Det där att hålla sig till sanningen…

Ankpung:

Pungen (Eller Nikolina som hon heter) körde en live här nyligen där hon pratade om den där gången som hon fick en varning på jobbet för att hon filmade sig själv naken under sin sovande jour eller hur det nu var. Läsaren som skickade mig filmerna missade att få med när Nikolina berättar om anmälan och om varför den las ner.
Det kommer lite längre ner.
I filmen hon la upp på Snapchat var hon bland annat helt avklädd och jag frågade om det är jag som är pryd då jag aldrig skulle våga klä av mig naken på jobbet – även om det var ett sovande nattpass.

Ni var vissa som reagerade på det och en av mina läsare gick så pass långt att hon kontaktade Ankpungs arbetsgivare och berättade för vederbörande om vad Nikolina lagt upp på sin Snapchat från jobbet.
Det är hon som heter Isabel i mailen här nedan.

Det är här som Nikolina nu ska ha polisanmält MIG – för vad vet jag inte – men hon berättar vidare att anmälan lades ner eftersom jag tog bort inlägget.
Jag tog bort inlägget eftersom hon bad mig om det via mail – i en mailkedja där JAG varnade Nikolina för vad min läsare hade gjort. Jag mailade henne både på Snapchat och Instagram för att få tag på henne omedelbart när det gick upp för mig vad min läsare gjort.
Att kontakta Nikolinas arbetsgivare var så totalt över gränsen att jag saknar ord – och att nu Nikolina konstruerat ihop en fin story här som inte verkar stämma gör att jag nu då berättar vad som faktiskt hände och hur turerna gick.

Så. Från början:

Mailet från min läsare där hon berättar att hon kontaktat Nikolinas arbetsgivare där jag får ta del av deras konversation.
Hon berättar att hon hänvisat dem till mig och frågar om det är okej – vilket det så klart INTE är!!
Det hon gjort är något jag kraftigt fördömer och inte tänker stå bakom för fem öre. Här nedan ser mitt svar i sin helhet och vad Isabel skrev tillbaka till mig.

Här är  

Så fort jag fick det här mailet av Isabel så satte jag mig och skrev ett mail till Nikolina för att varna henne och berätta vad Isabel gjort. Jag kontaktade henne även på Instagram med en uppmaning att läsa sin mail för jag tyckte att det Isabel gjort på intet vis var acceptabelt.
Jag stod liksom på Nikolinas sida här.

Då följde den här konversationen där Nikolina på något vis vill lägga skulden på mig och skäller ut mig efter noter och när jag inte tar den avhyvlingen utan biter tillbaka så vänder hon på en femkrona ber hon mig att – snälla – ta bort inlägget.
Samma inlägg som JAG skulle ha tagit ner själv för att klara mig undan en anmälan. Vad i hela friden polisanmälde hon mig för?
Att hon lagt ut opassande videos på Snapchat?
Kan man få se anmälningar mot en själv som lagts ner?
 Det här mailet fick jag aldrig något svar på men jag tog bort inlägget som hon bad mig om.
Så det är väldigt intressant att få höra hennes fabricerade version nu eftersom den inte riiiiiktigt stämmer.

Det hade nästan varit lite underhållande om polisen nu faktiskt hade kommit och knackat på min dörr, att visa dem vem som bett mig ta ner inlägget.
Ojsan, hoppsan det var visst anmälaren själv.

Och är det sånt HÄR skit polisen ska lägga sina resurser på?
Att Nikolina har NOLL förmåga till konsekvensanalys vad gäller sociala medier och nu är belagd med mobilförbud?
Hon kanske alltid borde vara belagd med mobilförbud för det är ju inte första gången hon gör något sånt här på Snapchat?

Och ja, low life – det kan man verkligen säga, Ankpung.
Men frågan är ju bara om vem? 😉

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  #teamisabel

   Japp

  Grejen var väl att DU skrev att hon filmade och la upp bilder när hon var på jobbet?

