljer sprutor till tjackisar och näe jag skriker i förtvivlan hur han kan sälja sprutor och bidra till deras död så säger han: men jag gör ju en bra sak, detta är rena sprutor, det är ju bra, då slipper de ta smutsiga HIV sprutor…förstår ni hur de funkar? De hittar rätt, i det största felet, de inser inte.. han gör pengar på andras misär, varför? För han saknar den mänskliga känslorna ÅNGER, EMPATI OCH KONSEKVENSTÄNK. Det finns inte i honom, jag har aldrig hört honom säga förlåt, aldrig hört honom gråta, aldrig sett något beröra honom. Varför jag säger detta är för jag har precis som ni försöker få Catrin att känna något, så har jag försökt i över 20 år att få honom att känna något, jag har hoppats att det finns någonstans, djupt där inne. Men det är förgäves, lite på mig.. Ni lägger för mycket energi på nånting som aldrig kommer att hända. Det säger jag utav egen erfarenhet.

    Jag förstår eran frustration.vad tror ni jag känt i 23 år?? Jag har bara lärt mig att, vad jag än gör, så kommer jag aldrig lyckas få honom att ha de där mänskliga känslorna såsom ånger och sympati för andra människor – och det tror jag att Catrin lider av.

      Fast dom har ju haft henne på polisförhör och i rätten tidigare, tror du inte dom gör en psyk-undersökning på henne? Jag vill också tro att hon är psyksjuk, men det verkar ju inte som det.

        En diagnos tar inte 1 undersökning att fastställa… Dessutom är jag ingen läkare så jag ville egentligen vara försiktig med att säga att hon lider av någonting.men jag är säker på att hon inte kan känna ånger osv och att det beror på något psykiskt. Det är logiskt. En frisk människa kan inte välja bort att inte känna ånger etc.

        S, utifrån egen erfarenhet så kan personer med den typen av personlighetsstörning manipulera andra väldigt väl. Om vi tar min förälder som exempel så har hon haft MÅNGA olika psykiatriska kontakter, läkarkontakter, sockontakter samt varit aktuell i polisiära fall, och hon har lyckats lura varenda en av dem. Bara jag som levde med henne fick se vem hon egentligen var. Jag har t o m fått samtal från hennes diverse psykkontakter som brutit sekretess för att bekräfta hennes historier som hon berättat om bl a mig, för att de är så vansinniga (t ex att jag skulle vara en demon, att jag hackat hennes dator och mobil av någon anledning, att jag legat med hennes 60-åriga vän för att ”få honom på min sida”, osv osv osv). ÄNDÅ har hon inte fått rätt hjälp. För så snart hon blir ifrågasatt säger hon genast upp den kontakten, och det krävs jävligt mycket idag för att ge en vuxen individ tvångsvård. Tyvärr.

        Fast jag tänker nog att de inte gör en psykutvärdering för den sortens bedrägerier?

      Förstår hur du menar, min farsa blev diagnostiserad som psykopat på rättspsyk. Går inte in på detaljer, men han har suttit större delen av sitt liv på högsäkerhetsanstalt av en anledning. Han skyller allt han gjort och gör på sin diagnos. Även han saknar fullständigt empati och konsekvenstänk. Snarare finns där en nyfikenhet hos honom över vad han kan komma undan med och hur folk i hans närhet kommer att reagera när han gör saker mot dem.
      Morsan har också en narcissistisk personlighetsstörning, och henne växte jag upp med och hade i mitt liv tills jag bröt med henne för ett år sedan. Jag är 28. Hon har sabbat mig rejält på typ alla vis, men det jag lärt mig av detta är precis som du skriver att det inte går att lära någon med den typen av störning att känna empati eller att ta ansvar för sina handlingar. De har inte den kapaciteten. Det behövs oftast många långa år av intensiv behandling för att de ens skall kunna erkänna för sig själva att de har problem eller att de kanske behöver jobba på sitt beteende. Be om ursäkt finns inte på kartan.

      Ber om ursäkt för wall of text, men ja. I hear you helt enkelt.

        Åh. Lo!! Du beskriver min pappa 🙂 dock låg han på ex Beckomberga och fick ECT behandling (elchocker) och som du säger det är som deras mission, se vilka de kan lura. Har aldrig träffat någon med den talförmågan min pappa har. Han kan sälja en gammal tandborste. Riktigt manipulativ.

