Mycket nöjd!

Catrin Hedlund:

Catten af Tälje måste vara SÅ nöjd med sin rumpa.
Hon har lagt upp inte mindre än 2 bilder och 1 film från samma tillfälle på sin Instagram.
Svanken går snart av för bövelen.
#räddasvankendödellerlevande

c1 c2 c3

 

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag saknar ”Dagens Dessie”…

      Jag också!

        Jag mä 🙁

          Jag med!!!

      Jag saknar henne inte! Händer det något av intresse kommer cam att göra inlägg om det såklart.
      Hoppas hon skaffar en egen blogg och rapporterar det hon vill därifrån och ni som vill följa henne då kan visa er uppskattning och följa henne där

        Det har hänt flera saker av intresse men CamCam har inte skrivit ett ljud om Dessie.

          Vad har hänt? Orkar du sammanfatta? ☺

      Saknar inte Dagens Dessie!

        Inte jag heller

          Inte jag heller

            Inte jag heller faktiskt, blir fel att trampa in på andras bloggar och husera

        Nä verkligen inte

      Vart tog dagens dessan vägen? Vad har jag missat?

        Hon får skaffa egen blogg och skriva och därifrån istället

        Folk tog sig friheten att kräka ur sig hur mycket de ogillar henne så hon kände nog sig lite ovälkommen.

          Cam skrev ju att DDs inlägg ibland förstörde för Cam så det var ju bra att hon fattade och slutade

            CamCam skrev också att hon tyckte inläggen var kul ibland… men du glömde visst nämna det.

      +1 på den…

      Inte jag!!

      Inte jag! Så skönt att slippa Dagens Dessie…

        Du måste ha tunnare hur än Trump om en liten kommentar om dagen störde dig så….

      +1

      Vart är du? Kom tillbaka!

      Va nej har dagens dessie försvunnit? Tycker CamCam borde inleda ett sammarbete med författare till dessa genialiska kommentarer och publicera dem i egna inlägg så man slipper skrolla så mcyket för att hitta dem….

    Ibland kunde man ju önska att personer som gillar photoshop även hade lite basic kunskaper i kroppens anatomi när kroppen ska formas till. Nu syftar jag inte på svanken 😛

    Hennes stående postion ser så, hm, ansträngd ut ???

    Om jag fått en tia för varje gång någon sa ”u cant build a booty in 8w” alltså..

    Haha vilken app har hon hittat?! ?

    Men tänk om hennes rygg är sådär böjd? Nu ska vi inte döma för mycket…
    😉

    Margaux svarar på kommentar ang. Vad hon tycker om bloggare på devote som gör smygreklam (Hanna Bl.a.)

    Den är inte ens stor så fattar inte vad hon hypar ?

    Med tanke på hur svårt det är för en tjejj att bygga volym i muskler utan hjälp av steroider, tror jag knappast någon kan bygga upp en klotrund rumpa på 8 veckor bara sådär. Inte ens de värsta bodybuilderkvinnorna får väl till en sån där bullerumpa? Fast Catten kanske har en Av Naturen, dvs en rund mjuk en…?

      Bodybuilders har ju motsatsen till en rund rumpa, deras rumpor går ju inåt och när de spänns ser den ut som en valnöt ungefär. Nej, Det ska va en hockeyrumpa eller capoeira rumpa, de är riktigt snygga.

        Drar alla bodybuilders över samma kant bara sådär haha! Vet inte vad du sett för bodybuilders men dom jag sett har iaf runda rumpor.

          Dom på tävlingar syftar jag på, det med extremt lite fett procent. Jag skriver ju min åsikt inte fakta. Enligt mig så ska en snygg rumpa ha både fett och muskler.

        Haha valnöt ?brukade kalla min lillebrors pansarpung det när jag var liten 😉

          …. wat

            What she said⬆?

        Ryttarrumpor säger jag bara ?

          Usch nej..

    Orkar inte att det är hennes SON som tagit bilderna också, vilken morsa… ’Ta kort på mig när jag svankar och visar min putiga röv som vuxit sååååå mycket på 8 veckor älskling’

    Läst om Kenzas senaste projekt Coded Couture? Alltså… jag är mammaledig just nu och fnissar när jag tänker på hur min klänning skulle se ut. Hänger mest i soffan eller på öppna förskolan, haha! Ja den skulle nog bli superglammig…

      Haha tänkte samma, som student! Tjusig klänning skapad utifrån soffan, föreläsningssalen, Coop och den eventuella sunkiga nationsklubben.

      Ha ha, precis så! Det skulle bli ett tjockt streck jobbet-hem-jobbet-hem-jobbet-hem osv. Jag vill inte att mode ska spegla min vardag pga min vardag är rätt trist. Om man sätter fast mobilen på ett rådjur i en vecka, får man en grön klänning med pälskant då?

    Catrin Hedlund – mer röv än hjärna.

      Haha like på den! Men CamCam, vart är like funktionen?? Det var ju halva nöjet med att hänga här :'(

    Porr-Mona har gjort sitt Instagram privat.

