SmygarBoken…

Anna Book:

Ni minns den här video där Anna smög och smusslade med pulversåsen ur det berömda skåpet där vi alla VET att hon förvarar sina pulverlådor?

Nu bjuder Boken på en liten bild från köksrenoveringen och vad ser vi i ena kanten? Pulverskåpet är ÖPPET!!!
Det är ju helt enkelt för bra för att vara sant!

Vad tror ni det är för smaker?
Jag tror på bea och pepparsås!

bok

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar hennes skyldiga min i den där videon.

      Håller med! Är som att fånga ett barn med handen i kakburken ?

    Apropå reklam för online casino. Artikel i Aftonbladet om Sigge & Alex http://www.aftonbladet.se/ledare/a/KJP7X/alex–sigge-skapar-spelbegar-hos-unga

      Alex och Sigge gör vad som helst för pengar. Jag hade hoppats på att Katrin Z skulle outa Alex men det har hon inte gjort. Tyvärr. Pengar och lyx är allt för honom. Han skiter högaktningsfullt i om han lockar andra i fördärvet. Bara han får bra betalt. Pengar har han ju lyckats skaffa sig. Men 99% av innefolket i Stockholm skrattar åt honom. Alternativt föraktar honom, Människors gillande går inte att köpa. Det gäller för dem nu att suga ut allt som går, de vacklar ju redan på gränsen till att bli patetiska. Snart är de medelålders gubbar som gör podd för tonåriga killar.

        Vad ser Amanda i honom?

          Jag ser henne som ganska naiv? Hon har sagt många ggr att ”jag är så intelligent” men hennes sätt att prata säger nåt helt annat.

            Hon är ju inte lätt att stå ut med antagligen. Vill bli dyrkad och uppassad, bara hennes egna berättelser om vad hon kräver på sin födelsedag känns ju en aning..omoget.. Annars gråter hon och får ångest och mår dåligt. Över det mesta. Rent krasst är det nog så att hon inte hade haft en chans att komma nånstans karriärmässigt utan Hannah.

        ”Innefolket” allså jag dör så töntigt! Vilket skoj liv det måste vara att bry sig vad andra människor som man inte umgås med tycker om en… patetiskt! Heja Alex och Asige!!!

          Är det nåt Alex bryr sig om så är det vad ”viktiga”människor i Stockholm tycker. Hela hans livsambition är ju att bli rik samt att få platsa i innekretsen. Som flinar åt honom… Som sagt – synd att Katrin har hållit tyst. Hon har en del att berätta om hur Alex ser på pengar och och hur han ska ta sig in i de kretsar han vill vara.

    För att inte glömma den väldigt gula currysåsen hon alltid ”har gjort själv från grunden”?

      Currysås är ju typ det enklaste som går att göra, och det säger jag som är värdelös i köket…
      eller missuppfattade jag nått här nu??

        Currysås från pulver är ILLgult till skillnad från currysås gjort från grunden som är lite mer ”smutsigt” gul eller hur man nu ska uttrycka sig. Jag har gjort båda såserna och jo, Annas är från pulver.

          Haha jaha! Jag är som sagt värdelös i köket så har ingen aning om färg på sås…?

        All sås förutom bea är enkelt att göra, inget fel med pulversås dock 😉

          Nä, ingen (gissar jag) har något problem med pulversås. Det är bara Anna B som är helt besatt av att få oss att tro att hon aldrig skulle använda pulversås när hon solklart gör det. Varför det är så viktigt för henne – no idea! 🙂

    Fast Alex & Sigge gör ju inte smygreklam… sen är deras podd ganska populär bland tjejer med! Lyssnar aaaalltid på den???
    Och varför ska man bry sig vad andra tycker? Han har ju en familj som bryr sig så varför bry sig om ”innefolket”?

      Instämmer! Vem fan bryr sig vad muppar som tror dom är något tycker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.