  Känns random att ”skylla” på läsaren. Det var ju du som gjorde en grej av det, även om det var hon som kontaktade arbetsgivaren. Bara för att det var hon som kontaktade arbetsgivaren så var ju inte du ”oskyldig”. Sen fattar jag förvisso inte vad det är att gnälla om över huvud taget. HON publicerade filmen för allmänheten att se. Det ÄR inte okej. Ser inget problem med att arbetsgivaren fick veta det. Är väl upp till arbetsgivaren sen att avgöra om det är ”en big deal” eller inte och ifall hon ska få behålla jobbet eller inte. Läsaren skapade ju inte heller en ”vendetta”, hon informerade arbetsgivaren att en anställd uppförde sig oproffsigt och fel. Ser inget fel på det.

   Jobbar själv jour natt om jag vill lägga upp bilder/ filmer eller sova den tiden har ingen med att göra. Att någon störd person sen kontaktar min chef är bara så rubbat! Sök hjälp!!!

    Om ingen hade haft med det att göra så hade man inte fått en skriflig varning och riskerat att förlora jobbet.. daa

    Om ingen hade haft med det att göra så hade man inte fått en skriflig varning och riskerat att förlora jobbet… så uppenbarligen snackar du skit.

    Om ingen hade haft med det att göra så hade hon inte fått en skriftlig varning och riskerat att förlora jobbet… uppenbarligen tyckte ju arbetsgivaren att hon gjorde fel annars hade hon ju inte haft något att oroa sig för.

     haha okej, nu ser det ut som att jag var galen. det laggade så kommentarerna publicerades inte så jag fick skriva om. men tydligen så kom de med ändå. aja, tar på mig det

    Tur att du inte jobbar här…

    ”Ditt rum” råkar ju befinna sig i någons privata hem ?

     Det heter inte personalrum för inte!

  Jag tycker det är helt rätt av läsaren att kontakta Nikolinas arbetsgivare. Jag vill inte tänka mig brukarens situation. Att släppa in en person i sitt hem som ska ansvara över ens välbefinnande. Det handlar om förtroende, tillit och respekt. Och allt det bröt hon mot när hon filmar sig naken, åmandes i en säng hemma hos den personen.

  Patetiskt att hon skriver att hon kanske kan förlora sitt jobb – JA, det är vad som händer när man missköter det!

   Håller inte alls med! Snacka om att överreagera! Hon Visar ju ingenting!!

  Ankpung vet vad hon publicerade. Varför tror folk att sociala medier är privata? Allt sådant är offentligt.
  Varken du eller hon som anmälde har gjort något knasigt.

  Vilka störda människor det finns. Har själv sovande jour och det är upp till mig vad jag har på mig eller inte då jag sover!!!

   Inte när det finns regler att följa.

    Jag jobbar själv som assistent och inte har vi nå sånna regler! Samt vi sover i personalrummet!

     Vilken arbetsgivare har du?! ?

     Ok men nu handlar det om vad hon har för regler att följa. Hon gjorde uppenbarligen fel i och med hon fick problem med arbetsgivaren.

   Det var väl egentligen inte att hon var naken som folk reagerade på? Var det inte att hon filmade i brukarens hem osv?

    Jag gissar att även hon har ett personalrum! Brukar vara så då man jobbar som personlig assistent!

     När min pappa hade personlig assistans hade personalen sovande jour i det rum jag och min syster sov i när vi var där på helger. Alltså ett helt vanligt sovrum i min pappas egna hyresrätt. Skulle nog inte välja att kalla det för ett personalrum, däremot hade vi personalrum när jag jobbade på hvb. Men då var det ju ungdomar som var placerade av socialtjänsten på boendet, inte deras hem från start.

   Men alltså, vad är det för bolag ni jobbar för? Jag bryr mig inte ett skit om vad ni har på er när ni sover jour, men det är väl förväntat att man ska agera professionellt som assistent (och således assistantbolag som bör formulera regler kring sådant). En grundregel brukar vara att ej filma/fota hemma hos brukare, även om det känns oskyldigt. Regeln har sina skäl, och förstår man inte varför så bör man nog omvärdera huruvida man passar som assistent. Och att sedan filma sig naken hemma hos brukare? …

  Jag tycker att det hela Camillas inlägg är som hämtat från högstadiet.

