Bara män kan äga en Porsche.

Blondinbella:

(null)

Bella delar en tweet som hon publicerat i fredags när en taxichaufför tydligen frågat om hennes Porsche tillhörde hennes pappa – hon ter sig tydligen som både en billös kvinna och som någon som bor hemma.

Jag kan inte låta bli att känna att den framstår som aningens regisserad av Bella i ett försök att rikta fokus från sitt privatliv och åter på pengar och prylar.

Vad tror ni?

Tack för tips, Amanda!

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Helt otroligt vilket bekräftelsebehov Bella har.

    Ännu roligare att hon tror att folk faktiskt uppskattar den typen av ”se på mig”. Ibland får jag intrycket av att hon tror att hon är speciell för att hon är framgångsrik. Eller för att hon sysslar med aktier och är kvinna. Det beteendet känner jag tydligt igen från aktieforum eller aktiegrupper där tjejerna alltid ska poängtera att de råkar vara kvinnor.

      Fast Blondinbella ÄR speciell med tanke på hur hennes väg till framgång har sätt ut. Hon har gjort sig ett namn i näringslivet och många veteraner imponeras av henne just för att hon är kvinna. Med det inte sagt att det råder brist på framgångsrika kvinnor i det här landet, dock är det fortfarande sällsynt att kvinnor armbågar sig fram på det sättet som män alltid har gjort i affärssammanhang.

      Behovet av att basunera ut sina ägodelar på Twitter är troligen kopplat till nyrikedom. Tyvärr ligger Blondinbella i toppskiktet när det gäller skrytsamhet, men det där brukar ge sig efter ett tag.

        … väg till framgång har SETT ut.*

    Men det är väl ändå väldigt ovanligt att någon som är så ung som Bella har råd med ett sådant jäkla hus och Porsche?
    /Mvh en med 200000 i studieskulder och 30’000 på sparkontot.

    Det är ju en sanning med modifikation då det faktiskt är Odds bil.

      Är det? ?

        Bilen är skriven på Odd, så rent krasst så är det Odds bil. Sen är det kanske Bella som betalar leasingen, men fortfarande Odds bil om den står på honom.

          Aha visste inte jag. Vad har den för reg-nr? Visste inte att den är leasad heller, trodde hon cashade allting ?

            Haha nej, de har även tagit lån för att betala huset. Så hela Bellas liv är bara en fasad

            Det vore rent oekonomiskt av dem att casha huset eller bilen. Inte ens en person med ännu mer pengar än Bella hade varit så dum att de cashar ett hus på Lidingö eller en bil i den prisklassen. Prata inte om saker ni inte verkar ha ett dugg koll på.

            Kan någon förklara det där för mig? Varför är det bättre att ta ett lån för att köpa till exempel ett hus, även om man har råd att köpa det själv, så att säga? Har sett massor av människor säga att det är så, men jag fattar verkligen inte varför! :O

            Sannie: tanken är väl att pengarna kan ge betydligt högre avkastning än nuvarande ränta på långt under två procent.

            Anonym: äsch, min man cashade sin nya Audi. Inte riktigt samma prisklass men nästan. Varför skulle det vara mer oekonomiskt än att köra billån ?

            Men om man vinner en massa miljoner på lotto, ska man inte köpa hus eller lägenhet kontant då istället för att ta lån, skulle de fortfarande vara bättre att låna, tycker man utnyttjar systemet om man tar huslån när man kan köpa hela huset med sparade pengar.

            Jag fattar ändå inte… Mvh/ Trögast-i-stan

            Sannie: Tanken är att om du t.ex har en miljon så är det bättre om du t.ex sätter in dem på en indexfond som (kan) ge en avkastning på ca 5% per år, istället för att använda pengarna till att köpa en bil då billånet kanske kostar mindre i ränta än 5% per år, vilket då gör att du tjänar på att sätta in pengarna på en fond och ta lånet istället för att köpa bilen kontant.

      Det är Bellas bil.

    Förstår verkligen inte besattheten & skrytet av bilen, veeeem bryr sig?! Eller så är det bara jag som tycker det är fullständigt ointressant… vem vet.

      Jag tycker det är intressant med bilar men förstår inte varför Blondinbella konstant måste förklara ”tog Panameran till stan”, ”egentid i Panameran” som om det skulle stå ett gäng Porschar i garaget och hon måste förtydliga vilken hon kör. Av praktiska skäl kan man ju säga det inom familjen för att skilja på fler bilar. Men att skriva ”åkte till stan” utan att nämna Panamera eller ta kort på interiören finns inte på kartan för BB…

      Kanske är fel person att döma, hade jag ägt en sådan bil (eller rättning, hade min man ägt en sådan bil) så hade jag väl också börjat namedroppa den som fan…

        Vi (eh min man haha, jag har en mer praktisk bil) har en helt ny Audi S5 cab som inte heller är helt olyxig men inte sjutton skriver jag till folk eller i sociala medier att jag ”tar S5:an och åker nu”? ?

