Så länge varade det..

Catrin Hedlund:

catt2
Saxat från Cattens blogg.

Den 28/12 kom Tingsrättens dom i den vårdnadstvist som pågått i 6 år gällande Catten af Täljes äldste son.
Pappan till sonen har bestridit Catrins ensamma vårdnad med hänvisning till att hon saboterar hans försök till umgänge och Catten motsatte sig detta å det grövsta och till slut så bestämde rätten att de båda skulle ha gemensam vårdnad om sonen.
På sin blogg skrev Catrin då följande:

Jag respekterar tingsrättens beslut och är faktiskt nöjd av det som framgick i domskälet. Tingsrätten är mer eller mindre trötta på oss och nu tvingar det oss till att samarbeta, vilket både är bra och ska bli intressant.//Catrin

Men gör hon verkligen det?
Icke sa nicke!

Nu har nämligen Cattens överklagande inkommit till rätten där hon återigen vill ha ensam vårdnad. 
Så det där med att acceptera rättens beslut var bara ytterligare en lögn?

Jag förstår att Tingsrätten är trötta på dem!
Eller dem och dem? Jag tror knappast det är pappan som kämpar för att få träffa sin son som tröttat ut dem utan snarare den obstinata mamman så hela tiden sätter käppar i hjulet för det som tar på krafterna.

Hur mycket pengar ska den här kvinnan få kosta samhället egentligen innan någon sätter stopp för henne?
Hon verkar inte ha några spärrar överhuvudtaget…

cat
Man skulle ju vilja slänga ett öga på den där kostnadsberäkningen från Cattens advokat…

Här kan man läsa hela domen om man vill veta argumenten som de båda angav.

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men hallå, Catrin känner väl pappan bättre än oss och det finns kanske verkliga bra skäl till att han inte borde ha vårdnad av barnet. En sak att ni håller på och förstör hennes samarbete och att ni berättar om hennes bedrägeri men att skriva och spekulera om hennes vårdnadstvist är för mycket.

      Du skrev du min tanke samtidigt 🙂

        När det gäller Katt är allt av intresse; och ligger det inte allmänhetens intresse att utröna huruvida våra skattepengar används på ett korrekt sätt? Jag tycker det är åt helvete hur hon missbrukar rättssystemet, när sonen av allt att döma verkar ha en vettig farsa som vill vara en del av sin sons liv.

        Jag har väldigt svårt att se att hovrätten tar upp detta – det ska vara något sensationellt skevt med tingsrättens bedömning om det ska tas upp igen,

        vilket jag inte kan se i det här specifika fallet.

          Nu är det väl iofs inte upp till dig att bedöma utan rättens. I det här fallet har Catrin precis samma rättigheter som alla andra, kan vara värt att tänka på för en del. Ni kan aldrig avgöra vem som har rätt att ta del.

            Nej, men åsikt får jag väl ändå ha? Vi lever inte Nordkorea you know.

      Jag har läst hela Catrins svar på varför han inte ska ha vårdnad och det finns ingenting med substans där överhuvudtaget och lagt till en länk längst ner i inlägget för den som själv vill ta del av det…

        Camcam, känner du pappan personligen?
        Om inte så spelar det inte någon större roll vad Catrin angett som svar eftersom ingen annan än de berörda borde lägga sig i eller spekulera om vårdnadstvisten. Det är ett oskyldigt barn det handlar om och inte bara om Catrin!
        Nej, detta inlägget hopps jag att du tar bort på grund av barnet.

        Har du läst överklagandet också? Kan du lägga ut det i så fall!

          Tyvärr inte utan jag har bara tillgång till den sida som las upp. Får se om jag kan få loss den… =)

      Hennes skäl är nog snarare av hämndkaraktär då han gjorde slut med henne när hon var gravid, p.g.a att hon även lurade av honom pengar.

        Var finns den informationen?

          Flashback-tråden bla.

      Håller med helt! Oavsett vad så är det här något mellan mamma, pappa och barnet. Oavsett vad Catrin svarat osv har väl ändå inte vi med att göra?
      För mig är det samma sak som att sitta och skriva om hennes barn. Vilket inte har med hennes bedrägeri att göra.

      Visst skriv om Catrin men lämna hennes familj utanför. Men detta är att skriva exakt lika mkt om hennes son som om henne.

        Det här handlar mer om Catrins konstanta lögner och hennes trovärdighet gällande typ…allt än om hennes son. Han är bara ett oskyldigt offer för hennes gärningar.

          Ja jo jag kan väl förstå vad du menar, Men samtidigt vet inte alla som läser här hur trovärdig Catrin är vid det här laget? Vet inte alla här att hon ljuger i det mesta? för mig blir detta då ett ganska onödigt inlägg.

          Jag gillar din blogg för det mesta.

          Dock så tycker jag ändå det här handlar för mkt om hennes son och familj.

      CH skriver att hon har haft vissa problem med rättvisan. Hon säger bara att hon varit i Turkiet, men inte ett ord om att hon inte pratat med pappan om det.

      Det är inte svårt att se att CH försökt bygga en halmgubbe mot sitt ex. Hade pappan levt i sthlm så ser jag inga skäl till att de inte skall ha varannan vecka boende.

      CH har levt på att lura folk, men tingsrätten gick inte på detta försök. Och de kommer troligen inte lyfta överklagandet om inte det finns risk för skada för hennes son, riktig skada

    Men är det någon som vet om Catrin faktiskt har belägg för att vilja behålla vårdnaden? Man ser ofta situationer där barnen används som vapen mot den andra situationen men jag känner också föräldrar som är genuint oroliga för sina barn när dom är ensamma med den andra föräldern. Säger inte att det är så, men det finns mer än bara svart och vitt i dom här situationerna.

