Vem vill bli miljonär?

EDIT! Vi var tvungna att avaktivera like-funtktionen tillfälligt för den störde en annan funktion. Men förhoppningsvis är den tillbaka redan i morgon så ni kan lajka loss igen!

Kenza & Daniel Paris:

kenza

Kenza och Daniel verkar ha besökt ”Lilla London” aka Göteborg för att vara med i Postkodmiljonären. De båda har tävlat till förmån för välgörenhet och i vår får vi tydligen se om de båda dragit in några pengar.

När jag var liten var min dröm att få vara med i Fångarna på fortet. Jag brukade bygga egna banor hemma i köket och krypa under stolar övertäckta med filtar i jakt på mina nycklar.
Lycka var när farmor gav mig en massa stora nycklar till ladugården som hon inte längre använde och som jag kunde använda i min lek. Dock hade jag inget torn, inga tigrar och inga småväxta män att ge mina nycklar till utan mest en uttråkad katt som gäspaden mig i ansiktet nrä jag försökta knyta en ledtråd runt svansen på henne.

Nu för tiden är jag inte lika säker på att jag skulle vilja vara med.
Spindlar och skorpinoer- nej.
Bungyjump -nej.
Allt annat känns hanterbart – till och med ormar.

Förutom Fångarna på fortet så ville jag även vara med i Bullens brevfilm.
”Det är inte tjejen i filmen som har skrivit brevet”…

Vam tror ni har bäst allmänbildning?
Kenza eller Daniel?

 

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tänker att de är relativt likvärdiga men kompletterar varandra. Dock tror jag det ändå är på en något låg nivå.

    Oj vad lång den där Richard är!

    Tror daniel paris är smartare än vad han vill framställa sig som.

    och har kenza sprutat in något i överläppen?? Kollade på hennes blogg och hennes läppar såg större ut än vanligt.

      Lustigt. Får själv känslan av att Daniel Paris inte alls är så smart som han vill framställa sig som.

    Daniel har ju gått socionomutbildning, om man ska prata akademisk bildning.

    Men det spelar ingen roll hur allmänbildad man är när man får frågan om vem som vann tåboxningsmästerskapet i Lichtenstein 1967.

    Tänkte precis på det hur orealistiskt bilden Kenza har av livet är. Hon tror verkligen att hon kan få ALLT. Hennes sätt att skriva om ”när jag och Aleks får barn” osv. Hur vet hon att hon ens kan få barn den dagen hon vill ha det? Kolla hur det blev för Elsa Billgren nu tex och kolla på många andra. Blir trött på människor som tar allt för givet.

      Är väl bättre utgå från att det går tills motsatsen är bevisad? Jag och min sambo sa också ”när vi får barn”. Blev gravid på första försöket så det funkade ju finfint. Palla oroa sig innan det finns fog för det.

        Eller så är man kanske bara mer beredd om något jobbigt händer än om man ska gå runt och vara naiv hela tiden och tro att att livet är en dans på rosor?

      Icke att förglömma: folk adopterar, har surrogat, fryser ägg osv! Så om något borde hon ju säga ”När jag och Aleks får barn, antingen på naturlig väg, via adoption, via provrörsbefruktning, från surrogat” osv osv. Så att det blir ordentligt realistiskt alltså!

        Är ju inte ens alla som vill ha barn om det inte går på naturlig väg….

      Men va? Förlåt, men det var det löjligaste jag hört. Såklart folk ska kunna säga ”när jag/vi” om något de vill ska hända i framtiden.

      Jinxar finns inte på riktigt.

        Man kan ju inte ignorera statistiken som är verkligheten. Vi människor har svårare och svårare att få barn. Dels pga. Senare ålder men också mycket pga. den dåliga miljön vi har nu. Jag HOPPAS att jag kan få barn men det är absolut inget jag tar för givet att jag kan få. Särskilt i västvärlden är vi väldigt duktiga på att ta allt för givet.

    Vart tog inlägget om Ankpung och hennes oansvariga bakfyllekörning vägen ?!

    Jag har aldrig haft bilden av Kenza som särskilt allmänbildad? Klädintresserad och modesnygg absolut men inte direkt supersmart och engagerad i varldsfragor och historia? Har jag fel? Jag läser inte hennes blogg särskilt ofta så jag kan mycket väl missat de mest väsentliga bitarna, men som sagt… Hon slår mig inte direkt som en kunnig, samhällsintresserad person, absolut inte som dum heller men hoppas nån fattar vad jag menar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.