Söker Sindy droger på nätet?

Sindy & KnivMicke:

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 10.36.16

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 10.37.49

Saxat från Facebook

Det går inte att med säkerhet veta när den här bilden är taget men det är i alla fall Sindys nuvarande profilbild på Facebook.

För den som inte vet vad MDMA är så är det kort och gott ecstasy (E) som Sindy letar efter i Stockholm.
Om hon ska använda det själv eller letar åt en vän förtäljer inte historien men man får ju hoppas att det inte är till henne själv nu när hon är gravid.
Men varför söker man i så fall droger åt en vän?
Är vännen inte kapabel att skriva ett eget inlägg på FB? Varför begå en brottslig handling åt en annan person som enkelt kan skriva samma inlägg själv?

Tack för tips!

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon är ju med barn också, hoppas för hennes ofödda barn skull att hon bara vill skapa skandal för att höja läsarantalet till bloggen.

  Svara

   Man kan ju ”hoppas” men samtidigt, hur sund i huvudet är man då… när man ska bli mamma och vill visa att man raggar droger?

   Svara

  Ursäkta men för någon som passerat 20 år, vad är wickr? *går och fortsätter med stickningen*

  Svara

   Wickr Me – Secure Messenger

   Svara

    Det blev jag inte ett dugg klokare av men tack för svaret 🙂

    Svara

     Inte jag heller. Jag var tvungen att googla. =)

     Svara

     Wickr används för att kryptera dina meddelanden.

     Svara

      Hahaha nödvändigt att skicka säkra meddelanden om man redan skrivit öppet att man söker droger.

      Svara

      Svar till anonym:
      Fast det hela handlar ju om langarens säkerhet.

      Svara

   En app som gör att du kan skicka meddelanden som sedan försvinner och är omöjlig för tex polis att få fram.

   Svara

    Aha, det var inte inte så bra eller ja det är det väl i det här fallet 🙂
    Tack för förklaringen.

    Svara

  Wickr… hmm.

  Men jag blir samtidigt lite reserverad inställd till det här inlägget. Du säger att du inte vill hålla på med skvaller, men ändå lägger du upp detta och skriver att du inte ens vet med säkerhet när det är skrivet. Vad är det som säger att det inte är någon som photoshopat ihop detta och skickat till dig för att jävlas med Sindy?

  Svara

   Det är många som skickat det till mig och jag tvivlar på att de alla är i maskopi…

   Svara

    Ok, då är jag med.

    Svara

    Det är samma bild som cirkulerar och den finns på andra sidor. Så hur kan du veta detta är sant och inte bara ”skvaller”?
    Sindy har t.om nekat att hon skrivit det och har god kontakt med soc vilket man ganska lätt kan räkna ut redan innan med tanke på hennes bakgrund och situation.

    Varför hänga ut henne på detta sättet?
    Det är ju bara rent skvaller.

    Svara

   Vill du ha hjälp med nått så heter jag vincento på wickr må bäst

   Svara

  Hoppas detta är fejk. Här kämpar man för att får barn och överallt ploppar dessa trashmänniskor utan utbildning, pengar och mental mognad ut barn.

  Ja jag vet att varken utbildning eller pengar automatiskt gör en till en bra förälder, eller att man inte kan vara en duktig förälder utan det. Är bara bitter. I detta fall är det väl inget långskott

  Svara

   Håller med dig! Sitter i skrivande stund och har ett tidigt missfall… ?

   Svara

    Men åh! Kramar i massor till dig!! <3

    Svara

     Tack! ❤️
     Lyckas iaf dra på smilbanden en och två gånger här.

     Svara

      Världens största kram till dig! Håller tummarna för att det nästa gång går hela vägen utan några komplikationer <3

      Svara

    Vill bara säga att jag beklagar! Om det kan skänka lite hopp så fick jag ett tidigt missfall i maj förra året, tre veckor senare plussade jag igen och nu sitter jag här med BF på söndag 🙂 Håller tummarna för att det ska gå vägen för dig med snart! Kram!

    Svara

    Åh- massa kramar!

    Svara

    Många kramar till dig. Har hänt mig också, flera gånger så vet hur du känner dig. Ta hand om dig ?

    Svara

    Här med<3 det blir våran tur snart

    Svara

   Om ändå alla bittra människor kunde uttrycka sig så bra

   Svara

   Kramar till dig, hoppas det går vägen snart ?