  Åh så sa hon, men då sa bah ja… och kolla vem som är dum bah…

  För att avslutas med ”Och ja, low life – det kan man verkligen säga, Ankpung.
  Men frågan är ju bara om vem?

  #GrowUp

   Inte konstigt att det drivs vidare om sånt här, det är ju innehavaren här som piskar upp stämningen till andra människor. Sen stå o skylla på sina läsare. Nej det är nog dax för dig Camilla att söka dig ett nytt jobb

  Och som vanligt har du inte gjort något fel och har inget som helst eget ansvar? Heja!

  Vad är det här för inlägg?
  Du uppmanade till en diskussion kring ankis beteende, en läsare reagerade och handlade på ett vis som jag tycker är helt rimligt, du blir polisanmäld och lite skakis och väljer därför att slänga din läsare under bussen för att själv se bra ut?
  Du skriver att du ”förvarnade” pungen och stod på ”hennes sida” och att syftet med blogginlägget bara var att skämta om din blyghet.
  Alltså… På riktigt?

  Jag tycker att en del texter (skrivna då du är upprörd, antar jag) ofta blir ganska röriga och svåra att läsa, OCH framförallt larviga, barnsliga, elaka, omogna.
  Kvalitén sjunker påtagligt vid dessa tillfällen och det har dina läsare påpekat tidigare. Det är synd att du inte tar till dig av all kritik.

   Jag tycker inlägget var tydligt och bra skrivet

  Men alltså vad är det med folk? Cam kan ju inte ansvara för vad någon annan gör?! Hon får ju skriva vad hon vill på sin blogg. Hon har inte uppmanat någon att kontakta arbetsgivaren.

   Nej, Camilla har inte ansvar för vad någon annan gör. Hur skulle det vara möjligt?
   Men hon har ansvar över vad hon gör och vad det i förlängningen har för konsekvenser. Det är därför man ska tänka både ett och två steg längre innan man gör något. Konsekvensanalys, som Camilla själv talar så ofta om.

   Man skulle kunna likställa det här med att man kastar in ett litet vedträ i glöden och står och ser på när elden tar fart. Man hade ju bara tänkt elda upp ett fotografi på expojkvännen men det hela spinner plötsligt ur kontroll. Mestadels för att man inte vet hur man gör upp en eld på ett säkert sätt.
   Har man då ansvar över att elden sen råkar bränna ner en hel by och ha ihjäl ett 10-tal människor?
   Nej kanske inte riktigt, men man är ansvarig över att det från första början gick från en glöd till en eld som spann ur kontroll.
   Då funkar det inte riktigt att sen stå som ett oförstående fån och påstå att ”Men detta ligger inte på mig!! Det var ju elden!!!!”.

   (Vill poängtera att jag inte lägger någon värdering i huruvida det var rätt eller fel att kontakta arbetsgivaren. Det kanske var helt rätt.. eller också inte. Är inte tillräckligt insatt i hur den typen av arbete fungerar. Det är ivf inte det jag vill poängtera något om. )

  Och detta ska vara en seriös och professionell mediaplattform skriven av en vuxen människa?

  För det första så var det ju du själv som skrev ett negativt vinklat inlägg om att den här personen snapchattade på jobbet. Då får du väl också du ta ansvar för konsekvenserna som det sedan ger tänker jag. Att något sånt här skulle ske kunde man ju räkna ut med röven. Men du påstår att du inte ens i din vildaste fantasi kunde föreställa dig att någon skulle kontakta arbetsgivaren?
  Jag fortsätter att förvånas över att du inte själv tycks kunna se vad det du gör och skriver kommer få för konsekvenser, men alltid är snabb på att kritisera andra för deras bristande konsekvensanalys.

