Dessies hemliga projekt!

Dessie:

(null)

Som hon har hypat alla sina hemliga möten och projekt. Man skulle kunna tro att det är självaste nobelpriset som skulle utses men icke! Det är bara Dessan som hypar upp sig själv..

Nu har hon i alla fall avslöjat att hon blivit ambassdör för ett finskt företag som heter UKKO.SE som är likt Frilansfinans och Cool Company.
Jag vet inte riktigt hur innovativt det här känns eftersom det här inte är någonting nytt. Eller har jag missat nått som särskiljer UKKO.SE från resten av dem?

Nästa projekt som ska avslöjas är den där plåtningen för Lifestyle Magazine som enligt Dessie även ska ha varit en fotografering för Mercedes Benz vilket inte känns helt troligt. Kan det inte bara vara så att Lifestyle Magazine smackat på sina klistermärken på en bil som råkar vara en merca?

Vad tror ni, mina spekulanter? (Visst borde man kunna kalla folk som spekulerar för spekulanter?)

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    På företagets hemsida står det att tjänsten är gratis, vad är det då de tjänar pengar på?

      Nää! Läs noggrannare:))

        Vadå ”läs noggrannare”? Har redan läst igenom hela hemsidan och hittar bara ”samband med att man tar ut lön debiteras endast 6 procent av räkningens slutsumma före moms” men känns orimligt att det är det enda de tjänar på. Sedan att det står på hemsidan att ”det är kostnadsfritt, idag och för all framtid” känns lite falsk marknadsföring ifall det faktiskt tar en viss % när lönen betalas ut.

    Använder Dessie tjänsten själv?
    Namnet ukko känns även riktigt märkligt. Vad betyder det? Enligt google translate så får jag upp ”fästman”.

      Enligt Wikipedia
      Ukko var en fadersgestalt i finsk mytologi som skapade och återupphöll ordning i världen.[1][2] Det var bland annat han som sågs som ansvarig för vädret, men även för skörd och naturhändelser. I estnisk mytologi (där i formen Uku) var han den gud som skapat skaparanden Ilmatar. Han beskrivs som en bredaxlad, vithårig man med böljande skägg och ett flammande svärd i handen, andra attribut är yxa, plog, hammare (med namnet Ukonvasara).

      I modern finska betyder ordet ukko helt enkelt gubbe. Ordets divina ursprung kan anas i ordet ukkonen som betyder åskväder. När bål tändes till midsommar, kallas de[källa behövs] Ukko-Kokko.

      Ukkos närmaste motsvarighet i den grekiska mytologin är Zeus och Tor[2] i den nordiska. Hans fru heter Rauni men kallas för Akka. Asteroiden (2020) Ukko är uppkallade efter guden.

        ”Han beskrivs som en bredaxlad, vithårig man med böljande skägg”, Gandalf is that you?

          Oj då. Kommer företaget att styras genom Management by Perkele ?

        ”Han beskrivs som en bredaxlad, vithårig man med böljande skägg”, Gandalf is that you?

          Oh but we loves it!

      Ukko betyder gubbe, (ukkonen betyder ”åska” och jag tänkte alltid som barn att det var ”gubben” som var igång igen.)

    Se vad bra att inte dd skrivit något idag om dessan, då hade inte cami kunnat göra detta inlägget då alla redan vetat

      Eller så kunde man läsa det på Dessies blogg redan i går morse… Och varför måste du hata på Dagens Dessie? Hon gjorde något folk efterfrågade och fram tills i går sa CamCam inget negativt om det.

      CamCam, jag tycker du bör säga rakt ut vad du tycker om Dagens Dessie så att det blir ett avslut på den här diskussionen.

        Håller med Lövet!

        Så om jag skrapar ett behov av att få fotmassage inne på min lokala Ica så parkerar jag mig för inte och ger det till ICAs kunder?

          #obegripligtinlägg

        Med tanke på att jag i nuläget tidsinställer många av mina inlägg eftersom jag är på jobbet så kan DD sabba en del tyvärr. Tanken är god men resultatet blir inte alltid så bra.

