Familjen Fräsching!

Ankpung:

pung

Ankpungs exman och en polare till honom är så där härligt skojfriska på Instagram och raljerar över hur bra det är med Snapchat där man både får visa kuken för minderåriga OCH säga N-ordet utan att någon lättkränkt kan åt sig.

Men exmannen tycker ändå att kompisen ska kolla med Ankpung om hur det kan gå om man skämtar på Snapchat och använder N-ordet – jag antar att det är det här blogginlägget jag skrev om Pungen och hennes polare som åsyftas.
Ni vet, den där videon från Snapchat där Ankpung och hennes sidekick raljerar över kvällens rasbiologiska erövringar inne på en toalett.
Mhm…den ja…

Ja, vad ska man säga? 
Lika barn leka bäst?

Tack för tips, Selma!

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Moget beteende…
  Kan dock hålla med om att fb blivit lättkränkthetens högborg :/

  Hon är ju dum i huvudet.

  Vidriga idioter. Min spontana reaktion när jag läste var bara: blä!! 🙂

  Vad är det för människor som uttrycker sig på det här sättet? Oavsett om det är nåt sorts ”skämt” eller om det finns allvar i det så framstår det ju hur som helst som oerhört ointelligent.

  Man får väl ha vilken humor man vill polare emellan. Sluta va så lättstötta!

   Det är fritt fram att ha vilken humor man vill! Om du tycker det är jobbigt att se kritik mot kränkande humor, vad sägs om att hålla den för dig själv? Om du inte delar med dig utav den så slipper du alla ”lättstötta”

   Vad det gäller detta, är jag gärna humorbefriad.

  Skräp! ?

  Och dessa två har barn tillsammans….

   Fast nu är det ju inte säkert att just sånt här beteende förs vidare i generna till deras två gemensamma barn.

    Förs det inte vidare via generna är det väl stor risk att det förs vidare via uppfostran?

     Ja med tanke på att henne ”kära exmake” håller på och spelar låtar som ”Min villa” (den där äckliga låten när det är en kvinna som skriker ”kan jag bli knullad”) och ”Käften kärring och blanda mig en grogg” till deras minsta son – så tror jag tyvärr att dessa pojkar kommer få en snedvriden syn på hur livet fungerar samt hur man skall behandla andra människor.

  Bilden till kommentarerna visar att pungens ex-make blivit avstängd från Facebook i en vecka, tydligen pga nån film från senaste supar-kryssningen…
  Något som även pungen blev för nån vecka sedan, det går bra nu ?
  För övrigt är kommentarerna på så jävla låg nivå…

   Blev avstängd pga en bild med en pung ett Rövhål o en balle så kom ed fakta ist ?

    Naw, gulligt svar på tal på snapchat. Dock vill jag gärna påpeka att det är INGEN som har sagt att era barn skulle få en dålig uppväxt. Uppfostran och uppväxt är två helt olika ord och är inte synonymer till varandra. Jag själv anser inte att era barn skulle ha någon risk till att få en dålig uppväxt då de alla tre har föräldrar som älskar dem mer än allt annat.
    Men jag håller dock inte med dig om att dina barn inte fattar vafan du lyssnar på för jävla musik, barn förstår så mycket mer än vad vi tror. Och genom att man präntar in i deras huvud från en tidig ålder att kvinnor skall behandlas som en ”sexleksak” eller inte respekteras – så har jag väldigt svårt att se att deras syn kommer vara annorlunda. Tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.