Vilken liten buse han är, Knivis!

KnivMicke & Sindy:

aaaaa

Så Knivis är lite sugen på att entra i andra ingången… Jo jo..
Där ser man.. Han är inte så oskyldig som han ser ut..eh? =)

Nej, skämt åsido – Är det egentligen en sån big deal? 
Vill man och gillar det – kör på för fan, men gör inte något du inte vill, inte tycker om eller inte är sugen på.
Det borde vara en stående regel för allt sexuellt egentligen..

Vill man klä ut sig till julgran med glitter mellan skinkorna och julgranskolor i könshåret samtidigt som man sjunger Små Grodorna och får smisk av sin partner utklädd till mumintroll med klädnypor på bröstvårtorna – varför inte? Så länge man inte skadar sig själv eller någon annan (inom rimliga gränser så klart) så borde man köra på det. Och testar man inte så vet man ju inte om man gillar det, eller hur?
(Älskling – klicka för guds skull inte hem en ny mumindräkt från AliExpress och lägg tillbaka julpyntet omedelbums!!! Vi har ju redan testat och klädnyporna ramlade ju ändå bara av…)

Men hon ställer ju frågan och jag är ju inte den som INTE är nyfiken.
Alla är anonyma ju (om man vill så klart) …

Så – backdoor loving?
Yes or no?
Gillar eller ogillar?

#bloggbevakninggoesmarknadsundersökningalamalenaivarsson

Tack för tips!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps – Hahahaaaa! Minns ju faktiskt nu att M varit utklädd till JUST mumintroll när han jobbade på Junibacken. Undrar om de skulle sakna om en kostym försvann? =)

PS 2 – CamiMami, svara för guds skull inte på frågan! *håller för öronen och sjunger ”lalalalalalalalalala”*

105 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har inte provat, men nej, det är inget jag skulle vilja prova. Känner ingen form av upphetsning när jag tänker på det.

      Samma här, saker ska ju komma UT ur tvåan, inte in…

    *Inväntar kommentarer från medlemmar från H&B som skriker om att allt som skrivs till 90k tjejer ska stanna inom gruppen*

    Alltså. Gillar man hur det känns att bajsa så tycker man väl att det är fysiskt skönt med analsex ;P
    Men att man kan gilla det pga andra aspekter är ju en annan sak.

    Personligen så ja, fine, nångång ibland. För att stunden bjuder in till det. Jag kan tycka det är porrigt, lite kinky å jada jada. Men SKÖNT? Nej. Det är ju inte som att ha den i snippi direkt 😉

    Tycker det är asgött.

    Hur kan man tro att ALLA tjejer gillar det..? Gillar alla killar det med då? I övrigt, nej det är inget jag är särskilt nyfiken på.

    Har provat
    Never again!

    🙂

    Only way to fly… ?

    Har provat en gång. Kommer ihåg att jag var dyngrak men att det ändå gjorde svinont. Jag som i övrigt saknar känsel som påverkad kommer definitivt aldrig göra det igen, speciellt inte nykter.

      som om jag skrivit det själv.

      Då gjorde ni fel.

    Har provat några gånger med lite olika personer. Fysiskt skönt, njaeh inte så värst. Obehagligt, några gånger. Lite kinky, porrigt, upphetsande, en gång.
    Nuvarande mannen har inte ens frågat. Han är väl lite mera traditionell av sig, och lite nojig när det kommer till hygien. Skulle han fråga dock så visst, jag är öppen för att testa hur det går.
    Att det ens finns killar som fortfarande tror att alla tjejer gillar att ta den i tvåan, helt obegripligt. Funktionen med det hålet är väl detsamma hos båda könen så då borde mannen väl också kunna ställa upp ibland, om det nu är så skönt som han påstår.

      Det ska ju till och med vara skönare för män, dom har ju g-punkten där bak..;)

    Nu smäller Andrea snart av…

    Med rätt person så kan det vara superskönt!

    Då menar jag en person som man har tillit till, som tar de lugnt, fokuserar på (främst min i det här fallet, jag fokuserar såklart på hens) njutning och som är beredd att låta det ta sin tid.
    Det är inte direkt som i porrfilm där de tutar och kör i analen direkt (uppvärmningen är ju bortklippt). Men med bra förspel och tålamod så är det skönt!

      En spttloska och sen är det bara att slänga in den typ… ????

        Aj! ?

        *spänner skinkorna i ren reflex!*

        Fyfan, pissar på mig av garv ?