      Mot den andra föräldern skulle det vara! Vet inte vad som gick fel!

      Pappan har fast arbete, bostad, inget kriminellt förflutet och har orkar kämpa i sex år.

      All heder åt den mannen.

        Men det kan ju inte vi, random folk, veta? Utan att känna honom själv menar jag. Och det finns all anledning att inte tro på vad Catrin säger, det har hon själv lagt grunden till. Men generellt ska man nog vara försiktig med åsikter om andras familjeangelägenheter, mycket som inte syns utåt 🙂

    Blev tydligen inget förhör idag heller. Men tydligen inte Catten som ställde in… meddelar hon glatt på instastory.

      Har Catrin glömt hur dåligt hon mådde som häktad?

      Häktning kommer det bli även denna gång om hon uteblir för många gånger.

      Moa

        Hon har aldrig varit häktad. Satt anhållen men rätten avslog åklagarens häktningsyrkande.

          Var lite snabb i tanken där.

          Helt rätt av dig.

          Tack!

          Moa

    Det absolut värsta med detta är ju inte pengarna det kostar samhället utan barnets mående. Kan ju inte uttala mig om just hennes barn men jag jobbar delvis med familjerätt och generellt mår barnen bedrövligt, när föräldrar inte kan samarbeta och det är konflikter och tillitsbrist mellan föräldrarna. Tänker som ovanstående att det nog också finns mycket som vi inte vet om föräldrarna så en ska vara försiktig att dra slutsatser om deras föräldraförmåga.

    ”Hon är nyligen dömd för bedrägeri och rattfylleri samt nu misstänkt för nya brott.”
    Har inte CH hela tiden sagt att hon inte känner till det som pratas om nya misstankar om brott? Här har vi ju svart på vitt i ”vårdnasttvistpapprena” och hon borde väl således vara medveten om det, även hon?

      Redan i mitten av september, när hon satt anhållen, delgavs hon misstanke för 9 fall av bedrägerier. Det framgår av häktningspromemorian så nog har hon vetat om att hon är misstänkt för brott och vad gäller de 9 fallen vet hon precis vad misstankarna består i.

    Har Catrin sagt ett sant ord ngn gång? Stackars barn.

    Ja, vad säger man om en person som går över lik för att bara få som man vill, att känna makt över någon annan person, en person som hon har varit sambo med och valt att skaffa barn med…. Som förefaller vara en otroligt redig person som sätter sitt barn framför allt…
    Han har inte gått över lik för att få träffa sin son, för pojkens skull, han vill inte göra illa pojken…. Tänk så mycket Catrin har att lära av honom….

    Var i ligger allmänhetens intresse för att följa och rapportera om en vårdnadstvist?

    Denna eller någon annan?

      I hennes fall kan det ju vara befogat då hon begått brott genom att inte låtit honom träffa pojken när han haft rätt att göra det, och det visar ju hur mycket hon ljuger när hon skriver.

        Då kommer tidningarna hädanefter bli fulla av rapportering av vårdnadstvister då att undanhålla umgänge från ena föräldern är långtifrån ovanligt.

        Vem är det som blir varnad här? I vems intresse ligger det att vi känner till om detta ”brott”?

    Hur ska jag formulera mig.

    Det pekar på vilken typ av person hon är. Andras vårdnadstvister eller brottslighet är inte så intressant. Men om mam lägger ihop alla pusselbitar så ser man den faktiska bilden.

    Och det är nog det folk vill få fram och belysa.

    Det är inte synd om henne, det är synd om hennes offer. I detta fall son och far.

      Skitsnack! Folk vill gotta sig i en snaskig vårdnadstvist pga att de inte gillar Catrin och struntar på vägen att barnen blir uthängda.

        Det finns bara förlorare i vårdnads/boendetvister.

        Här är den största förloraren pojken. Catrin har själv fläkt ut sig på nätet i alla sina frågor. Tror hon att jag (andra vuxna) inte ska reagera på att barnen far illa så har hon jäkligt fel.

        Hur hon behandlar sina barn och utnyttjar den berör mig mest.

        Jag tycker inte ens, hon är, enligt sina egna sociala medier är en ”good enoughförälder”.

        Finns bara egenkärlek där.

        Moa

          Exakt?

          Fortsätt ni att intala er att ni har på fötterna ang att skriva om hennes vårdnadstvist men ni lurar ingen annan än er själva.

          Ni hittar på att det är för att visa på ett mönster/lägga pussel. Behöver ni verkligen mer ved till er eld än det som finns ang hennes bedrägerier?

          Att ni sedan säger: Hon började med att hänga ut sina barn så då kan vi fortsätta. Var ligger logiken i det?

          Nä erkänn för er själva istället. Ni vill snaska i skvaller och det om saker som rör små barn.

          SKÄMS!

            The real Hmm! Vill du inte kommentera under ditt nick längre?
            Det som du under så lång tid försvarat med näbbar och klor här bland kommentarerna?

            Absolut vill jag det. Tror du inte jag fattade att DU skulle se mitt ip?l

            Det var av omtanke om dig som jag inte gjorde det, men gulligt att du nu också börjar hänga ut folk som tycker olika. 😈

              Av omtanke till MIG? Varför? För att du anklagats för att hålla dålig ton och köra med översitteri bland kommentarerna?

            Jag fattar vad du menar. Dock har jag någon konstig förhoppning om att Catrin, iaf när det gäller barnen ändrar inställning.