          Sådär, nu har vi ett svar! På denna sidan så sköter CamCam uppdateringarna om bloggarna!

          Frågor på det för de som ej kan läsa innantill?

            Plus en ??

            Nu var det ju en DAGLIG rapportering det handlade om från DD. Tror inte att CamCam har/hade tänkt sig att själv rapportera så mkt om Dessan. Meningen var ju att vi skulle slipps klicka oss in på bloggen. Så även på Blondinbellas blogg nu i slutet.

            Varför är din ton och attityd så dryg Lind?

            Jag håller med.

          Bra med svar! Då vet vi att här på bloggen är det du som skrivet inläggen

            Ja tydlig men utan att vara det minsta dryg!

          Så det är alltså ett ”Tack, men nej tack”?

            Ja så står det väl fast på ett vänligare sätt

          Sabbar på vilket sätt undrar jag? Du får ju knappast färre läsare av att Dagens Dessie skriver några rader om Dessie.
          Och vilken läsare som helst kan ju gå in här och skriva en rad eller två om vad Dessie skrivit om idag. Men jag såg att du censurerade en läsares kommentar häromdagen för att de omedvetet skrev om något du tänkte skriva om senare. Det kändes inte helt ok tyckte jag… Tänker du fortsätta att ta bort folks kommentarer om de råkar skriva om sådant du vill skriva om senare?

            Cam vill väl kanske helt enkelt vara den som sköter rapporteringen om bloggarna själv här, på sin blogg som hon är ansvarig för.
            Lövet, har du du en blogg!

            CamCam gör självklart hur hon vill, men jag håller med om att det blir konstigt när bra kommentarer cencureras/editeras p.g.a. CamCam vill skriva om ämnet ”först”. Bloggen förlorar på det, i mitt tycke.

              Jag har gjort det EN gång eftersom kommentaren innehöll hela det stycket jag skrivit om och som skulle publiceras.

          Där kom ju svaret. Nej tack till dagens D

          Sätt DD på moderering då? Liksom tala om för hen varför du gör det. DD skriver ju även när Dessie inte gör det, och det var ju det som var hela poängen, att tala om för oss Dessieberoende vilka dagar vi ska undvika bloggen då vi inte vill ge henne klick i onödan. Därför vill jag ha kvar DD och föreslår kompromissen att DD modereras om du skulle ha någonting att skriva om. Bloggen är ju fri att kommentera i, då jag inte ser allt som sker bakom kulisserna utgår jag från att detta inte är något problem då inte särskilt många modereras.

            Men alltså, kan vi inte bara respektera CamCams åsikt? Hur svårt kan det vara att inte läsa en blogg som aldrig uppdateras?
            Jag har alltid tyckt att Dagens Dessie är jättemärkligt. Tagit plats som liksom inte passar sig. Visst att vissa uppskattar det, men det spelar ingen roll om inte blogginnehavaren är okej med det.

            Emelie, resonerar du så om allt du inte anses vara nödvändigt? Mycket märkligt. Är det någonting i luften numer?

            Emelie, ta och läs alla kommentarer om Dagens Dessie innan du säger samma som alla andra. Grejen med Dessie är att en inte vet när eller om hon tänker uppdatera. Bloggen är dessutom inte tom, den uppdateras ibland. CamCam skriver knappast om allt Dessie gör heller, varför Dagens Dessie är bra för de som vill veta när och om det hänt något alls. Hänger du med?

            Anonym – jag resonerar precis som jag skriver. Tycker helt enkelt att det är respektlöst av DD. Sen kan jag givetvis inte tänka så om allt här i världen. Det vore ju jättekonstigt och helt orimligt?

            Susawoo- jag kan omöjligt ha läst alla kommentarer om detta. Jag läser denna bloggen när jag har tid. Men jag har läst många och jag kan fortfarande inte förstå varför det är så svårt att inte bry sig om Dessie? Tycker man att hon är ointressant, missköter sin blogg osv så är det väl bara att inte klicka sig in? Jag förstår faktiskt inte problemet. För ni som uppskattar DD tycker väl att Dessie missköter sin blogg? Vad är det då att bry sig om?