    När man lägger handflatan på låret som på andra och tredje bilden så ger det en illusion om att ha smalare lår och mer utstående rumpa sen svank på det och rätt vinkel så kan alla få en insta rumpa 😉 Samma med blondinbellas poser där hon har händerna i midjan. Eller när kissie lutar sig fram för att få mellanrum mellan låren och kortare överkropp så att benen ser längre ut… så drygt detta lät men tyvärr är det så många gör.

      Ser nu att hon redigerat det i en app, men ändå många gör så.

    Jag måste säga att jag inte riktigt förstår mig på det här nya rumpidealet. Samma sak med att ha enorma läppar när man inte har så naturligt. Ser bara fel och fult ut när det inte är naturligt, tycker jag. Alltså herregud, hur ska man se ut? Man ska ha svank som en sydamerikan, näsa som en europé, läppar som en afrikan och långa ben som en skandinav. Haha. Kan alla inte bara se ut som de gör? Vi här uppe har generellt lite mindre svank och lite mindre läppar. Och ja, alla ser olika ut och jo min kusin har massor svank och jätte stora läppar och är helt nordisk men ändå, ni fattar.

      ”Man ska ha svank som en sydamerikan, näsa som en europé, läppar som en afrikan och långa ben som en skandinav”…. Jahapp.

    Badar, sover, gymmar, lägger halva dan på sociala medier, festar och lurar folk. Borde hon inte ta hand om sina barn och studera till ekonomiassistent istället?? Javisst, mer rxv än hjärna. ? Hoppas hon och morsan åker in och får fundera över livet på Hinsan. Tyvärr lär väl inte det hjälpa. Hennes uttryck ”she made it again” etc är så korkade!!??

    Utöver Dessie (och hennes fans), vad har folk emot ”Dagens Dessie” egentligen? Hon skrev EN kommentar om dagen och fyllde uppenbarligen en funktion för nu har Dessie skrivit massa om sina nya projekt men Bloggbevakning har inte skrivit något om det. Hade DD forfarande varit aktiv hade folk kunnat se det hör och avgöra om de vill gå in och läsa eller inte.
    DD spammande inte den här bloggen med uppsatser i varje inlägg…så jag förstår faktiskt inte den här sura attityden folk har. Vad sjutton har ni emot en enda kommentar om dagen? Sura för att ni inte kom på idén? Sura för att hennes inlägg var uppskattade av folk och fick massa likes? Eller är ni så stora Dessie-fans att ni blev sura å hennes vägnar?

      Håller helt med dig, Lövet.

        +1!! Jag saknar DD. Please come back

          Vart tog DD vägen? :O

      Och så lade hon till dagens Bella och vem hade drt blivit sedan? Hon får väl för satan skaffa egen plattform om hon vill skriva om bloggare precis som CamCam gjort

        Hon skrev knappast som Bloggbevakning gör, det finns ingen likhet alls men det verkar vara en enkel ursäkt för de som inte gillar DD. Och var inte dagens blondinbella bara en uppräkning av om Bella skrivit reklaminlägg eller inte? Men frågan kvarstår, varför stör sig folk så på en med kommentar? Varför stör du dig?

          *en enda kommentar

        Men det var ju för att folk bad henne att även skriva om BB och de som kom med det förslaget fick drösvis med likes. Därför skrev Dagens Dessie även om BB. Och det var exakt så som Dagens Dessie även kom till – pga önskemål från några läsare och som sedan fick massor av likes.

        Vill inte CamCam att DD ska skriva här så är det väl inte svårare än att hon säger ifrån, rakt och ärligt. Jag har ännu inte sett att CamCam har undanbett DD om hennes dagliga uppdateringar. Att vissa har tolkar en mening som CamCam skrev för några dagar sedan som att hon inte vill att DD ska uppdatera är inte likställt med att CamCam sagt ifrån – det är vad ni själva har läst in.

        Kom igen, det är EN kommentar om dagen.

          CamCam fick en hel del kommentarer i inlägget som togs bort där folk tyckte att hon skulle säga rakt ut om hon ville att DD skulle sluta eller inte men hon har inte sagt något än.

            MEN GE DEJ! Så jäkla dryg. Nu är inte dd kvar och vill personen fortsätta så kan man skapa sej en egen plattform, så enkelt är de.

            Men ge dig själv ”Mood”, så grinig ton att man bara vill ställa dig i skamvrån. Lär dig lite hyfs innna du ger dig ut bland folk igen.

    Amanda Forzlöw ägare av denna hemsidan http://fashionablestory.se/products/se-alla känns lite som Dennis M när det kommer till att använda bilder till försäljning som hon inte har rättigheterna till.

      ….och alla plagg går att hitta på Ebay..

    Ok så då är deg ok att jag börjar skriva om allt som Tyra och Booken gör, här på CAMs blogg med? Självklart kan jag göra det och ni hade blivit bra uppdaterade med sammanfattningar varje dag det lovar jag!
    Men av respekt för att detta är Camillas blogg så gör jag det inte. Man tar inte maten ur munnen på andra istället för stt köpa egen. Sunt förnuft

      Vaddå ”tar maten ur munnen”? Folk måste ju ändå klicka sig in på den här bloggen och klick är det som ger pengar….