            Korkat, visst, jag vet men man kan inte lämna barn vind för våg. Alla barn är våra barn.

            @CamCam

            Är det så det kommer se ut att du hänger ut dina läsare när det inte passar dig?

            Har hänt mig både en och två ggr att jag varit för snabb på tangenterna och skickat i väg anonymt. Inte alls avsiktligt av mig.

            Iofs kan det ju hända att man vill vara anonym ibland. Är det ett problem då?

            Moa

            Ja inte tror du det var för min skull iaf? Jag har inte skrivit något som jag inte står för och jag har som du märker inte dragit mig för att hamna i skott elden förr. Och som sagt ville jag dölja för dig att det är jag som skriver genom att skriva från annat ip så skulle jag lätt kunnat det.

            Så ta nu ett djupt andetag och fundera på varför det var för din skull. Du får inte fler ledtrådar än så här från mig.

            Under tiden så kan du ju förklara ditt syfte med att visa för alla att det var jag som skrev.

            Moa: Ok jag fattar vad du säger men jag håller veklingen inte med även om jag tycker allas barn är våra barn. Inget gott kommer från att vi sitter och kommenterar ett infekterat vårdnastvist utan är enbart integritetskränkande för barnen.

            Jag tycker det är snaskigt och det står jag för.

            Så du tycker alltså att det ska vara fritt fram för Catt att utnyttja skattemedel efter skattemedel efter skattemedel för sin egen dumhets skull?!

            Aha, du har hunnit redigera din kommentar sedan jag svarta från att enbart stå: Omtanke om MIG!

            Till att lägga till att jag har anklagats för översitteri och ha dålig ton.

            Din logik briljerar verkligen och dina gamla ostar som du samlar på måste sinka svårt i ditt skafferi.

            PS Så här lätt var det att skriva under nytt ip 😉

              Ja, jag kände att den behövde kompletteras – är det konstigt? Du har ju anklagats för det både en, två och tre gånger.. Men hur var det med omtanke om mig? Jag fattar fortfarande inte…

            *Stinka svårt….

            Ehh… lustigt svar TRM

            Börja du. Vad var ditt syfte med att visa på att det var jag som skrev.

            Och ja det var ett himla konstigt tillägg som enbart gick ut på att misskreditera mig och deflektera bort ifrån den som jag hävdade var mitt syfte med att kommentera anonymt.

            Du kunde lika gärna påstått att jag ljuger rent ut. Det hade varit ärligare.

              va?

            Andrea: det ÄR fritt fram för Catrin att ”utnyttja” skattesystemet i detta fall, det är så det fungerar och gäller lika för alla.

            Jag är inte en stark läsare här, men min sambo är det. Camcam du är ju en fascist, du kan inte lägga ut en plattform som skapar en integritetsskyddad atmosfär där alla kan få yttra sig utan rädsla för att maktinnehavaren ska komma över dem. Med makt i dina händer är du inte bättre än trump eller stalin var, det är tur att du bara äger en blogg, då hade det gått dåligt. Kanske ska sluta använda makten bara för att det gynnar dig? Äckligt.

              Jag gissar att The Real Hmm är din sambo?

            Håller med The real hmm. Är ytterst konstigt att hänga ut hmm som hmm när hmm kommenterar anonymt. Oavsett varför hmm har gjort det.

            Va då va? Vad var ditt syfte med att visa på att det var jag som skrev?

            Och nu får du sluta leka Sherlock. Du gör ett förbaskat dåligt jobb.

            Jag skulle gärna vara sambo med Drottningen för hon låter trevlig men det är vi inte.

            Hörru vad är ditt problem. Är du putt över något jag skrivit till dig?

            Jag har inget som jag tagit illa vid mig från det du sagt om mig om du råkar tro det.

            Och om jag hade varit någon som kommenterat anonymt under analtråden så hade jag varit orolig för att våga kritisera dig i framtiden. Så heads up alla som skrev där.

            Just saying!

              Nej, det var dumt gjort som sagt. Jag undrade mest vad du hade för agenda med tanke på det ”revirpinkande” som omfattat ditt nick tidigare och eftersomj du försvann när jag tidigare bad dig tagga ner i kommentarsfältet. Och angående analinlägget – skriver jag att man är anonym i ett inlägg så är man. Just saying! =)

            Så en kan bara förvänta sig att vara anonym om du i förhand aviserat det? Ser du något problematiskt med det?

              Haha.. nä.. som jag skrev, det var dumt gjort och kommer inte ske igen. Man är alltså alltid anonym vilket man egentligen är som TRH också eftersom det är ett anonymt och påhittat nick som inte kan kopplas till någon person. Den enda gången jag skulle lämna ut information är om polisen ber om det – aldrig annars. Så – kan vi släppa det här nu? Eller ska vi dra det en vända till? Jag gör det gärna om det är oklart..

        Ja, tyvärr har Catrin hängt ut sina barn genom att blogga om dom när dom är jobbiga och bajsar ned hemma i soffan… Lagt ut hel och halvnakna bilder på grabbarna, skrivit om sina brott på sina bloggar, om papporna på bloggarna, om hur lustigt det är att yngste grabben har en syster som är nästan jämnårig med honom… Hur flickans mamma anser det vara lustigt eller inte kan man ju bara ana, då hon one night standade med hennes karl, men det är hans ansvar, men lustigt är det ju inte, speciellt inte eftersom hon pekade ut en annan karl som pappa och sen plötsligt efter att ha blivit överbevisad kom på att hon legat med en annan…. Ja, det är tragiskt att hon säljer ut sina barn på offentliga bloggar, instagram, facebook m.m, just bara för att få synas….

