Triss i smygreklam!

Anitha Schulman, Carolina Gynning och Sarah Tjulander:

r1

Tror ni att Anitha Schulman är ambassadör för Creative Headz på samma sätt som Cissi Wallin är det?

r4 r5

knappen

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En snabb kik på Creative Headz så ser man att var och varannan sthlmkändis går dit. Är rätt trött på att se smygreklam för dem lite överallt.

  Skrev till Sarah nu att hon är anmäld

   Har du anmält henne? Bra gjort isf!

  Chloe Schuterman verkar vara en ny Pernilla Wahlgren vad kommer att märka ut reklam. Dvs. inte gör det alls.

  Är det förbjudet att tagga något på Instagram? Är inte alls säkert att de fått betalt i pengar eller varor. Ibland kanske man bara är nöjd med sin frissa, etc. och vill lägga upp en bild och en tag? Tycker nog att du ska vara lite mer säker på att de verkligen gör något olagligt innan du uppviglar till att anmäla.

   Men snälla, om du följt dom på instagram så vet du att det är reklam

    Nej, det VET jag inte.

   Uppvigla till att anmäla? De blir ju inte per automatik fällda bara för att de blir anmälda. Det är upp till RO/KO att avgöra ifall det handlar om smygreklam eller inte när en anmälan kommit in.

    Skriver heller inget om att de blir fällda bara för att de blir anmälda. Men visst ”uppviglas” det till att anmäla här på bloggen och alla kommenterar som små hyenor. Tycker alla bör lugna ner sig lite.

     Tycker du behöver lugna dig lite. Jättebra att det anmäls. Sen är det upp tullmyndigheter att avgöra vad som är vad. De behöver anmälningar för att utreda. Ta ett djupt andetag också. Det är snart fredag ?

  Maggan och Hannah Graaf går väl också till Creative headz titt som tätt och skriver om det men har aldrig märkt ut det som reklam. Ändå säger alla att Hannah Graaf är så bra på att märka ut sina samarbeten!? De 2 måste väl också vara ”ambassadörer” precis som alla andra bloggare?

  Hur är det om man får en viss procentrabatt? Måste det markeras med? Vet att på min förra salong så hade dom en massa mindre bloggare som fick 50% rabatt.

   Jag får kompis-rabatt hos min frissa. Borde jag förmånsbeskattas på det? Har faktiskt lagt upp bilder på mig själv på fejjan och instagram när jag sitter i frisör-stolen.
   Knepigt värre.

  Anitha har kört smygreklam för dom hur länge som helst

  Vi hade en väldigt intressant gästföreläsning idag, där det pratades om bland annat reklam i bloggar! Blondinbella, Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli fanns som exempel (de var inte exempel för bra reklamering!). Tyvärr han jag inte stanna hela föreläsningen, i slutet skulle det tas upp om ett pågående rättsfall om Kissie.

   Synd – hade varit intressant att få höra om Kissie-gate.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.