Glitterglitterglamglam!

Linda Hallberg:

Den här bilden som Linda la upp på Instagram var fantastisk och nu lägger hon en ÄNNU mer kreativ skapelse.

Men hur tror ni att avloppet ser ut efter att man tvättat ansiktet? Bling bling bling! ???⭐️???

(null)

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lovisa Barkmsn skriver i dethär inlägget http://www.devote.se/lovisabarkman/burj-khalifa-30672368 att hennes resa till dubai varit i semestersyfte men att ett gäng från Nelly även varit där och visat upp klädnyheter. Kan man kalla att resan varit i semestersyfte när resan ändå uppenbarligen är fixad av Nelly.com? Ja menar, Lovisa är ju där mer personer/influensers hon aldrig umgåtts med innan (vad jag vet) och skrev precis innan hon åkte till Dubai att hon misssde en annan resa pga ett spännande erbjudande (alltså Dubai-resan). Skriver Lovisa endast detta för att slippa skatta för denhär resan?

      *Barkman

      Vilken jävla lögnare. Så hon bara råkade vara där och hamna på tusen bilder och videos som Nelly publicerade på instastories?

      Hanna Friberg aka Hannalicious sitter och ljuger i hennes podd just nu om Dubairesan, hon nämner fortfarande ingenting om att det är en sponsrad resa och höjer Emirates till skyarna! Smygreklam i sitt esse!

      Hon ljuger så tungan blir blå när hon säger ”Jag hoppas vi blir uppgraderade imorgon också när vi åker hem”…!! Hur korkade tror hon att hennes läsare är?! Sluta ljug!

      Orkar inte med prinsessan Lovisa. Alltid så dryg. Om någon bryr sig på är det hennes ex. Axel som hon är tillsammans med igen. Trots att han var otrogen och sedan dumpade henne…åh så romantiskt.

    Anna är live på insta. Hon lagar fuskmiddag, som hon själv säger. Ska göra soppa på grillad kyckling.

      Hon gör det igen. Hanterar kyckling med handskar på. Torkar av ytan och lägger sen händerna där, fortfarande med kycklinghandskar på. Fortsätter sen att ta på allt och sig själv med handskar… Det blir kycklingbuljong från affären eftersom Annas egna är slut.

      De äter sent eftersom de är en spansk familj. Sedan förklarar Anna att de äter sent pga Robertos sena arbetstider. Fint så. Han har kanske spansk arbetstid.

        hahah ”han kanske har spansk arbetstid” , älskar’t!

        Så kul att titta på hennes lives, alla ljuger förutom Anna book

        Rå kyckling?

          Denna var grillad. Därav förvirringen kring handskarna. Men om hon hanterar rå kyckling är det visa med kladd överallt och handskarna är på trots hon är klar med kycklingen ?

      Har Anna slutat med periscope helt? Kör hon bara live på insta nu?

      Har hon gjort sin profil privat eller är jag blockad? Jag har aldrig följt, gillat eller kommenterat så det känns märkligt om jag skulle vara blockad…

        Hon har gjort den privat så man måste be om att få följa henne. Du är i te blockad 🙂

    Hur gör man med det där? Sminkar man sig, tar bilder och sen tvättar av eller går man runt så hemma en stund bara för att inte ha gjort det helt i onödan?

      Hon har ju verkligen inte gjort det i onödan, sminkningen är ett konstverk nu förevigat på bild. Så bilden i sig blir också ett konstverk.

        Nej alltså jag menar inte att det är onödigt på det viset utan ska man tvätta av allting på en gång när man förmodligen lagt ner en del tid på det.

          Det är hennes jobb att sminka sig och fotografera, inget ”onödigt” med det.

    Anna Book är live på Insta!

      Och hon har plasthandskar? Why?!

        Handskarna är väl för att hon hanterade kyckling men hon borde änna tagit av dom sen..

      Eh, hennes barn har enligt Anna spanska pass men är inte spanska medborgare? Tror hon missuppfatta något…

        vad är det hon missuppfattar eller va? jag och mina bröder har filippinska pass men vi är inte filippinska medborgare

          Hur kan du ha ett pass från ett land du inte är medborgare i?

            Exakt, har man ett giltigt pass är man medborgare. Man kan vara medborgare och inte ha ett giltigt pass men inte tvärtom. Så om Emma har ett giltigt filipinskt pass så är hon filipinsk medborgare. Hur kan man missförstå det?

            Men min sambo har permanent uppehållstillstånd i Sverige, och har ett pass både i Sverige och UK. Han är alltså inte svensk medborgare. Eller så har han blivit medborgare utan att säga någonting.