   Svara

  Ot fråga, min 8-åriga systerdotter har fått upp ögonen för Jonna och Jockiboi på YouTube. Jag följer inte dem alls och vet bara det lilla jag läst här. Är det lämpligt att en 8-åring kollar på deras videor och kanske läser kommentarerna?

  Svara

   Med tanke på hur han kan manipulera så nej.

   Svara

   Vi har inte heller tillåtit våra barn att titta på dem tidigare men nu har vi faktiskt lättat på det förbudet då jag tycker att Jocke förtjänar en ny chans. Men jag har koll på kanalen själv och skulle inte tveka att ändra mig om det dyker upp något som inte är lämpligt.

   Svara

   Med tanke på andra personer som folk i den åldern följer så JA! Tycker Jocke och Jonna är fina och har vuxit väldigt mycket.

   Svara

   Skulle aldrig låta en 8-åring kolla på dem. De har ett fruktansvärt språk och manipulerar barn och blottar dem för massa saker barn ej ska behöva höra/se. Prat om våldtäkter, droger osv.

   Svara

   Tack för svaren, ska prata med syrran om dem och så får hon ta ställning till det.

   Svara

   Världens sämsta förebilder för barn, skulle jag vilja påstå. Somliga påstår att de har förändrats, men gammal skit finns ju kvar på internet ändå liksom. Skulle aldrig tillåta mina barn att titta på sånt när det finns så många fantastiska förebilder runt om i världen som man kan uppmuntra barnen att lära sig av istället.

   Svara

   Beror väl på hur känsligt lagd man är. I veckan kom det t.ex. upp en video där de i minst 1 min diskuterade om hur man skulle ha stånd hela kvällen. Med i diskussionen var en 10-åring kille som säkert vet vad stånd är, men många tycker väl att barn som inte är i puberteten än kan hållas utanför sexdiskussioner.

   Svara

   Är i samma sits. Vi förbjöd dem att kolla när de hade bråket med jockes bröder och de tjatar nu om att få börja titta igen. Kompisar följer dem osv. Kanske är lösningen att titta tillsammans med dem.

   Svara

   Det enda jag tänker på är deras spökvideos, jag är 25 och får åka hem till mamsen och sova efter jag sett dem. Hehe

   Svara

    Aha, förklarar varför min 18-åring vill dela säng helt plötslish?

    Svara

   Ta en titt på deras ”Pinsamma historier”- videos som de la upp förra året och bedöm efter det. Själv tycker jag att det är sinnessjukt att basunera ut sådan skit på sin kanal när man vet att majoriteten av de som kollar är barn. Finns även så mycket skit kvar på nätet sedan tidigare, tex en video på Jockboi när han tafsar på en redlös tjej medan hon spyr, en video där Jockboi suger av en dildo som Jonna (enligt henne själv) tidigare stoppat upp i anus på honom, mängder av nakenbilder på Jonna och deras festliga porrfilm. De två första filmerna ligger på youtube och är alltså hur lättåtkomliga som helst. Jag kan köpa att Jonna har förändrats med tanke på hur ung hon är, man gör jävligt dumma saker när man är ung. Men Jockiboi är 32 år gammal och började med sin skit (så som ”dagens runk” och att hänga ut tjejer som han ansåg vara slynor) när han var 25 år gammal. Vid 25 är hjärnan färdigutvecklad och man är vuxen, det finns alltså noll ursäkter för hur han betett sig. Jag förstår inte hur man tänker om man låter sina barn titta på deras kanal.

   Svara

    Värst av allt (som jag trots det glömde nämna) är dock vad de sänder ut för budskap om våld och psykisk misshandel i nära relationer. När Jonna får det som dem kallar ”sjukdomen” kallar hon Jocke för vidriga saker och är våldsam mot honom. Bland annat har de berättat om hur Jonna vid ett tillfälle knuffade Jocke så att han föll och började blöda ur huvudet. Sedan sitter de och säger att eftersom de lovade varandra att finnas där för varandra i nöd och lust när de gifte sig och älskar varandra så ska de ta sig igenom det här tillsammans, och fine. De får göra vad de vill, men håll det privat. När de gör såhär säger de med andra ord till alla sina följare att bara man älskar varandra så spelar våld och kränkningar ingen roll.

