Det är bara ett räkne-exempel!

Dessie:

des

Som ni märkt så har jag tagit ledigt från bloggen i helgen för att umgås med både familj & vänner.//Dessie

Dessan kör med ett Kristina Winbergskt räkneexempel när hon på sin blogg menar att hon tagit ledigt över helgen för att umgås med sin familj.
I min bok är helg lördag och söndag men i Dessans Winbergska kalender så sträcker sig helgen från onsdag till måndag med ledigt på tisdagen.
Så.
Summa summarum – förra veckan bloggade Dessie 2 dagar och tog ledigt 5.

Det är vad jag kallar engagemang!

kalender

Ni ser ju..
Dessie verkligen satsar på bloggen här nu efter nystarten!
Hon måste vara alldeles utmattad!

 

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Snälla, du måste börja göra ”dagens dessie” inlägg varje gång hon skriver något eller göra en sammanfattning varje vecka. Vill inte sponsra hennes lathet genom att klicka mig in på hennes blogg.

   Dagens Dessie finns alltid bland kommentarerna! Finns en tjej (?) som sammanfattar det åt oss ???

  Instämmer till fullo med kommenraren ovan. Hon uppskattar inte sina läsare och då ska hon heller inte ha några. Har slutat besöka hennes blogg eftersom att den aldrig uppdateras.

  Haha de där var fan kul:) den tjejen måste ha en helt egen ”kalender” hon följer med tanke på all ledighet hon har och hur lite hon verkar jobba.
  Hon försöker framställa att hon minsann jobbar mm dagligen med saker som har med bloggen o göra.
  Men hon ger 0 i bloggen just nu. Fattar INTE hur hon ens kan få samarbeten mm när hon inte gör ett skit.
  Sånt jobb skulle jag med vilja ha hihi slänga upp några inlägg i min blogg som bara handlar om hur jag ser ut, gå på några möten ang ”samarbete” och få den lönen.
  Hon är inte längre värd att kallas stor bloggare och förstår ej hur hon ff kan ha den så högt på ”blogglistor” för just nu ger hon inget som den ickebloggare hon är.
  Nää fy hoppas fler får upp ögonen och slutar läsa så hon får ett riktigt jobb.
  Men iofs se på paow hur fan livnär hon sig?? El är även hennes döda blogg fortfarande lika välbetald trots den kan eka tom flera veckor och de är oftast bara reklam inlägg med kläder.

   Paows pappa betalar allt, och ibland ”jobbar” hon i baren hos grabbarna grus

  Jag har själv varit nära på att gå in i den där berömda väggen. Livskris, förvirring, stress, ångest och allt sånt härligt som vi nog alla kämpar med någon gång i livet. Under den perioden berättade jag inte om alla de där känslorna för någon förutom min sambo. Det var för känsligt och för jobbigt. Dessutom viste jag knappt själv vad allt betydde så hur skulle jag kunna förklara det för andra?

  Under den perioden orkade jag heller inte prestera. ALLT var jobbigt och minsta lilla tog emot något enormt. Jag har, liksom Dessie, ett arbete som jag styr över helt själv. Och jag kan säga att under den perioden blev det många lediga dagar. För jag orkade helt enkelt inte. Orken och lusten hade försvunnit helt och hållet. Jag blev stressad för minsta lilla. Och allt, även småsaker, kändes som att bestiga berg. Jag presterade absolut minsta möjliga för att ändå försöka hålla mig flytande på något sätt. Men även det var otroligt tufft.

  Bara för att ”man inte gör något” innebär det inte att man inte kan känna sig stressad. Snarare är det så att inre stress är betydligt mer skadlig än stress från att ha mycket att göra.

  Jag kan ju säga såhär.. hade någon skrivit såna här inlägg om mig på nätet då. Hela förbaskade tiden. Då hade jag nog fanimej hoppa framför tåget. Om jag gång på gång kallats för lat och allt vad det är som skrivs här. När jag egentligen försökte så gott jag bara kunde att prestera. FY FAN vad det hade tagit hårt där och då.

  Ni vet inte hur hon mår just nu. Vad hon känner. Vad hon tänker. Ni bara antar en massa saker utan att egentligen veta något överhuvudtaget.
  Tänk om hon mår skitdåligt och knappt orkar ur sängen om dagarna?
  Och så sitter ni här, 100-tals och 1000-tals människor, och sparkar på henne?

  Jag har funderingar kring att försöka göra något för att få stopp på skiten som pågår på den här bloggen. Dock pluggar jag på heltid och har ett företag att sköta så tid finns ju inte i ett överflöd direkt. Så är det någon mer som har tänkt i liknande banor och är intresserade av att hjälpa till kan ni mer än gärna maila mig på Katskatskats@outlook.com 🙂

   Ehh?

   1. Ingen ”sparkar” på henne. Hon får pikar för att hon räknar torsdag-måndag som ”helg”.
   2. Hon kan skriva ett enkelt inlägg: ”Hej, nu pausar jag bloggen på obestämd tid, återkommer när jag känner för att blogga igen.” Problem solved! Då slipper hon känna press över att uppdatera bloggen.

    1. Jag hade känt mig sparkad på om jag var Dessie. Då gissar jag att även Dessie kan känna så. Och vad man känner kan ingen annan säga är rätt eller fel. Om du vill kan jag samla ihop lite finfina kommentarer som tydligt illustrerar vad jag menar.

    2. Hon försöka blogga eftersom hon inte har någon annan inkomst. Liksom jag var tvungen att försöka fortsätta prestera inom mitt företag för att det är min källa till inkomst. Att bara säga tack och hej på obestämd tid funkar inte när man driver eget.

    3. Mitt inlägg är inte kopplat direkt och enbart till det här inlägget.

     Du verkar verkligen känna Dessie! Har du några källor på detta?

  Vad är egentligen den svenska bloggosfärens besatthet av att ha konstanta uppdateringar? Kollar man utländksa professionella bloggar så uppdaterar dem INTE varje dag – på sin höjd 3 gånger i veckan och några t.o.m. färre. Men i Sverige går folk i taket för att en bloggare inte uppdaterar på några dagar. Varför? Har vi blivit så bortskämda? För många år sedan, när bloggen fungerade som en dagbok var det kanske att förvänta, men i dag när kraven är mycket högre, är det ju svårare för bloggarna att hitta bra innehåll. Praktexempel: Kenza och hennes totalt menlösa inlägg om vad hon gör, gjort och ska göra under en dag + 100 bilder där hon poserar. Hur bra bloggande är det egentligen? Vill vi inte hellre ha kvalitet än kvantitet? Jag läser inte Dessies blogg, så har ingen aning om kvaliteten på hennes blogg men har sett flertal gånger över folk som går i taket för att några bloggare inte uppdaterar på någon dag… Get a grip!

   Tror inte egentligen det är att Dessie uppdaterar kasst som stör alla, det handlar om att hon hela tiden lovar att det ska bli bättre och diverse andra saker som det aldrig blir något med, det provicerar nog många! Sen är det redan kvantitet då hon skriver liknande (läs:samma) inlägg hela tiden!

  Tips: Kolla Anitha Schulmans bilder från Valeries visning på fashion week, pinsamt många på första(!) raden som har nästa nere i mobilen mer eller mindre hela tiden?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.