        Brukar skriva att jag tog bil X eller Y. Men de bara för att vi har två bilar av olika märken som används till olika saker

    Bellas mål var att inte skilja sig när hon hade små barn. Hennes föräldrar gjorde det och det var en livskris för Bella. Tror hon har otrolig ångest just nu när äktenskapet havererat. I backspegeln skulle hon nog valt en man med karriär och lite mer driv än Odd. Han var tydlig med att han ville bli ung pappa och hemmaman…

      Men skärp dig du vet förfan int ett piss om hennes relationer och äktenskap. Fan va störd jag blir på er som tror er vara såjävla insatta i andras liv. Skärpning. Dummare och mer omoget beteende får man leta efter

      Bella kanske trodde att det skulle passa henne bättre? En man som tar hand om barnen när hon gör karriär. Sådant är ju svårt att veta i förhand.

        OBS. Vet inget om någonting vad gäller Bellas privatliv, ger bara ett annat perspektiv.

        Men vafan, jag postar inte alls för fort!

    Odd har redan flyttat ut?

      Hur vet du det? Vad är dina 100% säkra källor på det?

      Lägg av bara! Och mitt råd är att söka hjälp, för det är fan inte normalt att njuta av att sprida skit och osanningar om andra.

        Du behöver inte vara så aggressiv. Min källa är bekanta till Odd. Du vet, Stockholm är inte så stort, alla känner någon som känner någon. Och Odd bor inte hemma när Bella gör det.

          Var bor han då? Under en sten?

          Utveckla gärna!

            Hos sin bror.

            Ok, Linn. Tror definitivt att det ligger något i det du säger. Vet du något mer? Märkligt att inga skvallertidningar har snappat upp detta. Skvaller om kommande eller pågående skilsmässor är ju av högsta prioritet i deras verksamhet.

          Bekant till Odd? Vem är det?

          ”Min kusins kompis man såg på facebook att…” låter det om dig.

            Men det är väl inte HELT orimligt att om det nu är lite trubbel i paradiset att Odd sover hos några kompisar ett tag. Med tanke på hur aktivt Bella avstår från att nämna Odd så är förklaringen kanske att han helt enkelt inte ens är i huset…?

            Absolut kan det vara så, R. Jag belyser bara avsaknaden av någonting ”riktigt” i Linns kommentarer. ”En bekant till Odd” är knappast en säker källa, det kan ju lika gärna vara en random som sett honom gå in i ett annat hus och därmed bestämt sig för att Odd inte bor hemma. Det kan ju vara Linn som sett något och har bestämt sig för att tro något.

            Klart det inte är orimligt att någon bor några nätter hos sin bror om saker inte är bra hemma. Det orimliga ligger i vissa människors (ja, jag menar dig Linn) vilja att sprida elaka rykten baserat på icke-existerande bevis.

            Jag tror inte Linn sprider elaka rykten med flit. Bara delar med sig av info hon hört. En sak om hon rentav hittar på det hon skriver (vilket kan ju vara fallet med alla här inne). Sen ska alla vara källkritiska och själv tar jag allt jag läser om på såna här bloggar med en nypa salt… sen älskar jag ju skvaller. Så tycker folk ska skvallra på 🙂

            Haha kan bara se det framför mig att Odd och ungarna bor i hans bror trånga hem. Så har blondinbella porschen och det stora huset för sig själv. Tror ju knappast hon tar hand om ungarna

            Anonym- varför skulle Bella inte ta hand om sina barn? dum kommentar

            Blondinbellas tidigare familjestrategi:

            http://www.isabellalowengrip.se/2016/02/familjstrategin/

            Hoppas hon fortsätter lyssna till sina ord o mammas ord. Men när hon sa förut att hon förstår inte hur folk kan skilja sig under småbarnstiden? Nu kanske hon förstår att det kan vara tufft imellanåt. Hoppas de reder ut det om det nu är en svacka fortfarande.

          Oavsett din (extremt overifierbara) källa är det jävligt elakt att sprida rykten vidare. Vad har du för sjukt nöje i att sprida elaka rykten vidare?

            Jag skulle vara försiktig med att kalla skvaller för ett ”sjukt nöje”. Forskning vid University of California har visat att skvaller snarare är hälsofrämjande och att det dessutom är ett mänskligt behov att skvallra. Sedan kan jag hålla med om att det måste ske utifrån ett etiskt förhållningssätt. Det är till exempel mindre lämpligt att sprida skvaller om människor som inte valt att synas offentligt, men här har ju Blondinbella valt det motsatta.