    Jag har själv varit utsatt för våld, kränkningar och sexuella övergrepp av personen jag älskade (och dumt nog fortfarande älskar) mest av allt i hela världen och det gör ont i mig att de förminskar det han gjorde mot mig. Han är precis som Jonna också sjuk, men det rättfärdigar inte vad han gjorde mot mig och hade jag stannat på grund av kärleken vet jag inte om jag hade varit vid liv idag.

    Kan du inte skriva ett inlägg om det jag tagit upp i mina kommentarer Camcam? Du har ju den här bloggen för att granska influencers, Jocke och Jonna behöver i allra högsta grad granskas och kritiseras mer. För barnens skull.

    Svara

  MDMA är den aktiva substansen i E medans exstacy oftast är utblandat med massa annat skit och ger en mycket ostabilare tripp med fler risker än rent MDMA som vanligast förekommer i pulverampuller.
  EDIT BY CAMCAM – jag ser helst inga drogrekommendationer här, tack!

  Svara

   Snälla CC, ta bort den här kommentaren som faktiskt tipsar om vilken drog man bör ta.

   Svara

    Better safe than sorry

    Svara

    Tips?! Så denne person skriver: TIPS! Ta MDMA istället för Eva??? men denne person har helt rätt. Håll er undan sådan skit men ska ni göra det så är det bättre med rent MDMA då Eva innehåller all möjlig skit. Droger kommer vi aldrig komma ifrån, då kan vi väl fan informera om vilka droger som är störst risk att totalt snea på. Delar du en Eva vet du inte vad du får i dig då det innehåller massa annat. Men som sagt, dont do it at all. Mvh Rutti

    Svara

  Men seriöööööst!!! Fan vad jag, förlåt, hatar såna människor!! Låt bli droger för i helvete, och langa för i fan inte till din vän heller!

  Svara

   En tanke innan du har så starka känslor som hat.

   Många som sysslar med droger gör det för att självmedicinera. De har ofta inte fått hjälp från psykiatrin elller ens vetat att de borde sökt hjälp där.

   Själv hatar jag dem som tillverkar droger och tjänar pengar på andras missär.

   Kram på dig!

   Svara

    Men sen får ju missbrukarna upp ögonen till slut och inser att de behöver hjälp men väljer då drogerna framför allt annat ändå. Så jo, man får hata missbrukare!

    Svara

     J Alltså är det en som är i din närhet så förstår jag hatet. Att hata någon som du inte känner förstår jag mindre.

     Och så lätt att de ”väljer” knarket och att inte bli fria tror jag det är för få. Jag gissar på att flera önskar att de kunde enkelt väja bort det.

     Sedan så finns inte hjälpen för alla med ångest heller. Finns ingen hjälp att få. Inget som funkar. Tyvärr.

     Svara

      Om man självmedicinerar mot ångest så är det här helt fel drog att välja. Det här är en partydrog, som människor tar för att festa. Om man har kraftig ångest så ska man hålla sig borta från sådana här droger som får en att må väldigt dåligt psykiskt efter drogruset. Onödigt att skriva om självmedicinering när det handlar om en partydrog.

      Svara

      Anonym: Nu tror jag inte att någon drog hjälper, det är inte det som menas med att självmedicinera.

      Men… menar du att en drog som gör dig glad inte skulle vara ”rätt” sort att fundera på att ta till?

      Skit samma. Jag tror vi kan enas om att droger är skit och att det gör skit med människor. Det enda jag efterlyste var lite empati och mindre har mot människa utan istället rikta den mot drogen.

      Svara

      Om du vill diskutera med någon som är drogliberal så finns Henrietta längre ner.
      Om man har en depression eller ångestproblematik anser jag att man ska söka vård och ta lagliga droger (psykofarmaka).
      Nej, jag tycker inte man ska ta den här drogen för att bli glad pga samma orsak som jag skrev tidigare, problemen blir värre med drogen och den gladakänslan efterföljs av starkare ångest. Nu är inte jag en läkare men om du vill veta mer om varför man inte ska självmedicinerar med de här drogerna så föreslår jag att fråga en läkare som kan förklara mer noggrant vad som händer i hjärnan och konsekvenserna av drogerna.

