”Man kan ju inte våldta en frivillig..”

Ankpung:

Jag vet inte – sitta och ha den här diskussionen samtidigt som man hör barnen i bakgrunden?
Eller, att ha den här diskussionen överhuvudtaget?

Fy fan, tänk om det värsta skulle hända och hon faktiskt blev utsatt för ett övergrepp och den här skiten togs upp som bevis för någon typ av generellt samtycke till alla män hon träffar?

Tack för tips!

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Orkade inte ens se klart. Snacka om att förminska våldtäkt. Inte konstigt att många offer inte tas på allvar när det är idioter som hävdar sig så här.

  ”Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.”

  Cam cam, varför väljer inte du alternativet att blogga helt utan ekonomisk kompensstion och istället lever helt och hållet på din mans inkomst?

  Hade inte du och bloggen blivit seriös på riktigt då? ??

  Med tanke på LD’s val av att skriva utan att ta/få betalt/ersättning

   Hon får ju ingen fast lön? och hon har knappast någon reklam på själva bloggen. Så vad mer kan du begära?

    Lidande, blod och svett som absolut det minsta

   Det jag stör mig på är att natasha skriver att Oscar ”endast” äger 5% av avalanche. För folk som inte vet är det företaget enormt. Jag skulle tippa på att 5% är värt ungefär en miljard. Utan att överdriva.

    Hej du som verkar ivrigt och gediget intresserad av min familjs privatekonomi. Min man äger betydligt mer än 5% av företaget du snackar om och vi tar banklån för att kunna bygga om hemma. De där miljarderna hade jag gärna sett, vet du vart jag kan be min karl leta så hojta!

    LD:s man har en bra månadslön, liksom min karl och vet du? Efter många års slit, risktagande och även utbrändhet på vägen. Om de säljer firman blir det några millar per ägare, men miljarder har du fantiserat ihop. Eller så vet du nåt som jag och LD inte vet. Hör av dig med skattkarta i så fall!?

     Hade du tänkt efter lite så menar jag förstår inte att han får en lön (!!) på en miljard. Suck. Lek med idén att bolaget blir uppköpt – då kan du ge dig fan på att hans 5% är värt en hel del. Jag talar inte ur skägget då jag själv har familj i den branschen. 0,0001% i ett liknande företag gav en avkastning på 1.4 milj när det bolaget köptes upp. Så… ja 🙂 Men absolut, fortsätt hävda annat.

      Nä bara fascinerad av dina mattekunskaper som om möjligt är än sämre än mina ? Du pratade om miljarder och innan jag fattade att du trollade så blev jag ju skitglad över att du verkade veta nåt om några miljarder som ligger och väntar???? /eller så kan man kolla ett bolags omsättning och sen ganska snabbt dra slutsatsen att det inte handlar om några miljarder

     Cissi, det handlar inte om omsättningen. Det handlar om vad företaget är värt om det köps upp. 🙂

      Och du som verkar vara så insatt vet kanske också att omsättningen är en stor del av värderingen. Att du på allvar tippar att 5 % av Avalanche är värt nån miljard betyder alltså att 100 % av företaget skulle kunna säljas för ca lika mycket som Ikea. Som sagt: fascinerande med nån som är sämre på matte än jag. Trodde inte det fanns.

   Bittra människa. Är du lycklig nu när du fått uttrycka dig negativt om LD? Vill du inte ge henne pengar så fucking don’t. Orka lägga sig i någons privatekonomi dock…

  Vad intelligent sagt av henne ?

  Hej Camilla,
  Tack för en rolig och bra blogg! Jag vill dock lämna kritik till dig, som jag har funderat på länge. Du skriver att de som kommenterar skall sluta med sina otrevliga kommentarer osv. Samtidigt anser jag att du ibland har en mycket otrevlig attityd gentemot dem inläggen handlar om. Jag förstår din irritation mot exempelvis DennisM men att skriva ”Så.Jävla.Pinsam” är att ta i tycker jag. Man får gärna vara lite sarkastisk med glimten i ögat men den gränsen tycker jag att du har passerat.

