Do you have that friend?

Joe Santagato:

MumsMums Santagato tog ett litet break med sina videos och jag fick omedelbar abstinens.
Okej, det kanske bara rörde sig om en vecka eller så men eftersom den veckan var den när jag låg hemma med magen uppskuren så tog jag det aningens hårdare än normalt. (Eller nä, jag behöver min Santagatofix varje vecka.. =)

Men den här videon ÄR underbar – oavsett abstinens eller inte.
Jag blir aldrig klok på folk – och då framför amerikanare – eftersom nätet fullkomligt svämmar över av sånt dessa stollar som inte nöjer sig med att få genomföra sin fantastiska idé – de postar den även på nätet för hela världen att se.

Och ingenstans fanns det någon för att stoppa dem?
Jag undrar vem som skulle stoppa mig? Eller er?
Har ni en person i er närhet som tycker att ni är en idiot vars val i livet hela tiden gör att ni befinner er på gränsen till att bli omyndigförklarade?
Kanske om dessa människor haft en sådan person i sin närhet så hade det här aldrig nått internet?

Fast… tänk hur många människor som faktiskt måste ha tyckt att det här var – kanske inte en BRA idé – men en helt okej idé ändå?

Jag anser att jag ofta saknar det där filtret mellan hjärnan och munnen, och i det här fallet – mellan hjärnan och tangentbordet men jag inser efter att ha sett den här videon att jag nog har helt okej med filter ändå.

Har ni filter?
Eller någon i er närhet som tycker att ni är en idiot många gånger och som kan stoppa er innan sånt här händer? Eller har ni mer uppviglare i er närhet?
Jag ÄR nog uppviglaren i min närhet. 🙂

Och…fattar vad tråkigt, tomt och fattigt nätet skulle vara utan dessa människor.
Så länge det inte är någon man känner (eller en själv) som håller på att få sin ena tutte avhuggen med en yxa av sin pappa så får man väl vara tacksam`

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men asså vilken jävla farsa? Hade min farsta tagit på min tutte hade det varit jag som höll i yxan i handen och hans hand i den andra.

    Min pojkvän är mitt filter, mitt minne och min guardian angel ☺️”Glöm inte hjälmen”, säger han. ”Ok”, säger jag, och glömmer hjälmen. Sen håller han min hand på sjukhuset, utan att säga ”vad var det jag sa” . Världens bästa <3

      Hahha alltså förlåt men det låter exakt som min pappa? Såatteeee…

    Älskar, älskar, äääälskar Joe Santagato. Och filter? Nope, det har jag jobbat bort för att bli en mer spontan människa (hög grad av ironi?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.