      Svara

      Anonym: Har du ens läst vad jag skrev?

      Svara

      Ja, jag har läst vad du skrev. Inlägget handlar om en morsa som söker partydroger och du snackar om självmedicinering och empati. Jag har empati för barn som växer upp med föräldrar som knarkar inte för människor som vill tar droger för att festa. Självklart finns det knarkare som självmedicinerar men det är totalt irrelevant att nämna här. Självmedicinering känner det flesta redan till.

      Svara

      Nä att du inte är läkare är uppenbart och att du har en konstig föreställning om att bara för att man nämner en sak men inte tar upp en annan så betyder det att man är av den åsikten att det man inte nämnt, det är man för.

      Att du sedan verkar ha en föreställning att när man blivit förälder så trollas man automatiskt om till en über-människa som klarar av val som man annars inte skulle, även om man borde, gör dig till en människa med rätt sunkig människosyn och du passar bättre in på familjeliv bland alla andra perfekta morsor.

      Klart som fasiken det är synd om barnen. Tror du på allvar de får det bättre av att du hatar dreras mamma och att Sindy kommer skärpa till sig ifall det nu är då att hon fortfarande pysslar med det?

      Hur du trollar till det att jag bättre passar att samtala med någon som är drogliberal är lite bisarrt men du har ändå en poäng då Henrietta verkar vara mer av en fillantrop än vad du är.

      Min spådom då. En dag kommer ditt hat äta upp dig innifrån.

      Hoppas andra inte dömmer dig lika hårt som du dömmer dem.

      Svara

      Jag har aldrig skrivit att jag hatar Sindy, det är två olika anonyma.

      Svara

     Jag vill bara säga att man måste vara drogfri för att få hjälp så när dom ”väljer” att missbruka vidare är det antagligen för att dom inte klarar att vara rena utan riktig medicinering.

     Svara

    Förlåt men håll käften The Real Hmm. Droger tar liv varje dag så inga jävla ursäkter tack. Kram på dig

    Svara

     Men vafan, massa saker dödar människor varje dag.
     Jag är helt drogliberal även fast jag inte använder själv och dricker väldigt sällan. (vin till maten på helgerna räknar jag inte med)
     Jag tycker att vuxna får göra vad dom vill med sina liv, det är deras beslut. Om man så nu vill ta livet av sig så tycker jag inte att staten har rätt att förbjuda det.

     Svara

     Ber om ursäkt för att jag erbjöd en oombedd kram, även om jag fortfarande tycker du verkar behöva en.

     Med det sagt. Hata drogen som dödar, inte personen som dör.

     Svara

      Jo, jag hatar faktiskt människor som sysslar med droger samtidigt som de är föräldrar. Det är tamejfan avskyvärt och oförsvarbart. Hatar jag människorna mer än drogerna? Självklart inte, var skrev jag det?
      Fan vad jag är less på dig

      Svara

      Ja ja, det var bara en tanke. Om du tycker det finns för mycket empati och förståelse här i världen så är vi av diametralt motsatta åsikter.

      Själv är jag less på svart/vitt-tänkande folk.

      Ha det!

      Svara

      PS Jag skrev inte ordet MER apropå att; var skrev jag det?

      Jag gjorde ingen komperation alls och jag påstod heller aldrig att du sagt eller tyckt något.

      Jag utryckte en förhoppning.

      Svara

  Kanske dags att anmäla till Socialen?

  Känns som en väldigt ostabil tillvaro om dom beblandar sig med droger.
  Spelar ingen roll om det är till en vän, spöket laban eller sig själv. Inte ok oavsett.
  Speciellt när man har ett barn samt väntar ett barn, lite får man väl växa upp?
  Prioritera att sina barn får en trygg uppväxt?

  Ber till Gudarna att lillkillen ( och än mindre barnet i magen ) inte far illa….

  Svara

  Hoppas folk gör orosanmälan på detta. Barn ska inte behöva leva med missbruk i sin närhet. Vilken kommun bor hon i?

  Svara

   Solna, det går att hitta adress mm. på hitta.se.

   Svara

  Det är så korkat. Det är så oerhört korkat att jag inte har något mer att tillägga.

  Svara

  Edit by CamCam – VARFÖR i hela helvete lägger du ut Sindys personnummer och adress här?

