Vem ska gästa podden?

Bloggbevakningspodden:

podd-1-1

Jag har funderat lite över poddens framtid och kommit fram till att det skulle vara roligt att ha lite gäster i den.
Bloggare, Instagrammare och övriga Influencer (gud vad jag använder det ordet nu för tiden) och funderar lite över vilka ni skulle vilja höra.

Men var lite realistiska – ni kan ju kanske ana vilka som kanske inte är jättesugna på att komma och hänga med mig. (Eller så vill de… de kanske vill roasta mig lite? Hehe..)

Och om någon av er som jag skriver om här läser detta och skulle vilja och komma och hänga med mig och Tjocka Hetsätarkatten i studion – lämna en kommentar här eller maila mig på kontakt@bloggbevakning.se

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Catten, Catten, Catten…

  Nä, just det, det kan bli svårt o få loss henne en dag när hon har fullt upp på ”jobbet med strikt dresscode” (läs: helt obekräftade jobbet)

  Pernilla Wahlgren har lagt upp ett klipp på instagram om en flicka på ca 12 år som visades på tv. Kolla klippet. Tycker du ska ta upp detta. Kolla komentarsfältet
  Vuxenmoboning. Dom ifrågasätter om hon ens har en utbildning för att hon inte vet vem Wahlgren familjen är. Aldrig tyckt om den familjen
  . Dom är med överallt. Ska synas. Ena är de synd om stod överallt om henne när hon va med i lets DanCE. Och nu brorsan som ska prata om sina håriga armar som han blev mobbad för. Sån tyck synd om mig familj.

   Ser verkligen inte vart du hittar ”vuxenmobbingen” i det klippet/kommentarerna?

   Det ingår i yrket att synas. Sedan är mycket som sägs skrivet med glimten i ögat.
   Så varken PW eller Anna Book får några röster i denna tävling hos SVT?
   http://blogg.svt.se/oppet-arkiv/rosta_schlagernostalgi/

    Är Anna Book här inne o skriver 😉

     o fiskar röster.. 😉 med tanke på vad man sett LISA skrivit tidigare också hmm…

      Du är fan sjuk i huvudet.

   Men mia det där är ju humor och ironi! Det är ironi och på skoj när någon skriver har hon ingen utbildning för att hon inte vet vem familjen är. Men jag håller med om att det är synd om den lilla tjejen som kanske inte vill synas där och skrattas åt. Sen kan inte de hjälpa att pressen hela tiden skriver om dem, men visst syns de mycket överallt vare sig de vill eller inte, ibland vill de synas och höras men ibland vill de inte det men syns ändå. Tyck synd om mig-familj tycker jag väl inte, snarare mycket självdistans.

    Förstår hur du tänker. Men som 12 åring behöva se detta från en känd person med en maska följare där myrket kommentarer skrantar inte är så kul. Det är början på tonåren den tjejen är. Det är då man är som mest skör. Tycker Pernilla ska ta och se över va hon håller på med.både hennes barn blev mobbade som små, va sitter hon och gör? Ironi har en gräns. Det där är inte ironi. Om ni tittar noga så ser ni att där folk valt att skydda henne och såga att detta är fel har hon flickan i sig LIKAT. Hon visar tydligt att detta inte är kul

     Fast tjejen i fråga har ju själv valt att ställa upp i ”Vem vet mest-junior” och hennes föräldrar har godkänt hennes medverkan. Då är man fullt medveten om att klipp från programmet kommer eventuellt att spridas på nätet och sociala medier. Har läst igenom alla 355 kommentarer och inte en enda gång kan jag läsa något negativt, snarare tvärtom, tex ”Gullunge” ”Sötaste flickan” osv osv… Så lättkränkta kan vi inte vara på nätet Mia, då kommer vi gå under. 🙂

   Alltså va? Jag läste Pernillas inlägg som ironi. Ingen mobbing för att flickan inte kunde svaret.. Utan mer att Pernilla själv kanske ”insåg” att den nya generationen inte riktigt vet vilka Wahlgrenarna är?

   Känns som att du har en märklig och frånvänd verklighetsuppfattning.

  ANNA BOOK!!!!!

  Jag skulle tycka det vore intressant om du grävde djupare i baksidorna på internet även i podden. Det känns som att det finns många intervjupoddar redan ?

  Anna Hibbs!! Vill höra sanningen bakom Forni/Tunis 😀 Och Blondinbellas löfte till henne etc. Hon sitter nog på en del spännande!

   Jag tror inte du är så populär hos 80% av de svenska bloggarna..

   Jag tror du skulle kunna få med Anna Hibbs så kan hon berätta en gång för alla vad det var som hände med Michaela Forni och Petra Tungården samt Blondinbella!

  Dessie!

  Hallå kan vi prata om Paows helryggstatuering?!

  The real Hmm!! Det är ingen bloggare (vad jag vet) men hen verkar väldigt klok och snäll!!

   Ha ha, smickrare där. ??

   Men jag skulle inte ställa upp i en pod. ?

    Om vi ber snällt…? ?

     Tack, snällt men nej. ?

     Kan också tänka mig att det skulle bli årtusendets tråkigaste podd.

     CamCam: – När du inte hänger här på bloggen vad pysslar du då med?

     Hmm: tystnad

     C- Ok berätta något personligt som vi borde veta om dig.