      Håller med! Rätt person och rätt tillfälle. Tycker det är nice någon gång då och då 🙂

    Min sambo gillar analt så vi brukar använda strapon ibland. Högst sällan och verkligen bara ibland när suget faller in, vi båda uppskattar ”vanligt” sex bäst 😛 Jag vill gärna prova någon gång men har inte vågat riktigt än. Vill känna mig helt säker och redo för att kunna slappna av!

    Jag skulle inte kunna vara med en kille som inte gillar analsex. Det är helt fantastiskt!

      Nu tog du allt i ”Ida”.

        Äh, Anna, det där känns väl lite onödigt shameande ändå? Vi prioriterar alla olika. Vill en ha något särskilt för att njuta på riktigt i sängen är det ju tråkigt att behöva vara utan det i längden, eller hur? 🙂

      Håller med! Här hemma kör vi mer analt än vaginalt eftersom det är så grymt skönt, men man måste vara varsam i början och veta vad man gör!

    Jag har inte velat prova, och har aldrig gått med på det när före detta partners har frågat/bönat/bett om det. Jag har dragit en gräns där. Det är helt enkelt inget jag alls är sugen eller nyfiken på. Som tur är så är min sambo helt på samma våglängd när det kommer till det där. ”No buttstuff” är vår sexytimesparoll. Utöver det låter det roligt med klädnypor!

    Har aldrig provat och är lite skraj för det. Måste fråga till er som gjort det, hur hänger det ihop med ”innehållet” där bak? Alltså, händer det att något kommer ut, hamnar något på mannens penis, eller måste man typ, gå och verkligen tvinga ut allt innan man hoppar i säng? Förlåt att jag frågar men jag har svårt att tömma hela tarmen så jag tänker att det blir lite skitigt, bokstavligt talat. Hehehe.

    / från en total noob på analsex som även har svårt att formulera mig.

      Det har hänt en olycka någon gång ibland. Men för det mesta går det bra, även om jag inte har varit på toa på ett par timmar eller alls den dagen. Ligger skiten inte och trycker på når mannen inte dit i alla fall, rätt vinkel underlättar såklart. Det är efteråt det kommer ut, när mannen har kommit. Han får se till att dra ur försiktigt, fram med papper och täppa till hålet, sedan brukar jag vänta en minut innan jag går på toa. Där kommer en salig blandning av sperma, glidmedel, bajsvatten och ibland bajs ut. Enda gångerna han har fått bajs på sig är om jag varit lös i bajset under dagen .

        Sådan avsmak för analsex har jag nog aldrig fått efter att ha läst ditt inlägg – fy vad avtändande och äckligt det där lät. Och jag struntar fullständigt i alla PK som nu ska tjata om att det är naturligt och jada jada.

          HAHAHA ALLTSÅ JAG DÖR!!!

        Men oj, det har aldrig hänt mig under alla år med analsex. Det där lät riktigt nasty, men det är ju värt det 😉

        Hahah alltså jag sitter i en läsesal på ett bibliotek och kan inte sluta GARVA åt Susannas kommentar ??

          HAha jag håller med! och ännu bättre blev det med A-Ks svar ??

        Fy fan. Det där var det äckligaste jag läst på länge.

        Alltså nääääääe. Jag har försökt att ha analsex 2-3 ggr men varenda gång så tänker jag exakt på det du skrivit. BAJS OCH BAJSVATTEN BLANDAT MED SPERMA!

        Så avtändande att jag håller på att spyr hahahaha. 😀 Inget illa menat mot er som gillar analsex, gött för er! Men jag mår bara illa av att ens tänka tanken.. Det räcker nog att jag verkligen försökte med mitt ex som älskade analsex men det var bara så obehagligt.

        Vad är bajsvatten?! Någon?

      Jag har inte jättemycket erfarenhet men de gånger jag provat så har inget kommit ut 🙂 däremot har jag sen efteråt ibland fått lite luft i tarmen som i nästa toabesök kan resultera i kanin-lortar (alltså ingen fara. Jag hade nog inte rekommenderat det om du är lös i magen/diarre, där kan det nog finnas en risk…

      Kan tycka att en bra regel är att det får ske när du känner att du tömt tarmen ordentligt. Alltså inte nödvändigtvis alldeles innan men under dagen. Tycker nä, om man har gått tvåan men inte känt att man lyckats tömma.