        Jag själv är inte intresserad av hennes barn förutom att det är fruktansvärt synd om sonen som blir berövad på sin far. För som sagt så handlar det inte om dom. Det handlar om hur försöker manipulera och dupera. Man vill påvisa sanningen om Catrins personlighet.

        Hon är en störd människa, och det syns i detaljerna. Därför påpekar man dessa. Och varje gång så uteblir den röda tråden i hennes ord och historier. Ingenting av det hon vill få fram hänger ihop, just för att det inte är sant.

    Inte relevant för inlägget men oj va Blondinbella försöker få folk att glömma bort kritiken. Sympatiinläggen bara flödar tillsammans med inlägg där hon involverar läsarna..
    *vilken serie ska jag välja? = 300 kommentarer.
    *Jag kan vara djup också. Otrohetsinlägget = 340 kommentarer.
    *Jag är en superwomen. Har ingen dötid = 100 kommentarer.
    *Jag skänker pengar till välgörenhet. Vilken organisation ska jag välja? = 24 men lär bli betydligt fler när inlägget legat uppe några timmar.

    Men kan vi inte bara låta den stackars människan få vara ifred o ordna upp sitt liv!!!
    Låt rätten göra lagen rättvisa, det är allvarliga saker för utomstående att spekulera i.
    Jaja läs inte denna blogg då säger några… men jag kan ju inte vara den enda människan som tycker det är extremt mycket skriverier om catrin.

      Precis vad rätten har gjort…. Dom har bedömt att det är bäst med gemensam vårdnad då det är bäst för barnet…
      Men eftersom Catrin är en dramaqueen i megaformat och har så stort bekräftelsebehov, hela hon skriker ju, hallå…. Se mig, hör mig, uppmärksamma mig, tyck synd om mig…. Så kan hon inte respektera rättens beslut utan måste promt lägga sig ned på marken och skrika och banka med händerna i marken…. Genom att överklaga… Hon har ställt till all cirkus själv, hittat på att hon är proffsbasketspelare, blivit våldtagen, har barn med en kändis, och dessutom begått upprepade ekonomiska brott och dessutom blivit av med körtkortet p.g.a rattfylla, undanhållit sonen från pappan när det varit hans tur att ha umgänge, reda ut sin situation själv? Hahaha, det verkar hon inte klara, hon är inte nappavänd ännu och navelsträngen är inte klippt, hon är beroende av sin mammas ekonomiska hjälp och hushållersketjänster.

    Tycker även det är viktigt att det framkommer att pappan betalar ALLA sina rättegångskostnader själv medans Catrins skickas direkt till staten då hon inte har någon ”vit” inkomst. Summan hamnar i runda slängar på ca.50.000kr/tillfälle så Pappan har lagt enorma summor bara för han vill kunna ta del av sin sons liv. Håller tummar och tår att Catten inte får igenom sitt saboterande igen!

    Är det faktumet att pappan tycks besitta både arbete och egen lägenhet med en stor släkt i närheten som skrämmer Catrin?

    Tycker på det stora hela att pappans uttalanden känns både relevanta och uppriktiga. Klokt tänkt utifrån barnets perspektiv.

    Catrin känns lika ostabil och oskön med att förminska sina egna tillkortakommanden och förstärka pappans ev, som vanligt.

    Dock gör båda samma misstag, de försöker misskreditera varandra. Visserligen är Catrin dömd för brott. Det är, i sig är inget skäl till att bli av med vårdnaden. Om brottet inte handlar om misskötsel av barnen, vill säga.

    Jag tycker att pappan visat stor hänsyn till barnet som tom avstått från att tillkalla polis när Catrin vägrat umgänge. Det antyder verkligen att han kan känna empati och känna in barnets behov och känslor.

    Hur Catrin behandlar sina barn lämpar sig knappast för skrift. Jag kan inte låta bli att undra om ”hembesöket” av ”babydaddy” var arrangerat inför vårdnadstvisten? Fina bilder att visa upp. Men sen då? Hur mycket träffar den pojken sin pappa? Inte så ofta, då hade det legat uppe på något av hennes sociala medier.

    Alla sjukdomar? Är det umgänget?

    Pojkens pappa borde begära ut sjukjournalerna och ta reda på sanningen, nu när han kan. Det är väl bra att veta även om han är så sjuk som Catrin påstår.

    Undrar om Catrin vet att det blir mer och mer vanligt att umgängestrilskande föräldrar mer och mer ofta blir av med boendet för barnen?

    Jag avskyr när folk bråkar om barnen. Stackars barn. Hur kan det vara skadligt att ge sina barn fler och fler som älskar dom?

    Moa

      När har pappan misskrediterat nånting?

        Pappan drar upp händelser som inte är relevanta till målet.

        Visserligen är Catrin dömd för brott. Ändå ska det ses utifrån vad målet gäller. Målet gäller vårdnaden om barnet. Rätten menar att det faktumet inte påverkar Catrins föräldraförmåga.

        Kan tyckas märkligt men det är så det fungerar.

        Samma sak när mamma AH vittnar. Bara genom att hon säger att CH har sag det till henne minskar hennes trovärdighet avsevärt. Andrahandsuppgifter är inte relevanta alls.

        Moa

          Men att åka utomlands utan att informera den andre föräldern är oerhört relevant. Och ja, är man misstänkt för brott som kan innebära fängelse så är det också relevant.