            Alltså, missförstår folk vad ett pass är? Ett svenskt pass är en vinröd liten bok med personuppgifter i och ens foto i, har man en sådana är man svensk medborgare. Man får INTE pass utan att vara medborgare. Är man inte medborgare har man på sin höjd ett svenskt id, typ körkort eller id-kort från Skatteverket. HUR kan det här ens vars en fråga?!

      Hon ska tydligen visa sitt operationsärr…

      Nu använder hon buljongtärningar som hon aaaaaaldrig använder annars och det är en faaaaaantastisk produkt enligt Anna…

      Chili Explosion i bild!

    Linda är fantastisk. Gjorde ett reklamjobb för några år sedan och hon sminkade mig. Ville aldrig sminka av mig ?

    Förövrigt gör Katrin Z reklam tillsammans med Hugo utan att ”märka” inlägget både på insta och KZ’s blogg.

    Kan inte du granska/skriva ett inlägg om YT:arnas fylleresa ner till GBG och Mellon.
    Thomas Sekelius, Felica Bergström, Anty, Jacob, Sara Songbird mfl. som super, beter sig allmänt naivt och barnsligt.

    En PR-byrå eller liknande har bjudit dom på resan som börjar på ett tåg, en egen vagn där det sups och leks, samt sen när dom kommer fram så finns det ett Hotellrum enkoma med sprit. YT:arna kallar rummet, spritrummet. (allt detta kan ses på amirs vlogg)

    Flera av dom har gjort videos där dom skriver i titeln att dom är full eller fyllevlogg..

    Hur oansvarigt? Majoriteten på YT är typ 10 år.. vad ger det dessa kids för romantisk bild av sprit?

    Eller är jag gammal och gaggig!? .. :O

      Majoriteten är verkligen inte 10 år haha. Majoriteten av de som kommenterar och som man ser är runt 12-13 vilket får de att se ut som de bara är så, vilket det verkligen inte är.

    CamCam! Nu har inte jag sådär jättekoll på reklammarkering. Men det är något jag undrat över ett tag nu när man läser om hur folk blir fällda för felmarkering (eller icke markering) av reklam.

    Mirza Bico jobbade ju för Blondinbella för ett par år sedan, men driver nu instagramkontot ”ellentvshow” med nära 2 miljoner(!!) följare. Han har flertalet gånger gjort reklam i form av kläder och mobilskal. Dock markerar han inte dessa alls vid flera tillfällen. Ibland ser man en fin hashtag #reklam men det är väldigt sällan. Det som är intressant är att han tar bort varje reklaminlägg efter bara några timmar, antagligen för att ingen ska kunna ifrågasätta bristen på korrekt markering samt att reklamen förfular hans flöde. Borde inte detta vara olagligt? Jag ser reklam varje dag på hans konto.

      Detsamma gäller även kontot @randomturtle som drivs av en svensk tjej. Även här tas reklaminlägg bort efter bara några timmar.

      Varför heter han ellentvshow? Har han en connection där eller rider han bara på namnet?

        Han rider bara på namnet! Väldigt skumt imo.

      Annonsören har antagligen bara betalat för X antal timmars exponering på hans instagram. Det är rätt vanligt hos de riktigt stora influencers. Dels så blir det billigare för annonsören (jämför med ett permanent inlägg), men det innebär även att ellentvshow slipper ha en massa reklaminlägg i sin feed eftersom de tas bort allteftersom. Vinn-Vinn för alla partner.

        Jaha okej! Men måste man ändå inte reklammarkera korrekt enligt svensk lag? Eftersom ägaren av @ellentvshow är svensk och bor i Sverige.

    Den stor frågan är varför Tyra har mössa på sig inomhus i ditt badrum när hon tar selfies????

      Ni ställer du helt fel fråga! Frågan borde istället vara varför inte fler har mössa inomhus? Vi bor i förfärligt kallt land, typ 80% av kroppsvärme försvinner genom huvudet, det är jäkligt gött att ha nåt som ”håller ihop” huvudet och man får mindre huvudvärk. Nej, mer mössa åt folket! 🙂

    Vet inte om du ”får” skriva om Nellie B ännu (har för mig att du skrivit någonstans att du inte kan skriva om henne pga olika skäl), men hon har gått ut med att Zamina inte kommer fungera som ridhäst och att hon inte kan gå in på det mer just för tillfället. Är detta en repris av Linn Olssons historia där hästen redan var skadad vid köp? Hmm hmm…

    Kan hon stänga munnen? Alla bilder hon lägger ser likadan ut, kisande ögon öppen mun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.