     Hmm: tystnad

     C- Ja men säg nåååååntig iaf…..!

     Hmm – Hmmmmmm

     Ridå! ?

  Jag ställer opp! ?

  Lady Dahmer!

   Nej för helvete

   Eh…… N.E.J tack!

    Varför inte? L.D verkar vara en klok kvinna med mycket att säga. Plus att hon är en av dom få bloggare som kommenterar och talar för sig själv här i kommentarerna. L.D eller Sindy.

     Precis så jag tänkte, Hann 🙂

     Nej nej nej

   No thanks ❌

  Nellie Berntsson hehe…

  Tyra

  Tramsfrans, person från KO och RO. Nellies mamma.

   Tramsfrans håller jag med om!!

    Jaa Frans!

  Myggan så klart. Plågade mig igenom halva hennes sista podd och du framställs som djävulen typ. ?

   Neeeej henne vill vi Inte lyssna på !

  Odd ??‍♀️

  Hallå måste tipsa om lite mer BB…

  Tydligen har LCC lanserat produkter i Tyskland och Nederländerna men texten på deras tyska/holländska sida är en direkt översättning av den svenska mha Google translate. Flertal läsare som bor där och behärskar språket har påpekat detta.

  Ursäkta men hur oproffsigt att inte anlita någon kunnig att översätta??

  Verkar som att LCC inte är ett proffsigt företag på flertal punkter…

   Haha, detta fick mig att minnas en man som kom in på mitt jobb (bibliotek) och undrade om jag kunde hjälpa honom översätta en text från engelska till svenska. Visst, svarade jag. Visade sig vara en text om en hårprodukt (minns inte vad märket hette tyvärr) hans företag skulle lansera här. Kändes lite märkligt, och snålt, att knata in på bibblan istället för att anlita en översättare. Jaja, bättre än Google translate kanske iof. Så om ni hittar ett balsam med texten ”perfekt för torrt bibliotekariehår!” så är det mitt verk (nä skoja, minns faktiskt inte texten).

   Haha, lustigt, jag tänkte tipsa om samma sak. Den tyska översättningen (på nån sida jag aldrig hört talas om) är helt absurt dålig. Det går inte att läsa och känns väldigt oproffsigt, speciellt som Bella har snackat om sin internationella expansion i evigheter.

  Tänker på en som säkert gärna skulle vilja vara med men det är ingen som jag vill lyssna på, annars är det svårt att säga någon men kanske Tramsfrans som någon annan föreslår, han är ju kul. Catten skulle vara intressant. Gunilla Persson kanske 😉 Men varför inte podda ensam om olika ämnen och reflektioner, eller strunta i podd finns redan poddar i överflöd känner jag.

  Ska ner till Stockholm nästa vecka. Ska vi spela in ? ?

   Är det nåt du inte ställer upp på?
   *host* kändiskåt *host*

   Hej!
   Gärna! Just nu har jag tappat rösten alldeles komplett och totalt men jag ses gärna. Om inte för en podd så för en fika – vad säger du?
   Jag mailar dig.

  Röstar på typ Odd eller kenzas snubbe Alex… miniserie ”männen bakom bloggerskorna” ? Hur är det egentligen liksom? Allt man vill ha är fredagsmys men det ska fotas i alla vinklar… samarbeten, ständiga klädbyten och fruktfat 🙂

   och fjordingen. Lite boyfriends _of_insta stil på det 🙂

  Kissie har tydligen blivit av med väska + dyrt innehåll! Tänkte på hennes inlägg innan detta där hon skrev vart hon bodde och att det va så nära partyt, min tanke va ”hmm, känns lätt att gå in och sno saker om dom bor så nära” och idag kom inlägget (obs OM ngn nu har stulit)

  Den kloka och übervisa Camimami.
  Hehe…

   Absolut!
   Lite smaskiga historier om C. när hon var ung (yngre) skulle inte vara så tokigt. ?

    Hoho… då skulle hon adoptera bort mig. 🙂

  count me in ?

  Jag vill höra Ellen 🙂

  Tyra, Nellie, Nellies mamma, My och Booken

  *låtsas som att jag inte såg raden om att vara realistisk*

  Redgert

  Ta chansen med tanke på hur pass stor du är inom denna värld att belysa näthat, nätmobbing, kränkning på nätet etc.

  Vad gör man om man blir utsatt? Finns det något man kan göra? Hur anmäler man?

  Kanske någon från institutet för juridik & internet kan vara med?
  http://www.juridikinstitutet.se/

  Jag ÄLSKAR TramsFrans. Ni tillsammans vore nog ganska roliga. Älskar hans inlägg om Anna Book. Jaaaa jag äällskkkaar Frans ?

  Booken skulle väl aldrig dyka upp. Inte Tyra heller. Det är dom två som jag annars vore intresserad av ?

  Både Catrin och Anna Book skulle jag vilja höra, men tyvärr tror jag inte de skulle våga..

  × frans
  × Odd
  × Anna book
  × sindy
  × pungen

   Jag håller med men är nog bara frans och pungen som skulle va på…kanske odd om bb får va med och bestämma

  Unicorn Meat, skulle vara intressant att höra om hennes fascination för catten.

   Ja var har hen tagit vägen?

    Hen va väll mest aktiv när det verkade som catten ”kommit undan” nu vet alla att det är kört, även catten så unicorn har nog vandrat vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.