  Svara

   Like till CamCam

   Svara

  Åhhh, varför gör hon såhär när hon är en relativt offentlig person? Känns som en dålig komediserie där huvudpersonen bara gör dumma saker och förstör för sig själv hela tiden.

  Svara

  #trash

  Svara

   Om någon undrar om det finns en definition på trash så är det sindy m familj ?? borde få en egen Tobias och Morran serie *baserad på verkligheten*

   Svara

    Oh no you didn’t!

    Trash har fått ett ansikte, och ingen protesterar…

    Kallar man nån för underklass så är man hemsk, men det verkar vara helt lugnt att kalla folk för nånting som man hittar i en soptunna.

    Svara

     Det var min tanke också genom hela den här tråden. Helt ok att döma och bokstavligt talat skriva ut att man har fördomar bara det är på ”rätt människor”. 😉

     Svara

      Ja.. hat är ok så länge det är ”rätt sorts hat” riktat mot ”rätt sorts människor”.

      Sen har alla olika definition av vad som är ”rätt sorts hat”. Och därför vi lever i en värld där man hittar det i varendaste liten vrå.. 🙂 …

      Svara

      Anonym: Förvisso sant. Men vissa verkar mer benägna att vara tvärsäkra än andra. 🙂

      Måste nog säga att jag hatar få personer utan att det oftare är fenomen som jag kan hata ibland och mer vanligt avsky. Hata är ett starkt ord som dessutom har en tendens att förtära en.

      Svara

      The real hmm, hela världens (bloggbevaknings) samvete. Vem är du att bestämma att någon får tycka si eller så? Ibland skriver du vettiga grejer, men att argumentera emot att någon ”hatar missbrukare” för att du anser att det är synd om dem som använder droger som själv medicinering, alltså ge dig. Du är jävligt osympatisk

      Svara

      @ D: Du har seriöst missuppfattat det här.

      Jag försöker inte bestämma något. Jag är en obotlig optimist som hoppas på att folk ska komma till insikt om vad som är vad.

      Ang dig så är jag något mindre optimistis.

      Svara

     Hat är ett så starkt ord… Jag har fördomar men tycker inte att det är samma sak som hat.

     Svara

      Var det min kommentar du svarade på?
      Isf så var det bara jag som spann vidare fritt på allt annat prat om hat här. Fördomar och hat är inte samma sak.

      Svara

      Ja, Anonym, det var svar till dig. Ett försök i alla fall.
      Men då fattar jag vad du menar, och håller med.

      Svara

  Fast MDMA och E är ju inte samma sak! MDMA är den verksamma substansen i E. E är utblandat med en massa andra ämnen. MDMA är den rena formen = samma aktiva substans men olika ändå. Så inte helt kort och gott E.

  Svara

  PR-trick som gamla bloggbråk?

  Svara

  Haha åh! Facepalm på mig själv!
  Jag ba ”mdma, är inte det en kampsport? Kanske inte så jättebra att hålla på med kampsport när man är gravid – men värre saker har väl hänt, varför är folk upprörda?” Sen kollade jag kommentarerna…

  Svara

   Haha skön du är!

   Svara

   Roligaste jag hört på länge ?

   Svara

  Så trött på alla som ska glorifiera alkohol, sitter där och dricker sitt vin varje kväll och super sig redlösa på helgerna. Gud hjälpe mig om jag skulle ta lite kola eller mdma någon gång ibland, hjälp vilken hemsk människa jag är!

  Svara

   Hon är gravid. Om du missat kontexten.

   Svara

    Jag pratar inte om vad folk tycker om Sindy utan jag pratar överlag

    Svara

   Om man kollar forskningen som finns så är kokain jävligt mycket mer illa men mdma är väll på samma nivå som alkohol om man dricker mycket.

   Svara

    MDMA har forskning att lindra depression och PTSD. Inget man kan påstå om alkohol ?

    Svara

     Fast jag tänkte mer ur skadosyn. alkohol är ju lugnande och renande så lite positivt kan ju även det va ?

     Svara

      Ska förtydliga att jag mrnar renande som i att tvätta sår

      Svara

      Ahh… fast nä.

      Svara

  Varför sitter ni och försvarar Sindy?

