It’s a perfect day!

Hannah Widell & Amanda Schulman:

A perfect day for what?
SMYGREKLAAAAAAM!

Det fullkomligt SPRUTAR smygreklam ut Hannah och Amandas Instagramkonton och då har jag i princip bara kollat igenom det som laddats upp i helgen.
Woho! Sveriges typ grymmaste mediabyrå och noll koll på marknadsföringslagen.
Kanske kan de slå sina kloka huvuden ihop med Calle Schulman i hans process mot Nöjesguiden efter att jag så skandalöst skrivit om hans resa till Maldiverna nu när jag outat deras smygreklam?

Hur HAR jag mage!? Lilla hoppa! (CamCams eget tillägg)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

knappen

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad är det för process mot NG han har? Berätta mer!

      Så här skrev någon som kallar sig Calle Schulman under förra inlägget:

      ”Oj. Wow. Ser mycket fram emot att visa kvittona på resan. Som jag har betalat. Och i samband med det föra process mot Nöjesguiden för den här texten. Vad pågår på Nöjesguiden? Tror ni att man FÅR ljuga när man har en ansvarig utgivare. Ouch. Men kul!”

        Jag skrattar lite högt åt det där faktiskt! Calle och några väl utvalda medarbetare från Nöjesguiden ska sammanstråla i aktiviteten kvittovisning, i samband med det ska även en process startas upp. Allt låter skoj. Jag skulle vilja vara med!! Är det möjligt att fixa?

          Jag vill också vara med! ??

        ”Tror ni att man FÅR ljuga”

        iiihihi

      Ser fram emot att se kvittona från Calle Schulman att han köpt alla business flygbiljetter ur egen ficka och inte att Tolga Duran på marknadsavdelningen på Turkish Airlines har uppgraderat biljetterna som Calle köpt i ekonomiklass. Då blir det ett utbyte av tjänster som ska reklammarkeras samt beskattas. Men Calle vill gärna att det ska framstå som att det var han som köpte alla biljetter i businessclass.

    Vad får man för påföljd om man döms för att inte ha en tävling på rätt sätt eller inte markerar it samarbeten rätt? Böter? Hur mycket i så fall?

      Kolla med lotteriinspektionen 😉

    Ellen bergström verkar gjort slut med sin kille. Alla bilder på han är borttagna. Titta på instagram.. kan inte du cam cam ta reda på hur det ligger till?

      Jag har pratat med henne och hon mår jättedåligt just nu men vill inte kommentera vad som hänt ytterligare.

      Typ 2a gången jag läser om att alla hans bilder är borttagna på insta, stämmer inte alls?

        Alla hans bilder är kanske kvar, men Ellens bilder på honom är ju borta?

        Gick in på hennes instagram igår och såg att alla deras bilder ihop försvunnit. Såå tråkigt. Hon verkar ju så god och färtjänade verkligen en bra kille. Hopppas det ordnar sig för ddo.

      Men nej 🙁 vad hemskt, de köpte väl precis lägenhet och grejer. Stackars tjej

    Använde han på riktigt ”lilla hoppa” när han skrev till NG ang din text? Beklämmande isf.

      Nä, det var helt och hållet mitt tillägg. =)

    Står inte ut! Klädkollektionen är ful och varför ska alla C-kändisar sälja humbug? Ät bra mat så behövs inte kosttillskott.
    Det var så många bloggare som fick Graafs piller till skänks och alla lovordade skiten men ingen har recenserat dom trots löfte om det.
    Tjoflöjt!

    Lyssnade på deras podd för första gången på ett tag men minst 50% är ju reklam! Det är ganska tjatig att lyssna när dom börjar rabbla upp alla som dom sponsrar av, för att sedan berätta om alla fantastiska produkter dom själva säljer… Senast i raden är alltså vitaminer..?

    Skrev en kommentar till GabJoss om den där länken ang vaccin.

    Och likaså skrev jag en kommentar på My M blogg om att jag tyckte att bloggen mest innehåller reklam, mat, träning. Skrev den som underkommentar på ett annat svar.

    INGET av inläggen godkändes.

    Så de censurerar hårt när det blir obekvämt haha

    Haha detta är helt ot och egentligen ganska ointressant men ändå – jag har sett dina inlägg om Gabjoss fruktfat och funderat på om hon egentligen tar samma fat och komponerar om ett par ggr och lägger upp olika datum. Så jag kollade hennes insta. Kika på fruktfatet från 13 feb och det från i fredags. Nog är det samma?
    Inte för att det egentligen spelar någon roll, men det är bara intressant hur saker och ting skyltas upp och stage:as enbart för att se bra ut 🙂

      Haha så gjorde hon syrran i finaste familjen väl.
      La upp samma frukost bild tills någon skrev att smulorna låg exaaaktttt likadant på alla bilder…
      Haha!! Så det ä nog vanligt att dom dekorerar om frukten. Vad skönt å givande å ha ett sånt jobb…

      Det som förbryllar mig mest med fruktfaten är att det är både frukt, kakor, choklad och ost. Det är så konstig kombination, särskilt efter att man ätit middag.

        Nån av vännerna kanske inte gillar ost utan hellre äter kakor eller choklad.

    Vem faaaan förvarar kosttillskott i badrummet. Hur har de mage.