      Kommer ut lite då och då 🙂 Brukar tycka om att ha kondom vid analsex fall i fall det kommer lite bajs, så slipper sambon att plocka av det på penisen. Har provat sån analdusch men tyckte det var obehagligt. Sa till pojkvännen att antingen tar vi analdusch båda två innan analsex, eller så får man bara acceptera att det är analsex och att det kan komma lite med ut ibland. No biggie.

        Plocka av??

      Tack för alla snabba, schysta, trevliga svar! Det är ju sånthär man aldrig riktigt lär sig för det pratas inte om, även om jag och mina tjejkompisar har öppna samtal om sex. Är ni andra öppna om sånthär men era vänner, både tjejkompisar och killkompisar?

    Älskar. Om röven tillät skulle jag ta den där alla dagar i veckan. Doggy style är nog bäst, fittan blir liksom stimulerad på något vänster. Benen rätt upp i luften och liggandes på rygg är också skönt.

    Jag gillar analsex. Jag gillar hårda tag med smisk, piskor, bestraffning och stryptag. The list goes on. Det handlar om ömsesidig respekt ? Håller med dig Camcam om att sex handlar om att göra det man känner sig bekväm med och så länge man inte skadar någon – kör på!

    Gillar det då och då för att krydda till sexet, men bara i trygga förhållanden där jag känner min partner.

    Jag har haft det med min sambo flera gånger under ruset av morfin eller andra smärtstillande. Då har jag älskat det.. Har dock aldrig provat nykter ?

      Haha samma här! Tips från coachen, prova inte nykter?

    Jag ääääälskar det! Och jag var en av dem som säger att jag aldrig någonsin skulle prova det 😉

    Det som ni alla borde testa är att låta killen/tjejen fingra er lite lätt i rumpan samtidigt som du rider eller kör doggy. Det är superskönt och många (är med på många sexforum) som inte får orgasm av vaginalt sex får det via den kombon.

    Den värsta smärtan jag kan få via analt är när killen först tränger sig in, men sen är det hur skönt som helst. Använd lube!

    Förstår om man är nervös över en eventuell olycka men försök att gå på toa innan sex och duscha rent. Jag har en pump (haha) som man kör in när man duschar för att göra det heeelt rent.

      Kan du inte berätta mer om den där pumpen? Var inskaffar man en sådan.

        Kallas en douce tror jag, man kan köpa det där man köper sexleksaker. Är typ en silikonbubbla men en slang på, så fyller man upp bubblan med vatten och sprutar in i analen. Är inte hälsosamt att göra för ofta för man typ sprutar bort bakterier som ska vara där, men ingen fara att göra ibland. Jag brukar göra det för att oroa mig mindre och kunna slappna av mer, men jag har analsex väldigt sällan. Om man har det mer ofta så kanske det är lättare att märka av om det är risk för en olycka eller inte..

    Ser inget konstigt i att andra tycker om det men jag själv är inte sugen på det för 5 öre. Mitt ex ”råkade” komma in där bak på fyllan. Får ibland för mig att han gjorde det medvetet för att få testa på. Jag var full, han spiknykter. Hade ont i flera dagar efter så nae det lockar inte. Är mer än nöjd med vaginalt sex.

      Råkade? Får knappt in mitt lillfinger ? Det kan väl förstöra för livet om man bara pressar! Ajajaj

    Oj, vilken dålig svenska det blev! Skyller på att jag bor utomlands!

    Min sambo och jag har det ibland! Tycker verkligen det är hur skönt som helst men det faller sig inte lika naturligt att vi har det då det krävs en hel del uppvärmning:)

    Vill prova det men jag är skiträdd att det ska komma bajs på killens snopp (vilken pun va!). Jag är typ alltid lite förstoppad och det är svårt att tömma tarmen helt till 100 %. Finns det något bra sätt att förbereda sig utan att behöva ta till avancerade grejer såsom lavemang osv?

    Stämmer förresten det där om att man kan bli slapp? Verkar ju helt sjukt om det faktiskt stämmer. :/

      Du blir inte slapp… Tänk på alla stora bajskorvar du har klämt fram…

        Jo, man kan få skador och uttöjt anus som läcker, vill inte skrämma någon bara ge en mer nyanserad bild av verkligheten. Hemorojder och analfissurer är också något som kan uppstå i anus.

          Fast det är ju inte vid ”vanligt” analt samlag utan snarare vid avancerade sexlekar och i våldssituationer.

