Jockiboi erbjuder 100 000 kr i ”tipslön”…

Jockiboi & Jonna:

Jocke och Jonna hittade sin bil förstörd när de landade efter sin resa och erbjuder nu 100 000 kr till den som kan tipsa om vem som gjort detta. Vem fan gör något sånt här?
Vilka jävla idioter!
Förhoppningsvis finns det kameror på flygplatsens parkering – där jag antar att detta gjorts – så att de ansvariga får stå till svars för sin skit!

(null)

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur gammal är jockiboi egentligen?

  Svara

   Född 85

   Svara

    Sorgligt, han beter sig som typ 18?

    Svara

     Ja, men å andra sidan förväntar man sig väl inte mer av en person med hans ”kändis”-bakgrund…

     Svara

  Fyfan för dem som gör sånt där, har själv fått lacken förstörd två gånger och blivit av med ratten en gång.

  Samtidigt stor skämskudde på att behöva klämma in ”det går BRAAA för oss så vi passade på att köpa en bil för en halvmiljon” istället för att fokusera på det viktiga – att be om tips om någon vet något.

  Och nej, jag är inte avundsjuk, jag är bara allergisk mot detta nyrika beteende.

  Svara

   Klart värdet på bilen har betydelse? 5000 krs bil vs 500.000 krs bil? Intr billigt att lacka om skiten. Min kille är billackerare. Jocke – kom till oss så får du schysst pris 😉
   Nej men riktigt dålig stil – avundsjuka snorungar. Hoppas de får tag i dem!!

   Svara

    Men hur är det relevant i statusen och vilken nytta har hans följare av den informationen? ?

    Svara

    Min bror är billackare så jag vet också vad det kostar och nej, tycker inte alls att priset på bilen spelar roll.

    Om jag hade haft inbrott i min nya (påhittade) lägenhet hade jag inte skrivit ”Jag har haft inbrott i min lägenhet som jag betalade 8 miljoner för, tipsa mig om ni vet något!” Det som är relevant är att jag haft inbrott, inte att jag bor i en dyr lägenhet och därför antagligen har fler dyra saker hemma hos mig än någon som bor i en hyresetta.

    Svara

   Fast de har inte ens betalat bilarnas egentliga pris, bilarna är leasade så att nämna bilens värde är egentligen helt oväsentligt..

   Svara

  Rättelse: dagen efter dom landade, inte samma dag dom landade 🙂

  Förstår inte heller varför man måste nämna priset? Fast ja, det förvånar mig inte då Jocke alltid pratar om pengar.

  Svara

  Varför står bilen på en handikapplats?

  Svara

   Vart ser du att den gör det??

   Svara

    Kolla under bilen, man ser tydligt att han står på en handikapplats. Det rättfärdigar ju inte att någon förstör lacken men vore jag handikappad och för femtioelfte gången såg någon illegalt parkera så skulle jag nog också vara frestad att ”råka” skrapa lacken….

    Svara

   Hahaha

   Ja den skyldige kanske är en rullstolsburen 60-åring som är förbannat trött på att de ”ouppfostrade ungjävlarna” parkerar fel hela tiden. Personen kanske undrar ”Och frågan är hur mycket ska vi (handikappade) stå ut med egentligen *arg gubbex4”

   😀

   Svara

   Det ser faktiskt ut som en sån symbol under bilen ?

   Svara

   Aah nu ser jag, ser verkligen ut som en sådan symbol. Ajjabajja

   Svara

   Fyfan va dålig stil att ställa sig på handikappsplats. Jocke tycker väl som vanligt att han är bättre än alla andra å ska få göra vad han vill.

   Svara

    Eller så ställde dom bilen där medans dom fotade !? Herregud alltså !!

    Svara

   Imponerad av att du la märket till den detaljen, bra tips till CamCam.

   Svara

   Han kanske körde bilen dit för att ta en bild?

   Svara

  Står han på handikapplats så får han nästan skylla sig själv.
  Utan tillstånd parkerar man ALDRIG på handikapplats.
  Jag tror nån har retat upp sig på att han står där han står o gick loss på bilen

  Svara

  Nej inte ok. Vad lever vi i för samhälle. Jag gillar Joakim för han vågar gråta o visa känslor. Det är modigt o fint. O han har verkligen rykt upp sej o verkar bry sej mycket om andra. Jäkla skitstövlar som gör så där.

  Svara

  Ja zoomar man in så är det en handikappssymbol! ♿️

  Svara

   Och logiken i att 2 fel gör ett rätt då eller??? …

   Svara

    Jocke vill få det till att det är hans ”haters” som gjort detta. Kan ju vara så att det är någon som är arg på att jocke alltid parkerar fel och fått nog? Det gör det ju inte helt rätt, men vi vet ju inte sanningen, vi vet ju bara det Jocke säger.