          Finns även väldigt relevanta saker som CH skriver om att pappan borde berättat om var de skulle sova. Men de sakerna hon nämner för övrigt är mest subjektiva åsikter. Och där ligger hennes tidigare bevisade lögner henne i fatet.

          Så ifall pappan levt närmre så hade sonen kunnat leva halvtid hos bägge, vilket ofta är det bästa för barn.

            @Sanningen

            Mig behöver du inte övertala till någonting. Jag är varken Ordförande eller Nämndeman i målet.

            JAG tycker det är riktigt illa att Catrin använder sina barn som personliga ägodelar och levande hämndmaskiner.

            Tyvärr har du fel när det gäller Catrins ev fängelsestraff. I det här fallet tas det hänsyn till att pappan, trots att han vet att mamman ev har fängelsestraff framför sig INTE begärt boendet för pojken. Pappan tycks inte nämnvärt oroad över det. Varför ska tingsrätten då ta hänsyn till det? Ovidkommande i frågan. Pappan hade kunnat avstå från att uppge det och fått samma resultat.

            Det ses som en motsägelse i sig. Hade pappan begärt boendet också så hade kanske utslaget sett annorlunda ut.

            Om någon av föräldrarna glömmer att säga något ibland är oväsentligt. Vilka föräldrar glömmer inte? Det är vaken farligt eller ett brott. Att C ens tar upp det, ses nog som rätt ointressant i skuggan av att hon tog barnet och flyttade utomlands vid 2 tillfällen utan att informera pappan.

            Som sagt, jag är inte inblandad i det här caset. Men jag vet hur nämndemän/ordföranden ska resonera och ta hänsyn till.

            De ska ta hänsyn till barnets bästa inte till föräldrarnas schism.

            Moa

    För i helvete Catrin, att du inte skäms?! Stackars dina barn som har dig som mamma. Det är synd om dom nu, tänk sen när dom blir äldre och både dom och deras kompisar kan läsa allt om dig som står på internet. Förstå vad dom kommer skämmas över dig. Herregud. Tror du dom kommer vilja ha kontakt med dig när dom är stora nog att förstå hur du är och vad du har gjort/gör?

    Varför inte bara göra det som är bäst för barnet? Hur svårt kan det vara?

      När man heter Catrin Hedlund tänker man bara på sig själv tyvärr, inte på någon annan

    Väldigt intressant tvist att följa. Barnet borde fått bo hos pappan. Nu tvingas han flytta mellan mormor och mamman. Undras om mormor Anne skall vittna om vilken fin och ärlig dotter Catrin är. Bedrövliga mänskor.

    Någon som har koll på hur många inlägg om Carin som har skrivits den senaste veckan? för jag har för mig att det finns flera mediaprofiler än henne att skriva om.

    Tex: Sanna Bråding har valt att byta namn på sig bebis till Lakkie-Bee pga av fördomar och hon känner sorg över det?

      Det inlägget är tidsinställt och kommer upp kl 15 idag. =)

    Ok, nu har jag läst den länkade domen. Det som fick mig att verkligen höja på ögonbrynen är att Anne Hedlund fått uttala sig och säger att My måste ta ett bättre föräldraansvar. What?! Han försöker ju men uppenbarligen saboterar Catrin ALLT! Dessutom är det helt galet att Anne medger att hon tvingas hjälpa sin vuxna dotter ekonomiskt, det o något gör ju att man tycker att Kevin bör bo hos pappan som är stabil och har fast inkomst

    . Alltså, jagg tillhör dem som tycker att det går för långt när Camcam mailat bloggportaler ang Catrin, men detta med vårdnaden är intressant även ur ett samhällsperspektiv där mammor verkar kunna bete sig hur som helst men ändå komma undan. Att åka dit för inte bara bedrägeri utan också RATTFYLLERI ( tänk om det händer med barnen i bilen) är ju skrämmande. Efter att ha läst så önskar jag att pappan blir boendeförälder istället. Av det vi vet om Catrin har hon ju svårt att hålla sig till sanningen, så att hon gör det i det här fallet där barnet står på spel håller jag för otroligt.

      *My = ML , barnets pappa

      Pappan vill att K1 fortsätter bo hos sin mamma då han gjort det hela livet det är inte det vårdnadstvisten handlar om. Det han vill är att få bättre uppsikt om vad som sker tex. i skolan mm. samt att få umgänge vissa helger/lov…Inget annat. Tycker det mesta tyder på att han är väldigt mån om sin son och sätter hans trygghet i första hand.

      Jag läste som sagt domen, vet att det inte var det som det handlar om. Men jag skrev ju att JAG vill att pappan ska vara boendeförälder, jag tror nämligen att barnet mår bäst av det i längden. Har själv en förälder som slirat på sanningen när det passat, och det är ingen bra miljö att växa upp i …

        Instämmer! men tror att pappan resonerar att det skulle bli tufft att byta boende/stad/skola när dom inte känner varandra så bra än(pga. Catrin som saboterat umgänget) Kanske framöver när K blir större så han kan välja själv.
        Själv önskar jag att alla barn fick växa upp med vettiga föräldrar som alltid sätter barnen först men inser att så kommer det aldrig bli..

    Trist att CamCam nu ”kör en Dessie” och ska hänga ut om man använt olika nick. Jag brukade signera som Maria eller M men nu finns en annan Maria så då har jag fått välja ngt annat. Typ hej. Ibland råkar det bli anonymt för att man glömmer…

    Jag ogillar starkt att man ska ”outa” vad personen brukar signera som. 🙁

    Jag tänkte kommentera analsex-tråden (sjukt rolig by the way) men glad att jag inte hunnit göra det än. Ett sånt svar vill man ju inte ha slängt i ansiktet ngn annan gång. Eek!!