        Lo, vi delar samma sorg och smärta – men tror inte någon som inte varit med om att leva med dessa människor vet vad man snackar om.
        Hoppas du idag mår bra och brutit dig fri från dessa känslor som jag vet förföljer en. Kram!!

          Jag är tyvärr fortfarande väldigt sabbad av allting. Trots det så är det skönt att kunna titta tillbaka på sina erfarenheter och upplevelser och förstå hur allt har hängt ihop. Att se hur uppenbart det är att föräldrarna är sjuka, och att det inte kan förväntas vara mitt ansvar att läka dem eller vara deras eviga slagpåse. Så med hjälp av den familj jag har nu – min sambo och mina vänner – får jag fortsätta kämpa på för att må bättre och bli en hel individ.

          Jag hoppas att du också mår bättre och har funnit en stabilitet i tillvaron. Det betyder mycket att veta att någon förstår, även om det naturligtvis är fruktansvärt att någon skall behöva leva genom den här sortens smärta. ❤ Många kramar till dig!

            Lo: jag vet vad du går igenom. Våra föräldrar är ju summa summarum av vad vi är, det kommer alltid finnas något trasigt inom oss. Men jag tycker du verkar vara en fantastiskt klok tjej med alla möjligheter – det bästa med sjuka föräldrar, om det nu finns något bästa, så är det att vi gör ALLT för att bli allt annat än vad de är. Du är otroligt stark, glöm aldrig det. Kommer tänka på dig! Fast jag tyvärr inte vet vem du är. ❤❤❤

            Alltså så himla fin människan är känner jag när jag ser två främlingar stötta varandra, om än i ett anonymt kommentarsfält, i något jobbigt ❤️❤️❤️

            Lo och Ida – sådana som ni får mig att tro på det goda i människan ❤️

      Men det är väl strunt detsamma huruvida hon känner ånger eller empati? Jag förstår inte den sortens tänk. Själv har jag inte blivit drabbad av hennes framfart men uppenbart är det många som har blivit det. Ska vi åsidosätta dessa människors känslor, deras förluster p.g.a. att hon är sjuk? Oavsett vilket så har hon ett egenansvar i detta – är hon sjuk och saknar insikt så får någon som bryr sig dra i det.

      Vad det gäller Anna B så är det en annan femfemma – mig veterligen skadar hon främst sig själv och sin egen familj vilket snarare befogar en önskan att lämna henne ifred.
      /Linda

        Linda, naturligtvis har hon ett ansvar för sina handlingar oavsett eventuell diagnos. Poängen är att det inte är någon idé att vi som lekmän skall försöka få henne att inse att hon gjort fel, eller be om ursäkt, osv. Det betyder inte att hon slipper undan ansvar, eller att hon inte skall få kritik, men det innebär rent krasst att det är lönlöst för oss att sitta och säga ”men skärp dig nu, kan du inte fatta att det här och det här är sjukt?” För nej, det kan hon förmodligen inte. Det leder alltså ingenvart. Lite som att beordra en rullstolsburen att springa maraton.

          Vadå det är strunt de samma? Att argumentera med en.människa som saknar möjligheten att känna ånger är som att prata med en vägg, du kan argumentera hur mycket du vill, du kommer aldrig få responsen du söker efter utav en vägg. Dessa människor saknar helt kompetensen att känna ånger, därför de kan begå brott och skada andra, de känner inte ånger eller känslor för andra människor.

    Catrin nådde nyss en ny lägstanivå genom att gå på med ”eller du kanske inte kan få barn?”. Så jävla lågt, sista utvägen när inget annat biter. Sånt är ju värre än att slåss fult i gatuslagsmål. Skäms hon inte när hon går till sådana hemska metoder? Vart är hennes uppfostran? 0 gränser på den människan.

    Ovanligt många som kommenterar som utger sig för att vara ngt de inte är. Är det ngt i vattnet eller bara en influensa?

      Catten är i farten, allt för att försöka behålla sitt otroligt fina rykte!

    Märkligt att kommentarer som inte höll med CamCam tagits bort. Även min förra blev av någon konstig anledning inte godkänd… Om någon undrar så använder jag mig aldrig av ovårdat språk eller personangrepp. Så det kan det inte bero på. Vart det för många som fått upp ögonen för att denna häxjakt gått helt över gränsen?

      Jag har inte raderat en enda kommentar och de går igenom utan moderering så skicka du om den.

