God morgon!!!! 


Hahah.. jag har inte fått hybris, jag lovar! På andra sidan muggen är det nämligen en bild på mina två gudsöner ”Lilla Palt” och ”Lilla Korv” eftersom det faktiskt var min Palt som myntade smeknamnet ”CamCam” från första början.

Jag är moster CamCam – with a license to love. And to busa. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Morrn morrn Camilla.
    En ny dag nalkas. Spännande.

    Är jag den enda som reagerat på att Brådings son först hette Blakkie-Bee i både blogg, Insta och enligt Aftonbladet Nöje som hon tydligen SMSat men nu heter han Lakkie-Bee. Man kan väl inte råka skriva ett B före i så många kanaler. Insåg hon att Blakkie kanske inte var så lämpligt hos alla???

      Det första jag tänkte på var black bee = black beyonce. Wat.

      Jag tror att föräldrarna helt enkelt var omedvetna om att han i den engelskspråkiga delen av världen skulle heta ”Svartskalle-Bee” och därför gjorde det enda rätta för det lilla barnet.

      Man önskar ju att fler föräldrar valde bort den vackra namnet Fanny också, men Blackie är ju snäppet värre.

        Känner att jag vill förtydliga att jag själv inte använder detta ord annars. Blackie betyder, åtminstone i England, inte mörkhyad, utan används som ett mycket fult skällsord istället för n-ordet. Så det hade blivit fel att skriva att namnet betyder ”den mörka Bee” som självklart hade sett mindre brutalt ut.

        Nu hänger jag inte med.. Är Fanny ett ”dåligt” namn, eller har jag missuppfattat din kommentar totalt ? ?

        (Nej, jag postar inte alls för fort NG .. ?)

          På engelska betyder Fanny rumpa hehe

            …och snippa i UK och Australien (och Nya Zeeland och Sydafrika, antar jag)… känner många Fanny som kallat sig något annat efter flytt till England!

    Shit, jag trodde du hade blivit arresterad av insats styrkan och var inlåst samt förhör efter gårdagens avslöjanden om Catten. Lät lite så på henne igår med hoten om anmälningarna och hennes IG och Snap.

    men det kanske bara var tomma hot?

      Haha!! Vi låg och kröp på golvet hemma – allt medan instatsstyrkan firade ner sig själva med rep från taket. Tjocka hetsätarkatten backade upp mig med karatesparkar och det sista jag hörde innan de fångade in mig och tog mig till bilen kicking and screaming var M som skrek ”INFORMATION WANTS TO BE FREEEEEEEE”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Oj jävlar, det var alltså dem helikopterna jag såg från Småland då. Är det verkligen CamCam som skriver eller är det en polis?

          Det är THK vid tangenterna! =)

        Haha! Damn vilken cirkus hon har dragit igång den lilla Catten.
        Men du har väl kvar jobbet CamCam? Undrar hur den där polisen har det med sitt jobb?Hoppas att han jobbar kvar 😉 Det kan behövas ett 10-tal poliser bara för att ta hand om Cattens anmälningar hit o dit 🙂

        Angående Cattens förhör idag: Är det så att det blir en litet anhållande någon dag eller två, så kommer jag säga till min chef att jag jobbar gratis idag 😉

          CamCam ligger ju med halva NG, så nog har hon jobbet kvar 😉

          NG kanske är stället för en singel ung dam… Finns det plats för en till?

            Oh ja, jag måste ju få vila ibland… =)

    Jag har aldrig fått en sån här kopp med något fint skrivet på. Dock gav jag en till pappa för fler år sedan där det stod ”världens bästa pappa” på. Lite roligt för att dagen innan hade vi bråkat och dagen efter var hans födelsedag. Hans min när han fick koppen var lite oroande. Jag gissar på att jag är skit som aldrig har fått en sån här kopp ?.

      Du är inte skit!! Och i vilket fall är det viktigaste vad du tycker om dig själv, så köp en mugg som det står ”I’m freakkin AWESOME” på och bara rocka den ?

      Jag har en mugg som det står ”Queen of fucking everything” på och den köpte jag själv! Hitta en mugg du gillar and claim it ?

        Hahaha! Ska skaffa en kopp i binary kod ^^.

    Väntar med spänning på att se om Catrin Hedlund klarar dagen utan att åka in bakom galler. Det kan bli svårt att uppfylla löftet att blogga om Linas matkasse från arresten.

      Jag kan inte med ord beskriva hur mkt jag hoppas på att hon får skaka galler något dygn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.