Breaking news!

Samir Badran:

fb1024_ld

Jag har precis fått bekräftat från en väldigt säker källa att Samir Badran är klar för Let’s Dance och att han just nu ligger i hårdträning med den dansanta blondin som han parats ihop med.

Det här kommer bli grymt!
Jag har ingen aning om ifall Samir kan dansa mer än naken på Sergelstorg men som den flickidol han är så skulle det inte förvåna mig om han tar sig hela vägen till final!

Vad tror ni?
Är Samir årets vinnare av Let’s Dance innan det ens börjat?

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror inte han vinner men hoppas han ska vara med, han är så jäkla rolig. Någon som sett hans program på Kanal 11? Är det något att se?

    Åh vad kul! 🙂

    Förstår inte hypen med honom…

      Han är ju en sån gobit! 🙂

        Eller inte

    Beror helt på hur startfältet ser ut, men visst har han goda chanser att ta sig till pallplats. Han kommer garanterat att ta hem första priset, som årets charmör.

    Hej Camilla!
    Jag vill ge dig en liten heads up om att brickorna kan ha börjat falla.

    ”Många av bloggarna har jag ju kontakt med via mail, Instagram och blogg så det är få som har några ”hard feelings” tror jag..”

    Elaine har precis gett dig ett par ordentlig kängor bland kommentarerna på sin blogg. Nej, inte gällande något du har skrivit om henne. Utan hur du skriver om människor. Elaine tillslut verkar ha räknat ut hur du fungerar och min gissning är att du har satt din sista potatis där. Min gissning är även att hon är den första i raden av flera.

    *inväntar stormen av Camcam försvarare och ”vem fan bryr sig om vad idioten Elaine tycker” à la högstadie kommentarer*

      Ja, men då kanske Elaine får tillhöra den gruppen av få bloggare som har hard feelings? Men tack för ditt heads up. 🙂

        @anonym (11:45):

        Elaine E-svärd (medveten felskrivning) kallade någon för ”bitterhagga”. Skickar man ordet till högstadiet för omvandling, kommer det tillbaks som ”bitter retorikhagga”. Tyvärr medföljer en del könsord som ungarna har förkärlek till, men bitter retorikhagga är väl ganska kul?

      Är du onykter såhär tidigt på dan? Kanske vänta till efter 12 med att börja dricka i alla fall..?!

        Var den kommentaren till den andre Anonym eller till Bloggbevakning?

        Den passar inte in till endera nämligen.
        Är det kanske du som är lite på lyset månne?

        Hur var det nu, den som sa’t han var’t haha? Skål!

          Haha! 🙂

      Om drottningen Elaine uttalar sig om CC då är det baske mig kört 🙁

        Haha ja, eller hur! Kört. Eller… ?

      @Anonym:

      Elaine E-svärd (medveten felskrivning) kallade någon för ”bitterhagga”. Skickar man ordet till högstadiet för omvandling, kommer det tillbaks som ”bitter retorikhagga”. Tyvärr medföljer en del könsord som ungarna har förkärlek till, men bitter retorikhagga är väl ganska kul?

        Kommentaren ovan till Anonym kl. 11:45.

        ”Anonym”, vilken också skriver med det nicket på bloggen som Elaine Retorikexpert(?) har.

    Jaaa va kul, visste det 😉 känt på mig att antingen Samir eller Viktor skulle vara med iår, kul…men om han blir en jättebra dansare tvivlar jag på, bäst blir nog Ellen, men han är ju såå skön så det blir skoj att se tjohoo…och inte omöjligt det blir vinst…Go Samir!

    Paula och Hugo har köpt ett hus, igen. Hur länge har dom bott i det dom bor i nu? Tycker dom köper hus på löpande band..

    Är Tyra fortfarande kompis med din och hennes gamla kompis Frida, som allt drama och bråk kring handlade om förut? Var inte Tyra helt fruktansvärd mot Frida? Hon har kommenterat Tyras senaste bild med ”älskling❤”

      Japp, de är vänner igen.

        Men jösses!!
        Hur gick det till? Varför?

    Jag älskar inte allt Carola W skriver om, tyckte hon gjorde bort sig big time med tasfsandet på krogen. Men ta gärna upp hennes inlägg om hur det gick till när Petra lämnade henne, för det är verkligen chockerande. Efter många år så gick han utan ett ord. Vi är nog många som tyckte de kändes så genuina i familjen annorlunda när de var med på tv.

      PERRA ska det stå, damn you auto correct! (Petra är hennes syster)

        Gamla nyheter som dessutom bloggbevakning redan skrivit om för ett par dagar sen.

    Tycker det är roligare när lite äldre dansar som Thorsten Flinck han ska väll vara med. Men ska absolut se det. Blir glad av det programmet att dansa är att leva. Tycker THK med. Han gjorde illa lilltån o är riktigt sur. Men rosa tyllkjolen sitter perfekt. Han håller det hemligt för camcam.

    Men guuud han är ju överallt! Tycker han verkar otroligt korkad, och han både ser ut och beter sig som en riktig fjortiskille… Hur gammal är han ens? Det börjar bli jobbigt att man inte ens kan välja att inte kolla på honom längre, vart man än tittar så hoppar han ju fram haha

      Like

    HAHAHA, han kan INTE dansa! /mvh en som känner koreografen till groupie&bada nakna där det var svårt för dom att GÅ i takt.

    Men att han ska vara med gick de ju ut med för flera veckor sen 🙂

    Kul :p Anna book nämnde det i en periscope sändning för typ tre veckor sen? Undrar hur hon visste så tidigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.