        Haha det är väl mer som att lägga in lite mer mat i munnen på camcam isåfall 🙂 eftersom klicken ändå kommer hit.. men för all del kan det ju vara lika otrevligt att någon stoppar mat i munnen på en som att någon tar maten ifrån en.

      Fast det handlar om Dessie och att hon typ aldrig uppdaterar. Istället för att alla ska behöva klicka in sig varje dag på hennes blogg och mötas av en ouppdaterad blogg (och därför ge henne oförtjänt trafik på bloggen) så valde Dagens Dessie att sondera terrängen för oss alla andra. När Dessie väl gjort en uppdatering så är det upp till var och en att klicka sig in och ge henne ”klick”.

        Kanske ska påpeka att det är två lika ”M” som skrivit kommentarerna, byter nick til M2 nu. :).

        Fast det fortsatte ju med dagens bella som knappast bloggar för sällan utan folk ville inte ge henne klick helt enkelt. Vem hade varit nästa? Dagens Gabriella? Saknar inte dd. Alls. Och nej jag är inte ”avundsjuk”.

    Dagens Dessie fyllde en viktig funktion. Man fick en kort beskrivning om eventuella inlägg och slapp därmed klicka sig in själv. Det var ju hela huvudsyftet. Jättetråkigt att de negativa rösterna väger tyngre än alla de positiva. Vill ha tillbaka Dagens Dessie!

      Be dagens dessi göra en egen rapporteringssida?

    Jag tyckte det va skönt med dagens dessie. Och tyckte aldrig hen spoilade något cam cam skrev då det va två olika typer av rapporteringar. Men som vanligt (tex som gb:s glasssortiment) plockas ofta sakerbort som jag gillar.

      +1

      Cornetto citron kom
      Tillbaka!!

    Jag blir mest orolig för hennes svank och ländrygg.
    Sådär såg jag ut innan jag fick operera SI-lederna och hamnade i rullstol ?

    Tjejer var rädda om era kroppar!

    Att Catrin mår fruktansvärt dåligt är ju lätt att förstå, för att inte gå sönder av allt jobbigt inombords förflyttar hon sina känslor till ytliga saker, kroppsfixering och städmani, det vore en befrielse för henne om hon åkte in i fängelse en tid och kanske skulle bli tvungen att ta tag i sina ” inre demoner”, hon skulle få tid att orka tänka med hjälp av en psykolog som hjälper till att sortera hennes känslor och ta tag i sitt liv, en utredning vore bra för henne också.

    Sjukt att hon ber sin son ta bilderna, har Catrin inga kompisar som hon kan träna med?!
    Vem sjutton gör så, släpar med sin unge för å ta rump bilder på sig själv???

    Förmodligen har ungen fått ta en rad olika bilder för att mamma Catrin ska bli nöjd med röven, ännu sjukare! ?

    Å visst ja, de e dessutom redigerade å med filter med…

      nää, alla jobbar nog när catrin vill dra å gymma 😛 tur bästisen kan vara ledig från skolan när helst catrin önskar.

        Kinky att sonen skall behöva ta massa bilder på morsans röv!!
        Har utlämnat ungens namn med …. MEN Tänk följande Scenario:

        Neeej!..ta lite mer från vinkeln, ….zoomar du mammis rumpa nu ordentligt? …..ser den större ut? ….kan du ta om bilden å koncentrera dig nu på mammis rumpa så lovar jag att vi går till MC Donalds sedan om du tagit bra bilder!!

        HA HA HA HA

    Alltid ska det tjatas om den där jävla boootyn. Tycker det är ganska osmakligt att alla ska ha enorma rövar, oberoende om hur man är född. Vissa har inte stora rövar och kan inte träna sig till stora rövar, men ändå ska det hetsas.

    Ser ofta memes där kvinnor med små rövar smutskastas och ”kurviga” kvinnor hyllas. Många verkar tycka att det är positivt att kurviga och feta kroppar hyllas, men inte löser det problemet. Det är ändå för stort fokus på kroppen!

    Verkar som om hennes cathedlund instakonto antingen är borttaget eller så har jag blivit blockad när jag två ggr efterfrågat hennes resension på linasmatkasse.

      Det är inte borttaget men du är nog blockad, hur vågade du ställa såååå känsliga frågor som rescension av Linas Matkasse??
      Du skulle frågat om vilka ostbågar som är godast, hur man får ens barn att ta bästa rump bilderna eller vilken ansiktsmask som är bäst eller kanske recept på hennes magnifika köttfärspaj hon lagat?!?
      PS via google kan du ändå se hennes instagram utan att gå in på insta alls.

        Misstänkte att det var så hon gjort ? Frågade så vänligt jag kunde men det uppskattades tydligen inte ? Hade vart intressant att se hur hon hade försökt förklara bort sej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.