          Anonym har rätt. Man kan få skador. Blä för analsex. Nej usch helt osexigt o känns verkligen fel. tjatar killar om det hoppas jag dom förblir singel det är deras problem. Inte romantiskt som tyvärr glöms bort för ’ mycket i erotiska stunder. Detta med närhet o gos o romantik mera sånt!!!

        Jag blev fan slapp av att mitt ex pillade mig i röven, sket på mig LITEGRANN på fyllan i flera veckor efteråt mvh tjej som uppenbarligen hade lite problem med att hålla koll på ringmuskeln.

        Och nej jag kommer inte skriva under den här kommentaren med namnet jag vanligtvis kommenterar under. Det här är fan FÖR pinsamt. Gett mig på måndagsvinet, ehum.

          Det där låter traumatiserande. Jag har läst om porrstjärnor som använder blöja och det gör att jag aldrig vill tillåta ens fingrar att närma sig min chocolate starfish. Men alltså, bli slapp av att hans fingrar pillar? Var det väldigt våldsamt?

            ”chocolate starfish” ???

    alltså är det bara på mig det gör ont i röven av att bara läsa kommentarerna? ?

    Jag tycker om det. 🙂

    Men det där att ”de flesta” skulle gilla något alls inom sex … nja. Kan väl sträcka mig till att ”de flesta” nog gillar någon form av närvaro av andra människor, men i övrigt tror jag att vi är som snöflingor 🙂

      Exakt, extremt generaliserande (och naivt) att tro att alla tjejer skulle tycka om exakt samma grej

    Var köper man en mumindräkt? Länk?

    Att tjejer gillar analsex känns endast skapat från porrindustrin, man är en ”cool och sexig” tjej om man gillar analsex. There I said it, bryr mig inte om hur det låter för det är så jag tycker.

    Jag har själv prövat ett par gånger, förstår inte grejen då en har en utmärkt vagina att ha sex med som dessutom är skönare.

    Har prövat när jag var ung och osäker och hade en kille som tjatade. Jag trodde det var något jag ”borde gilla” så jag ställde upp, och låtsades att jag gillade det. Men nej, det var absolut inget jag tyckte om, och nu när jag är säkrare och tryggare i mig själv skulle jag aldrig gå med på det.

    Blev bajsnödig av alla kommentarer

      HAHAHAHAHAHAHAHAHA jag dör… exakt vad jag känner ?

    Har inte haft analsex (än) men något som jag vill testa i alla fall. Vi håller på att ”öva” upp just nu med fingrar lite då o då. ÄLSKAR när min partner slickar klitoris, tummen i fittan o fingret i analen – samtidigt. Mm så jäkla skönt.. Ska nog be om att få det ikväll hehe ?

    Jag har haft analsex några gånger. Nja inte min grej alltså. Det gjorde verken ont eller skönt.. Eller jag fick mest ont i magen ? Så nej, jag skippar det.

    Testat en gång efter mycket tjat, men nää. Det var bara obehagligt, gjorde inte, var inte skönt, kändes bara fel och obehagligt haha men tror inte jag lär testa igen 🙂

    Var stark motståndare till analt förut, men sen träffade jag en underbar kille som lyckades ”övertala” (misstolka mig inte, han förklarade mest att om man värmer upp osv ordentligt och tar det lugnt så går det bra. Känner jag; nej jag vill inte mer så slutar vi) första gången var det obehagligt, nytt och jag spände mig alldeles för mycket. Men efter några gånger så älskar jag det!

    Jag tycker om det. Inte alltid jag är sugen på det, men ställer alltid upp. 🙂

    Har i och för sig bara testat en gång, då var jag 16 och rätt onykter… tyckte ändå det var helt okej. Hundra gånger bättre än oralsex. Men som sagt, alla år efter mitt sextonåriga jags vilda fas har jag trivts bäst med vanligt sex. Hänger ju även på ens partners preferenser såklart.

    När vi ändå är inne på ämnet; får ni tjejer här inne orgasm ofta?

    Jag vet inte vad det är för fel på mig. Får ALDRIG orgasm. Känns fysiskt omöjligt? Blir deprimerad av poddar som ”alla våra ligg” och dylikt. Killar jag varit med klagar och undrar om de gör något fel. Tips anyone, haha?

      Ja det får jag men bara vid klitorisstimulans när killen slickar eller smeker. Aldrig via vanligt penetrerande sex. Åtminstone inte än, skulle vilja uppleva det dock.