  Sen ser jag inte var hon hävdar, eller ljuger om, att du har tagit ner inlägget helt på eget bevåg.
  Kan ju vara så enkelt som att hon bad dig ta ner inlägget, men kanske efter att hon själv hade printscreenat alltihop. Anmälde saken därefter, men anmälan las sen ner eftersom inlägget inte finns publicerat på nätet längre.
  Även här slutar jag inte förvånas över hur du ständigt ska vinkla allt för att få den andra att se så dum ut som möjligt.

  Inlägget i sin helhet säger mest att du inte klarar av att hantera att någon går emot dig. Då går du till motattack med 10ggr mer styrka och försöker sänka personen till varje pris. Det beteendet har vi fått bevittna när det kommer till Tyra och Dessie. Jag hoppas för hennes skull att hon inte ger något svar på det här inlägget för då kommer hon kommer förmodligen få stå ut med dina långsinta giftpilar ett tag framöver vare sig hon faktiskt gör något dumt eller ej.

  Din avslutande kommentar kan läggas på hög med allt det andra som mest tyder på att du fortfarande verkar vara kvar på högstadiet.

   Men personen som publicerade nakenkort på jobbet i sina offentlig kanler har INGET ansvar för vad som händer med bilderna? Eller hur tänker du kring det? Okej om det var i ett litet stängt forum men igen – i offentliga kanaler såsom öppet instagram/snapchat kan en tycka att den som publicerar måste ta ansvar för sitt handlade.

    Självklart har Anki eget ansvar över vad hon publicerar?
    Förstår inte varför en del ska envisas med att poängtera det här då det är fullständigt självklart.
    Men det ena utesluter inte det andra.

    Anki har ansvar över vad hon gör och vad det leder till (i det här fallet att Camilla skrev ett inlägg om henne som sedan ledde till att någon kontaktade henner arbetsgivare.)
    Camilla har ansvar över vad hon gör och vad det får för konsekvenser (i det här fallet att hennes inlägg ledde till att någon kontaktade ankis arbetsgivare.)

     Sorry men hur får du Nikolina till ”Anki”?

      Nikolina – ankpung – anki?

  Jag kan väl tycka att detta är rätt nära en uthängning.

  Ett mail anser jag aldrig är menat att publiceras om det inte är skrivet att det uttryckligen är ok. Det är menat som privat korrespondens. Annars så hade ju Isabelle kunnat skriva det som en öppen kommentar om det var hennes avsikt.

  Och detta anser jag oavsett om man har tagit bort delar av namnet eller t o m om man tog bort hela namnet.

   Du tycker mycket som inte andra tycker, men tack för info. Om någon (Isabel) fick mig polisanmäld via någon annan pga något de gjort så hade jag också lagt korten på bordet, och visat mailen. Fram tills nu var de ju privata så….

    Men är du på riktigt?

    Du förstår inte att om Camilla aldrig hade publicerat inlägget så hade Isabel inte sett det eller kunnat anmäla det.

    Hur fan får du det till att det är Isabels fel när hon gjort vad varje normalfuntad människa borde göra? Anmäla. Du tycker att det är hennes fel att pungen reagerar med att anmäla Camilla men du tycker inte det är Camillas fel att pungen blev anmäld!!! OMG! Du måste blivit bortglömd när logik delades ut av gud.

    Och vad sjutton har vi med det att göra? Anmälan är nedlagd och är Camilla inte nöjd så får hon motanmäla för förtal. Inte lägga upp ett fjantigt inlägg på sin blogg.

    Sen ska du inte glömma att Camilla har LOVAT att ALDRIG hänga ut någon i bloggen och så går hon och gör just det. Och det mot någon som inte har gjort henne ett skit. Isabel.

    Kul för dig att du inte tvekar att mejla Camilla och aldrig undrar när det kan komma och bita dig i häcken när du minst anar det men jag kommer då aldrig våga skriva ett mejl som säger hej ens en gång. Blir Camilla sur så blir hon det och och ingen kan räkna ut på förhand när det kan hända och inget är tydligen privat när man skriver med henne.

    En gång privat alltid privat. Att du inte förstår det säger MYCKET om dig. Och Camilla.

    Gå och lägg dig!

     Hänga ut? Hon är ju totalt anonymiserad?