  * hon är gravid

  * hon har en son

  * hon är anti kemikalier
  (MDMA är en kemisk drog,
  hon TATUERADE sig flertal gånger på BRÖSTET under första amningstiden när Lucifer kom ut, hon TATUERAR handen för att avslöja kommande barnets kön och ljuger om antibiotika)

  * hon är anti medicin och vaccin (hon välkomnar gärna antibiotika för en onödig tatuering som kan riskera skador på fostret hon bär i magen. Och folk pratar om att hon självmedicinerar MDMA – som är en kemikalisk drog?)

  Alltså ser ni inte hur inkonsekvent allt detta är?
  Sindy är inte en bra person, och ni sitter och försvarar henne gång på gång, oavsett bevis som talar emot.

  Det är dags att ni inser att Sindy ljuger för sina följare. Hon är en renodlad mytoman som inte förtjänar ett uns av den uppmärksamhet hon fått i sociala medier. Hon gör allting för att synas och höras. Slå upp Histrionisk personlighetsstörning så får ni en exakt definition av Sindys riktiga personlighet.
  Hon ljuger om allt!
  Det är lika bra att ni förväntar er det värsta.

  Svara

   Word

   Svara

   Men vem har sagt att drogen är till henne själv?
   Dessutom är jag jävligt trött på folk som säger att ”det bara är att sluta” – om det vore så jävla lätt skulle man väl inte fortsätta? Hue svårt är det inte att sluta röka? Eller att ens dricka kaffe? Man utvecklar ett beroende era dumma jävlar och mår SKIT när man intr får i sig det, och för att slippa må skit så tar man det. Ja, det är svagt, för människan är svag och pallar inte må dåligt den stunden för att senare må bättre. Men de som intr haft beroende vet inte vad de snackar om. En person väljer inte att fortsätta droga för att vara elak mot sin familj eller mot nära utan för att de inte inser, och att det inte alls är så jävla enkelt att bara sluta – de krävs jävligt mycket motivation och starkt psyke.

   Svara

    Den dagen jag plussade slutade jag med allt (kaffe, helgknarkande, alkohol, rökning bl.a.) Inte bara för min skull, utan för mitt kommande barn och familjen jag snart ska ha. Såklart inte lätt för mig/psyket men skulle aldrig medvetet utsätta mitt kommande barn för något illa.
    Gör man det ska man vänta med att skaffa barn.
    Mitt barn blev och är min största prio från och med den dagen jag plussade.
    Oavsett hur ”svårt” det är att sluta med beroenden.

    Svara

     Samma här!

     Svara

    Kan man inte ge upp droger och alkohol för sitt ofödda och födda barn så ska man inte ha barn. När man får barn slutar det handla om ”mig” och vad ”jag klarar av” utan då sätter man sina barn i första rummet och ett barn mår inte bra att leva bland droger eller få drogerna i kroppen. Så är det bara. Sen skiter jag fullständigt hur lätt/svårt det är att sluta. Det är något man får tänka på innan man tar beslutet att behålla barnet.

    Svara

    Slutade läsa efter ”Dumma jävlar”. Varför ska det vara så svårt att diskutera utan att slänga ur sig idiotiska saker? Man tas inte på allvar och man får inte fram sitt budskap då alla istället ställer in sig på bråk. Diskutera med god ton så kanske du får bättre förståelse för din åsikt.

    Svara

   Oj! Läste på om histrionisk personlighetsstörning ! Det var ju hon precis på pricken! Läskigt!

   Svara

   undrar om hon vet om att hon har den här störningen?! Kanske vore bra att försöka dämpa den lite då det verkar vara destruktivt och jobbigt.

   Svara

  Jag har för mig att Micke brukade ta mdma, kan det vara åt honom hon söker? Oavsett vem det än är till så är det dumt med tanke på att hon är gravid och har ett barn.

  Svara

  Och hon var ambassadör för Vit Jul. Vad spelar det för roll om man är nykter på julafton när man inte grejar det resten av året?

  Och dom som skriver att det kanske var till Micke, han är inte gravid men han är far till den lillkille dom redan har satt till världen.

  Konstigt resonemang också, att hon valde att sluta med sin psykofarmaka för Ozzy men tar risken att få en infektion och behöva medicin nu.