            Skönt å höra att skvaller är hälsofrämjande hehe 😀 Men jag håller med om att det inte är ok att skvallra h u r som helst och om v e m som helst. Svår balansgång det där, speciellt när man är nyfiken och ibland har skvaller som enda kvällsnöje innan läggdags (pensionär vid 27 års ålder..). Att läsa alla kommentarer här med spekulationer och iakttagelser, diskussioner som spårar ut är tusen gånger bättre än Hänt Extra!

      Jag får så obehagliga vibbar av vissa nick som kommenterar om just Blondinbella. Tyvärr tror jag dessutom att det är ett fåtal (kanske bara en person) personer bakom flera olika nick. Det har under en lång tid skrivits kommentarer om Bella och Odd med stor betoning på hur fel det är att Odd tjänar mindre och är den som tar hand om familjen och att detta på något sätt inte skulle vara hållbart i längden. Den som återkommande brukar skriva detta är även på andra sidor och skriver skit om Bella. Och med tanke på Bellas tidigare (och nuvarande) problem med stalkers och läskiga människor så ger dessa kommentarer mig kalla kårar. Här har dessa/denna personer/person fritt spelrum att sprida dynga helt okontrollerat, allt efter sin egna agenda. Fy fan!

        För något år sedan var det också någon som aktivt drev rykten om att Odd skulle misshandla Bella och massa annat riktigt vidrigt. Det skrevs massa kommentarer av vad som lät som samma person i kommentarsfältet hos SvenskaBloggare och även en hel del här. Tror det är någon/några som vill Bella riktigt illa.

          Precis! Vi verkar vara en hel del som genomskådat dessa nick (tänker inte skriva ut dem här för jag tänker inte ge denna sjuka person mer luft). Sjukligt är ordet!

          *håller alla mina tummar och tår för att denna person en dag får en påhälsning av Ashberg*

            Är bellas pappa igång och trollar igen? ? Visste ni förresten att han hänger med Nils bellas ex?

          Jag har för mig att bellas ex är ganska obehaglig (eller blandar jag ihop personer nu?) Kan det inte va han isof? Typiskt kränkt-asshole beteende.

      Tror inte det. Han syntes nämligen på hennes instastory!

      Odd var med på Bellas instastory igår kväll iaf då han låg hemma i soffan så det är inte speciellt troligt att han skulle ha flyttat ut. Tror mer att han inte vill vara med i bloggen längre pga all skit han får varje gång han syns där.

    Eller så kanske taxichauffören trodde att hon skulle till sina föräldrar på besök, inte att hon nödvändigtvis bor hemma.

    På tal om Odd så såg jag på LinkedIn att han jobbar på ZUG ab och var tvungen att kolla in bolaget:
    http://www.allabolag.se/5590849336/zug-ab

    Bolaget registrerades i november i år, typ ungefär mitt i Bella och Odds kris?? Varför skulle han registrera ett nytt bolag inom HR/Rekrytering ca ett halvår efter han börjat jobba med Bella? Visserligen står det att han fortfarande jobbar på Löwengrip Invest men han har ju inte synts till på några bilder och hans egen Instagram uppdateras inte längre med flattered-nyheter.
    Tycker mig känna igen mönstret, när offentliga par i Sverige håller på att separera, det börjar alltid med uteslutning på varandras sociala medier, sedan är det väldigt mycket träffar med vänner och nästan alltid någon typ av förändring utseendemässigt. Man märker när det inte står rätt till, och hade allting varit kanon och guld och gröna skogar hade Bella dementerat ryktena i stället för att be läsarna ”pausa spekulationerna”. Samma sak med Bagge/Wahlgren, Paret Schulman, Paret Hammar, Berg/Luuk and the list goes on and on and on…
Ni vet, no fire without a spark!

      Zug är personalbolaget, där alla anställda i Bellas bolag är anställda. Hon har skrivit om det på bloggen.

      Ok, men ordspråket lyder ”there’s no smoke without fire” så om du ska slänga dig med engelska uttryck kan du väl åtminstone dubbelkolla dem först? Dessutom, på svenska heter det ”ingen rök utan eld” så hur svårt kan det vara?

        ”You can’t start a fire without a spark” är väl mer eller mindre ett vedertaget uttryckssätt. Som svar på den sista frågan i ditt inlägg – det kan tydligen vara rätt svårt.

          Visst, men det stod inte ”can’t start a fire without a spark” så vad vill du säga?

