Huh?

Dessie:

IMG_8736

Dessie skriver ett långt inlägg om hur läsarna påverkade henne under hösten 2016 och att hon tappade all lust att blogga men att hon nu har tagit all den negativitet och vänt det till ha blivit världens mest positiva person.

Jag har lärt mig att – du visar vem du vill vara, och det är den du blir. Så ja, jag kanske är en väldigt positiv människa som alltid försöker se det ljusa i allt, även i stunder när jag kanske misslyckas med något. Men det är så jag pushar mig själv till att aldrig ge upp. ♥//Dessie

Jag kan hålla med om att Dessie får obefogat med skit ibland men mycket av det folk skriver är konstruktiv kritik. Jag tror inte Dessie är kapabel att skilja på de två utan klumpar bara ihop det till en och samma surdeg som får jäsa under sängen till hon en dag exploderar.

Hur ska hon vända den här skutan?

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker inte att det är så märkligt att man i Dessies fall stänger av allt. Ho är ung, känslig och har inte hittat sig själv ännu. Hon försöker nog så gott hon kan precis som alla vi andra på den här planeten.

  Det är enbart tal om att Dessie ska förstå vad alla andra tycker och tänker hela tiden, men ingen som verkar reflektera över att ni kanske behöver försöka förstå henne också.

  Svara

   Bra o fint skrivet anonym. Hon kämpar på och är ju även ung mamma. Det ordnar sej nog för henne.

   Svara

  Mycket av den obefogade skiten kommer just härifrån… The irony of that..

  Svara

   ”Inte mitt problem.” – Camilla Gervide

   Svara

  My o Åza pratar om din blogg i Multimammorna. Dålig reklam för dig???

  Svara

   Berätta mera! Va säger dom?

   Svara

   All reklam är väl bra reklam?

   Svara

   Nä, all reklam är bra reklam som allas vår guru Blondinbella skulle ha sagt! 😉
   Jag har inte lyssnat så jag har ingen aning om vad det säger men jag brukar inte bry mig nämnvärt…

   Svara

   Berätta och utveckla gärna vad du menar med dålig reklam för CamCam?

   Du tror inte att den här bloggen har bra många fler läsare är både Myggan och Åza tillsammans? På vilket sätt skulle det dom säger i sin lilla pod påverka vad CamCams läsare tycker om hennes blogg?

   Svara

    Jag hade då aldrig vetat vem My är om det inte varit för denna blogg.

    Svara

  Jag måste hålla med ovanstående som skriver att mycket av den obefogade kritiken mot Desiree kommer härifrån.

  Som flera personer har skrivit under en längre tid, så känns det som att vissa särbehandlas i din blogg. Jag älskar din blogg, men ser gärna att den neutraliseras och inte blir en blogg med enbart dina personliga hållningar, tankar och känslor till diverse bloggare eller b-kändisar. Det måste finnas en balans någonstans. Till illustration kan jag skriva: De inlägg som spottas ut om Desiree hade exempelvis aldrig skrivits om Elaine, då du helt enkelt har olika hållningar om dessa individer.

  Svara

   Och ändå tycker Elaine att jag typ är djävulens avkomma efter jag jämförde henne med Leif GW Persson.

   Svara

    Ja precis. Det är Elaines uppfattning och hållning av dig, då du verkar tycka om henne känns det som att det påverkar dig mer än när Dessie skriver om dig. 🙂

    Svara

   ”De inlägg som spottas ut om Desiree hade exempelvis aldrig skrivits om Elaine, då du helt enkelt har olika hållningar om dessa individer. ” Byt ut Elaine mot Ellen för mer markant skillnad…

   Svara

  Jag känner bara, vem bryr sig om Dessie och hennes blogg? Hon är en person som en gång i tiden var lite relevant tack vare att hon hängde med i Paow/Kissie/Blondinbella vågen av bloggar för ca tio år sedan. Sedan dess har hon inte gjort något utöver att få ett barn med en knarklangare. HUR är hon fortfarande relevant på något sätt?

