MEN HENNES SIFFRA DÅÅÅÅ!??

Linda Blom:
 

Antingen har Linda Blom ett kontrollbehov som inte är av denna värld, eller så kände världen att ”tja, vi kör en 2 för 1 här” med tanke på att hennes båda barn är födda på samma dag och således då även delar födelsedag. (doooooh?!)

Jag har en kompis som är född på julafton och har alltid tyckt lite synd om henne för att hon inte får en ”hel” födelsedag OCH julafton.
Det spelar ingen roll att jag är 36 år – jag älskar fortfarande både att fylla år och julafton.

­Men nu fyller Lindas båda barn år på samma dag vilket har fått vissa av läsarna att reagera över att det kalas familjen hade så tydligt var ett kalas för sonen som fyllde 1 år.
Så där härligt stereotypiskt ”pojkigt” att Lady Dahmer förmodligen hade fått utslag över hela kroppen – blått, blått, blått – och med ett stor etta på tårtan så är jag benägen att hålla med om att det inte riktigt utstrålar delad födelsedag men enligt Linda så ska dottern ha ett eget kalas med sina vänner där hon får bestämma temat.
Ska vi gissa på rosa? 🙂

Det är även sonen som visas upp på Instagram där han får mosa en svindyr tårta och ja, jag tycker tilltaget är lika idiotiskt nu som när GabJossan lär SuperJ göra samma sak.

Den enda som jag tror skulle vara ren underhållning på en smash the cake-plåtning är Tjocka Hetsätarkatten.
Jag tror fan jag ska ordna en sån till missarna när jag väl valt en födelsedag till dem.
De är ju adopterade så vi vet inte när de är födda så vi får improvisera lite.
Lilla ’Nöboll skulle ju aldrig ens få tassarna kladdiga – hon är en liten primadonna – men THK skulle förmodligen göra ett magplask rakt ner i tårtan!

Men ja, hade jag delat födelsedagskalas med någon och det såg ut så här så hade jag nog inte känt mig helt delaktig men det är trots allt bilder på en blogg och två små barn som firas.
Hon kanske inte brydde sig alls eftersom hon ska få ha ett eget kompiskalas sen.
Men ett litet rosa inslag hade hon väl kunnat ha med ändå? Bara ett?

 

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hon skriver väl i kommentaren att planen var att ha separata kalas? Eller?

  Svara

  Det där med färgerna är fan skrämmande. Sen att hon säger att hon tycker att blått är så fint så är det ju mycket märkligt att det inte användes på hennes första barn. Snacka om att föra vidare det tereotypiska beteendet vidare.

  Svara

   Smaken förändras köra du… inget är skrivet i sten! Tänk!

   Svara

  Jag tycker blått är fint till pojkar (och tjejer förstås). Sue me.

  Svara

   Älskar dig 🙂

   Svara

    Älskar dej.

    Svara

  mäh, det är du som är stereotypisk som inte anser att ett blått kalas kan vara ett delat kalas då andra personen som fyller är en tjej…… snacka om fördomar!

  Svara

   Det är Linda själv som skrivit att kalasen Inte är delade, det är inte CamCams åsikt.

   Svara

  Varför måste du alltid göra en massa referenser till dina katter? Referenserna och ”skämten” är oftast pointless och torra som fan. Please enlighten me.

  Svara

   Men verkligen 😴😴😴

   Svara

   Like på denna!!!

   Svara

   För att våra älskade husdjur är en stor del av vårt liv. Fattar du inte det? O hur kan man klaga på det??

   Svara

    Jag har en hund och två katter som jag älskar massor, för den sakens skull sitter jag inte och randomly droppar weirdass kommentarer om dem 24/7. Hennes kommentarer är ju inte ens relevanta eller roliga, bara liksom ”hmm hur kan jag fylla ut den här texten, nu kör vi lite boring nonsens om mina katter”.