        Haha, men vänta lite nu. Du tycker alltså att jag måste komma med ett korrekt ordspråk när jag kommenterar på en blogg på nätet? Dessutom påstod jag aldrig att det var ett ordspråk, faktum är att jag snodde Bruce Springsteens mening i Dancing in the dark:”You can’t start a fire, you can’t start a fire without a spark” och syftade faktiskt direkt på betydelsen, alltså hade det inte funnits en hel del pikar att det är dåligt i deras förhållande hade det inte heller funnits någon spekulation från läsarnas sida. Så enkelt är det!

          Tycker det är töntigt när man slänger sig med engelska uttryck man inte behärskar. Du skrev dessutom inte ”can’t start a a fire without a spark” och även om du gjort det är det ordspråket fullkomligt irrelevant i sammanhanget. Det du uppenbarligen menade var ”ingen rök utan eld” vilket är det man säger när man ser tecken på något större.

            Och bara för att du tycker det är töntigt, är du också tvungen att kommentera det?
            Och behärskar inte engelska uttryck? Det var en simpel mening, på engelska… Jag ser inte riktigt det som du ser märker jag och framförallt ser jag inte själva poängen att poängtera att det är ”töntigt”?
            Ibland känner jag bara, vem fan orkar bry sig…

            Har man engelska som modersmål blir det rätt jobbigt att se alla ”coola” svenskar misshandla engelska.

            Då kan du ju rätta på ett trevligt sätt, istället för att vara dryg och halvt dumförklara personen. Jag är lite av en språkpolis själv, så jag kan känna igen irritationen. Dock tas det ofta emot betydligt bättre om du gör det på ett lite mer pedagogiskt och ödmjukt sätt 🙂

      Bella har tidigare skrivit att tanken med ZUG var att all personal inom hennes bolag skulle flyttas över till ZUG och att Odd skulle sköta personalbiten. Sen har jag för mig att Pingis pappa sitter i styrelsen för ZUG, så att bolaget startades har nog inget med en eventuell skilsmässa att göra. Snarare säger väl det emot att de haft det dåligt länge, för varför skulle Bella vilja lägga över all sin personal till ett bolag han är ansvarig för om de redan då hade problem i förhållandet? Om de har en kris tror jag snarare att den är rätt ny, och att den i så fall startade efter att ZUG hade startats.

      Idag frågar någon i kommentarerna om Odd inte längre jobbar kvar i Löwengrip Invest.

      Bella svarar ; Vi har haft det lite turbulent; återkommer senare med hur det ligger till.

    CamCam, det verkar vara en eller två personer som i varje inlägg skriver kommentarer som endast syftar till att sprida skvaller om Blondinbellas äktenskap, typ Odd har flyttat ut, hon har tagit av sig ringarna osv. Det är väldigt tydligt att det är någon som har som agenda att sprida illvilliga rykten och jag tror risken finns att folk läser dem här och inte inser att det är någon som försöker skapa ”sanningar”. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg som ”dödar” rykten och påpekar att det bara är rykten och att allt Bella sagt är att hon och Odd haft en tuff period?

      Men tack L! Exakt samma skrev jag lite längre upp, innan jag nu läste din kommentar. Skönt att vi är flera som har reagerat på samma sak! Det här skitkastningen har pågått väldigt länge nu, innan skilsmässoryktena till och med. Vidrigt beteende!

      Och nej, detta har inget att göra med att bara ogilla Bella och Odd. Det någon (under flera nick?) håller på med är obehagligt!

        Varför kan ni inte lära er att bara ignorera ”skvallret” och ryktena? Som vi alla andra gör som läser den här bloggen

          Det handlar inte om att ignorera illvilliga rykten, det handlar om att försöka hindra att andra tar dem för sann

          Det handlar inte om att ignorera illvilliga rykten, det handlar om att försöka hindra att andra tar dem för sanningar och sprider dem vidare. Dessutom finns det vissa här som startar rykten genom att rent ut sagt ljuga och då tycker jag att övriga läsare bör säga ifrån.

          Jag har inga problem med att urskilja skvaller eller fakta med bevisning. Problemet ligger i att det är en hel del andra som går på dessa rykten och sprider de visare som sanningar kors och tvärs utan någon som helst källkritik. Det är svårt att ignorera det faktum att folk går och skapar ”sanningar” genom att läsa något som en anonym person skriver i ett kommentarsfält. För falska rykten kan skada väldigt mycket, det tror jag att även du förstår.

            Precis, det har ju hänt tidigare. Tänker direkt på den där kommentaren om sandra, när kommenteraren själv fick skriva en ny kommentar om att det endast va spekulationer.