  Svara

   HUR kan du vara relevant? Hejdå

   Svara

    still herre sucker!

    Svara

  Jag läste igenom hela inlägget och jag tror inte hon kommer må bättre av att försöka få allting till något positivt. Det var ju inte länge sedan då hon skrev sitt inlägg om att man mår bättre av att gå till biblioteket för att hantera vardagsångest. Strävan av att ständigt vara positiv anser jag är en anledning till att man blir utbränd, för att man inte orkar vara positiv hela tiden.

  Men jag känner samtidigt att hon skyler över många av sina dåliga beteenden med ”vi ska alla älska varandra!” attityden, då det är ett stort problem att hon bemöter sina läsare dåligt. Som att trycka upp i ansiktet på dom att hon minsann tjänade en miljon, skryter om pengar, är spydig och ständigt bråkar med konstruktiva råd. Det var samma sak när hon höll på med sitt prat om Gud (som hon inte gör längre verkar det som), där hon bemötte sina läsare dåligt och skrev sedan inlägg om hur Gud älskar henne och förlåter henne för allt hon gör.
  H känner jag förklarade på ett tydligt sätt hur Dessies beteende kan uppfattas, inte att säga att hon gör fel, men Dessie attackerade direkt och tog inte åt sig något som var sagt.

  Jag tror hon skulle må bättre om hon faktiskt tog bort trollkommentarer istället för att radera konstruktiva råd. Hon kan ju uppenbart ta bort det dåliga (då hon raderade allt ”förtal” i samband med sitt eklusiva erbjudande), men väljer att låta trollkommentarer vara kvar. Ibland känns det som om hon vill bråka för att få ”rätt”, vilket blir en ändlös spiral där hon retar upp sig och sen går till attack emot snälla läsare för att hon vill försvara sig emot allt som inte är ”Du är bäst!”. Hon borde ta konstruktiva kommentarer positivt (nu när hon säger att hon faktiskt är positiv), att någon faktiskt talar om för henne hur hon beter sig, istället för att låta henne fortsätta bete sig på ett sätt som uppfattas som dåligt. Många skulle helt enkelt inte bry sig och bara låta henne attackera allt och alla, där hon frustrerar sig själv ändlöst och mår dåligt. (och då menar jag inte personer som inte ger konstruktiva råd)

  Och nej, det är inte rättvist att man måste anpassa sig för att troll är idioter. Dom bryr sig helt enkelt inte och inga ord i världen kommer ge dom dåligt samvete. Därför måste man själv ta avstånd ifrån dom istället för att försöka få dom att ”förstå” eller ”slåss” med dom tills dom ger upp. Dom sitter anonymt och retar upp henne med flit. Hon behöver inte slösa tid på att besvara dom.

  Svara

  Att jag skrev dålig reklam?? Detta var ironi Camilla

  Svara

   Que?

   Svara

  Har aldrig kommenterat här innan och brukar aldrig lägga mig i andra personers ensak men kan inte hålla mig nu för står som ett frågetecken.. Ellinor Löfgren skrev tidigare idag att hon är så trött på personer som köper följare på instagram vilket jag VERKLIGEN förstår! De förstör för alla de som faktiskt förtjänat sina följare, men detta fick mig att kolla runt på instagram och då tänkte jag på Sarah Tjulander som jag följde för några år sedan. Hon har enligt hennes profil runt 120 000 följare men får runt 500-1500 likes per bild??? Och på filmklipp har hos 5 000-10 000 views, och jag känner verkligen att hur kan detta vara möjligt?

  Problemet är ju att hon har mycket samarbeten för företag som tror de når ut till 120 000 personer men som i själva verket bara är 10 000??

  Svara

  Vill bara förtydliga att jag inte snklagar henne för att ha köpt följare men tycler detta känns lite konstigt.. Känns som att företag borde kolla antal visningar på filmklipp istället för antal följare för att få en ungefärlig information av hur många fysiska människor de når ut till! Håller ni med?

  Svara

   Vem? Vad? Dessie? Vad förtydligar du?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.