  Hoppas du tar till dig av min kritik. Annars stort tack för din blogg, jag läser den flera gånger per dag.

   Jag kan känna lite detsamma. Förstår att detta är en blogg som bevakar andra bloggar, men känns som om att 90% av inläggen är sprugna (stavning?) ifrån en mening som sedan vrids till att personen är en idiot/pinsam osv. Som Dessie och hennes lite halvtaskiga meningsuppbyggnad eller Bella som skulle visa kontorsyogan på Instastory. Där tog du bara förgivet att Bella skulle göra det utan tillåtelse av instruktören. Tror denna negativa inställning påverkar åt vilket håll kommentarerna går.

   Alltså tråkigt med dessa klagomål till camcam. Hon kan inte göra alla nöjda o vi är alla olika o skriver på vårt personliga sätt. Jag tycker det är som en frisk fläkt att man kan ventilera åsikter o på det sätter blir kommentarsfältet spännande. Men o klaga det är inte najs. Bara tråkigt att läsa o som sagt var hon gör ett bra jobb med sin egen personlighet.

   Du tycker på riktigt det är samma sak att skriva att någon är så jävla pinsam som ett helt kommentarsfält där det skrivs om hur jävla lat, äcklig, fet, obildad, hycklare någon är? Känns det helt objektivt eller? För det tycker då inte jag. Att läsa igenom kommentarsfältet till det inlägget gör mig ILLAMÅENDE och det har aldrig hänt på den här bloggen förut. Folk gick alldeles för långt men det säger bara en hel del om vilka människor (tyvärr) som läser den här bloggen är.

    Hoppas du inte menar o hoppa på mej anonym. Utan våga kritisera dom värsta kommentarerna. Jäkligt fegt om du angriper mej. Jag har som alla åsikter men mina framförs med respekt. För jag vill inte göra någon illa. O finns fler änn mej har som skriver vänligt men sin åsikt får man ha.

  Eller så kan man ju kanske åxå ta saker och ting som skrivs/sägs på sociala medier med en liten nypa salt!

  Herregud skulle jag säga och skriva allt som försiggår i mitt huvud skulle ni inskränkta få dåndimpen och banna mig totalt!

  Öppnade munnen innan hon hann tänka klart kanske? Förstår inte att någon idag ens kan låta de orden passera läpparna. Omfattar det bara kvinnor, eller även barn som blir utsatta för våldtäkt, de var också med på det? Att dessa rikspuckon till e-kändisar får något utrymme i media överhuvudtaget stör mig något enormt. Och nu har jag dessutom slösat bort 1 minut på henne.

  Hon pratar väl om sig själv

  Fast per definition stämmer ju det hon säger – man kan inte våldta någon som ”är frivillig”, alltså själv är med på sexet av egen fri vilja. Då är det ju inte våldtäkt.
  Och jag tolkar det som att hon inte är rädd för att bli våldtagen när hon åker iväg och träffar folk för att hon är frivillig, alltså själv vill ligga. I övrigt tolkar jag det som raljant provokation – hon vet att det är så här hon blir uppmärksammad.

   Precis, håller med!

   Håller också med, och tycker om något att det är bakåtsträvande att kritisera att pungis sade så. Jag såg tipskommentaren om detta och hoppades cam inte skulle ta parti med tipsaren. Vi som ska stå på hennes (pungis) sida om hon någonsin blev utsatt, ska vi redan i förväg sitta och peka ut vad som skulle kunna göra henne ”skyldig” själv? Man ska ha samma skydd ändå. På samma sätt som någon som gillar bdsm också ska ha skydd. Man kan inte ge medgivande långt i förskott, det måste vara pågående akten igenom. Tänk ett varv till.

  Hela tjejen är tragisk och vill ha uppmärksamhet. Se mig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.