    Blir så trött på skrytet nu. De flesta av Bellas läsare äger inte ens en bil. Än mindre miljoner i aktier. Visst är det kul att läsa om en ung kvinnas framgång och låta sig inspireras, men inte genom skryt? Jag vill höra om hennes relationsproblem nu. Det känns äkta. Lite av en skyldighet att som stor bloggare att dela med sig av både det goda och onda…

      Man har väl inga skyldigheter alls. Det finns ju nischade bloggar som handlar om bara resor eller bara mode. Skulle de vara skyldiga att skriva om sport bara för att det är det JAG är intresserad av. Om Bellas blogg inte passar får du väl läsa någon som handlar om relationsproblem. Simple as that.

    Porschen SKY vaknar inte upp en dag och säger att hon inte älskar Isabella mer 😉

    Jag tror att BB försöker rikta fokus mot något annat för att läsarna ska få fortsätta att spekulera om hennes relation med Odd. (Precis som jag gör nu haha!) Jag är helt övertygad om att skilsmässan är nära och att sista detaljerna ska spikas innan det blir officiellt. Senast häromdagen åt hon middag med Anitha Schulman (och flera andra)… snart kommer garanterat skilsmässopepp..”heja heja”, singelpower, ”heja heja jag är ensamstående” (inget fel med det dock för er som är det! <3), Ida inreder nya lägenheten i stan, skilsmässobok och podd… Okej nu svävade jag iväg.

    Ang inlägget ovan – Hennes bil brukar resultera i reaktioner av många slag, speciellt när det är "humble brag". När jag läste hennes blogg förut var kommentarerna det mest underhållande 🙂 Personligen tror inte att konversationen med chauffören som hon "citerat" ägt rum. Chauffören kanske sa "schysst bil" och hon kanske svarade "Tack det är min!". Isabella klär sig väldigt vuxet (och snyggt tycker jag), tror inte att chauffören misstar henne för ett "barn" som bor hemma.

      *SCY

    Hur orkar hon ens hålla på, provokation el ej… vem bryr sig om en bils ägare när det finns så mycket annat av värde i livet..

    Råkade se en snutt ur ”gravid vecka för vecka” där hon klagade på att Odd inte längre säger att hon är fin varje dag. Odd försökte förklara att han har fullt upp med markservicen/gillis hemma..
    Är inte ett dugg förvånad om detta inte håller..

    Det är ju Odds bil…..kolla med trafikverket. Bilen är registrerad på en MAN vid namn ODD SPÅNGBERG

      Jag hade också min bil skriven på min pojkvän när jag var yngre. Men jag och han hade sinsemellan ett papper skrivet på att det var min bil som var köpt för mina pengar. Konstigare än så behöver det inte vara. Vi alla vet att det är Bella som köpt bilen för hennes egna pengar, så jag fattar inte varför det här ens ska diskuteras.

        Varför hade du det? Ren nyfikenhet från min sida haha ?

          Billigare försäkringspremie. Jag var 19/20år och han var 25år. Tror de flesta försäkringsbolag har en gräns vid 24 år då det är dyrare premie (eller självrisk) för en yngre pga unga har enligt statistik en högre skaderisk (främst unga män, men man får inte göra skillnad på män och kvinnor i sådana här sammanhang).

    Alltså, om Bella och Odd nu ska skiljas och ryktena stämmer, då är det inget annat än tragiskt. De har två små barn ihop.

    Men, jag kan inte säga att jag är förvånad! Blir alltid skeptisk när jag hör om folk som flyttar ihop efter en vecka, förlovar sig inom ett halvår, blir gravida inom 1 år… osv. I de flesta fall är det svårt att hinna lära känna en person tillräckligt bra på så kort tid för att avgöra om det är någon en vill bilda familj med. Min åsikt!

      Ibland går det ju, men de förhållanden som håller ihop länge vid en sådan situation hör väl snarare till undantagen.

      Innan någon anklagar mig för att hänga här hela tiden som en del attackerar the real Hmm: jag har 50% batteri på mobilen och 2h innan jag är hemma. Jag kommenterar tills batteriet är slut!

        ?

      Håller med att det är tråkigt om de ska skiljas. Det kommer ju två barn i kläm. Just därför kan jag tycka att det är rätt respektlöst att skaffa barn innan man riktigt känner varandra. Varför ska folk ha så bråttom?!

      Sen tycker jag att Odd verkar vara en sympatisk kille och en bra pappa. Jag tror Bella är supersvår att leva med och att hon tar rätt lite ansvar för hemmet och att Odd är den som får sköta det mesta. Kollar man på Gravid vecka för vecka med Odd så tycker man fasiken synd om honom. Han känns rätt ”hunsad”.