            För mig är Dessie totalt ointressant. Jag har varken barn, får ingen inspiration av hennes klädstil och tycker hennes uppdateringar är under all kritik. Därför läser jag den inte.

            Rätta mig gärna om jag har fel.

        Dagens Dessie kanske kan göra ett instragram-konto? Så kan man följa det där? Likt Catrin_hedlund_bedragerskan, då kan den som vill bara följa kontot och det krockar inte på samma vis med bloggen, då det är på ett annat forum. Om det är något folk är intresserade av kan man ju låta DD veta det 🙂

          Det är ju en jättebra idé! Ett sånt konto länkar jag gärna till! ??????????

          Det blir ju ett förbaskat tomt instagramkonto till ingen nytta. Att kommentera på en blogg med hundratals kommentarer en gång per dag i stil med ”intet nytt under solen” borde varken vara ogenomförbart ur läsares synvinkel eller ur denna bloggs innehavarares synvinkel medan däremot en egen blogg eller instagram där denna fras upprepar sig blir tämligen innehållslöst och inget någon kan grunda en blogg/konto på.
          Dagens Dessie hade ett syfte att signalera läsarna att spara in på klicken på dessies blogg då den står ouppdaterad och eftersom man går in här får att läsa detta ser jag inte hur det skadar den här bloggen. I bloggbevakning tas det oftast upp NÄR någon skriver eller VAD någon skriver. Dagens dessie hade ett annat syfte och så länge Camilla inte tar över DD:s spakar helt så förstår jag inte vad problemet är. Vilka ytterligare kommentarer om bloggare som inte nämns i inläggen just nu får man inte skriva om? Har sett massor av ”haha Anna boll gör det och det på pericsope nu” eller liknande som sedan kommit upp i inlägg, men de har inte blivit klagade på. Eller tipset om artistens svineri på scen, det var i princip ett fullt blogginlägg i den kommentaren och Camillas inlägg kändes som trist onödig upprepning. Fokusera på dessa istället. För det skrivs inte om dessie här om inget intressant för den här bloggen finns att skriva, DD skriver en kort grej om dagen för att/när dessie INTE uppdaterar. De konkurrerar inte ens ur den synvinkeln så hela diskussionen känns dagisaktig.
          Jag har inte brytt mig om DD varken tidigare eller senare men nu sitter man här dagligen och rynkar pannan åt åsikter i stil med ”du får inte synas, alla ska titta på mig” så nu tar jag snart själv över och skriver just ”intet nytt under solen” när det passar, varvat med ”reklaminlägg för tråkig inredning” samt ”kaffepaus” och ”bloggpaus”. Det kan ju inte råda veto och censur här.

      Så Cam kan inte skriva något för att någon redan kommenterat om det? Det var ju rimligt..

      Jag förstår inte vad folk får ut av att dra upp DD i tid och otid. Hon har blivit ombedd att sluta, behövs det verkligen hackas mer på henne?

    Ukko = gubbe ?

      Betyder det det?

        Japp, på finska! 🙂

    Nä jag tycker nog att cam sköter uppdateringarna av de bloggar hon skriver om själv. Utan hjälp från självutnämnda praoelever.
    Lika många som inte gillade det tydligen

      Frågan är om Bloggbevakning vill att DD slutar skriva eller inte men CamCam svarar inte på det. Dessutom var inte DD ”självutnämnd”, folk efterfrågade det och hon tog på sig det.

        Ja självutnämnd, dvs ej ombedd av sidans ägare att göra detta

      Med tanke på att Camilla inte skriver om Dessie varje dag så är ju dagens Dessie kanon. Eftersom det uppenbarligen är nåt som folk vill läsa så får väl Camilla ta efter idén om det nu stör henne att en annan skribent får utrymme i hennes blogg ?

        Eller så skaffar tjejen en egen insta tex och uppdaterar er som vill på den

        Kan inte bara dd skaffa en egen blogg och skriva från så är det ju inga problem?