        Måste varit min iPhone som krångla eller något då? Men vad jag sa i förra inlägget var (ungefär) att snälla vuxna människor tänk på hur ni skriver! Så oerhört många barn/ungdomar får utså fruktansvärd mobbing på nätet. Men ni, som borde vara föredömen, beter er ju exakt lika hemskt! Ja hon har begått bedrägerier två gånger. Dömd ena gången och kommer bli dömd för andra också. Men på er häxjakt skulle man tro att hon är Sveriges värsta pedofil/seriemördare genom tiderna.
        Om man stör sig så oerhört mycket på en annan människas blogg, läs den inte. Om man stör sig så oerhört mycket på en annan människas beteende, sluta följa henne så slipper ni se det. Istället för att, som ni, hetsa upp er till den grad att ni skriver saker som är så fruktansvärda att man finner inga ord. Den hetsjakt som pågår mot Catrin står ju inte överhuvudtaget i paritet mot de brott hon begått och det skulle aldrig ske om hon var en man.
        Lita på att lagens långa arm klarar av att döma Catrin till det straff hon ska ha. Och snälla tänk efter, hur ska vi någonsin få stopp på näthatet för våra unga när ni sätter ribban så här absurt lågt?

          Jag följer inga av de som dyker upp här. Jag slipper följa dem själv, det är lite det som är syftet med bloggen för mig. Ska jag sluta läsa Bloggbevakning då eller?

      Haha. What. Det finns många kritiska kommentarer från diverse självutnämnda ämbetspersoner. Vart kollar du någonstans, A? Om du ö h t någonsin läst den här bloggen så borde du veta att det ofta kommer kritik OCH att CamCam brukar bemöta den samt ta till sig av det som är vettig kritik. Så. Du är så fel ute.

      Du blandar ihop bloggen med Myggans.

    Äpplen och päron, är de så svåra att skilja på? De flesta här verkar kunna göra det men så har vi ett gäng som envisas med att kalla sånna här inlägg för mobbing. Ja Catten är säkerligen sjuk, ja det är synd om hennes barn och egentligen synd om henne själv. MEN, det är fortfarande ingen ursäkt att begå brott och det är ingen ursäkt att sluta granska henne. Den dagen hon inser att alla broar är brända till sitt självbedrägliga beteenden, att det inte finns någon annan väg att gå än att göra rätt för sig, DÅ ska man visa barmhärtighet. Inse att Catten aldrig kommer ändra sig så länge det finns folk som är barmhärtiga och det finns möjlighet att spela på deras godhet. Att kalla detta inlägg för mobbing visar bara på en enorm okunskap och naivitet. Ta fram ett äpple och ett päron, titta noggrant. Samma frukt? Om JA, titta igen, fundera, titta igen.Fundera lite längre.

    Tycker du ska sluta skriva om Catrin… visst är det bra att varna andra men det finns gott om sidor som kommer upp om man söker på hennes namn. Catrin var ingen storbloggare innan det uppdagades att hon blåst människor, och att bli omskriven och ”känd” är kanske ett av hennes mål? Sluta skriv om henne och ge henne uppmärksamhet så kommer hon försvinna. Förhoppningsvis kommer Catrin få stå till svars och få ett straff, men det är inget denna blogg eller dess kommentarer kan åstadkomma. Jag tycker oerhört synd om hennes barn som förmodligen kommer få höra om sin mamma av andra barn och se vad som skrivs om henne på nätet. Jag blev retad för att min mamma hade cancer som barn så nog kommer dessa två pojkar bli retade/mobbade, vilket är hemskt. Catrin är inte den enda bedragaren i detta land, och jag rättfärdigar inte det hon gjort, men tänk på hennes barn, two wrongs don’t make a right… lägg ner drevet och skriverierna

      Ja, den dagen sanningen uppenbarar sig för grabbarna, att deras mamma är en simpel tjuv blir inte rolig för dom, för tyvärr kommer Catrin nog inte att vara ärlig mot sina barn och berätta och stå för det hon gjort, hon kommer nog att sticka ned ned huvudet i sanden och ta en selfie och länka ut. Men det är hennes egen skuld, hon har själv åstadkommit den situation som hon befinner sig i, tycker du att pedofiler och andra kriminellas namn ska hemlighetshållas också? Eller tycker du att det finns en viss poäng med att varna omgivningen för dom?

      För vi är ju här där vi är just nu för att hon har fortsatt sin brottsliga bana, jag har flera kompisar som har suttit inne, men ändrat inriktning när dom har kommit ut igen, skött sig och betalat av sina skadestånd efter vad de klarar av, det tycker jag är att ta tag i sitt liv, dom personerna riskerar inte att bli förlöjligade, hånade eller outade, för dom har sonat sitt straff.