      Dröjde länge innan jag fick orgasm dock, tills jag var 19 eller 20. Min kille sa att jag var hopplös för att jag inte kunde få orgasm så det ledde till att jag fejkade och det rekomenderas INTE. Det var inte förrän vid sådär 20 som sagt, som jag upptäckte vad jag verkligen gillade och vågade släppa loss. Mitt tips är att testa dig själv helt enkelt! Antagligen har du tio fingrar! Sen är sexleksaker är en väldigt bra grej. Jag har en liten elegant guldig vibrator som jag inte klarar mig utan haha. Good luck! 🙂

      Glöm inte bort klitoris, onanera för att lära dig vad du tycker är skönt, prova med sexleksak, stimulerande gel, finns piller som ökar sexlust och njutning (vet ej om det fungerar)

      Bara några tips, vad som passar dig är individuellt och du kanske redan har provat det jag nämner.

      Bästa tipset är att öva på att komma mycket själv, med hjälp av leksaker! För mig är det enklast med något som vibrerar mot klittan. Har även med det i sexet med min sambo. Det tog lite tid att komma över det där ”han ska få mig att komma”, för så funkar inte jag.

      Inte jag heller! Har aldrig fått orgasm. Detta har tyvärr lett till att jag har fejkat mig igenom samtliga förhållanden jag haft inklusive mitt nuvarande. Tycker att sex kan vara ganska skönt, men inte så mycket mer än det. Har naturligtvis försökt onanera många gånger men jag slutar alltid eftersom jag tycker att det är trist. Vet inte om jag är asexuell eller om jag har ett stort sexuellt uppvaknade framför mig. Jag har alltid trott att det är det senare, men nu är jag 28 och börjar känna att nja…

        Alltså igenkänningen!! Tycker sex är helt skönt, punkt. Har självklart onanerat många gånger, haft flera sexpartners och några förhållanden. Är ingen liten skolflicka utan en bra bit över 20, inte så att jag är blyg och inte vågar ta för mig.

        Kanske vi bara inte är kapabla till att få orgasm. Sorgligt i så fall.

          Exakt samma här! Jag tycker mig ändå ha legat runt en del, har haft sex med både killar och tjejer och testat diverse saker i hopp om att det ska klicka, men nä. Kan vara så att vi helt enkelt är förnekade detta nöje :(((

            (Anonym = El, alltså)

      Sluta jaga orgasmen, njut av sexet istället, för när du tänker på att du ”måste” komma så är det svårt, nästan omöjligt enligt mig… har själv varit där men när jag slappnade av och hade roligt sex med min kille så kom jag plötsligt när jag red, vilket förvånade oss båda ? Efter det så släppte det faktiskt och nu har jag lätt för att slappna av och njuta och då kommer jag utan att behöva ”pressa” fram det (vilket inte går, men försöka kan man ju..?)

      Har också jätte svårt för att få orgasm! Har fejkat nån gång för tycker mest synd om min kille som känner att jag också borde få njuta fullt ut, men under den tiden vi har varit tillsammans (1,5 år) så har jag väl kommit på riktigt högst 3 gånger vilket känns surt…

      Jag och min pojkvän har varit tillsammans i nästan 5 år nu, det är inte förrän på det senaste året som han har hittat ”knapparna” på mig. Förr kunde jag bara komma om jag fingrade mig själv och hade sexleksaker, men nu kommer jag åtminstone 2 gånger varje gång vi har sex.
      Våga experimentera och utforska dig själv, lär dig hur du funkar så kan du guida din partner också. Hoppas du får rätsida på detta och får känna på en riktigt härlig orgasm 🙂

    Prolaps nej tack, inget jag vill riskera när det redan finns ett utmärkt hål ???

    När mannen vill i ett hetroförhållande penetrera analt o ska det vara jämlikt, säg då-” först du sedan jag! ”

    Han har ju visat upp sin kuk på snapchat och den var ganska liten, och det man hört om Sindy så är hon nog ganska uttöjd, så förstår att han vill gå mot det mindre hålet!

      Vaddå uttöjd? Låter som taskigt skitsnack bara. Och vad jag sett ang honom så har han en rätt stor snorre och att det är mycket därför Sindy är tveksam till analsex.

      Det är en myt att kvinnor skulle bli ”uttänjda”. Eller ”slappa” av mycket sex eller många partners om det är det du syftar på. Däremot kan man bli lite större efter man fött barn.