    Slutkommenterat här nu för min del pga detta. Mkt trist för jag uppskattar kommentarsfälten här även om jag inte är superaktiv så läser jag alltid!

    (Och CamCam jag har tipsat dig flera ggr och har aldrig skrivit ngt dumt eller elakt – det kan du ju kolla upp. Tycker bara det känns obehagligt att veta att något sånt kan dras upp när du känner för det. Du får radera detta om du vill – det var väl mest för dina ögon jag skrev detta ändå. 🙂 )

      Adjö!

      Det var verkligen en engångsföreteelse eftersom The Real Him rivit upp himmel och jord just på grund av sitt nick. Det var kanske dumt men du anar inte vad jag gått igenom här bland kommentarerna just på grund av hen och dennes nick…
      Så nej, det kommer inte ske igen.

        What? Vad har man missat?

        Som x admin på ett väldigt utsatt forum så förstår jag mycket väl att din bägare rann över, förstår även varför. Vi läsare har ingen koll på vad som händer bakom ”ridån” och har inte hela bilden klar för oss. Ibland måste man bara sätta ned foten för att visa att vissa saker inte är okej.

        Jag tillhör inte dem som har TRH som favorit, men jag tycker ändå det var fult gjort. Oavsett ”vad du gått igenom”. Minns också hela spektaklet med nicket och allt, men det var helt enkelt oskönt av dig , Camcam.

          Ja, det var det! Förlåt, TRH. Man lär sig någonting varje dag..

            Men TRH man måste ju kunna förlåta, det var ruttet av CamCam att outa dig. Men det har hon även erkänt, varför inte gå vidare?

              Fast vad har jag outat? Ingen vet vem hen är, eller hur? Men ja, det var fel men det nu känns det hela bara fånigt..

            Nej, outa har du väl inte gjort, Hmm är fortfarande lika anonym som tidigare men jag kan bara säga från egna erfarenheter att jag skrivit kommentarer där jag inte använt mitt nick. Och det gör jag ju just för av någon anledning vill jag inte förknippa mitt nick med det. Kanske för att även om det är ett nick så är det ändå jag, mina åsikter, tankar och känslor som förknippas med det och vissa saker är så pass privata att det blir för nära inpå när det förknippas med något som ändå är jag, trots att det är anonymt?
            Hahaha sjukt flummigt men någon kanske kan förstå vad jag menar iallafall.

            Om Hmm kommenterat under sitt riktiga namn hade jag förstått önskan om att skriva anonymt ibland. Men ingen vet ju vem det är..? Annat än att den kommentaren nu kan kopplas till personen bakom Hmms andra åsikter. Och kommentaren var ju rumsren och prydlig, som Hmm’s ofta är. Det är ju inte som att man outat att Hmm och Andrea är samma person eller något.

            Med det sagt, förstår att Hmm känner sej klämd. Det hade nog dom flesta gjort.

            Herregud! Ni bråkar ju om allt! Det är otroligt tråkigt att läsa kommentarer som Anonym 1,2 och 3 har skrivit. Antalet Anonymer har eskalerat senaste tiden ,jag fattar inte hur svårt det kan vara att använda ett nick och vara konsekvent med det.

        Samtidigt var det ju ett troll som utgav sig för att vara the Real hmm så kanske inte så konstigt att hon reagerade.

          Exakt min tanke också! CamCam ”hjälpte” ju även till att tala om för oss andra läsare vilken som var den rätta TRH när trollen höll på som mest. Hur kan detta helt plötsligt bli THR egna fight ”med näbbar och klor” då?

            Vi har haft en egen liten dust också.. =)

            Vår egen lilla dust. Du menar när du blev sur, jag var det aldrig,över mitt val av nick efter att du tog parti mot mig?

            Nästa gång det rinner över för dig, hur ska folk veta att det inte kommer ske?

            Actions speaks louder than words!

            /The real Hmm

            PS Jag köper inte din förklaring över varför du outade mig. Du vet själv varför.

              Nej, jag vet faktiskt inte alls.. förklara gärna… eller nä…skit i det… over it faktiskt..(tillägg)
              Och du får kommentera under vilket nick du vill. Mina kommentarer är rosa så feel free att kalla dig The real CamCam eller Tjocka Hetsätarkatten eller Drottningen av Saba om du så önskar. Vill du hålla på och tjafsa nicks så får du göra det men jag är MER än klar med det… Snacka om att göra en höna av en fjäder. Inte en käft vet vem du är fortfarande så vad sysslar du med?

            Men snälla du jag använde ditt namn för att bevisa en poäng som klockrent gick igenom när jag gjorde den då det ledde till att du blockade mig för att jag tog ditt smeknamn inte för att jag VILL kalla mig för CamCam

            Men du kunde inte låta bli att ”berätta” att vi hade en ”dust lite så där undflyende när hela dusten var din och aldrig min.

            Och jag fattar att du vill lägga det här bakom dig fortare än kvickt för det ser ju inte så snyggt ut om vi skulle börja dissekera det hela ordentligt.

            Tex den gången när du LADE UT TVÅ TREDJEDELAR AV MITT IP bara för att bevisa att du och jag inte var samma person. Inget du drog dig för.

            Och så det här med orsak verkan. Den mest bidragande orsaken till att det blev ett sådan rabalder om mitt nick var att du valde sida samt att skriva ett helt inlägg. Jag snackar alltså om första varvet när det hände. Inte andra och tredje.