        Nä, jag skrev ju att det finns gott om sidor när man söker på henne, så hon är ju redan outad, och det är bra så andra är varnade. Att skriva sakligt om hennes brott och ev straff är inget fel. Men detta är inte direkt sakligt längre

        Men är det verkligen så roligt att ha på sitt samvete, att man hjälpt till att knäcka en människa? Eller bidragit till att två oskyldiga barn kanske kommer fara illa. Varför måste man löna ont med ännu värre? ”Hon har sig själv att skylla” vilken oerhört hård människosyn.

      Nä i slutänden kan ingen här fälla henne och säkerligen finns goda ting även hos henne, men varför ska ansvaret på hennes barns mående läggas på andra än hon själv? Om de blir retade är det såklart väldigt tragiskt, men skulden måste läggas på rätt ställe. Gillar inte att man kan använda empatin för barnen som sköld. Då är det ju helt ok för henne att skylla på alla elaka hatiska människor som skriver om henne istället för att erkänna ”jag har gjort dåliga saker som jag skäms för” den dagen barnen frågar. Catrin borde tänkt på barnen för länge länge sedan om det är så viktigt, erkänna att hon inte kan hejda sitt beteende och söka hjälp. För barnens skull, om inte annat.

        Absolut är det Catrins fel och ingen annans, det tycker jag med. Men samtidigt är det ett konstigt argument att tycka att eftersom deras mamma inte tar ansvar så ska man skita i hennes barn och deras mående när de sedan kommer se detta. De är LEVANDE människor, vilket är lätt att glömma bakom en skärm. Catrin kommer nog få sitt straff tids nog.

    Vad tror nu denna sidan är flashback??? Gå och skriv där istället om ni tycker de e så intressant. Ja många anmälningar här lagt ner pga låg summa de e inga höga summor folk har betalat när en förundersökning läggs nr innebär att om du redan är åtalad täcker de straffet även dom som har lagts ner!!! Sen tycker ja att de e fel de hon gjort och även att de inte har blivit fängelse till straff då straffvärdet ligger mellan 6mån upp till 3år de e de ja e fundersam över om hon lurat så pass många. Kan ju bero på att hon inte varit dömd tidigare

      Maria? Knut? anonym?

      Nina, vad gäller beloppen i de fall som har lagts ned så är de högre än du verkar tro. Många av fallen som lagts ned rör belopp runt 20 tusen kronor. Vissa över 100 tusen kronor.

        Oki men borde inte detta va på fängelse nivå då? Och man nu har nya anmälningar på sig?? De e vad jag undrar

      Du har fel när du säger att Catrin inte är dömd tidigare. Hon är skyldig till bedrägeri och träffar regelbundet övervakare hos kriminalvården. Eftersom hon verkar ha fortsatt på samma bana lär det bli fängelse om hon döms igen.

    VET vi att det är Catrin själv som kommenterar? CamCam kan du se IP nummer och bekräfta det?

      Oh ja

        Tack för bekräftelsen, tvivlade inte på dig men när andra människor tar för givet att det är hon och flippar ur av hennes konstiga svar.

        Bara gör att klargöra för mig själv! Bekräftade du att CH står bakom flera namn på den här sidan – eller att hon inte gjorde det?

          Nej, det tror jag faktiskt inte. Alla kommentarer hon skrivit har varit under ett och samma IP-nummer. Sen kan hon ha kommenterat under andra så klart men det är ingenting jag sett eller reagerat på.

    Cam cam går INTE ÖVER GRÄNSEN. Tvärtom alltid välbalanserat. Bra jobbat och raderar du inga ”normala” kommentarer är det starkt.

    Nu har Catrin lagt ut på snap att hon ska på förhör imorgon.

    Precis som det inom sjukvården råder sekretess, gör det ju det även inom polisen och då bla på ärenden som inte gått till åtal än.

    En ssk får inte gå in i vem som helst journal och absolut inte sprida info från den vidare offentligt! Hen måste ha vårdat patienten för att överhuvudtaget få öppna journalen.

    Samma med Polisens register. Om Catrin vill hämnas har hon ett ypperligt tillfälle att anmäla den som läckt informationen hos dennes arbetsgivare.

      Du har givetvis rätt i att den polis som läckt informationen inte får göra det och att det eventuellt går att ta reda på vem det är men då polisen är en myndighet råder efterforskningsförbud när uppgifter lämnats ut till media. Arbetsgivaren får inte försöka ta reda på vem det är som läckt uppgifterna.