      Det är det här som gör dig så scary camcam. Du förstår inte när du går över gränsen och tycker det räcker med att man inte vet namnet. Det är inte första gången du resonerar så och förstår fortfarande inte fast flera sagt det till dig. Att någon som känner Isabel skulle kunna känna igen hur hon skriver har inte slagit dig. Att det inte borde göra någon skillnad i alla fall förstår du inte heller då ett privat mejl är ett förtroende inte ett post på fb för vem som helst att se. Jag skulle aldrig lita på dig därför du förstår helt enkelt inte vad du gör och vad man inte ska göra.

       Och du måste nog lära dig skilja lite på begreppen här…

      Slår vad om att anonym som svarar TrH är du camcam. 😉

       Ja, oh ja… så jobbar jag…

      Scary som sagt. Det är inte vi som behöver skilja på begrepp det är du om måste förstå när dom är samma. Men det här med att fatta galoppen är inte din grej. Om det är av ren tjurighet eller bara för att du är trög vete fan.

       Där håller jag inte med dig. Jag anser inte att de är samma. Är du trög som gör det då? Väldigt mogen diskussion du dragit igång här på småtimmarna.
       Jag tänkte i alla fall gå och lägga mig nu..
       Nej, vi tycker inte lika här och i min värld gör det varken dig eller mig till trög – men vilken värld du lever i vet jag så klart inte så du tycker som du vill eftersom det är fullt tillåtet..
       Så god natt!

  Jag som brukare hade blivit enormt kränkt om min personal kom springande naken på natten.
  Det är faktiskt så att man kan behöva hjälp snabbt (sovande jour)
  Har ni tänkt på hur blottad man redan är som släpper in assistenter i sitt egna hem?

  Det är inte att överreagera med en skriftlig varning!

   Annars tar det inte många sekunder att ta på sig en tröja och byxor eller du kanske tycker dina assistenter ska sova med alla kläderna på… nån jävla måtta får det vara!

    Jag har sovande jour på min arbetsplats (en gruppbostad med 5 brukare). En av dem springer ibland ut på natten och då kan jag tala om att dom där extra sekunderna kan göra otroligt stor skillnad. Jag skulle personligen aldrig sova naken på jobbet, även om jag gärna gör det hemma, av respekt för de jag jobbar hos, det är ju trots allt deras hem.

    Men va, hur svårt är det att sova i typ pyjamasshorts och nått linne? Är det naket eller overall som gäller för dig eller?

     Haha ”naket eller overall”. Jaaa jag har omogen humor

    Jag häpnas över reaktioner som denna. Vad folk gör på sin fritid bryr jag mig inte om. Men varför skulle det vara för mycket att kräva att en person under jobbtid har kläder på sig? Sovande jour eller ej, det är under tjänst och avlönat. Och nej – det handlar inte om någon nakenfobi eller vetifan vad – utan om professionalism. Hamnar jag i en sits där jag behöver fundera på assistent åt mig själv eller anhörig lär ju detta bli ett krav jag ställer.

  Men hallå, hörrni.

  Läggs det inte otroligt jäkla mycket energi på att gnälla och komma med pekpinnar i alla dessa kommentarsfält? Stämningen har på något vis blivit så mycket sämre i kommentarsfälten de senaste månaderna och det ”bråkas” om vad som ska/*får* skrivas och inte skrivas i bloggen. Jag har lite känslan av att en del av de som läser bloggen har klätt in Camilla i någon enorm ansvarskofta där hon hela tiden måste stryka alla medhårs – alltså både läsare och andra bloggare. Hon får inte skriva om sin familj för det är inte ”syftet med bloggen”, hon får inte skriva om Tyra för då är det mobbning, hon får inte skriva om omärkt reklam för då är det tråkigt för läsarna, etc etc etc etc.

  Lägg av bara. Gillar man inte innehållet eller det bloggen står för tror jag nog att man är varmt välkommen att lämna och istället läsa andra bloggar.

   Håller med dig i allt. Förutom en sak.
   Att man reagerar på att någon blir mobbad kan inte likställas med att man inte ”gillar innehållet”. När man ser att någon blir utsatt för mobbning eller något som ligger på gränsen för mobbning så ska man ALLTID säga till.