            Och hej vad snabbt du kom över det här med mitt nick. För bara några timmar sedan så var det såååååå intressant att du inte kunde hålla dig från att med en dryg fråga undra varför jag skrev anonymt, till att NU är du helt över det.

            Nä nä jag fattar varför du säger att du är över det. Ett sätt att sopa under mattan.

            Och till den som tycker att jag ska ta en ursäkt, Tja det ligger rätt mycket på kontot där CamCam har valt att high lighta mig när hon har trott att det inte kommer vara till min fördel.

            Den ekar rätt tom förstår du för jag har svårt att tro att jag skulle fått den utan era protester. 🙂

            Och jag kan förekomma din fråga CamCam varför jag inte protesterade när du lade ut mitt ip.

            Tror du jag är dum eller? Jag har minst en stalker efter mig varav en vet jag nästan vem det är och hen är sjuk och farlig. Dumt då att visa på att jag blev oroad och bättre att hålla god min och låtsas som att det regnar,

            Och nu ni som börjar googla efter det ip:et. Dels så var det inte hela numret + jag har ingen anknytning till det längre heller.

            Herregud, ”the real hmm” du måste seriöst skaffa dig ett liv. Dina kommentarer är så patetiska att jag aldrig sett maken. Kom ner från dina höga hästar och inse att detta är Cams blogg och du mest framstår som en värre stolle än Anna Book. Jag skulle inte klandra Cam om hon blockar dig efter det här för du verkar ju inte riktigt frisk. På riktigt. Inte frisk!

            Jag kan inte annat än hålla med Anna – har du verkligen alla hästar hemma TRH? Du verkar obehagligt besatt av dig själv på något jävligt creepy vis. Kan du inte bara dra här ifrån för allas bästa? Du verkar helt seriöst inte må bra och förpestar hela den här bloggen med din skit. Usch! Obehaglig är vad du är! Så gör oss alla en tjänst och hitta ett annat fokus för din besatthet o ditt maniska beteende. Snälla.

            Om du nu har en hel uppsättning stalkers efter dig så borde du kanske hålla en lite lägre profil på nätet istället för att hänga här och själv vara mer eller minde besatt av den här bloggen. Jag håller med ovanståedne talare att du inte verksr riktigt frisk. Stackars cam som fått dig på halsen. Huuu!

            Blocka med pga ”det här”? Vad är ”det här” som jag gjort här menar du som förtjänas att blockas?

            Du menar på allvar att det är jag som gjort fel i den här tråden och inte Cam? 🙄

            Besatt av mig själv pga att jag undrar vad nästa steg från Cam blir. Om hon hänger ut hela mitt ip nästa gång.

            Hålla lägre profil? Säger du till tjejer att stanna hemma också så att de inte blir våldtagna?

            Men fint att ni låtsas hänvisa till min hälsa snarare än att ni erkänner att jag inte låter er mobbas ifred.

            Böööh ?

            Sov gott!

            Finns ett jätteenkelt sätt attae till att det inte händer. DRA HÄR I FRÅN ! Blocka TRH Camam!

            Blir helt matt när jag tänker på hur mycket vissa människor kan störa sig på en annan person på nätet. Det är inte så svårt att hålla kvar i sin moral och sin respekt mot andra, även på nätet.

        Kan du SNÄLLA eliminera the real hmm härifrån? Jag ber :((((

          Ja tack!! Vill hon hålla på och argumentera i evigheter om allting kan väl människan skaffa sig en egen blogg. Men vem fan skulle läsa den..

    Vad gäller advokatens kostnadsräkning kommer här en sammanställning över Catrins advokatkostnader i den utdragna vårdnads- och umgängestvisten. Hon har beviljats ersättning för kostnaderna med stöd av rättshjälpslagen i samtliga fall. Det är alltså inte det eventuella rättsstödet i hennes eventuella hemförsäkring som använts utan staten har tagit kostnaderna.

    Dom angående vårdnad och umgänge, 28 februari 2012 – 45 188 kronor.

    Dom angående vårdnad och umgänge, 5 december 2012 – 15 063 kronor.

    Beslut angående verkställighet av den tidigare domen, 8 augusti 2013 – 12 420 kronor.

    Dom angående vårdnad och umgänge, 5 december 2013 – 15 525 kronor.

    Dom angående vårdnad och umgänge, 28 december 2016 – 41 344 kronor.

    Totalt: 129 540 kronor.

      Tack UnicornMeat för bra info!
      PS. skönt att du är tillbaka igen 🙂 gillar det du skriver då du förklarar på ett väldigt bra och pedagogiskt vis i alla dina inlägg.
      Hälsningar
      Annelie

      Men helvete!! Vilka summor! Blir helt chockad över hur en sådan människa som Catrin kan kosta samhället så jävulskt med pengar. Inte bara i detta, men även i all annan soppa hon försatt sig i ijumed bedrägerierna.
      Vart går gränsen? Vissa kan bli fällda till en månads fängelse och skadestånd för att brottats med en vakt på fyllan. Men någon som Catrin kan begå brott efter brott och verkligen kosta privatpersoner plus samhällsekonomiskt med hennes systematiska kriminella beteende.

      Sen så anser jag att ifall Catrin själv väljer att exploatera sina barn samt försöker upprättahålla en fasad som uppenbarligen är helt falsk så är det bara bra att någon bevisar motsatsen- i detta fall denna dom hur det verkligen ser ut med umgänget och samarbetet mellan föräldrarna.
      detta påvisar bara ytterligare hur Catrin är helt oförmögen att klara av vuxenlivet och jag ser bara en rak väg neråt för henne.
      Skulder, fängelse, bristande i omsorg till barnen, utblottad.
      En person som vi vanliga skattebetalare kommer få försörja. Tyvärr.