    Hon måste gått ner väldigt mkt i vikt, Hanna! Så fin nu!

      wtf

    Så här *snygg* ser du ut just nu.

    Du vill vara smart och ge en känga till Calle. Calle vägrar ta det och svarar dig. Du reagerar som en trulig 5-åring och ger dig på Amanda istället för du har inte något på Calle.

    Akta sig den som vågar sätta sig upp mot dig C eller ge dig svar på tal. Du slänger ut alla dina klor och fräser det värsta du kan. Hämnden är ljuv är ditt livsmotto. Och långsint är du och. Har du en gång blivit sur på en så är du det för alltid.

    Du säger att du är barnslig men att ge dig på någons X för att du har en beaf med en är en ny bottennivå även för dig.

    Och näääe, det spelar ingen roll att du har rätt i sak för det skiter du i. Du vill bara klämma åt Amanda. Det är allt.

    Att du bare ork.

      Och du vill ju bara klämma till Camcam med den här kommentaren… Att du bara orkar ??

      Men Amanda är inte calles x?
      Amanda är gift med Calles bror Alex

        Ännu lägre om det är svägerskan.

          Ah det är riktigt lågt att granska de som bryter mot lagen.. håller verkligen med.. 🙂

            Nu verkar det inte att Camilla skriver för att granska utanför hon har en vendetta. ? ?

      Känns mest som att du är sur över att du inte ostört får trycka ut smygreklam längre.

      Det heter ”beef”….

      Jag tipsar om att kritisera Hannah och Amanda ännu mer faktiskt, finns inget värre i hela världen man kan göra enligt dom själva + deras fans. Jag älskar fredagspodden, men när dom besvarar kritik? Så pinsamt! Bloggkommentatorerna fick skit efter det här inlägget

      http://bloggkommentatorerna.se/2015/february/den-som-gapar-efter-mycket.html

      Mer på ämnet
      http://bloggkommentatorerna.se/2016/march/nordfrancke-och-hannahamanda.html

      http://bloggkommentatorerna.se/2015/april/radissad-pa-vag-till-jobbet.html

    Nellie berntsson har tatuerat sig…

      Tror du den är riktig?
      Tänkte spontant att det är en fejk och att hon kommer säga det när shitstormen över det hela härjar…

    Är det ens någon köper dessa människornas saker?
    ”Bidrottninggele som bara drottningen i kupan är fin nog att bruka”
    WTF!

    ”Drottninggelé är ett mycket proteinrikt sekret som framställs av de arbetare som vårdar bilarverna. Under de första två till tre dygnen av bilarvernas liv matas alla bilarver med sekretet. Därefter ges det bara till de larver som ska bli nya drottningar, medan de övriga matas med en blandning av nektar och frömjöl. Bidrottningarna kommer alltså från samma typ av ägg som arbetsbina”

      Hela den där reklamtexten var konstig, fattade inte det där med bönorna, är det meningen att man ska googla om vilka fina bönor det finns i Mexiko för att förstå wtf de menar.

    Det kommer med största sannolikhet att komma mer reklam ifrån H och A då dom numera är majoritetsägare i bolaget Corinne And friends.
    I ett uttalande från december 2016 så ska dom erbjuda ett livsstilskoncept…….
    Spääääännandeeeeee!

    Skulle ju ALDRIG käka kosttillskott som ser så där oproffsigt ut? Ser ju ut som vem som helst bara skrivit ut en lapp och slängt upp några burkar.

    Blir väldigt skeptisk till företag och personer som ska pyssla med sådär mycket liksom. Bli SVINbra på en grej istället för att se ut som sellouts som bara sätter sitt namn på vilken grej som helst som de tror genererar pengar. Verkar som att de suttit på ett möte och brainstormat på ett möte om vad de tror tjejer gillar och nu smäller de på Perfect Day-etiketter på allt. Noll trovärdighet.

    Håller verkligen med att det är mycket underligt att inte hålla reda på vilka lagar och bestämmelser som gäller för reklam när man jobbar med media. Eftersom man väl får anta att de inte är helt korkade måste det väl helt enkelt vara så att de anser sig stå över att behöva hålla med tråkiga hänvisningar och samarbetetexter. Sånt är för ”fölket” – inte för Klanen.

    Måste vara underbart att vara så mogen som nellie är och få föräldrarnas tillstånd att sätta smycke i naveln vid 13 år och tatuera sig vid 16

    Camcam bilden på Hannahwidells swimsut collection kan vara plagiat och får inte användas av andra än Beyonce, fotografen..det är skillnad på om man gör det för eget bruk men de gör ju det i en reklam.

      Blondinbella kopierade ju även Channels reklambild, Kenza kopierar Balmain… Osv. Skillnad på inspiration och att kopiera *pik till Blondinbella och Kenza*

        Jo man får inspireras av andras bilder men inte kopiera tycker dock att den här är alldeles för lik.

      Man kan kalla det för karma för Beyonce är själv rätt så bra på att kopiera.

    Det märkliga är ju att i alla fall Hannah Widell märker ut vissa inlägg, exemplevis KRY och TNT är utmärkta med ”i samarbete med KRY”. Så hon verkar förstå att reklam ska märkas men skippar att märka ut reklamen för sina egna varumärken? Har hon helt missat att det var exakt det Blondinbella blev fälld för?

    Är det inte 1-års jubileum för den här bloggen snart? Eller har det precis varit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.