  Svara

  FYFAN ASSÅ. Hon borde inte få skaffa barn. Hoppas för barnens skull att någon tipsar soc. DET SPELAR INGEN ROLL vem drogerna är för. VEM FAN gör så här när man har ett litet barn och dessutom är gravid? Sindy är nog en av de vidrigaste människor jag någonsin hört talas om. Jävla psykopat

  Svara

  Detta är fake och ingenting jag skrivit själv. Tror ni i hela jävla friden att jag skulle leta efter droger med mitt offentliga Facebook konto? Ni som vill göra orosanmölan, be my guest, har god kontakt med socialen just pga era anonyma anmälningar ni gör till höger och vänster baserat på skit ni läser online och dom vet vid detta lag att det är bullshit då det är relativt vanligt för offentliga personer att få falska anklagelser till soc. Ni har ingen aning om hur mitt liv ser ut bakom det ni ser online, jag tar för det första frivilliga urinprov via en kontaktperson som arbetar för just socialen för att kunna ge mitt barn ett tryggt liv med sina föräldrar för att personer som inte känner oss alltid försöker förstöra för oss, jag förstår inte varför det är så svårt för folk som inte känner oss att låta oss vara och leva vårt liv som vi behagar. Lägg inte ut mina personuppgifter tack, speciellt om ni bryr er så mycket om mitt barn, för det gör hans liv osäkert då det finns psykopater som vill oss illa.

  Svara

   Alltså… räknas inte det här som förtal?
   Inte första gången Camilla gör sig skyldig till det. Så sjukt att man lägger upp sånt här när man inte vet om det är sant eller ej. Noll konsekvenstänk, som Camilla själv är så bra att anmärka hos andra.

   Sindy, jag tycker att du borde anmäla Camilla.
   Förstår att du förmodligen inte orkar men du borde. Det är inte första och garanterat inte sista gången som hon publicerar sånt som bara är skvaller, rykten och skitsnack.

   Svara

  Kan inte bara någon som kanske bor i samma kommun som henne ta lite ansvar och kontakta soc! (Försöker säga detta på ett seriöst sätt, utan att spela på läsarens samvete. Vet, svårt!)

  Känner sådan fullkomlig frustration!
  Fruktansvärt opassande beteende som morsa, om det så bara handlar om att fiska träffar.
  Fy. Fan.

  Svara

   Do u even know if it’s true?
   Folk är verkligen så sjukt blåögda och tror på minsta lilla de läser nuförtiden.
   De e Fy.Fan det.

   Svara

  Sindy sänder live exakt nu på instagram!!!

  Hon är ute och går och störtgråter över att ”någon photoshopat hennes namn” i den där mdma-statusen. Ingen aning om det är sant.

  Hon säger också att hon är rädd, att hon kommer sjukskrivas nästa vecka pga ”graviditetsdepression” och att hennes son kommer råka illa ut nu. Men om det är fejk har hon väl inget att vara rädd för?

  Svara

   Menar inget illa med sista frågan, är verkligen bara en undran.

   Hon säger att hon vill ta sitt liv varje dag och att folk vill henne illa hela tiden och att hon får betala för det osv. Vet inte varför hon är ute och går och gråter och sänder live… tycker synd om henne. Tycker fan synd om ungen i magen som föds till barn till dessa mentalt instabila, osäkra människor. Hoppas för barnens skull att det blir bra.

   Svara

    ”Tycker fan synd om ungen i magen som föds till barn till dessa mentalt instabila, osäkra människor.”

    Okänslig much?
    Jag hade fan med blivit ledsen om jag ramlade över ett sånthär kommentarsfält om mig själv.

    Svara

     Fast det värsta är väl om ngn photoshopat den där bilden! Kommentarerna här är ju baserade på att det är sant. Är det inte det så är det ju hemskt. Men de som gjort bilden är ju de skyldiga här, man har rätt att bli oroliga om barn är inblandade

     Svara

      Folk borde kanske kunna tänka ett par steg länge och inte bara ta det fr sant rakt av?
      Framförallt borde Camilla inte publicera något som hon inte vet är sant, vilket hon reda sagt att hon inte viste. Men valde att publicera ändå. Så ansvaret hamnar såklart hos Camilla, att det här inlägget nu finns på nätet med alla tillhörande kommentarer är hennes fel och ansvar.
      Allt för klick, kommentar och pengar! ?