        Hur lång tid tar det att lära känna en människa tillräckligt väl för att få skaffa barn enligt dig då? Ett år? Tre? Fem? Ska en gifta sig först? Mina föräldrar hade varit tillsammans i tolv år innan jag kom till världen, dom skilde sig tre år efter det. Jag och min man flyttade ihop efter tre månader, gifte oss efter nio månader och fick barn efter 1,5 år tillsammans och har efter det klarat många år till utan en tanke på skilsmässa. När går gränsen för när man känner varann och varför tror du att det är en regel att om man bara känner varann ordentligt och har varit tillsammans länge så kommer man hålla ihop efter barnen kommer?

          Kerstin: självklart finns det undantag från regeln. Min mans föräldrar tex som träffades unga och som tidigt skaffade barn. Dock är jag rätt övertygad om att det är större chans att förhållandet klarar småbarnsåren om man varit tillsammans i några år innan man skaffar barn.

          M: jag hade absolut tyckt att Bella hade varit ”hunsad” om rollerna varit ombytta. Kanske hade jag till och med sett på det hela ännu värre då. I ett avsnitt av ”gravid vecka för vecka” berättar odd tex om när Bella fick ett utbrott för att odd hade packat ner en sak i fel väska och kastade den hårda väskan i väggen så det blev ett jack, och dessutom var det bara en decimeter från att den träffat odd. Hade det varit han som gjort likadant mot Bella hade nog folk reagerat mycket starkare än reaktionerna blev i det här fallet.

            Nadia, har du varit gravid själv någon gång?

            Isf borde du veta det de flesta andra vet och därför inte höjer på ögonbrynen speciellt mycket – en gravid kvinna är fullproppad med hormoner och har därför väldigt mycket kraftigare känsloutbrott än en icke-gravid person.

            Anonym: Ja, jag har varit gravid och jag tycker inte att det är en skälig anledning till att kunna bete sig dåligt eller att bruka våld, som i detta fallet när det antagligen var tänkt att väskan faktiskt skulle träffa Odd.

        ”Han känns rätt hunsad”
        Jösses vilka förlegade åsikter man stöter på i det här kommentarsfältet. Hade du ansett att personen var hunsad även om det var ombytta könsroller? Om det var Bella som tig hand om hemmet mer än Odd och om det var Odd som hade en karriär som tog mer tid än Bellas karriär?

        Men suck. Känns hunsad? Skulle säga att han i så fall gör det typ majoriteten av kvinnor gör i förhållanden med män. Folk reagerar bara nu för att det oftast är kvinnan som sköter markservicen.. Tycker det är trevligt att Bella får köra på med sitt, Odd kanske gillar att sköta hem o barn? Förövrigt see jag inte det som att han gör det. Han lagar mycket mat, men resten anlitar de ju folk till så varför är det så himla synd om honom?
        Bj blev detta mer som ett svar till alla som kommenterar kring det, inte bara ditt inlägg ?

        Eller när Bella skrev att hon ville få till en tuffare klädstil och Odd köpte kläder till henne i födelsedagspresent !! Lite tuffare och säkert dyra kläder!! Som inte dög hon blev förbannad på Odd och kläderna byttes ut …. Odd känns ochså sympatiskt och lugn medan Bella beter sig som en bortskämd snorunge!!! …… fast i dom lugnaste vatten simmar oftast de fulaste fiskarna !!! Så vad vet man ?

      Tragiskt såklart, men ofta är en separation bättre om det inte funkar. Mina föräldrar separerade inte pga oss barn när vi var i tonåren och jag kan se tillbaka på de åren med rysningar i kroppen. Jag mådde så dåligt och separationen var en skänk från ovan. Alla problem är inte borta, men jag grät iallafall inte typ varje dag efter separationen, som jag gjorde innan. Jag tänker inte utsätta mina barn för det iallafall. Då är det bättre att separera och försöka göra den nya situationen så bra som det går. Annars är det ingen trygg/stabil/trevlig miljö.

        Håller med dig fullt ut. Tror en del av mina psykiska besvär, skeva syn på förhållanden, kass relation med mina föräldrar, problem med tillit, är pga att mina föräldrar inte skilde sig tidigare. Jag förstår att Man gör allt för sina barn och sitt äktenskap, men ibland gör man både sig själv och sina barn en Björntjänst när man inte kan inse själv att enda lösningen faktiskt är att gå skilda vägar.

    Efter alla hennes milslånga skrytanalyser om sitt förhållande, som om de varit tillsammans en livstid, så känner jag ändå lite ”karma”.

    Hon hade kunnat (låtsats) vara åtminstone liiite ödmjuk men hon ska ju alltid skryta/provocera vad det än gäller och njuter på något perverst sätt av att reta upp folk.