    Svara

   LIKE

   Svara

  Tänk att färger fortfarande ska vara så kontroversiellt. Det fungerar väl för flickor med? För att inte föra vidare detta kategoriserande beteende till nästa generation, så tycker jag att ett steg i rätt riktning är att neutralisera färger, dvs. att inte könsbestämma dem. Hennes dotter hade säkert minst lika kul på kalaset.

  Svara

  Ok att man kör blått kalastema, men varför bara en 1a på tårtan då om det ska vara för båda barnen? Och varför klär hon då inte dottern i blått istället för mestadels rosa. Och på en av bilderna skriver hon bara om pojken, typ ”för ett år sedan idag…osv” inget sånt om dottern med bild.

  Svara

  Varför skriva att det är delat kalas när det helt klart och tydligt endast är ett kalas för pojken. Skriv bara ”vi firar henne en annan dag ISTÄLLET”.

  Svara

  OT: hur sjukt är det att Denice Moberg har en tävling på instagram där man kan vinna en gratis (bröst)konsultation och även rabatt på en bröstförstoring eller bröstförminskning?!

  Svara

  Men herrejösses! Är detta på riktigt? Är ni riktiga? HUR i helvete har ni ens ork och tid att sitta och kommentera/diskutera ett blogginlägg som det här? Och hur orkar ens någon BRY sig och lägga tid och kraft på att blogga om ett 1-års kalas? Blått, rosa, tillsammans, för sig. HERREGUD!!??

  Släng igen datorn, gå ut och träffa människor, säg hej till en främling och börja skaffa er ett riktigt liv. Ni är fullkomligt patetiska.

  Svara

   Och du är komiskt nog exakt lika patetisk, fast det förstår du inte.

   Svara

   Du är minst lika patetisk som överreagerar x1000.

   Svara

   Viktoria du gör ju likadant o ännu värre du klagar. Blä.

   Svara

   Exakt. Ägna er åt riktiga problem ist!

   Svara

  Lova o ta en bild när THK attackerar tårtan det vill man inte missa.

  Svara

  Elakt av Linda!

  Svara

  Efter att jag fick en son har jag velat spy på blått. Alltså är så trött på blått… En gång missfärgades alla hans vita kläder och blev blåa, fick nästan ett mentalt sammanbrott. Har inte köpt blått någon gång till han – alla andra insisterar på att bara köpa den jäkla färgen 😩 Så när jag köper kläder till vänners barn köper jag grönt, gult, rött eller lila spelar ingen roll om de är till tjej eller kille men tänker att barnets förälder är lika trött på rosa/blått som jag är.

  Rant om stackars färgen blå är över nu 🔵🔵🔵

  Svara

   Vi har också fått en massa blått till vår son. Dock känns de trots de könsneutrala på nått sätt och jag kommer helt klart använda dem även på eventuell dotter

   Kläderna är dock ofta i olika blå randningar i stället för enfärgade. Kanske därför de känns mera okej

   Svara

  Jag klädde mina döttrar i allt möjligt från blåa snickarbyxor till klänningar. Det enda jag störde mig på var att varje gång någon har en klänning eller rosa på sig så ska alla kommentera hur ”söööööt” hon är men inte om hon har jeans och en grön tröja. Så nu undviker jag typiskt flickiga kläder eftersom jag inte vill att dom bara ska känna sig sedda när dom är flickiga och ”söta”.

  Svara

   Like på den

   Svara

   Jag fick aldrig höra att jag var söt när jag var liten. För att jag inte var särskilt söt eller vacker, och ofta hade avlagda kläder från pojksläktingar. Med mitt korta hår blev jag tagen för pojke fler gånger än kallad söt.
   I dag låter jag min styvdotter gå i vackra kläder och överöser henne med komplimanger om hennes utseende, för jag vet hur underbart det känns att få det.