        Håller med. DD for the win

    Jäklar vad stort hus gabjoss ska bygga! Dom vill ju ha fler barn men än sålänge har det ju inte blivit nåt trots att dom verkar försöka. Huset har ju 5 sovrum och 2 allrum/vardagsrum.

      Jag kan inte hjälpa det, men jag kan bara inte tycka att hennes blogg är intressant på ngt sätt.

        Nä den är ganska tråkig faktiskt

      Vi bygger också nytt, 4 sovrum och två vardagsrum. Vi är dock bara två vuxna och en hund ? utrymme är bra ?

      Haha äh, ska man bygga är det väl lika bra att göra det ordentligt 😉 De har ju sagt att de vill ha många barn och det är ju inte så kul att stå där med 5 barn men bara 3 sovrum och ganska nybyggd villa. Hon skrev ju också att de ska göra om planlösningen helt så vi får väl se.

    Hur kan företaget ens tänka sig att ta in henne? Det låter inte särskilt seriöst..

    Dessie talar ofta om att hon är finsk, kan hon tala finska? Funderar på det efter att jag läste hennes inlägg.. ?

      Fråga henne.

    Till Dagens Dessie:
    om du nu har dragit dig tillbaka så vill jag bara säga tack för alla dina uppdateringar och den tid du la ner, jag var en av de många som uppskattade det!

      Till dagens Dessie, fortsätt gärna men på egen blogg och ej genom andras ?

      +1

    Du (bloggbevakning) skriver ”När jag precis flyttat till LA med min modellagentur”.
    Sa din agentur bad dig att flytta till LA? Eller?
    Jag kanske missförstår din formulering?
    Vilken agentur var du signad med och vilka betalda jobb landade du som modell i USA?
    Jobbade du som modell i Sverige också?
    Eller ar det bara dom dar zed cards som du la upp har for ett tag sen som var din karriar som modell? For zed cards ar ju inte modell jobb precis.
    Bara undrar och spekulerar lite har eftersom du gillar att spekulera om Dessies modellande……pa ett ganska nedlåtande satt. Tycker jag.
    Precis som du tycker att Dessie hypat sig själv sa undrar jag om du inte ar skyldig till att hypa ditt modellande i USA också?
    Jag vet nämligen lite om LA….fake modeling agencies skams i LA och boende i CA/LA med omnejd i allmänt.

      En sån modellagentur skulle jag vilja tillhöra. OOOOOM de betalar resa, boende osv osv.

    Nu behöver jag eran hjälp! För ett tag sedan så länkade någon en video på en pappa som gör youtubevideos, han har en blogg också har jag för mig. Han filmade sin lägenhet och någon video där han typ dansar eller något (???). Vill visa min syster men kommer inte på vad han heter!

      Gabriel Gavric. Den han kan sjunga han.

        Omg tack! ?

    En grej till innan jag gar ut med hunden….
    Du bodde granne med Larry Hagman sager du. Han var ju gift med Maj, en svenska. Hade ni nan kontakt? Vet att svenskar i USA alskar att halla kontakten med varandra.
    Och du bodde granne med OJ. Sa hans hus gick for 2.6 millioner dollar i 1997.
    Hur försörjde du dig när du bodde i Brentwood? Vet att hyror pa hus ar snäppet högre an lagenheter och sen tillkommer även andra rakningar.
    Bara spekulerar lite har…..

      Jag var inneboende i ett hus i Brentwood. 🙂

    Låt tjejen få vara glad och stolt. Om det är en kampanj som ska rullas ut i tunnelbanan så är det väl inget litet uppdrag precis.

    Synd att du inte tillåter DD. Hon skrev på ett roligt sätt uppdatering varje dag som inte du gör i bloggen..