    Löjligt att hoppa på oss som ”skvallrar”. Bella och Odd är två högst offentliga personer. Båda har öppna instagramkonto, Odd har haft en välbesökt blogg och figurerat i flera tv-program, senast Sveriges mästerkock. De är både med i youtubekanaler som gravid vecka för vecka osv. I min mening helt okej att ”skvallra” om kändisar. Odd och Bella är vuxna, de vet att folk pratar om offentliga personer. Odd valde själv att starta en blogg, öppna sin instagram, figurera i tv och importera ett eget vin. Det krävs ingen konspiration om ett hatskvallernätverk för att förstå att Bella och Odds förhållande har spekulationspotential.

      Löjligt att tycka att det är fel med elakt och i det flesta fall felaktigt skvaller med syfte att förstöra? Ja du, då har vi verkligen totalt helt olika syn på saken.

      Odd har valt att inte längre vara en offentlig person, därför är han inte längre aktiv i någon av dessa sociala medier. Bella är en offentlig person men det gör inte henne (eller någon annan offentlig person) till en känslokall robot. Visst, det går inte att komma ifrån att det pratas om en offentlig person, men det finns gränser. De flesta har en spärr för vad som är etiskt/ moraliskt – även när det kommer till offentliga personer.

      Det jag tycker är löjligt, eller snarare idiotiskt, är att du försöker rättfärdiga det sjukliga beteende du har med att ”de är faktiskt offentliga personer”. Du sprider skit och har en elak agenda, inget annat. Och om du nu har säkra källor på det du säger så varför inte bara luta dig tillbaka och se det komma? Alt skriva jävligt noga att du har hört skvaller av någon och att det därför inte är en absolut sanning det du skriver. Men det gör du inte, för du har en helt annan agenda.

      Håller med ….Odd har varit minst lika media kåt som sin fru!!!! Synas och höras överallt … vin , sångare, gravid program, så att säga att han inte velat vara i focus är ju faktiskt inte sanning .

    Syftet med att sprida spekulationer och kanske även falska uppgifter är väl i första hand till att få fram klarhet genom att inblandade parter talar om hur det är. Föredrar de att vara tysta och inte kommentera kommer det inte att innebära att spekulationerna avtar, snarare tar de än mer fantasifulla proportioner.
    Att påstå något obekräftat i syfte att få fram sanningen är ett välkänt knep.
    Så fungerar bristen på information. Sen kan man alltid tycka att var och en ska sköta sitt privatliv i tysthet och andra ska respektera detta men då ska man nog inte vara storbloggare och tidigare känd för att fläka ut just privatlivet. Då får man stå ut med att det spekuleras, fabuleras och kanske även medvetet publiceras lögner.
    Träd fram med sanningen så lugnar allt ned sig.

    Det är ett evinnerligt tjat om den där jädra bilen.
    Det är en bil, men på Isabella låter det som att det är hennes tredje unge.

      Jag tror Panameran nämns oftare än lilla maken iaf. ?

      Isabella försökte använda det där twittret om ”Panameran” som en död katt på bordet dvs att vi skulle prata om bilen snarare än om Odd. Men det fungerade inte särskilt bra för nu pratar vi om bilen och Odd samtidigt.
      Hon får väl hitta på något annat för att försöka styra om diskussionen från deras privatliv. Alternativt komma med något slags klarläggande hur situationen är.
      Det räcker inte att be om slut på spekulationerna. Sådant gör de kungliga när något ska tystas ned och det respekteras av vissa medier men inte av alla. Och Isabella må vara ”bloggdrottning” men kungliga är hon inte.

        Kan vi inte bara enas om att OM det nu är så att de har en fnurra på tråden så är det, precis som för oss alla andra, inget man vill prata om just i stundens hetta mer än till sina absolut närmaste. Hon/de kanske inte själv just nu vet ut eller in, eller hur det kommer att sluta och då finns det inte direkt något att skriva om till oss läsare. Det är bara att gå till sig själv, det är otroligt jobbigt och svårt att sätta ord på något när man är mitt upp i det. De kanske just nu bara behöver lugn och ro för att tänka och reflektera. Dippar har vi alla och oftast kommer man ur dem starkare och klokare, oavsett utgång. Det finns ingen anledning för Bella att ”komma med något slags klarläggande hur situationen är” så länge hon inte vet själv. Om det nu ens finns någon situation att klarlägga.

          Bella har precis skrivit ett nytt inlägg om hur hon hanterar konflikter till skillnad från känslosamma stackars odd..
          Hon vill verkligen inte framställa sig själv som sympatisk… så vad snyftar ni om..

            Att det första hon tar upp om Odd efter en lååååång tystnad nu mitt i all skilsmässospekulation är deras bråk-metoder tyder ju bara på att hon vill att det ska fortsätta spekuleras. Alltså så är det bara. Jag tror hon är iskall, får kalla kårar när jag tänker på henne. Oerhört svår att leva med. Lider med Odd.