   Blir uppriktigt ledsen i hjärtat att det verkar finnas så många människor som inte håller med i den saken.

  Som jag minns ”originalinlägget” så fick jag inte intrycket att syftet var att skoja om Camillas egen prydhet… snarare att uppmärksamma och dra efter andan åt att någon snapchattat naken på jobbet. Att folk skulle reagera och kanske kontakta arbetsgivaren känns inte som nån jättechock direkt.

   Som vanligt då. Precis som med Elaine. Camilla skriver om historien om vad som verkligen sades.

   Det är ju inte första gången Camilla skriver om ett inlägg efter att man har kommenterat det. Vad hände med att stå för det man skriver?

  Märkligt inlägg. Lite tillbaka kaka?

  Men Gud. Människan jobbar som personlig assistent o lägger upp en snap där hon ligger naken o sover på sitt arb? Är det seriöst? Och varför skyller hon på andra, hon borde ärligt talat inte ens ha lagt ut nått på snap. Hade faktiskt inte tyckt synd om henne om hon blev av med jobbet. Ta ansvar människa el byt jobb till typ lagerarbetare!

   Håller med om att det inte är särskilt professionellt gjort. Och även lite märkligt att Nikolina blir förvånad/arg att det går fram till arbetsgivaren, iom att hon ändå är lite ”känd” på sociala medier. Sen skulle jag själv inte höra av mig till arbetsgivaren.

  Hur komisk är inte inläggets rubrik? ? Det där att hålla sig till sanningen!

  Åh vad besviken jag blev att hon bara fick en skriftlig varning. Hade jag varit brukaren eller familj till denne hade jag vänt upp och ner på hela stan för att få henne sparkad. Så fruktansvärt olämpligt, respektlöst och ignorant gjort. På jobbet sköter man sig. Det heter ju sovande jour, inte sovande fritid?? Man får ju för fan lön… Fy för den människan alltså.

  Hade det varit en man som hade gjort det samma hade han blivit allmänt lychad och aldrig fått sätta sin fot utanför psyket igen och blivit anklagad för att vara blottare osv.

  Den Nikolina gjorde är så respektlöst att om det hade hänt mig, som anonym ovanför skriver, hade det tagit hus i helvetet. Jag hade gått med det till media och gjort allt för att denne aldrig skulle få sätta sin fot inom LSS.

  Jag tycker det är intressant med er som inte ser något fel i Nikolinas val att posera naken på jobbet, att man överreagerar och faktiskt har ett personalrum etc. Är man personlig assistent åt någon så befinner man sig i den personens hem, och är du där mitt i natten så är du med andra ord i tjänst. Det spelar ingen roll om du har sovande jour eller vaken natt: du är i tjänst, annars hade du inte befunnit dig där. På vilken annat arbetsplats hade det varit accepterat att på arbetstid inte bara vara naken utan att dessutom posera utan kläder och posta på sociala medier? Lägg då till att du gör detta i någons hem.

  På riktigt, hur kan man anse att detta är försvarbart?

   Antagligen inte rent mjöl i påsen :p

  Min mamma som behöver extra hjälp har en personlig assistent och jag hade blivit otroligt förbannad ifall jag fick reda på att hennes assistent ligger i vårt hem naken och lägger upp det på sociala medier. Vart tog professionaliteten vägen? Jag är personens arbetsgivare och hade sparkat henne samma dag.
  Jag hade inte tyckt ett skit synd om Nikolina ifall hon blev av med jobbet på grund av sitt beteende. Hur kan man inte ha något konsekvenstänk eller ens förstå att vad hon gjorde var inte ok? Sen att skylla ifrån sig och få det att framstå som om andra gjorde fel men ej hon är bortom min förståelse.

  Jo ,tjena ,offenligt person??!

   Hon är väl ambassadör för Loppi så då räknas väl hon som offentlig.

    Märkliga ambassadörer dom har isåfall.