      Svara

    Förlåt för ännu mer men för er som missar:
    Hon säger att hon är på väg hem med Michael, Sanne och Ozzy. Det hon är mest rädd för är att folk här i kommentarerna lagt ut hennes adress och därför kan anmäla henne till rätt enhet och kan skada deras barn? Alltså trodde hon att det var detektivarbete att ta reda på folks adresser? Om du inte ansöker om det är allas offentliga i Sverige.
    Tror Sindy med S är rätt ovanligt med, och i hennes ålder osv.

    Hon är trött på Bloggbevakning och alla som kommenterar vill anmäla för förtal. Hon är rädd för att få socanmälningar (igen – förstår att det är en jävlig process men om allt var fejk och hon sköter sig, varför bli rädd då? Får mig att tro att hon blev rädd att hon blev påkommen bara). Det är väl bra att folk vill anmäla om de tror att barn far illa. Soc tar inte ifrån ungar utan att kontrollera liksom.

    Hon säger att ”detta är baksidan, folk bakom skärmen som är avundsjuka”. Ja, det som ger inkomst som influencer är ju folk bakom skärmar. Nu slutade hon, 22.22.

    Svara

     Alltså.. VA?!
     Förstår du på riktigt inte varför det är jobbigt, milt uttryckt, att få anmälningar på sig hos soc?

     Jag viste att folk här inne är okänsliga och tycker att bloggare ska kunna ta en massa skit utan att röra en min. Inte fattar varför de blir ledsna av allt skit som skrivs om dem.
     Men detta tog nog ändå priset.

     Svara

      Jo, ber om ursäkt om du tog illa vid dig. Tänkte bara eftersom hon sa att det är vardagsmat vid detta laget och att soc känner henne och vet att det är bullshit så trodde jag inte detta var så jobbigt ”längre”.

      Svara

      Du behöver inte be om ursäkt. Det är inte om mig du uttrycker dig okänsligt om.

      Det borde man kunna räkna ut att saker som är jobbiga inte slutar vara det bara för att de händer om och om igen.

      Svara

   Klart att hon kan känna sig rädd även om det inte är sant!

   Hade inte du blivit rädd om en hel hop med människor började anklaga dig för något sånthär som du inte har gjort?
   Och uppmana varandra att kontakta socialen för att du inte kan ta hand om ditt barn och börjar sprida dina kontaktuppgifter.
   Klart att falska rykten får konsekvenser i människors liv. ??

   Svara

  VARFÖR lägger du upp sånt här innan du ens låta personen i fråga få försvara sig innan eller ta reda på om detta är fake? Du sätter människor i en sån j*vla dålig sits utan att ta reda på fakta och det gör mig så illamående. Är det värt att förstöra en hel familjesituation för att du ska ha smaskiga nyheter att dela med dig av? Har du inget samvete över huvud taget? DU om någon borde vara medveten om hur hemska folk på internet kan vara.

  Svara

   Kan hålla med. Det hade rent etiskt varit rätt att kontrollera först med Sindy, och publicera hennes svar.

   Svara

  Ingen har photoshoppat hennes jävla inlägg. Tro mig, är själv medlem i dom flesta av dom där fb-grupperna och både hon och micke skriver regelbundet och söker allt från mdma till tramadol osv. Dom är ju inte precis diskreta.
  Är det ingen som känner till att dom båda vart pundare? Innan dom blev ”kända” då.. Tror tyvärr inte det ändrats

  Svara

   Hmmm

   Svara

  Usch såna äckliga människor som dig borde inte få finnas ni är bara så äckligt svartsjuka. Låt sindy vara och skaffa dig ett riktigt liv istället.

  Svara

  först tänke jag, men gud vem är så jävla dum och söker droger på fejjan, med sitt riktiga namn. Men sen kom jag ju på att det har hon väl gjort tidigare oxå?

  Svara

  Eftersom detta uppenbarligen var fejk så övergår det mitt förstånd varför inlägget inte tas bort???

  Svara

   Uppenbarligen fake? Baserat på vadå? Att hon grinar och får panik?

   Nej det är tyvärr 100% sant! Jag har goda erfarenheter av sindys beteende. Ni som inte känner eller har känt sindy har ingen aning om vad ni pratar om.

   Svara

  Ni kan Adda a33i3 på wickr ifall ni vill ha något i Skåne

  Svara

  Vincento på wickr

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.