Help a sister out!

Bloggbevakningspodden:

podd
Bilden saxad från apple.

M och jag sitter och diskuterar vad nästa avsnitt av Bloggbevakningspodden ska handla om men har svårt att komma på någonting som känns så där pangrätt!
Har ni några förslag på vad ni skulle vilja att vi tar upp?
Stort som smått…högt som lågt! Bring it on!

Inga ideér är dumma förutom de dåliga så klart!

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan du inte gräva mer i vad det är som hände med Dasha Girine’s bolag Helium Studios AB? De omsatte över 1 miljon kr förra året och nu har bolaget gått upp i rök från allabolag.se samt ratsit? Och varken Dasha eller Maxinne är länkade till bolaget? Det känns som att de försökt smita från skatteproblem?

   Kan du sluta älta det där?

    Älta? Svaren har ju inte kommit fram? När svaren kommer fram så kan man släppa det. Har dock svårt för skattesmitare..

   Snälla sluta skriva det här i varenda kommentar. Vi fattar att du vill veta mer om det, CamCam fattar, alla fattar. Om hon vill fördjupa sig i det så gör hon nog det ska du se, annars – sluta tjata.

   Ja! Någon sa att Anna Hibbs pratat om det? Och appropå http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/09/oppet-meddelande-fran-anna-hibbs
   Kan du inte ta med Anna Hibbs i en intervju? Tror hon har väldigt mkt intressant att berätta om vissa..

    Ja! Bjud in Anna Hibbs till en intervju! Hon har nog mycket sanningar att berätta! 🙂

     +1 på den, skvaller med Anna Hibbs skulle vara kul, hon kan även få lite frågor om sitt eget liv.

      Ja Anna Hibbs! Sen behöver hon ju inte bara prata om forni hon är jäkligt intressant själv också. Anna känns som en av de äkta i bloggvärlden och att hon fått ta oproportionerligt mycket skit för det. Åh detta kan verkligen bli såååå bra Camcan! ?

  Hur reagerade tonårsbarnet på inlägget om henne? Blev det en tankeställare eller motsatt effekt

  Apropå något annat, ska gabjoss betala huset med adlinks? Plötsligt är det ju bara ”inspo”-inlägg med adlinks igen..?

   Det var ngn som frågade hur de fått lån, ifall de båda hade fast anställning. Då svarade hon ”ja, det kan man säga att vi har”

  Är Tyra påtänd när hon gör sina raider på ig eller är det pg av att hon då har permis från behandlingshemmet? M tanke på att det sedan kan gå några veckor innan något livstecken ges, och sedan Bang, tre på ett dygn ☄️?☔️?

  Jag frågade i Paulas blogg hur det kommer sig att de flyttar och att deras boende nu är hur fint som helst och verkar otroligt praktisk. Ett riktigt drömhem med andra ord.

  Jag blev blockad och min kommentar blev aldrig godkänt. Vad är det för fel på den tjejen egentligen? Hur orkar man ens hålla på så? Fy vad irriterad jag blev. Snacka om att moderera och blocka hejvillt för ingenting.

   Det känns spontant ganska självklart att de köper i spekulationssyfte och gör bostadskarriär. Så länge som man tror att priserna stadigt går upp för varje år så är det ju ett bra sätt att finansiera bättre och bättre boende.

   Varför man inte berättar om det öppet är väl kanske för att man vill slippa pekpinnar om att småbarn inte ska behöva flytta så mycket för att föräldrarna ska tjäna 200.000 om året på att bara bo.

  Har Kenza fått hela inredningen till sin nya lägenhet sponsrad, eller missuppfattar jag det? Med tanke på att det står ”this post is in collaboration with…” i varje inlägg som har att göra med lägenheten.

  Galet vad sponsrad man kan bli nu för tiden! När jag började läsa bloggar var det för det mesta smink och smycken från b-företag som ville synas ?

  Fixa gilla-knappen!!!! ????

  Fenomenet Zara Larsson som senast idag besökte the Ellen show för andra gången och folk knappt orkar rycka på axlarna. Tänk om det hade varit Martin Stenmark eller Danny Saucedo mm. Vilket jubel det hade blivit. Vi kvinnor är dåliga på att stötta varandra, tycker jag.
  http://www.ellentv.com/videos/0-fcqd7eez/

   Fast nej, kan inte hålla med dig alls. Tänker att det är just kvinnor som har Zara om ryggen medan det är männen som vill sänka henne totalt. Hon är skitgrym men har en känsla av att folk, främst over seas, tycker att hon är överskattad och att man redan sett det hon levererar? Vi i Skandinavien ger ju det största stödet.

   Jag tycker kvinnor är väldigt bra på att stötta varandra för det mesta. Problemet är väl att MÄN ofta inte är lika bra på att uppmärksamma kvinnor.

  Nellie ?

   ?????????☠️???????

  Alla bloggares försvunna husdjur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.