Död åt Jockiboi..

Jockiboi:

Blondinbella har gjort det och nu är det Jockibois tur.
Turen att ta död på sitt alter ego.

Bella har ändrat sin bloggadress till www.isabellalowengrip.se och nu ska Jockiboi gå i graven till förmån för Joakim Lundell.
Tror ni det kommer fungera? Jockiboi känns som ett minst lika etablerat persona som Blondinbella och kommer nog inte försvinna lättvindigt.

Jockiboi eller Joakim Lundell? 
Vad kommer ni köra på?

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan vi inte prata om Anna Book istället? Annas pulversås intresserar mig mer än denna människa.

      Fantastisk kommentar ! Mer pulversås åt folket

      Tog mig friheten att Bookifiera din kommentar:

      ~~Kan vi inte prata om Anna Book istället?~~ ????
      ~ Annas pulversås intresserar mig mer än denna människa ? ? ~

        ???

    Vill han förändras och göra saker bättre, vilket han klart och tydligt skriver, så är det klart att det ska främjas och inte motarbetas – så svar Joakim Lundell.

      Håller med!

    Hur blir det med företaget? Han och Jonna har ju två företag som heter Jockiboi & Jonna AB och Jockiboi & Jonna Handelsbolag. Sa han inte heller för ett tag sen att han har tagit patent på namnet Jockiboi?
    Jonna nämnde även i en av deras senaste videor att personen som driver svenskayoutubers.se skriver kommentarer under andra namn och hon tror detta bara för att namnet är länkat till svenskayoutubers…. Sen fortsätter hon med att säga att ”när han trycker på kommentarerna så kommer svenskayoutubers IP numret upp”. Uh. What. Fuck logic liksom.

    Roligaste var dock när Jocke ba ”denna kanal innehåller 0,9% (eller något sånt) drama och resten är challenges och roliga videor” och jag tyckte att det var lite kul för majoriteten av deras videor är snyftvideor där de hänger ut familjemedlemmar, skriker på sina följare etc etc.
    Finns ju mycket mer grejer att ta upp, såklart, men tycker att det är så sjukt mycket drama runt dem två. Snyftvideo efter snyftvideo. *Snark*.

    Känner mig gammal som varken hört talas om Jockiboi eller Joakim Lundell…

      Har nog inte med åldern att göra utan hur aktiv man är på sociala medier.

      Han blev känd för 7 år sedan i Kungarna av Tylösand. Inte världens mest sedda program kanske men han har ändå hängt med i 7 år…

    Har man lagt ut videos på hur man skiter i blomkrukor, visar dagens runk och ger fan i att tvätta sig i någon månad så är det svårt att få bort den stämpel folk sätter på en. Det var inte ens särskilt länge sedan han betedde sig som den värsta sortens douche.
    Tänk efter före du gör dig själv till åtlöje för klicks och likes.

      Förhoppningsvis kan alla få en tankeställare ich vilja förändras. Rannsakan. ??

      Kan andra patetiska bloggare få fler chanser så bör Joakim också kunna få det!
      Har man följt honom och hans resa så bör man ha ändrat uppfattning om honom. Jag valde att plocka bort honom från Instagram och Youtube då jag på ryktesväg hört att han sökte massa bimbos till sin nya video. Så jag mejlade konfidentiellt och frågade och fick svaret att de var trött på ryktesspridning och att tjejerna i video ska reflektera folk han har tvättat genom livet.
      Så jag har valt att ändra min åsikt och ge honom en till chans.

      Joakim Lundell!

        Jag sa inte att han inte skulle få en andra chans. Jag sa att det blir svårt att få bort stämpeln han själv har bidragit hårt till att få.

      ”Folk han har tvättat genom livet” måste vara den roligaste autocorrecten/felstavningen på länge. ?

      Tycket att det är bra att han vill förändrad och framförallt ta tag i klimatet på hans kanaler. Hans följare är ju främst ganska unga och det blir tufft och fult i hans kommentarer ofta.