    Inte direkt så du kommer skriva ett inlägg varje dag ”nu har inte dessie uppdaterat idag” ”nu har hon haft paus i fem dagar” det är inget så stort att det behövs eget inlägg om det men en liten kommentar i ett inlägg…. Seriöst kunde inte DD få vara kvar. Det var ju det de hela handlade om, att man blev trött av att klicka in på en tom blogg hela tiden. Här finns ju ändå alltid inlägg och roliga diskussioner, så kunde man även slänga ett öga mot DD om det va nåt nytt. Att DD ska skapa en egen blogg är ju totalt fel, då måste man ju klicka sig in i en blogg bara för att se ifall Dessie uppdaterat. Vilket var hela grejen från första början att få slippa.

      Ett tips, skit i att kolla dessans blogg. Inget som tvingar dig

        När skrev jag att någon tvingar? (????)
        Skrev att det va tråkigt att flera dagar i rad klicka sig in på en tom blogg utan att veta när nästa update kmr..

          ”Då måste man ju” är du då jävla intresserad av vad hon gör för du väl offra dig då istället för att tjata på cam att hon ska ha andra som skriver uppdateringar åt henne

          Använd Bloglovin’ då har du alltid koll.
          https://www.bloglovin.com/

        Men tack! Precis vad jag också ville säga. Hur svårt ska det vara att inte gå in på en blogg msn egentligen inte vill läsa ?

      Man kan ladda UI:s app på telefonen, så kan man kolla vilka som uppdaterat, utan att behöva gå in på bloggen.

      Någon har kommenterat artikeln i TMZ såhär:

      ”SandyFeet • 8 months ago
      Desiree Nilsson is a Swedish blogger. Dessies.se and is one of Sweden’s biggest blogger, she is a single mum, a singer and a designer. Desiree released her first single in 2011 produced by Trinity Music. The single was among the best-selling singles on iTunes.”

      Låter det inte som Dessies engelska?

        Haha jo, vem skulle annars skriva så om henne – om inte hon själv… 😉 designer liksom, vad gaggar hon om?

    Vad hände med inlägget angående Camcam’s bonusdotters instagrambild som M återskapade? Togs det bort?

      Det finns kvar, men inte i flödet. Camcam skrev igår att budskapet gick fram och att tjejen bad henne plocka bort det.

        Finns kvar? Det ska inte finnas kvar… Var hittar ni det, era små hackers? =)

          Haha jag kanske ljög nu, men igår länkade någon det och då kunde jag fortfarande gå in och se inlägget…?

            Ja, men det ska inte gå längre… hoppas jag.. annars är jag värdelös på WordPress..hehe..

            Det finns kvar att läsa.

    SNÄLLA fixa nu gilla-knappen!

    Om man nu känner att man verkligen MÅSTE veta på minuten exakt när Dessie publicerar ett inlägg men inte vill ge henne extraklick de dagar hon inte skriver så är ju ett tips från mig, i all välmening, att kanske följa henne på bloglovin. Är det verkligen ingen av er Dessie-hetsare som haft den tanken?

      Palla

      Vem har sagt att det handlar om att veta när exakt på minuten som hon uppdaterar? Jag har aldrig sett en enda skrivit att det är av den anledningen nämligen.

        Ingen. Det var jag som drog det lite till sin spets. Men om man nu är så intresserad av vad Dessie gör men inte vill klicka sig in varje dag så kan man väl… klicka sig in var tredje dag? Eller skaffa bloglovin som sagt, då kan man ju bara luta sig tillbaka och vänta på en notis om ett inlägg. Det känns liksom inte som att DD fyller en egentligen funktion. ”Palla ha Bloglovin.” Ja, eller palla klicka sig in på en blogg som INTE handlar om Dessie och gå igenom alla kommentarer på dagens sex inlägg i jakt på en kommentar från Dagens Dessie. Konstigt, tycker jag.

    Var tog frågestunderna vägen? Hann inte läsa alla och nu är de borta?

      Nej då! De ligger uppe men du får kanske klicka dig bakåt för att hitta dem!

    Tja, spekulant är ett ord för någon som spekulerar 🙂 Inget hittepå alltså.

      LoL, inte riktigt men det borde vara så.

      En spekulant är en person som är intresserad av att köpa något eller person som ’spelar’ med aktier och dylikt: börsspekulant. T.ex. man kan vara spekulant på ett hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.