   Svara

    Okej, tvärtom för mig vilket har resulterat i åldersnoja, bekräftelsesökande, skönhetsingrepp, alltid sminkad och en skamkänsla varje gång jag känner mig ful. Att vara vacker är inte något bestående eller en känsla som ger en ett egenvärde.

    Svara

     Som med allting annat är en sund balans det bästa. Att aldrig få höra att man är söt kan också leda till destruktiva beteenden.

     Svara

      Ja, självklart, jag vill inte att mina döttrar ska koppla att vara söt till vad man har på sig. Sen så hör mina döttrar jämt att dom är söta och fina så även om jag aldrig själv sa det så hade dom ändå fått höra det. Jag vill bara att dom ska slippa bära med sig tvånget att se vackra ut i andras ögon.

      Svara

  Jag vet inte var jag ska börja riktigt men hjärtat går sönder när jag läser hur fruktansvärd den här världen är, som vi faktiskt lever i. Här sitter ni och lägger ner er tid och energi på att ifrågasätta en persons blogginlägg på ett vidrigt sätt. Skandal!

  Ni gör bedömningar, kritiserar och sårar. Men innerst inne är det avundsjuka som ligger till grund för er inställning och sätt att hantera ett inlägg som en bloggerska publicerar, i detta fall Linda Blom.

  Ska Linda göra kalas till barnen för att göra er nöjda? Ska ni bestämma över val av färgtema, när och hur många kalas barnen ska ha?

  Alltså, detta är patetiskt och jag blir bara förbannad och ledsen när jag läser hur lågt inkompetenta människor det finns. ”Svindyr tårta till sonen” är bara ett exempel på att man själv önskar ha råd att lägga pengar på en snygg, stilren tårta till ett kalas.

  Sluta känna avundsjuka. Gör något vettigt av er lediga tid istället. Ni har verkligen ingen aning om hur livet ser ut.

  Ni kommer må bättre den dagen ni respekterar andra människor. Sluta läs bloggar där ni bara känner irritation pga avundsjuka. Sluta följ personer som har ett Instagramkonto som ni mår dåligt av att se – tack vare fantastiskt fina bilder och inspiration.

  Dessvärre är jag helt säker på att ni ”härmar” Linda på många saker men det sitter alldeles för långt in att erkänna det för er själva. Väx upp!!!!

  Svara

   ”är bara ett exempel på att man själv önskar ha råd att lägga pengar på en snygg, stilren tårta”

   Jag tror faktiskt att Camilla, och dom flesta av oss här, har råd med att köpa en tårta och köra en smash the cake på sin blogg/instagram! Så oroa dig inte över att någon är avundsjuk bara för att ett fenomen ifrågasätts. Och avundsjuk och avundsjuk.. Hatar det ordet just för att jag läser det i bloggar hela tiden! Borde faktiskt lyda ditt råd och komma ut i den verkliga världen och försöka fokusera på hur livet egentligen ser ut, där det inte alls är lika vanligt att försvara sig med att ”folk är bara avundsjuka” vid minsta lilla kritik

   Svara

   Jag skulle aldrig lägga pengar på ”smahs the cake” även om jag har råd. Jag tycker att det är pinsamt och löjligt hur lika alla ska vara och att ingen vågar sticka ut. Linda gör ingenting unikt utan följer trenden och generella könsnormer, finns inget att vara avundsjuk på eftersom det är tillgänglig för alla.

   Svara

    Varför skulle man vara avund på ett wt beteende, att slå sönder en fin tåra. Så jävla trachigt beteende!

    Svara

   Jösses! Precisera gärna exakt vad det är du tror att folk är avundsjuka på?
   Hör och häpna, man kan faktiskt ha andra tankar än avundsjuka när man kritiserar något.
   Det verkar som om du egentligen bara utgår ifrån dig själv. Du känner lätt avundsjuka och drar därmed slutsatsen att andra också gör det.
   Kommentaren du skrivit har du bara skrivit för att känna dig bättre än de som är ”avundsjuka”

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.