Den där gillaknappen.

Vi är många som saknar gilla-knappen men vi var tvugna att avaktivera den eftersom den störde andra funktioner på bloggen – bland annat Google analytics.
Nöjesguiden försöker få fram en lösning för att kunna implementera den igen. Här är mitt senaste mess med min chefredaktör:

(null)

Den är alltså inte bortglömd.

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    *gillar*

    ??

    Ja den MÅSTE tillbaka den gör hela bloggen och detta fantastiska kommentarsfält.

      Instämmer helt. Vad är viktigast, Google analytics eller nöjda läsare?

        Med tanke på att det är google analytics som avgör min lön så måste jag nog ändå säga google analytics i första hand.

          Gilla!

          Missnöjda läsare = lägre lön

    *gillar*

    http://beatas.se/2017/february/la-la-love.html

    I call this felmarkering, tack vare det jag lärt mig av dig 🙂

    Hur stör den Google Analytics?

    Jag hittade en artikel här på Nöjesguiden igår med Danny Hampan Saucedo. Alltså…. Orka?
    http://ng.se/artiklar/danny-saucedo-har-du-anorexia-kan-det-vara-jattebra-att-roka

      ””HAR DU ANOREXIA KAN DET VARA JÄTTEBRA ATT RÖKA” hahahahahahahahahahahahahaha

      Men herre jösses!!!

      Förespråkar absolut inte cannabis, men från någon som haft ätstörningar i ungefär 12 år så var faktiskt när jag testade att röka på som jag för första gången kände noll skuldkänslor när jag åt och bara njöt 🙂

    Dags att anställda riktiga programmerare.

      Ja med tanke på att webbredaktören för Nöjesguiden skriver h o r o s k o p istället så lär det dröja innan gillaknappen kommer tillbaka.
      Jag bjuder på min mars horoskop här:

      Fiskarna (20 februari – 20 mars)

      Du blir provanställd på välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag. När du lagt på luren efter ditt första samtal med en pappa till ett sjukt barn börjar du fundera på om du hörde rätt. ”Sa han ’simma med pingviner’ eller ’simma med delfiner’?”, tänker du. Du inser att det är en vanligare önskan att simma med delfiner, för du är inte dum, men det lät verkligen som han sa ”simma med pingviner”. Så du roddar ihop den skiten. Men när du sitter på en båt i antarktiska oceanen med den sjuka ungen får du en jävla olustig magkänsla. ”Han kan ju inte ha sagt pingviner”, tänker du. Men det är försent. Ungen kastar sig i det iskalla vattnet och fryser ihjäl.
      När du berättar vad som hänt för din närmsta chef förväntar du dig en riktig hårtork. Men allt som händer är att hen säger ”Simma med pingviner? HA HA HA, ja du lät honom i alla fall inte simma med KANINER” och armbågar dig hårt i sidan. ”Vad är det för en sjuk jävla arbetsplats jag har hamnat på?”, tänker du.

    Surfade på aftonbladet och såg att en gammal artikel från 2013 om Anna dök upp på top 5 mest lästa i aftonbladets klick.

    I badhuset tovade en hårsnodd in sig i hennes hår och detta tog FEM timmar för personal på en hårsalong att trassla ur. Citerar följande:

    ”Jag grät grät grät men till slut gav jag upp och gick och la mig.”
    ””Det var ett turbulent dygn och jag har varit ledsen och faktiskt även rädd[…]”

    Huuuuuur kan jag ha missat detta? Vet inte vad som är mest tragiskt, anna eller aftonbladets journalistik. Gjorde min kväll iaf! 😀 http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article16216235.ab

      Rädd och exposed.

    Camcam, hyr en utvecklare eller programmerare med åtkomst till koden. Det hade inte tagit mer än 10 min att få det fixat mot en ganska låg summa. Min kille som är utvecklare säger att det är en uppgift som hade tagit en vilken som utvecklare max 10 min.

    Det betyder JÄTTEmycket för oss läsare, tycker det är så synd att det inte åtgärdas! 🙁

      Källkoden* såklart 🙂

      +100

      Är programmerare själv och kan säga att det inte är svårt att fixa till problemet. Bara att lägga till en ny kod för gilla-knappen i koden som har med inlägg att göra och kommentarer. Problem solved! Man märker att de inte tar det så speciellt seriöst och jag tycker inte att man ska behöva vänta i 1 vecka för att få det fixat.

        Precis Andy, det är – om man frågar mig – lathet från NG sida och brist på att vilja hyra någon utvecklare. Enligt dem låter det som om det vore ett stort problem, men det är faktisk otroligt enkelt i en utvecklares värld. En ny kod och problemet är fixat, 5-10 min arbete.

    Varför heter alltid teknik-snubben Per????

    Ärligt talat, jag kanske tillhör minoriteten här, men jag tycker inte att det stör att knappen är borta. Snarare tvärtom. Det är ganska skönt att bara kommentera och diskutera utan att bry sig om ”likes”. Det är en sådan jävla hets kring likes på allting överallt ändå. Så jag tycker faktiskt att det är rätt skönt att den är borta ett tag. OBS, nu menar jag inte att den absolut inte skall finnas – många vill ju uppenbarligen ha den. Det här är ju bara min åsikt, och tänkte bara lägga in det som en liten blänkare sådär eftersom det finns så många frågor om den där funktionen hela tiden… som en liten motvikt. Det är i slutändan viktigare att allting funkar som det skall så att du kan göra ditt jobb.

    Den där ”gråtgubben” kanske jag missförstår, men jag uppfattar den som ”är läsarna inte för roliga, haha”. Lite sådär nedvärderande. Det är väl bara jag som lite känslig i kväll.

      Det är inte bara du som känner så. Det är vanligt C använder sig av den gubben och det är alltid när hon är nedlåtande mot sina läsare vilket hon oftast är.

      Läs tex hennes svar till LISA och se vilken gubbe hon har där. 😉

      Håller med

    Alltså jag fattar inte. De flesta av oss känner att gillaknappen är väldigt viktig och att kommentarsfältet blir tråkigt utan den. Sätt lite mer press på dom för bövelen!!

    Helt värdelös utan gillaknappen. Går inte in på bloggen hälften så ofta nu ens.

      Jag med faktisk, jag levde för kommentarerna här på bloggen och gillningarna var en så stor del utav det. Tycker det är tråkigt att det går så lång tid utan att det sker någonting, när det är såpåss efterfrågat.

    Bara jag som uppriktigt funderar på hur gabjoss sköter hundarna nu när F jobbar? Tycker hon är iväg hos tovsi, på stan eller på möten mest hela tiden. Och skriver att hon tar långa sovmorgnar osv. Tror ni F får stressa hem på lunchen och gå med hundarna eller klär gabjoss på Jason kläder och tar honom i vagnen och ger hundarna en ordentlig promenad?

    Man är inte speciellt skicklig om man inte kan göra en ny kod själv för gilleknappen utan måste leta efter någon plugin som krockar med någon annan. Snälla….

    Bara en tanke men hur påverkas din lön av att vi läsare använder gillaknappen? Eller får du mer om vi skriver kommentarer?

      Nej, nånting i gillaknappens kod störde Google Analytics och statistiken där och det är den min lön baseras på. Vpr tekniker är tydligen ledig men jag har sagt till på skarpen att de måste lösa detta asap.

    Jag tänker näthata Pelle tills han fixar det här. Jävla Pelle!

      Det gjorde susen, gilla-knappen funkar igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.