            Indi, vad menar du? Vad har hennes senaste inlägg med det jag skrev att göra?

            Faktum kvarstår att OM det nu är så att de har en fnurra så kanske hon inte har något konkret att ”klarlägga” för oss läsare just i dagsläget, för hon kanske inte vet själv hur utgången kommer att bli. Om det nu är så och den dagen de isf ev bestämt sig för att skiljas så lovar jag att hon kommer att berätta det.

            Vad hon har fått för resultat på ett personlighetstest och hur hon reagerar i konfliktsituationer har väl inte med denna diskussion att göra?

            Eh….inlägget handlar om det personlighetstest hon gjort med sin personal idag. Två meningar i slutet av inlägget berör relationen till Odd i neutrala ord. Att kalla det ”ett nytt inlägg” är grovt överdrivet….

            Blä:

            OM hon vill att det ska spekuleras ja! Man märker ju att hon vill det? Jättemärkligt. Alltså hennes kommentarer är modererade men ändå släpps kommentar efter kommentar med spekulationer igenom. Hade hon verkligen inte velat ha spekulationer så hade hon inte släppt igenom sånt, då hade det inte frodats osv osv osv….

    Orkar inte henne asså! Som när hon gjorde ett inlägg och beklagade sig över att det var lite pinsamt på dagis när Gillis sa ”ska vi åka Porsche hem?” Och hon ville få honom att förstå att inte alla åker Porsche men alltså?? Han vet ju inte vad en Porsche är!! Han vet bara om det för att hon måste ha berättat det för honom och gjort det till en stor grej!

      Ja eller så har han bara hakat upp sig på bilar, har ett barn i min närhet som älskar bilar och skriker ut namnet på alla han ser och känner till. Sätter på ett youtubeklipp ibland med olika modeller och han pekar och berättar ☺

    Folk:
    Hon har samarbete med olika företag och behöver nämna namn på märke/företaget.

    Exempelvis ska hon nämna Panarama 3 gånger per månad.. typ så.

    Kan vi inte släppa Bella och snacket om hennes äktenskap?

    Odd har förmodligen inte flyttat ut då han låg på soffan och chillade idag på hennes snapchat.

    Alla äktenskap och förhållanden har sina problem, bara för att dom möjligtvis går igenom en jobbig period så betyder inte det att de ska skilja sig. Tror snarare Bella är den som skulle gå i parterapi och ta alla möjligheter till att få det att funka inte ens ordet skilsmässa läggs på tungan.

    Det är inte intressant så släpp det för fan. 😛

      Inlägget har nu 106 kommentarer. Det är uppenbarligen intressant. Du behövde ju inte plöja igenom 100 kommentarer om det är så tråkigt. Eller hur?

        Läste bara dom två första 🙂
        Jo men hur lite liv kan man ha om man sitter och snackar skit om en annan människas äktenskap?

          Personligen har jag ett väldigt hektiskt liv, även om jag bemödar mig att kommentera här en hel del.

          T.ex. har jag raster på mitt jobb, jag går på toaletten ibland, jag tittar ibland på TV på kvällarna när jag är trött, jag åker buss till skolan, jag går på toaletten hemma, kom nyligen hem från Kina så hade lite abstinens från alla sociala medier som är blockade i Shanghai. Kommenterar inte när jag sover, äter, dricker, festar, reser, knullar, städar, diskar, tvättar, lagar mat, umgås med kille, umgås med vänner, jobbar, pluggar osv.

          Vi har alla olika prioriteringar i livet, och vi alla väljer olika saker att göra med vår tid. Får jag fråga hur mycket liv du har om du ifrågasätter vad andra gör med sin tid?

    Bella verkar lägga 100% fokus nu på karriär . I helgen skrev hon om sig och barnen m utflykter och dylikt …. Odd var hemma och vilade. Om Odd slutat i Bellas bolag så var det väl väntat… Bella skrev ju förrut om flera års tjat på Odd om att han skulle börja hobba åt henne ? Men Odd ville stå på egna ben …. men av någon anledning så veknade han. Tror hon lägger så mycket focus på jobb, böcker,event och annat så familjen har fått stå tillbaka mycket och Odds så kallade karriär fått lagts på is ….. hämta lämna barn på dagis ! Förrut skrev ju Bella att de hämtade och lämnade barnen tillsammans men att hon sedan kommit underfund med att detninte har det optimala …. hon sticker på jobbet först ..Odd lämnar …. hon jobbar senare … Odd hämtar ? Är övertygad om att Odd nog tycker att familjen inte prioriteras först utan jobb och pengar m status är prio 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.