    Asså kan inte alla ni som predikar om hur fel det är att skriva om t ex Anna Book bara gå och lägga er? Ni är ju här inne och läser fnisset själva. Vad är det rätta i det om ni nu tycker att det är så hemskt? Läs en annan blogg i så fall. ~~~~~~ KRAMIZ ~~~~~~

    Alltså, jag vill verkligen veta pga juicy. Samtidigt vill jag påminna dig om vad du sagt tidigare, att du inte vill vara en skvallerblogg, utan en blogg som återger och granskar det bloggare själva lagt ut på sociala medier. Vilket val du gör kommer ju inte att påverka mig, vill bara att du tänker över vad syftet med bloggen egentligen är och hur du vill vara som bloggare.

      Om du väljer att lägga ut det, tänk iaf på att inte lägga ut det för tidigt. Jag tänker ifall det t.ex. blir ändrade planer eller liknande, så att de frågor du tagit del av blir frågor för kommande förhör. Isåfall får ju Catrin en chans att förbereda sig bättre inför dem. Det kan leda till många dåliga saker ur rättssäkerhetshänseende att läcka information som inte formellt ska läckas än.

    Har följt den här såpan ett tag nu…. Och det enda jag kan tänka på är hur snygga alla brudarna är som kommenterar. Säkert skitsnygga, och roliga dessutom. Så, det var allt. Fortsätt nu tjejer!

      Ironisk eller ej, men vi brudar finns inte till enbart för att vara snygga och roliga. Kåt, glad och tacksam är ett ganska passé tänk. Rätt skönt att det är så ändå, va.

      Snygg är jag definivt inte, behöver man inte vara för att skriva här inne, tack och lov…, rolig? Definivt vid vissa tillfällen, det finns sidor och grupper för dom som är ute efter nåt annat än att argumentera och läsa bloggar, kanske du har missat andemeningen med gruppens syfte?
      Eller har du kanske bara svårt att sortera?

      Du har rätt, jag är skitsnygg, rolig, charmig och väldigt social. Tyvärr ser inte så många det för min intelligens överblänker. 🙂

      Ha en bra dag alla!

      Moa

        Jag visste det!

    Jag är helt baffled över att fokus i kommentarerna inte handlar om den riktiga skandalen här.

    Polis skickar in foton på sekretessbelagt material till Nöjesguiden för att visa för allmänheten att en svettig gammal bloggare _visst_ blivit kallad till förhör. Bloggaren har nämligen skrivit i sin blogg att hon inte kallats. Skandal.

    Whistleblower-trenden har gått lite för långt. Hoppas polisen ifråga får smaka juridisk knölpåk.

    Nöjesguiden – Bloggbevakning – Catrin Hedlund

    Side note angående hur kritik bemötts i kommentarerna:

    Cam du måste bestämma dig för om du vill vara/bli journalist eller ej. Det hoppas fram och tillbaka. Bevakning hit, chefredaktör dit. Du antar att du följer reglerna för att Nöjesguiden säkert gör det.

    Jag förstår att ansvar inte är kul, men om du vore konsekvent i din egen roll hade du kanske inte behövt bli så upprörd när du ifrågasätts. Du orkar hålla ordning på hur andra får bete sig när de publicerar material. Läs på om vad du själv får göra och inte göra istället för att anta att det går bra så länge chefen inte säger nej. Se det som en investering i din karriär.

      Jag är inte det minsta upprörd… Vad skulle jag vara upprörd på?
      Jag är inte journalist – jag är på min höjd skribent.
      Chefredaktör? Ja, jag har en chefredaktör som jag rådfrågar när jag bli osäker kring publicering mm…

      Missar jag din poäng här? Jag tror det.. förklara gärna vad du vill att jag ska svara på för det gör jag så gärna. =)

        CamCam, Hur känns det när lill Catten beskyller dig för att förhöret blev inställt?Tydligen gjorde hon detta på snapchat,blir det insatsstyrkan ikväll då?

          Jag tror att hon å det grövsta överskattar betydelsen av min blogg. =)

            HAHAH va får inte du makthavare rädda, politiker i finkan och att diktaturer lyssnar på dina ord?

              Jo, men de är ju inte i närheten av att vara lika betydelsefulla som vår TäljeCatt! =)

      CamCam år ointressant i sammanhanget.

      Nöjesguiden har utgivningsbevis och därmed krav på källskydd som står inskrivet i grundlagen.

      Så det så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.