    Beror på partnern. Haft det med olika & en del gånger för att det var han som ville & jag tände på att han tände på det… Andra gånger har jag tyckte det var skönt (full) men andra gånger är det inte skönt alls. Beror även på ställningen! Bakifrån t.ex tycker jag det är obehagligt! Men en missionär men analt är rätt avslappnande & rätt ok!

    Tycker många gånger det är bättre än fittsex, men det krävs rätt uppvärmning. Trots det kan det ibland göra att det inte alls är skönt.. Mycket som krävs, rätt uppvärmning, rätt känsla, tillräcklig kåthet. Men älskar analsex 9/10 gånger.

      Ann Ahl! ???
      (Läste en gång omen människa spm hette Ann Ahlgren…)

    Har en standard ”regel”: så länge det inte är barn och djur och alla är med på det kör!

    Jag gillar det mycket lite då och då! Gjorde ont första gångerna, sen läste jag på om hur man skulle göra och allt har gått som det ska efter det. Var tidigare helt emot det.

    ”Vill man klä ut sig till julgran med glitter mellan skinkorna och julgranskolor i könshåret”, snälla säg att det faktiskt ska stå kolor och inte kulor. Hade fan älskat om det fanns julgranskolor haha. Kolor är ju dessutom sjukt kletiga så det hade ju varit no biggie att fästa dom i vilket kroppshår man än vill fästa dom i.

    Jag är snart 30 år och har aldrig riktigt varit intresserad av sex på samma sätt som alla andra. Trots att jag varit jätte kär så har inte jag riktigt upplevt att vara upphetsad eller kåt. Jag har länge försökt att hitta olika saker, testat nya saker och verkligen gått all in (förutom analsex då).. men jag har bara känt för det mesta att det är jobbigt, svettigt och att det ska vara över.

    Nu har jag varit singel i ca 5-6 år och inte ens gått ut på dejt eller kysst någon. Jag har inte heller något intresse av att gå ut på dejt eller hitta någon JUST NU. Självklart vill jag hitta någon men jag känner ändå att sexet kommer tyvärr göra att ingen vill stanna med mig eftersom jag vill inte ha det så ofta pga det är jobbigt för mig.

    Jag får också smärtor efter sex, ibland har jag fått åka in på akuten för att smärtorna varit så pass höga att jag svimmat (jag har endometrios).

    Är faktiskt väldigt avundsjuk på er som har fantastisk sex och upplever det som världens bästa grej, önskade att jag kände så för jag har alltid gjort slut med mina ex och sårat mina ex för att jag har inte kunnat ha sex pga smärtor och obehag. Vet inte vad jag ska göra? :/

      Låter som du kan vara asexuell kanske? Om du skulle vilja ha en partner sen kan du ju alltid gå med i nåt forum för likasinnade eller vara tydlig med på en dejtingsajt tex. Finns flera som vill ha kärlek men inte sex!

      Maria! Jag har också Endometrios. Förstår dig precis. Det är ett jävla skit. Det gör ont under tiden och efter, ibland flera dagar. Just nu har jag ont så jag inte kan sova 4 dagar senare. Du är inte ensam. Jag hoppas du får någon behandling för din Endometrios. Jag har hört att det finns läkemedel man kan få som smärtlindrar just för oss och ska vara effektivt! Jag ska kolla på det, men hör med en Gyn som är duktig på endo. Vi ska också få ha det mysigt 😉
      Och det klart man blir ”asexuell”(dock är det helt fel ord, kommer inte på något lämpligt ord) när det gör fördjävla ont så man inte kan njuta. Hur mycket man än vill! Kram!

    Jag gillar analsex, gör det inte så ofta men nån gång ibland. Det kan vara lite obehagligt före man är tillräckligt uttöjd och insmord med glidmedel, men sen är det så jävla gött. You do you, gillar du det är det ok, gillar du det inte är det också ok! No shaming 🙂

    Tycker det kan vara helt ok, förutsatt att man är nybajsad, haha.

    Min sambo är i största laget så han har bara fått testa bakdörren ett fåtal gånger under vårt 8-åriga förhållande ?

    Hade en hel del analsex med mitt ex, gjorde ej ont men var inte min grej. Dock tyckte han om den i röven med så det blev en hel del för hans del. Inget mig emot dock. Whatever floats your goat.

    TACK för detta! På riktigt, det är så otroligt kul och lärorik/inspirerande att läsa. Jag har fan fått svar på en del frågor jag aldrig vågar fråga innan.

    Vissas kommentarer alltså, fick mig att dö av skratt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.