    Svara

  För 10 år sedan fick min pappa sin gamla Golf repad på lärarparkeringen vid skolan där han jobbar. En gammal bil från -87, men ändå välfungerande ”köra till jobbet”-bil. Han var, och är, omtyckt av eleverna med det finns alltid elever som ska jävlas ändå.. Tur nog så fanns det vittnen till händelsen och elevernas föräldrar fick bekosta omlackeringen.

  Riktigt onödigt!

  Svara

  Har inget med inlägget att göra, men nu har det kommit upp en video om hur det gick till när de bokade delfinsimningen. De poängterade ju hur noga de tagit reda på att allt var superbra på stället och att de läst på en massa om delfiner.

  I videon står Jocke med en broschyr i näven när de beställer mat på McDonalds och i klippet efter så står de utanför restaurangen medan Jocce bokade. Räck upp en hand alla som tror att hela gänget satt med sina telefoner under McDonaldsbesöket och googlade en halvtimme på hur delfiner har det i fångenskap och speciellt i just den parken.

  Svara

   Kan även tillägga att om man googlar stället de var på så dyker det på FÖRSTA SIDAN upp en sida med rent av vidrig information om vad som hänt och händer på det där stället. Hans bluff är därmed synad. De har inte brytt sig om att söka upp någon information överhuvdtaget.

   Svara

  Hahahahaha idioten är ju parkerad på en handikapp-plats

  Svara

  om han får p böter för att han stod på en handikapplats men han förtjänar inte vandalisation av bilen för det hedlig böter bar 😉

  Svara

  Pernilla Wahlgren ”hittade” ju ett handikapptillstånd i en papperskorg som hon trodde att det var fritt fram att använda. Kan ha hänt samma sak här …

  Svara

  Skadegörelsen hände inatt alternativt idag innan 15:00 på våran parkeringen hemma och bilden är tagen utanför vårat bostadshus på den parkering som boende här använder och vi lånade parkeringen där det är handikapp för att ta en bild då det inte syndes bra på våran egen förhyrda parkering då det stod bilar för nära, Bilen stod där ca 30 sekunder så ni slipper ni spekulera 🙂

  Svara

   Fy fan! Finns det några kameror eller vittnen som ni vet om? För jävligt är det!

   Svara

   Det här är ju så jävla bra. Nu var ju dessa spekulationer harmlösa men det här illustrerar verkligen varför det är blir så knäppt att sitta och spekulera så som många gör här om typ.. allt och alla.

   Jag brukar alltid försöka tänka ett steg längre när jag ser bilder eller läser saker på nätet. Och försöker i minsta möjliga mån dra en massa slutsatser eftersom jag faktiskt inte kan veta.

   Svara

    Om man lägger upp en bild där det syns att det är en handikappsparkering är det bara positivt att det finns människor som reagerar, om man inte vill ha reaktionen kan man själv skriva förklaringen varför när man publicerar bilden på ett konto med många följare.

    Svara

   Du skrev ju 5 min på din FB…..

   Men det är väl ändå okej för du frågade någon om lov?! ??

   Svara

   Låter ju bra men frågan är om det är sant…

   Svara

   Du får inte stå på parkeringen vilket som. Men hur var det nu, du hade fått tillåtelse av polisen att bryta mot lagen? För det är helt omöjligt att ba ställa sig någonstans att ta bild, den enda plats som funkar är en handikapparkering.
   Du glömmer att det inte är dina 13-åriga fans som hänger här.
   Fräscht förresten att du hetsar om att det är invandrade barn som har sabbat din bil, du tycker inte att det är ganska onödigt? Varför är det viktig information att dela med sig av offentligt?
   Det är svårt att ge dig nya chanser när du konstant gör bort dig.

   Svara

    Som grädde på moset har det gått mer än ett DYGN sedan du förstod hur illa det var att bada med delfiner och ändå har du inte tagit dig den lilla tiden att plocka bort videon, det känns ju liksom som en ganska viktig sak att göra om man verkligen inte vill stödja något. Var bara tvungen att tjäna lite pengar på det först eller?
    Det är det här som är grejen. Du tror att folk är ute efter dig när det är du själv som konstant gör sådana här ifrågasättande saker.

    Svara

  Kan lika gärna varit han själv för att få lite… Ja vad han nu vill ha.

  Svara

  Hämta och lämna passagerare utan parkeringstillstånd

  För personer som inte uppfyller kraven för ett parkeringstillstånd för rörelsehindrade finns i trafikförordningen (11 kap. 9 § punkten 7) ett allmänt undantag som innebär att man vid transport av sjuka eller rörelsehindrade får stanna och parkera ett fordon trots förbud att parkera enligt lokala trafikföreskrifter. Detta gäller endast om omständigheterna kräver det och om särskild försiktighet iakttas. I många fall kommer man då mycket närmare målpunkten och kan stanna för att hjälpa sin passagerare ur bilen innan föraren sedan parkerar fordonet på en vanlig parkeringsplats.

  Svara

  Hade också blivit.. lack.

  Svara

  Oj det var en lång mening.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.