    Ankpung har väl inget med Loppi att göra, hon bloggar (bloggade) på en annan portal…

  Team Isabel all the way. Sådant beteende som N bedrev ska självklart uppmärksammas, tas itu med och få konsekvenser. Även om hon har sovande jour är hon FORTFARANDE på jobbet och ARBETAR. Var är kopplingsknappen mellan handling och konsekvens? Har hon tappat bort den fullständigt?

  Backar Isabel fullständigt här. Så himla oschysst /oetiskt att lägga ut privata mail här, hur troligt är det att man har lust att kontakta dig framöver när man inte vet vad som kommer ut till allmänt beskådan.

  Tycker dessutom att det osar dubbelmoral här; du får panik och tar ner inlägg och försöker med alla medel att kontakta ankpung (classy lady med det namnet btw) för att ”varna”, medan du själv ivrigt mailar Catrins bloggportaler och samarbetspartners, och försöker få kommentarer av Kissie eventuella dejter. Känns som om objektiviteten skiftar väldigt här och det drar ner kvaliteten på bloggen. Det gäller för övrigt när du raderar kommentarer på inlägget om Lady D och hennes dator (läste innan och det som togs bort var absolut inte värre än mycket annat du släpper igenom) samtidigt som du ger folk öknamn och skriver spekulativa inlägg.

  Det blir väldigt godtyckligt allting, och som läsare är det svårt att hänga med i svängarna. Antingen så står man för det man skriver, genomtänkta inlägg som man vill ha ut, och då raderas det inte (om det inte är rena kränkningar ang sexuell läggning, hudfärg eller annat som faktiskt är olagligt) eller så lär man bli ifrågasatt …

  Nu känns det som om du tyckte du var en god person som ”räddade” pungen från elaka Isabel, och sedan när hennes version inte faller dig i smaken så ska du minsann hämnas. De flesta normalt funtade människor, varav många skrivit kloka och vettiga argument här i tråden, fattar varför det hon gjorde var fel och hade inte Isabel reagerat så hade jag gärna anmält henne själv. Numera lär alla veta bättre än att höra av sig till dig innan dock ….

  Jag bodde i min ungdom på HVB i många år och personalen där sov i sina jourrum om vi skulle behöva hjälp nattetid. Vet inte hur jag skulle reagerat på om personalen kom naken eller ropade ”jag måste bara klä på mig först!” Jour är jour… DU JOBBAR och är på din arbetsplats. Ska alltid vara beredd och får (BRA) betalt för vara detsamma.

  Måste också tillägga att jag tycker som många andra, att Cam ofta vill släcka bränder hon småstartat för att slippa konsekvenser.
  När får vi tex veta hur hela Nelly (hette hon hästtjejen så?) -historien slutar?
  Det är ju lite som Tyras frågestund… ”Snart så kommer det!”!
  ….sen INGET! *har mina tankar där*

  Jag har alltid varit team Cam och THK men sen heltiden och den utlovade kvalitet före kvantitet så… Nope. Inte impad alls!

  Kom igen Camilla, och höj ribban.

   Jag kommer berätta om Nellie men inte än. Sorry att ni inte får svaren när NI vill men förhoppningsvis kommer ni förstå..

  Mig veterligen brukar personliga assistenter dessutom ha mobilförbud.

  Det är väl snarare du, Camilla, som saknar konsekvenstänk med att det du skriver i den här bloggen faktiskt kan skada någon. Grattis, du fick en tjej sparkad från sitt jobb. Och att du skyller ifrån dig är bara patetiskt. Ta lite ansvar, du är fan en vuxen människa.

   Vem blev sparkad från sitt jobb?

  lojala stöd på mindre än 72 timmar

  Du söker finansiering för att öka dina aktiviteter både för genomförandet av ett projekt, en lägenhet, och du måste ta itu med en del familjeproblem , men tyvärr du inte vet vilken dörr att dra skrivit in finansiering för att uppfylla dina behov på mindre än 72 timmar.
  kan du omedelbart kontakta mig via e-post och snart jag kommer snabbt nöjd utan protokoll.

  Här är min e-post: marta.monika.idec@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.