    Varför i helvete lipa över ett nick? Ett påhittat namn dessutom? Känner sig uthängd ? Vilken idiot.

      Så om du bytar nick varje dag. Och CamCam skriver ut alla dina nick du använt under samma IP adress under ett inlägg där du kommenterat anonymt (aka inte vill att folk ska kunna koppla dig till någon som kommenterar ofta, och bli utsatt för massa ”hate that person” inlägg), skulle du inte reagera?

        Vad har det för betydelse? Vi är på internet, på en blogg med anonyma namn… det är ju inte stadshemligheter direkt utan åsikter, frågor och skvaller för guds skull

        Hmm borde tänka på sin attityd snarare än att försöka gömma sig. Ingen gillar falska anklagelser. Inte konstigt att folk blir irriterade.

    Ja har jobbat i tingsrätten och tro mig tingsrätten blir aldrig trött på någon, så som hon uttrycker de. Man behandlar alla som att de är första gången dom är där, man låter alla berätta sin historie om de nu må vara 10 gången dom berättar samma historia. Däremot väger man in i dombeslutet en rad olika saker för att de är lag på de.

    Vad gäller tvistemål om barn vill tingsrätten i mångt och mycket att föräldrarna skall sammarbeta med varandra om de inte är direkt föra för barnet. Man ser att de bästa för barnet är att båda föräldrarna är närvarande om de som sagt inte är skadligt för barnet (fler föräldrar motsätter sig rätten heller inte, då det i dagsläget finns typ hundra olika konstellationer med familjer)

    Alltså camcam, häromdagen när nån undrade om det var så smart av dig att fundera på att lägga upp frågorna catten kommer få under kommande förhör så skrev du typ att bloggen tillhör Nöjesguiden och därför lyder under nåt ”tidningsreglemente” (kommer inte på rätt ord). Alltså att din uppgiftslämnare är anonym.
    Borde det då inte gälla oss som kommenterar också?
    Jag är inte så himla sugen på att bli outad som TRM för att du har IP-numret…
    Sorry för lång och omständig kommentar men jag tycker du gjorde jäkligt fel.

      Yes, och det har jag skrivit också. Nu har jag ju inte ”outat” någon eftersom det är ett anonymt nick men det kommer som sagt inte ske igen. Endast om polisen ber om det i en utredning – aldrig annars. Scout’s honor!

        Har polisen hittills begärt att få IP bakom någons nick av dig?

          Nope! Polisen har aldrig visat minsta intresse för min blogg som jag vet om. Förväntade mig dock en inbrytande piketstyrka efter alla Cattens hot igår men ingen kom. Jag som hade förberett med fika för mitt oväntade besök och allt..

            CH har hotat att anmäla folk ett flertal ggr. Men enligt uppgift är det bara tomma hot, rätthaverism i sitt esse

    Är det fritt fram för mig att kommentera som The real Hmm igen alltså? lol

    För övrigt är man väl aldrig anonym på internet? (:

    Camcam, kan du se vilka nicks jag använt mig av på denna sida? Vore intressant att veta hehe

      Så länge du inte kommenterar som Tjocka Hetsätarkatten och skickar ut SOS-signaler om att du håller på att svälta ihjäl så får du kommentera med vilket namn du vill. Princess Consuela banana hammock kanske? =)

        Jag undrar hur många kommentarer den här bloggen skulle få om man var tvungen att kommentera via Facebook? Gud vad tråkigt det skulle vara här inne då… =(

          Ja, speciellt för oss som inte har facebook men ändå vill kommentera här! Frans har ju gjort så och det är ap trist!

          Bank-ID !!!! ?

    Kaozzzzzz bland kommentarerna *poppar popcorn*

    Kom och tänka på att det var länge sedan Catrin skrev om att någon av pojkarna övernattat hos mormodern. Eller har jag missat nåt?
    Sammanfaller detta med den delade vårdnaden om K1? (Nyår är sista gången jag kan komma på)

    Jag personligen tycker att man generellt ska lämna oskyldiga barn utanför bloggvärlden så mycket som möjligt men…

    I CH fall TROR jag att anledningen till att hon kämpar med näbbar och klor för ensam vårdnad i detta fall är för att hon hoppas att det ska ge henne ett ”get out of jail free card” vid en (eventuell) fällande dom i den kommande rättegången (ja, jag är säker att det blir en sådan).

    Jag har läst domen i den senaste vårdnadstvisten och i mitt tycke är den väldigt välskriven. Pappan verkar mycket mån om att få en bra kontakt med sin son vilket har saboterats. Något krav på växelvis boende har mig veterligen aldrig varit på tapeten utan han vill bara kunna vara delaktig i beslut gällande sonen.

    Gemensam vårdad innebär också saker som att Catrin inte ska kunna dra iväg utomlands utan pappans medgivande och sådant passar säkerligen inte Catrin.

    Det går att räkna upp massor av saker (t.ex. närvaro i skolan och sjukdomshistorik) som han också i och med gemensam vårdnad får insyn i – och där är nog Catrin inte så pigg på att köra med öppna kort.

    Men det primära just nu är nog att skaffa sig alla fördelar hon kan för att klara sig undan ett fängelsestraff.

      Det känns som om du är spot on med hela ditt inlägg, jättebra analys! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.