Jävla gamar!

Ebba Von Sydow:
(null)
Att begära ut dokumentation från domstolar eller liknande för att publicera relevsnt information som influencer själva inte gått ut med tycker jag är helt okej då det oftast rör sig om ”negativ information” som man skulle få vänta förgäves på. Domar, beslut från RO etc.

Men.. som att i det här fallet sitta och hänga på folkbokföringen och uppdatera en sida för att få reda på när Ebba Von Sydow fött sitt barn är mer än bara ett övertramp i mina ögon.
Det är osmakligt! Riktigt osmakligt!
Skulle de gjort det samma om det rörde sig om det motsatta – ett dödsfall?
Sitta och uppdatera för att sedan slänga iväg ett mail för en första kommentar till en redan skriven artikel som är färdig att publiceras?

Fast kan man ens bli förvånad längre?
Jag blir nästan förvånad över min egen förvåning om jag ska vara ärlig…
Det var ju även Hänt som publicerade bilden på Blondinbellas barn när hon själv tagit beslutet om att aldrig visa upp dem offentligt.

Tack för tips, Malin!

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Får nog säga att det här spelar i ungefär samma skämskuddeliga som mailet du själv skickade till Kissies ex. Med frågan om han ville kommentera något luddigt som Kissie skrivit på sin blogg.
    ”Alexandra insinuerar på sin blogg att du dejtade henne för att hon är känd – Har du lust att kommentera det?”

      Fast det är väl ändå inte samma sak? Kissies inlägg var ju menat till allmän beskådan eftersom det skrevs i hennes blogg.
      Men att sitta och uppdatera om någon fått barn eller inte för att sen skriva till personen minuten efter är väl snäppet värre?
      Det är ju en annan sak om camilla suttit och uppdaterat i folkbokföringen för att se dagen då Kissies ex skrevs från hennes adress eller liknande och sen mailat honom ”hej jag ser att du idag togs bort från Kissies adress i folkbokföringen….” – sådantär creepy och media har också sitt ansvar. Camilla skriver ju om saker som redan är ute i media och lätt för allmänheten att leta upp själv.

        Ja, jag menar inte på att de båda är att göra samma sak.
        Jag menar att jag finner de båda på ett ungefär lika pinsamma och inget av de båda mailen är något som jag hade velat underteckna med mitt namn.

          Och inte din kommentar heller uppenbarligen? ?

      Men det är väl inte samma sak ……..

        Har inte påstått att det är samma sak 🙂

    Tycker inte det är konstigt alls, obegripligt ointressant nyhet – men inom ramen för skvallerjournalistik. När man får barn så köps ju den infon av tex barnmats- och blöjföretag som skickar reklam (fick barn förra året så jag har tänkt på just detta), så att hänga på folkbokföringen är det nog rätt många företag som gör, oavsett bransch,

    Irriterande, ja. Osmakligt? Nja…

    Det jag tycker är särskilt känsligt är att pojken tydligen hade något blåsljud på hjärtat i någon dag enligt Ebba. Klart Ebba inte vill gå ut med info om födsel förrän spädbarnet är helt ok och mår bra. Kan bli jävligt fel om en tidning vill ha citat om hur det känns fluff-fluff när en nyfödd inte mår helt 100. För att inte tala om hur Ebba och resten av familjen kan må ifall förlossningen blev svår. Bra rubriksättning, Camcam

      +1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.