    Joakim Lundell.

    Härligt och framförallt nödvändigt med förändringar!
    Hejja Joakim Lundell ??

    Namnet Jockiboi kommer nog hänga med länge till men det är nog bra för honom att försöka distansera sig från det själv 🙂

    Tror dock han får svårt att hålla sig från drama, tyvärr. Folk kommer provocera honom (medvetet eller omedvetet) och han kommer nappa och göra allting tusen resor värre än det hade behövt vara. Meeeeeeeeen han kommer nog göra ett ärligt försök och det kommer nog gå bättre än det gjort innan. Bra att han ska blockera alla haters också tycker jag, minskar risken att bli provocerad. Men det lär ju vara ett jobb som aldrig tar slut tyvärr. Therese Lindgren har ju blockerat vissa ord så att kommentarer som innehåller dom orden hamnar i skräpkorgen. Det är ju också ett sätt att minska på skitkommentarerna, åtminstone på Youtube. Tar mindre tid i anspråk också 🙂

    ”Jag älskar alla mina följare och har inget emot yngre personer utan älskar verkligen mina yngre följare som är mogna” LOL

      Vadå lol? Vad var det för fel med det?

        Meningsuppbyggnaden kanske?

    Jockiboi kommer nog hänga med under lång tid mer eller mindre utsträckning.

    Jag har i allmänhet svårt för vuxna människor som ger sig själva smeknamn…

    För mig skulle det inte spela någon roll om bella/jocke skulle säga att de inte ville kallas för sina ”kändisnamn” resten av sina liv. För det är vad de blev kända som och deras nick de valde skulle hänga med genom åren. De hade ju kunnat vara smarta som Kenza 😉

    Så nope.
    För mig är dem Jockiboi/blondinbella. Precis som Kissie. Paow. Dessie. Och alla andra fasansfullt fula nicknames de kallat sig.

    ps. Någon som minns ”krillebooi”? (där kan vi snacka om ett namn man aldrig glömmer)

    Men alltså… Att ingen ser att han inte förändrats ett endaste dugg från sin bajs- och runkblogg? Sådan fruktansvärt manipulerande människa, gör vad som helst för uppmärksamhet och pengar och skiter fullständigt i att det är på bekostnad av små barn. Kommer med tomma hot till sina ”fans” genom att säga att han ska sluta med youtube, det kommer aldrig hända. Han vill bara ha mer klicks och likes. Skapar drama, hänger ut sin egen familj. Både han och Jonna var ju utbrända nyss, ändå slänger han ut sina skitvideos flera gånger i veckan. Det kan man inte när man är utbränd. Sluta trivialisera allvarliga sjukdomar! Jag spyr.

      Alla människor med många följare, som skriver om sig själva på sociala medier, gör det enbart för pengar! De måste hitta på ”skit” för att ha något att visa upp och få följarna att komma tillbaka.
      Pengar, pengar, pengar!

    Respektera honom o följa honom ibland. Gillar hur han är nu. O tycker hans filmer är riktigt bra. Han o Jonna är naturliga o spontana o det gillar jag kram till honom o jonna. Läser ni detta kan ni väll hälsa till mej.

    Hur många clickbates tror ni vi ser på detta idag? Nyheter24 blir be like: Jockiboi är död.

    Jockiboi

    Haha det här har ju inget med att han vill få bort ”jockiboi” utan endast att han vill att han alltid ska kopplas ihop med sitt nya musiknamn i hans räkmackakarriär. Och förändras? Det vettefan. Har följt hans snapchat ett tag och det är så uppenbart vilket manipulerande och sliskigt sätt han kör på. Tråkigt, men han behöver nog motsatsen till pengar och kändisskap för att på ritkigt kunna förändras.

    Kan denna nya Joakim Lundell börja använda skiljetecken xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.